Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Yavrular yarından ümitli değilim malesef orucumunda son günü yarın.bu akşam köfte patates salata ekmek ve kola içtim yarın tartı ne der bilmiyorum ama korkmuyorumda sonuçta cumartesi itibariyle eski düzenime döncem.ve 55kiloys incem ne olursa olsun..oğlum pazartesi okula başlıyor.. Bugün çanta bakarken gördüm kendimi inanamadım..bu ben miyim oğlum okula başlıyor dedim..zaman kısa kızlar ve hiç bişey üzülmeye değmez ösgemm..bak daga cumartesi evlilik yıldönümümüzdü eşimle ..şimdide küsüz seninle benzer sebeplerden ötürü..ama ben artık hayatı zindan etmiyorum kendime ..nasılsa geçer modundayım geçmezsede kendi bilir benim gibi hatunu kendi kaybederrrGeçmişi okuyim

şükrancım üzülme güzelim çabucak iyileşir bbeğin inşallah..
güzelim başkalarının ilgizliğine üzülüpde daha çok moralini bozma.. oluyor insanlar zaman zaman tuhaflaşıyorlar.. ama sen kendine ve bebeğine dikkat et.. kim yanında onları bil.. herşey karşılıklı.. saygı zorunlu ama sevgi değil canım.. say ama unutma ama kendinide yorma.. insan neler yaşuıyor.. üzülüpte kendini üzme çünkü değiştiremeyeceğin şeylere üzülmek sadece kendine zarar veriyor...

sehracım geçmil olsun tatlım.. zor hastalık.. allah yardımcısı olsun ..sizde moralinizi yüksek tutuun canım ki hastaya moral olsun..

mevcan sık canını verme canını.. az kaldı kız gidecek bu kilolar.. verdiğim kiloyu görseniz aaaaaaaaaaaaaaaa yaparsnız aama süopriz sabaha.. ama çok açım çokkk.. bu gece birşeyler yemeyeceğimmm.. sırf daha çok eksi çıkmak içinnnn...kazanacağız yaaa..

ebrum iyileştinmi güzelim..

özgecim.. eşinin sözlerine takılıpda hayatı zehir etme.. annam derdiki.. durupda kötünün lafını duymayın.. eşinin yanında durup sözlerini dinleyip üzülme canım ya.. biraz tepkini koy.küs.. hiç küsmek taraftarı değildim ama söze sözle karşılık verince anlamıyor erkekler illaki tavırdan anlıyorlar... üzüldüğünü bilsin ama söz söyleyip kendini basitleştirme.. laflar bir süre sonra kırıcı hale geliyor... hayatı kend,ne zehr etme canım ya. bir daha hayata gemeyeceğizzz....mevcan daha yapıcı öğütler vermiş canım..

sizleri çok özledim kızlar.. mutfaağım bir kaç küçük alınacaklar haricinde güzel oldu.. hayalime kavuştum ama mutlu olamıyorum bilmeki neden...

slm kızlar yok yok delircem olmuyo böyle hergün menü paylaşayım yazayım diyorum illa bi haltlar çıkıyo töbe töbe ben kendimi biraz toprlayınca yazmaya karar verdim yani 59 göreyim öyle onun haricinde yemin ederim yazmak gelmiyor içimden hep size yalan söylüyomuşum gibi hissediyorum kendimi illa bişey oluyo o gün yazamıyorum ertesi günü yazamıyorum yok yok ben kararımı verdim 59 a kadar ineyim ondan sonra ara ara girer bakarım burayı ihmal etmem ama günlük menümü paylaşmıycam hebriniz olsun

Nelsonum sağol canım artık üzülmiycem. Değmezmiş anladım. Kendi yolumuza bakalım biz. Sen de mutlu ol. Bak mutfağın ne güzel olmuş. Eminim hayatında başka güzellikler de vardır. Onların farkına varıp anı yaşa. Galiba bizi ancak küçük şeylerle mutlu olmak hayata bağlar.

Kızlar bugün bi ara yarışmadan çekilmeye karar verdim. Sütüm tamamen kesildi. Acaba az yediğim için mi? Bilemiyorum.
Yarışma çok iyi yaramıştı bana. Yıllardır içine giremediğim bir kot eteğim rahatlıkla oldu bugün. Tam da hedef kiloma yaklaşmıştım. Oğlum da 45 dk boşu boşuna emince duygusallığım tavan yaptı. Süt gelmeyince bi yüzüme bakışı var ki içim acıdı. Suçladım kendimi. Zaten tek göğüsle emiyodu. Onda da kalmadı.
İnş yarın gelir yine. Bugünkü menüm

Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta 1 kk beyaz peynir
1 tatlı kaş reçel 2 dl ekmek

ara 1 fincan çay 1 elma
2 light bisküvi

ara 4 kuru kayısı 3 light bisküvi

Öğlen 1 kase yoğurt 5 kaşık kabak yemeği
1 dl ekmek

ara 4 ceviz yarım elma

akşam 1 büyük kase yağsız yoğurtlu salata
1 kase çorba

ara 1 kase sütle nesfit (eşimle 6:30 da kahvaltı yapınca öğlene kadar 2 ara yapmam gerekiyo)

Kızlar bi sürü şeyler yazmak istiyorum niş unutmam yazacaklarımı.Bu rahatsızlık yüzünden yemek y,yemedigimen midir bazı şeyere oldukça üzüldüm ve kafama taktım ondan mıdır regl oldum bu akşam.Yarın olmam gerekiyordu.Diyeceksinizki 1 gün ne alaka.Ama ilaç kullandığım için cuma günü ve aynı saat aralığında oluyorum hep.Gece 3 kere kabuk görüdm ve uyandığımda migde bulantısı ve wc olayı aynen devamKahve-limon,leblebi,gazoz-aspirin,vs...ne duyduysam yaptım.Ama sıklığı azaldı çok şükür.Bugün dışarı magazları gezdik kına için bişiler bakayım dedim annemle.Oglum uyuya kalınca kucağımda anneme geçtik.Katı ye dediler biraz döner ekmek yedim.Ama hala aynıyımEşimle dış etkenler yüzünden bende 4-5 gündür mecburi şeyler dışında konuşmuyorum.Kırgınım çünkü aynı sizlerde olduğu gibi hata yapınca kızıyor çok ama iyi bişi yaptığımda saolasın demiyor.Neyse ayrntıya girip uzatmayayım.Yani hepsi aynı kızlar bunlaırn.Taktım p.tesi ve gecesi migdeme vurdu.Çün kü mikrobik olsaydı tahlilde çıkardı ve dr. ila yazardı diye düşünüyorum.Konuşunca dırdırcı oluyorum.Bende konuşmamayı seçtim.Ama bu seferde bana bişi dediğinde ona içimdeki sessiz söylediklerimi bagırarark söylemek istiyorum.Söyleyemedgim içinde içimde kalıyor ve içimde patlıyor sanki.Umursamaz daranıyorum napim.Ama bi psikoloğa gitmek ve rahatlamak birie anlatmak istiyorum.Annecigime söyleyemem aten bi ton derdi var ilaçsız uyuyamıyorBi de bana mı üzülsün.O yzden psikoloğa gitmek ve içimi dökmekte karar kıldım.Bugün bol bol yürüdüm satlerce.Ama regl diye tutku yedim 5-6 tane.Malum perşembe ve şeytan peşimizde ye ye diyor ve perşembeleri hep kötü geçiyorOglumu uyutup tek tek yazıcam inş.

Ah Ebrucum sende de mi aynı durumlar? Bizim kocalar birbiriyle anlaşmış galiba bizi üzme konusunda. Şeytan diyor eve kilitle, elini ayağını bağla da bütün gün neler yaşadığımızı, ev işleriyle ve çocuklarla neler çektiğimizi onlara izlet. Ama yine anlamazlar ki.
Neyse üzme kendini. Gideceğin kınayı ve düğünü düşün, onun hazırlıklarını yap, oyala kendini. Eşinin yaptıklarını unut, aklına getirme Ayrıca hangimize istersen özelden yazıp derdini paylaşabilirsin. Psikoloğa gitmiş gibi rahatlarsın. Bizler aynı şeyleri yaşadığımız için birbirimizi çok iyi anlarız.

Son düzenleme:
Kızlar sabah uyanır uyanmaz basküle attım kendimi. Çok merak ettim sonucu ve 61.6. inanamıyorum senelerce diyet yaptım durdum. Hiç bu rakama düşmemiştim. Tam 1 kilo veremedim ama 61 e düştüm. İnş takımımız için yeterlidir.

Kilo bildirimi
Başlangıç 67
Geçen hafta 62. 2
Bu sabah 61.6
Giden 600 gr

günaydın çıtırlarım,sabah hemencecik tartıldım

başlangıç: 72
geçen cuma:60.5
bu sabah: 59.8
giden:700 gram
hedef 56

düzenli menü paylaştım,çok ama çok dikkat etmeye çalıştım,spor olmayınca anca bu kadar başarabildim,birde 72 kiloda iken 1-1 giden kilolar şimdi aç gezmeme rağman gram gram gidiyor,umarım takımım için faydalı olmuşumdur.

günaydın canım,kilon için tebrik ederim hep beraber çıtır olma yolundayız,sütün için bende çok üzüldüm daha öncede yazmıştım sana önceliğin bebeğin olsun diye,dietine devam et ama hedefini biraz daha az gram da tutarak ve şunu asla unutma ekmek,hamur işi süt yapmazzz süt olsun istiyorsan bol bol su ve çorba içeceksin

Mevcanım tebrikler 1 haftada 200-300 gr dan fazla veremiyorum diyodun. 700 gr vermişsin.

Son düzenleme:
alooooooo herkesmi eşiyle küs arkadaş,bende akşam iki çemkirdim adama neyseki yılların verdiği rahatlıkla öpüşüp barıştık hemencecik

ösgem,eprumm,sehrammm düzelir herşey zamanla,uzatmamakta fayda var sevginizi ve saygınızı kaybetmediğiniz sürece olur böyle atışmalar,ne diyoruz hep AŞK kazansın

nelsonum güle güle kullan mutfağını canım,bende mutfağımı kendim tasarlayıp yaptırdım,her şey güzel oldu ama bi kaç yerinde değişiklik yapıldı,hayalimdeki benzer mutfak oldu ama bende belli bir süre suratsız ve memnuniyetsiz gezdim,inan geçici bir süreç bu, güzel güzel yemekler pişirirsin ağzının tadıyla inşallah.

Mevcanım tebrikler 1 haftada 200-300 gr dan fazla veremiyorum diyodun. 700 gr vermişsin.

şükrancım 62 kilo sonrası haftada 300 gram versem göbek atıyordum ama bu hafta menülerime baktıysan insan üstü performans sergiledim,akşam 6 dan sonra salatalık,yada 1 nektari dışında bir şey yemedim,hergün 12 de yatıp ve o saate kadar iş yaptım,eee asonsör yok bide biliyorsun,yatmaya yakın baş dönmeleri bile yaşadım açlıktan ama mecburdum çünkü gerçekten aynı kilo aralığında dönmekten çok sıkıldım,bu haftada aynı şekilde beslenip 58 i görmek istiyorum.

58 olduktan sonra yediklerime bi çeki düzen vericem ve simit bölgem için evde egzersize başlıycam hedefim 56 olmak,nisan ayı benim doğumgünüm ve ben kilo işini artık bitirmiş olmak istiyorum

Doğrusun canım öyle gerçekten. Doğumun ilk ayları herşeyleri yedim. ama süt gelmiycekse yiyince de gelmiyo. Bi de ben 1, -1.5 lt den fazla su içemedim bu ara. Koşturmaca, çocuğun hastalığı hiç aklıma gelmedi su içmek ama daha çok içmeye çalışıcam

Evet Mevcanım farkındayım çabalarının. Hele o 9 kat inip çıkmak yok mu mahveder insanı ya. Bi de akşam yemeği yememek işte bu çok zor.

Evet Mevcanım farkındayım çabalarının. Hele o 9 kat inip çıkmak yok mu mahveder insanı ya. Bi de akşam yemeği yememek işte bu çok zor.

eşimde diyorki,senin yerinde başka bir kadın olsa,bunca işe güce şu an 30 kilo olmuştu

bak dün 7 de evdeydim 9 kat çıktım,saat 8.30a kadar ev temizledim eşim geldi kışlık erzak hazırlıycaktık pazara uğramış aşağı tekrar inip ona yardım ettim,közletip getirmiş biberleri gece 12 ye kadar ayak üstü onları soyup dolaba koyduk,sonra çöpleri toplayıp tekrar dışarı atmaya çıktım,duşumu alp yattığımda saat 1 di,ortalama günlük bu tarz şeylerle meşgulüm ama aç gezmezsem gram veremiyorum

kızlar günaydınn....
kilo bildirimi
geçen hafta:65.6
bu hafta:65.0
giden:600 gr
hedef:58

mevcan ve sükran tebrik ederim kızlar..
ay ben utanıyorum ya siz doğumdan sonra bölesiniz ben bebeksiz:)))aslında benim kilo problemim yoktu işte kışın ilaç kullandım ondan oldu(( ama bende çıtır anne adayı olacammm:))
özge nerdesin ama senin tartın yoktu merakla bekliyorum ...
nelson cnm güle güle kullan mutfağını...
özge,sükran,ebru yapmayın kızlAR başka dert vermesin allah üzülmeyin kendinize yaprsınız üzmeyin kendinizi....bak burda kaç yıllık ewli ark var onlar daha iyi bilirler ben çok anlamıyorum sadece sağlık kısmı ile ilgileniyorum benim sinirlendiğimde hep mideme vurur ve serum takılınca geçer kimsenin canı acımaz benim dışımda....bu yüzden diyorum yani neyse uzattım bennn
sükran ewet suyu bende duymustum süt yapar diye bol bol iç öle boş şeylere üzülme ya hani derler ya kel başa şimşir tarak diye öle yaparsın tatlım:)))birde bildiğim kadarıyla dişlerini sevişyorsan süt iç senin içinde süt gerekli...

işlerin yoğunluğundan yazamadım bir iki gündür.
sehracım çok geçmiş olsun. allah şifasını verir inşallah...
şükrancım sütüne çok üzüldüm. bol su içmeni tavsiye ederim.
özge, sehra, ebruuuu....neler oluyor...erkekler fazlasıyla düşüncesiz oluyorlar..onları zamana yayarak yontmak gerek. üzmeyin kendinizi kızlar. gerekirse psikoloğa gidin, bize anlatın ama üzmeyin kendinizi...
nelsoncum mutfağını güle güle kullan...
kilo bildirmine gelince kızlar:
başlangıç: 67,2 (geçen hafta başlamıştım zaten sıfırdan bir başlangıç)
bugün: 65,6
gelen: yok
giden: 1,4 kilo
bu hafta 4 gün spor yaptım. ama her akşam yemekten sonra birşeyler yedim. bu verdiğimin hepsi kilo değil. büyük ihtimalle ödem indi.
kilo verebilen herkesi tebrik ederim.
not:bu cevabı yazmaya başladığımda saat 09:15 idi. şu anda 10:46. düşünün artık işteki halimi....

kızlar ya topiğe noldu.. bende eşimle akşam atıştım.. kırdık birbirimizi,, amann akşam üzüldüm ama şimdi iyiyim..

mevcan ortağım ben bu hafta rekor kırdım sanki.. en çok kiloyu ben verdim sanırım.. ve acıklıyorummmmmmmmm..gerçi yarış başladığı zanam regl dönemi öncesi tartılmıştım.. onun şişkinliği de var ama ben tartı sonucuma bakıyorumm

kendime yeni bir başlanğıç seçmiştim,, bu başlanğıcıma göree..

başlanğıç : 59,9 kg
ğecen hafta : 59,9 kg
bu hafta : 57,6 kg
giden : 2300 gram..
gelen : yok
hedef : 55 kg

papatyam elif mevcan kübra tebrikler kızlarrr

kızlanr teşekkür ederim mutfağım için söyledikleriniz için,, inşallh huzur icinde yemekler yapıp yeriz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…