- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #6.241
Şükrancım geçmiş olsun kuzucugunaİnş ateşi bi daha çıkmaz.Onlar hasta olunca biz bin beter oluyoruz.
Sirkeli çorap giydir ayaklarına canım iyi gelir.İnş. düşer canımSağol canım inş. Ateşi hala aynı. Uyandı biraz babası gezdirdi dışarda. Uğraşa uğraşa çorba yedirdik ve az önce uyuttuk. ılık duş aldırdık, ilaç verdik ıslak bezle kompres yaptık. Bi türlü düşmüyo. Burdaki hastaneler de ilaç yazıp göndermeyi biliyo sadece. Artık doktorların neler söyleyeceğini ve ne ilaçlar yazdığını ezberledik. Farklı bi şekilde müdahale eden yok.
slm kızalr yorgunluktan ölüyorum .. ankastre için mermer kesildi her yer toz oldu..4 saattir mutfak dolapları ve fayanslarını silmekle uğraştım..mutfak dolaplarının içini boşaltmiştim.. şimdide onları yerleştireceğim.. kollarım kas yaptı resmen ağrıdan ölüyor.. geçmişi okuyacak zamanım olmadı.. ebrü hastalanmışsın o gözüme çarptı.. geçmiş olsun canım.. menumü yazıp işllere devam edeceğim..
6,30: peynirli omlet- bir dilim tam buğday
10,00: 1 elma
12,30: 3 tane tutku (pake değil paketin içindeki adetlerden)- bir avuç balık kraker..... yemek yiyecek halde değildi.. toplantlar sebebi ile arkadaşlardan yedikleinden attım ağzıma
14,30: çeyrek et döner-- mevcan senin için yarım ekmek arası yemedim çeyrek yedim..
16,00: bir türk kahvesi
21,15: bir kase yoğurt- bir salatalık-bir tane peksimet tarzı bisküvi
sporum.. 5 -6 saat muftak dolaplarnı sil yerleştir...
Kızlar öncelikle çok özür dileyerek başlıyorum sözlerime.kayınbabamın da kanser olduğunu öğrenerek başladık haftaya..malum seminer dönemi ama ben idaremden izin alıp daha yeni okulumda!onun yanına gittim.bilen bilir annemde(kayınvalidem)bu menem hastalıktan vefat etti hetçrkes yıkık dökük şimdi..bende çok etkilendim eşim ve ben maddi manevi yapcaz yine elimizden geleni ama yine hayal kırıklığından çok korkuyorum (allah herşeyin hayırlısını versin kızlar.diyete gelince pazardan beri orucum zaten cuma gününe kadar.ve küp gibi şişim iftarları abartmadım ama ne menü yazabildim nede eleştirebildim teli bile elime zor aldım evde yeni taşındığımız için henüz bağlantı yapmadım zaten evdede değildim çamlıcada oturuyor kayınbabamlar uzak bana baya.işte böyle papatyam ve küpraaa beni affedin lütfen ama durumum be,halbuki bu hafta hevesliydim ama şimdi evimdeyim artık ösgede gelir cuma sonrası lütfen aynı grupta olalım bunu çok istiyorum (
günaydın çıtırlarım,nasılsınız
sehrammm çok çok üzüldüm çok geçmiş olsun,umarım rabbim tez zamanda şifasını verir,
şükranım sanada çok geçmiş olsun tatlım,bu havalar tam hastalık kapmak için,umarım bebişin şu an daha iyidir,
nelson,eprumm menülerinizi çok beğendim olması gerektiği gibi,nelsonun ekmek içinde ayrıca teşekkür ederim.
bana gelince dün eşimle buluşup evdeki bi kaç eksik şeyi aldık hadi evdeyken yemek ye öyle çıkalım boşuna masraf olmasın dedim,anlıycanız bir taşla iki kuş vurarak kaçamaktan kurtuldum,5 dakikalık aksiyondan sonra arkadaşlara çaya gittik yaş pasta ikram etti ama sadece 2 çatal yedim ve küçük bir kasede çekirdek,12 gibi evimize döndük.
Günaydın Mevcanım sağol. Oğlumu gece acile götürdük. Ateşi 39.5 e yükseldi. Çok korktum. Eşim işteyken olsaydı napardım
gecenin o vakti. Dr boğaz iltihabı var o ateş yapar dedi bi de 4. dişini çıkardığı için olur dedi. Ateş düşürücü filan yazdı.
Tebrik tebrik!:13:
canım sen annesin öncelikle sakin olmalısın,eşin işteykende olsa hemen soyup ılık bir duşa sokup,ince bir kıyafet giydirerek ilk bulduğun taksi ile hastaneye gidiceksin,o saydığın tüm etkenler ateş yapar canım tekrar geçmiş olsun,
not:eşim şehır dışındayken kızım gözümün önünde havale geçirdi,taksi gelene kadar soğuk su ile şok yapıp fırladım evden,o geceyi hastanede geçirdim,aileme sabah verdim,yapı olarak çok acelecide olsam bu tarz konularda çok soğuk kanlıyım
Mevcanım duş aldırdım ama vücudu morardı çok korktuk. Kendi annemler vardı yanımda. Onlar bile korktular morarınca, sonra geçti.
Şimdi hala ateşi var biraz, uyuyo. Kayınvalde ve kayınpeder de çok ilgisiz, merhametsiz. Çocuk aygın baygın yatıyo üst kattan alt kata inmiyolar torunlarını görmeye. Sadece iyi gününde sevmeye alıyolar yukarı. o yüzden çok sinirlerim bozuk. Oysaki annemler yarım saatlik yoldan geliyolar yardıma torunları için.
Kizlar alalacele okudum gecmisi aklimda kalanlar ebru biraz daha iyi olmussun sevindim
Sehraa cok uzuldum canim kayinpederine ama umutsizlige kapilma kotu dusunme Allah ne derse o olur dua ederiz hep beraber
Ben de bu hafta pek etkili olamadim tatildi kizimin hastaligi ust uste geldi yarin da burdayiz tarti da yok mecbur eve gidince bakicam.
Sukrancm bebegin ateslenmis sanirim cok gecmis olsun acil sifalar dilerim Ayni hastalik sanirim kizimin da bogazlarindan dolayi dedi dr ve o da son kalan dislerini cikariyor ikisi ust uste gelince kotu oldu ilaclarini verdim ama hala daha var kirikligi ama gecicek ins.
Bana gelirsek esim saolsun tatili burnumdan getirdi bilmiyorum kizlar o kadar cok haksizlik ediyor ki burda bile gizli sakli agladim artik icimde tuta tuta patlicak gibiydim eltimle dertlestim biraz ins. Gidip kimseye birsey demez Allah'a siginiyorum hakkimizda hayirlisini versin esim cok cok iyi bir insan ama dıs etkenler onu bana karsi merhametsiz yapti beni es degilde hizmetci almis gibi yapiyorum ugrasiyorum karsiliginda bir guleryuz yok
Kotu yemek yapsam 1 saat konusur beceremiyon falan filan
Gecen kek yaptim nefis olmustu tok olmasina ragmen 2 3 dilim yedi nasil olmus diyorum ses yok ee diyom kotu olunca okadar yorum yapiyosun iyiyse birsey demiyorum iste ordan anla diyo offff sinirlerim dayanmiyor artik Allah'im bi cikis yolu goster nolur
kızlar selam...nasılsınz?çok fazla uğrayamıyorum ama diyettiyim :) dikkat ediyorum...evin işleri bitmiyo daha bir sürü iş var atama olmadı falan..
sükrancım çok geçmiş olsun allh bebğine şifa versinn.. başka konular için kendini üzme onların haberi bile yoktur üzüldüğünden bu konuda kızdığından ki ailen gibi kimse olmaz bekleme hiç sen üzülürsün... bebişini emziryordun sanırım sütün falan gider mazallah sıkma kendini...
sehra sizede geçmiş olsun allh sabır ve şifa versin cnm çok zor bi süreç allh yardımcınız olsun..
ösge üzülme bakalım topla kendini bence herkese de dillendirme öle fazla yani sen bilirsin ama özellikle aileden birine benim fikrim öle de çünkü... birde erkekler hep öle ki ya sen kendini niye üzüyorsun sende onun yaptığı bişeyi beğenme anlasın ama kendini üzme her hastalığın başı stres üzüntü biliyorsun...tatilin tadını çıkar kızınla eğlen allh sana çok güzel bir hediye vermiş ne güzel ileride arkadaşın olacak senin ....hayat çok kısa üzülmek için geçen otobüste iken yolda kaza vardı araba ters dönmüş kadının biri yarısı araba içinde yüzünü gazete ile örtmüşlerdi ne kadar üzüldüm kaç gün aklımdan çıkmadı o kadınnda bir sürü telaşı işi vs vardı ama bitti gitti ... o yüzden hayat çok kısa üzme kendiniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?