Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

nelsonum rekor kırmışsın gerçekten. çok tebrik ederim. topiğin üstünde kara bulutlar geziyor sanki...

nelsonum rekor kırmışsın gerçekten. çok tebrik ederim. topiğin üstünde kara bulutlar geziyor sanki...

papatyam teşekkür ederim... gitsin şu kara bulutlar ya.. hayat çok kısa değilmi bbunu erkekler niye anlamıyorlar...ama hayatımızı eşimizi merkeze alarak kurmamalıyızz,, öyle olunca yaptıkları küçüçük şeyler bile bizi çok üzüyorr,, çok etkileniyoruzz,,..

allahım allahım verilen kilolar havalarda uçuyor maaşallah topiğimize

nelson kilonu görünce ahanda böle kaldım,buda benden sana

papatyam sende süper kilo vermişsin tebrik ederim seni,

elifcim,sehramm sizleride tebrik ederim,yarışmak kendimize getirdi bizi,

ve kilolar toplansın ama nelsonun sayesinde birinci biziz kesin

kilo bildirmi
başlangıç 68
geçen hafta 62
bu hafta 61.5
giden 500
gelen yok
hedef 55

napsakki bilemedim,bizim şu koca bebekleri haftasonu terk edip hepimiz toplanıp kafamı dağıtsak ha ne dersiniz

uffffffff çok pis kıskandım ve gaza geldim,totomu yırttım ama 700 gramı zor vermişim,

başka bir şeyler yapmam lazım haftaya düğün var,

Tü tü tüü maşallah nasıl verdin o kiloyu kııııs aç mı gezdin. Bütün gün spor mu yaptın naptın?

Papatyacım tebrikler sen de güzel kilo vermişsin. Ben de 4 gün spor yapabildim bu hafta. Son 3 gündür yapamıyorum. tartıldıktan sonra güzel bi kahvaltı yaptım diyeti düşünmeden (ödül saati) belki sütüm gelir bugün de yarışmaya devam edebilirim.

yemeğimi yedim geldim,porsiyonumu minumuma indirdim,nelson ve papatyayı çok kıskandım yaaaaa,

ayyyy bu arada kızımın kayıdı olmuştu,o okulda bir hoca var herkes onu istediği için müdür hayır demişti,hatta çok sinirliydi, az önce konuştum kızımı başka hocaya vermiş bende rica ettim kızımı istediğim hocaya kaydırdım

okul deil öğretmen önemli derlerdi hep bende onu uyguladım kızıma,hocasını değiştirerek hata yapmadım umarım,öğretmen arkadaşlarım ne düşünüyor bu konuda bi şey yazarlarsa çokkk sevinirim

Mevcanım biz de az önce okuldaydık. Sabahçı mı öğlenci mi onu öğrenmeye gittik. Kızımın öğretmeni erkekmiş ya. O kadar uğraştım değiştiremedim ben. Okulda çok sevilen bi bayan öğretmen varmış. Bize onu tavsiye etmişlerdi. Herkes onu isteyince kur'a çekmek zorunda kalmışlar. Kızımın öğlenci olmasına seviniyorum ama öğretmen işi canımı sıkıyo. Kızım da şimdiden erkek öğretmen istemem diye mızmızlanıyo. Anasınıfında da bikaç ay okula gitmek istememişti. hep ağlıyodu .Off ya yine okula gitmezse.

Son düzenleme:
Maşallah kızlar neler okudum öyle ne güzel kilolar verilmiş tam papatyamı okudum yaşasınnnn bşz birinciyiz didim nelsonla adeta yıkıldım sonrasında(neyse bu hafta sahalarda bende varım ösgemde varrr mevcanda nelsonda vıZz gelir çünküm bu hafta bizim haftamız olcekkk inşş sizde verdiğinizi koruyun baremmm:)
Ben bu hafta oruçtum ve malum olaylardan dolayı çokta dikkat edemedim kübraa zati yok papatyamı ise eleştiremedim bile,kimbilir az bende karışdaydım 3kilo bilem verirdi duyy nelsonnn
Bana gelince
Başlama:60.
Geçen hafta:60.3
Bu hafta 60.1
Giden 200gramcık

Biliyorum haftaya 59lu bişilerim inş.
Zuzuu bırakma burayı derim
Eprum yavrum geçmiş olsun şifa versin allah sana geöer inş bugün
Ösge yavrun nasıl canım
Nell yalancı mutluluk bunlar mutfakmış evmiş aslına bskarsan..cem yılmazın dediği gibin mutluluk içimizde
Mevv teprik
Şükran teprik ama azcık arttır yemmi bu hafta meyve yönüyle
Eşimle hala küsüz.konuşmak gelmiyor onunla içimden...nasıl olur bilmiyorum ama takmıyorum ara ara sıkılıyorum okadar.o düşünsün..

canım ben kızımı erkek öğretmende olabilir diye çok alıştırmıştım ama böylesi çok daha iyi oldu derinnn bir nefes aldım,müdür bizede kura çekicez demişti ama demekki el altından alınabiliyormuş,umarım kızınla çok sorun yaşamazsın bol bol konuşuruz artık okul mevzuunu,bizim okul tüm gün 9-3 canım,ben özellikle bu okulu istedim yoksa kızım çok şımarıyor babaannede,dersler başlayıncada etüte vericem..

sehra hanım bu hafta sizide sahalarda görücez demek nell i çok kıskandım acaip gaza geldim haftaya neler olacak elmi yaman beymi yaman görücez

Son düzenleme:

Mevcanım müdür yardımcısıyla görüştüm. Kızımın zaten uyum sorunu yaşadığını ve bayan öğretmenden başkasına alışamayacağını söyledim. Ama hiçbir kolaylık sağlayamam bütün 2008 liler o öğretmenin sınıfında olmak zorunda yapabileceğim bişey yok dedi. İnş merhametli ve çocuklarla iletişimi iyi biridir.

umarım tatlım bi sorun yaşamazsın,ben erkek bayan öğretmen ayrımı yapmam ama ilkokul için bayan öğretmen olması gerektiğini herkesten duyuyorum az önce anasınıfı hocamızı arayıp güzel haberi verdim oda o hocanın olmasına çokkkk sevindi,hatta kızımın anasıfından çok iyi anlaştığı bir arkadaşıda o hocanın sınıfındaymış anlıycam güne güzel haberlerle devam ediyorum,özellikle kızımın bir bayana düşmesine çok sevindi sessiz bir çocuk benim kızım kendini ifade etmekte zorluk çekmez dedi.

keşke değiştirselermiş ama yılına göre verdilersede yapacak bir şey yok gibi

Aslında hiç kadın erkek öğrtmn ayrımı yapmam ama kızım okulu bırakırsa alışamazsa diye korkuyorum. Bi de kızım herkesle iletişim kuramıyo. Benim kızım çekingen. Sonradan gruba katılamaz. yeni gördüğü bi yaşıtıyla tanışamaz bile. İnş sorun çıkmaz dediğin gibi.

Ben de 1,5 kilo vermişim çıtır anneler, tebrik ederim hedefinize baya yaklaşmışsınız.Ben de 60'ın altına indiğim günleri görebilecek miyim acaba?

heyecandan kaç kilo verdiğimi bile yanlış hesaplamışım. 1,6 kilo vermişm. ama bildirimde 1,4 yazmışım. sehra haftaya bekliyoruz seni sahalara. 1. kim diye sormicam zaten nelson tek başına ipi göğüslemiş...tebrikler tekrar...
mevcan oğlum 3 e geçti bu yıl . öğretmen çok öenmli bir faktör tabi ki ama ailenin ilgisi de çok gerekli. inşallah hakkınızda hayırlısı olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…