- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #6.281
kızlar ya topiğe noldu.. bende eşimle akşam atıştım.. kırdık birbirimizi,, amann akşam üzüldüm ama şimdi iyiyim..
mevcan ortağım ben bu hafta rekor kırdım sanki.. en çok kiloyu ben verdim sanırım.. ve acıklıyorummmmmmmmm..gerçi yarış başladığı zanam regl dönemi öncesi tartılmıştım.. onun şişkinliği de var ama ben tartı sonucuma bakıyorumm
kendime yeni bir başlanğıç seçmiştim,, bu başlanğıcıma göree..
başlanğıç : 59,9 kg
ğecen hafta : 59,9 kg
bu hafta : 57,6 kg
giden : 2300 gram..
gelen : yok
hedef : 55 kg
nelsonum rekor kırmışsın gerçekten. çok tebrik ederim. topiğin üstünde kara bulutlar geziyor sanki...
kızlar ya topiğe noldu.. bende eşimle akşam atıştım.. kırdık birbirimizi,, amann akşam üzüldüm ama şimdi iyiyim..
mevcan ortağım ben bu hafta rekor kırdım sanki.. en çok kiloyu ben verdim sanırım.. ve acıklıyorummmmmmmmm..gerçi yarış başladığı zanam regl dönemi öncesi tartılmıştım.. onun şişkinliği de var ama ben tartı sonucuma bakıyorumm
kendime yeni bir başlanğıç seçmiştim,, bu başlanğıcıma göree..
başlanğıç : 59,9 kg
ğecen hafta : 59,9 kg
bu hafta : 57,6 kg
giden : 2300 gram..
gelen : yok
hedef : 55 kg
işlerin yoğunluğundan yazamadım bir iki gündür.
sehracım çok geçmiş olsun. allah şifasını verir inşallah...
şükrancım sütüne çok üzüldüm. bol su içmeni tavsiye ederim.
özge, sehra, ebruuuu....neler oluyor...erkekler fazlasıyla düşüncesiz oluyorlar..onları zamana yayarak yontmak gerek. üzmeyin kendinizi kızlar. gerekirse psikoloğa gidin, bize anlatın ama üzmeyin kendinizi...
nelsoncum mutfağını güle güle kullan...
kilo bildirmine gelince kızlar:
başlangıç: 67,2 (geçen hafta başlamıştım zaten sıfırdan bir başlangıç)
bugün: 65,6
gelen: yok
giden: 1,4 kilo
bu hafta 4 gün spor yaptım. ama her akşam yemekten sonra birşeyler yedim. bu verdiğimin hepsi kilo değil. büyük ihtimalle ödem indi.
kilo verebilen herkesi tebrik ederim.
not:bu cevabı yazmaya başladığımda saat 09:15 idi. şu anda 10:46. düşünün artık işteki halimi....
yemeğimi yedim geldim,porsiyonumu minumuma indirdim,nelson ve papatyayı çok kıskandım yaaaaa,
ayyyy bu arada kızımın kayıdı olmuştu,o okulda bir hoca var herkes onu istediği için müdür hayır demişti,hatta çok sinirliydi, az önce konuştum kızımı başka hocaya vermiş bende rica ettim kızımı istediğim hocaya kaydırdım
Mevcanım biz de az önce okuldaydık. Sabahçı mı öğlenci mi onu öğrenmeye gittik. Kızımın öğretmeni erkekmiş ya. O kadar uğraştım değiştiremedim ben. Okulda çok sevilen bi bayan öğretmen varmış. Bize onu tavsiye etmişlerdi. Herkes onu isteyince kur'a çekmek zorunda kalmışlar. Kızımın öğlenci olmasına seviniyorum ama öğretmen işi canımı sıkıyo. Kızım da şimdiden erkek öğretmen istemem diye mızmızlanıyo. Anasınıfında da bikaç ay okula gitmek istememişti. hep ağlıyodu .Off ya yine okula gitmezse.
Maşallah kızlar neler okudum öyle ne güzel kilolar verilmiş tam papatyamı okudum yaşasınnnn bşz birinciyiz didim nelsonla adeta yıkıldım sonrasında(neyse bu hafta sahalarda bende varım ösgemde varrr mevcanda nelsonda vıZz gelir çünküm bu hafta bizim haftamız olcekkk inşş sizde verdiğinizi koruyun baremmm:)
Ben bu hafta oruçtum ve malum olaylardan dolayı çokta dikkat edemedim kübraa zati yok papatyamı ise eleştiremedim bile,kimbilir az bende karışdaydım 3kilo bilem verirdi duyy nelsonnn
Bana gelince
Başlama:60.
Geçen hafta:60.3
Bu hafta 60.1
Giden 200gramcık
Biliyorum haftaya 59lu bişilerim inş.
Zuzuu bırakma burayı derim
Eprum yavrum geçmiş olsun şifa versin allah sana geöer inş bugün
Ösge yavrun nasıl canım
Nell yalancı mutluluk bunlar mutfakmış evmiş aslına bskarsan..cem yılmazın dediği gibin mutluluk içimizde
Mevv teprik
Şükran teprik ama azcık arttır yemmi bu hafta meyve yönüyle
Eşimle hala küsüz.konuşmak gelmiyor onunla içimden...nasıl olur bilmiyorum ama takmıyorum ara ara sıkılıyorum okadar.o düşünsün..
canım ben kızımı erkek öğretmende olabilir diye çok alıştırmıştım ama böylesi çok daha iyi oldu derinnn bir nefes aldım,müdür bizede kura çekicez demişti ama demekki el altından alınabiliyormuş,umarım kızınla çok sorun yaşamazsın bol bol konuşuruz artık okul mevzuunu,bizim okul tüm gün 9-3 canım,ben özellikle bu okulu istedim yoksa kızım çok şımarıyor babaannede,dersler başlayıncada etüte vericem..
sehra hanım bu hafta sizide sahalarda görücez demek nell i çok kıskandım acaip gaza geldim haftaya neler olacak elmi yaman beymi yaman görücez
Mevcanım müdür yardımcısıyla görüştüm. Kızımın zaten uyum sorunu yaşadığını ve bayan öğretmenden başkasına alışamayacağını söyledim. Ama hiçbir kolaylık sağlayamam bütün 2008 liler o öğretmenin sınıfında olmak zorunda yapabileceğim bişey yok dedi. İnş merhametli ve çocuklarla iletişimi iyi biridir.
umarım tatlım bi sorun yaşamazsın,ben erkek bayan öğretmen ayrımı yapmam ama ilkokul için bayan öğretmen olması gerektiğini herkesten duyuyorum az önce anasınıfı hocamızı arayıp güzel haberi verdim oda o hocanın olmasına çokkkk sevindi,hatta kızımın anasıfından çok iyi anlaştığı bir arkadaşıda o hocanın sınıfındaymış anlıycam güne güzel haberlerle devam ediyorum,özellikle kızımın bir bayana düşmesine çok sevindi sessiz bir çocuk benim kızım kendini ifade etmekte zorluk çekmez dedi.
keşke değiştirselermiş ama yılına göre verdilersede yapacak bir şey yok gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?