Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Ben de 1,5 kilo vermişim çıtır anneler, tebrik ederim hedefinize baya yaklaşmışsınız.Ben de 60'ın altına indiğim günleri görebilecek miyim acaba?

Tebrikler Nazcığım bak kısa sürede sen de kilo vermeye başlamışsın bile. Hamurişi, tatlı, kızartma ve asitli içeceklerden uzak durursan
bi de porsiyonlarını küçültüp birazcık spor yaparsan mutlaka verirsin canım. Bize takıl çıtır anne olmanın mutluluğunu yaşa

Teşekkür ederim arkadaşlar, hep böyle bir iki kilo veriyorum devamı gelmiyor, sonra hoop sil baştan. gayret ediyorum inanın belki bu sefer olur, kimbilir belki de olur.

Teşekkür ederim arkadaşlar, hep böyle bir iki kilo veriyorum devamı gelmiyor, sonra hoop sil baştan. gayret ediyorum inanın belki bu sefer olur, kimbilir belki de olur.

Nazcığım pes etme canım ben yıllardır diyete başlıyodum 3-4 günden sonra dayanamayıp bozuyodum. 1 ay sonra tekrar başlıyodum bu sefer 10 gün filan devam edip yine dayanamayıp bozuyodum. Sonra sordum kendime ben nerde yanlış yapıyorum da veremiyorum diye. Benim hatalarım gece bişeyler atıştırmaktı özellikle tatlı bişeyler. ya da yarım ekmek arası ve yanında meyve suları. Diğer bi hatam da misafirlikte veya bana birileri geldiğinde çok yememdi. Zamanla yaparak yine bozarak irademi güçlendirdim. Şimdi de arada dayanamayıp yasak bişeyler yesem de sonraki öğünde hemen toparlıyorum. sen de öyle öyle vericeksin inş.

Özgeciğim hoşgeldin gördüm seni. Nerelerde kaldın ya merak ettim seni. bİ sorun yoktur inş.

Son düzenleme:
kızlar ben pazartesi günü izinliyim malum miniğim okullu oldu,cepten size yazmaya çalışıcam,yazamasam bile mutlaka okurum,haftasonu çok dikkat edicem,bu iş artık bitecek,salı günü görüşürüz kendinize iyi bakın,

menüm:

sabah: minik bir sandviç(beynir,kıvırcık,domates),yeşil çay

öğlen: az pirinç pilavı,3 tane fırın köfte,1 kase yoğurt

ara:elma

ara:taze fındık,az ceviz,yeşil çay

şimdi bi elma daha yiycem

evde sadece salata yiycem,dün koca bir kase yaptım ama yeme fırsatım olmamıştı,

biziz birince değil mi yaşasın yaşasın.. bu öğretin yılı başınıda başarı ile açmış o9ldum .. ilk haftadan hiçbirimizin morali bozulmadı herkes azyada çok kilo verdi.. tebrikler arkadaşlar.. haftaya devammm yarışş..

kilo bildirmi
başlangıç 68
geçen hafta 62
bu hafta 61.5
giden 500
gelen yok
hedef 55

tebrikler güzelim...

napsakki bilemedim,bizim şu koca bebekleri haftasonu terk edip hepimiz toplanıp kafamı dağıtsak ha ne dersiniz

uffffffff çok pis kıskandım ve gaza geldim,totomu yırttım ama 700 gramı zor vermişim,

başka bir şeyler yapmam lazım haftaya düğün var,

mevcan canım yaa ben 3 gündğr akşam yemeği yemiyorum desem yeridir.. çok çalıştım çok.. temizlik beni yordu.. birde kafam dağınıjtı.. sanırım ondan oldu..

ama keşke gelebilsek bir araya dağıtsak kafaları inan yok demem hemen atlar gelirim.. ama of off şu erkekler ömrümüzü yediler...

Tü tü tüü maşallah nasıl verdin o kiloyu kııııs aç mı gezdin. Bütün gün spor mu yaptın naptın?

tatlım hiç spor yapmadım çünkü fırsatım olmadı.. iş güç ev temizlik.. ama asıl benden giden kilo değil bence.. regl dmnemi şişkinliği, tatil ödemi artı birazda kilo vermişimdir baskülde birleşince çok kilo vermiş gibi göründüm.. haftaya belli olur ne kadar vereceğim..

kesnlikle haklısın doğru seçim canım..

canım erkek öğretmen konusunda ön yargınızı yersiz buluyorum.. bence daha iyi olacak.. rahat olun canım.. erkek öğretmen konusundaki stresinizi kızınızada yansıtmayın.. onun yanında olumsuz düşüncelerinizi paylaşmayın. farkına varmadan olumsuz pekiştireçle öğretmenini sevmememsine vesile olursunuz..yetişkin aranızdaki konuşmalarınızda erkek öğretmenini iyi yanlarından konusn..bunu duyan kızınızda olumlu etkilenecektir..üztüne varmayın konuyu çok ciddi bir mesele gibi çocunuza yansıtmayın.. olayları basitleştirinki aşması kolay olsun.. hatta sık sık dile getirmeyin.. onun yanında bu konuyu konuşmayın ..

oh sehra gördünmü kız..nasılda verdim kilocuklarımı.. haftayada bizim gurup kazanacakkk..
ama haftaya senin daha çok kilo vereceğin kesin.. bakalım nolcakk...

Ben de 1,5 kilo vermişim çıtır anneler, tebrik ederim hedefinize baya yaklaşmışsınız.Ben de 60'ın altına indiğim günleri görebilecek miyim acaba?

tebrikler güzelim.. emek verip verdiğin kiloları almamaya dikkat et.. az kilo ver ama geri almadı emeklerin boşa gitmesin.. atışturmalarını dengele.. sonuçta hiçbr şeyi bir ömür yememeliyim diyemeyiz.. tatmakda bir doynmakta hesabı yap abartma...

papatyam harikasın yaaa.. yeniden tebrikler sanaaaa. bırakma diyetine dkkat et ve hedefine ulaşşş...

Merhaba arkadaşlar oh oh kilolar verilmiş. Ebru , Ösge geçmiş olsun kocalarda hep aynı kızlar üzülmeyin bakın kendinize zarar veriyorsunuz
Ben sizi hafta boyunca okudum ama yazmaya pek fırsatım olmadı. Birazda canım sıkkındı dr kesenin şekli bozuk dedi buda düşük ihtimalini artırıyor. Bu gün başka bir dr gittim oda kese normal dedi ultrasonu tutuş şeklinden olabilir dedi.
Kilo bildirimine gelince
Geçen hafta 66.0
Bu hafta 65.7
Giden 300
Kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ederim

Hawarcım sana da tebrikler hamile bi insan için gayet güzel gidiyosun. İnş bulantı kusma filan başlamamıştır. Kendini çok da kısmadan devam et ki bebişinin rızkı kesilmesin.

Kızlarrr buralar sessiz kalmış yine. Kimsecikler yok. Cuma diye biraz fazla kaçırdım ama yarın yarışmaya bomba gibi giricem.
Menüm
Kahvaltı 1 kk beyaz peynir 2 zeytin
2 dl çokokremli ekmek
1 çikolatalı gofret çay

ara 1 salkım üzüm şekersiz çay

ara çeyrek ekmek arası peynir
1 bardak şekersiz çay

Öğlen 1 kase yoğurt 1 kase salata
1 dl ekmek

ara yok

akşam 5 kaşık tavuklu bezelye
3 kaşık bulgur pilavı 1 kase cacık

ara 1 şeftali * 1 kupa rezene çayı

Su 2 lt
Spor 30 dk yürüyüş
15 dk pilates

İnşallah canım :)

İşte başaramadığım zorlandığım şey bu: abartmamak :) bundan sonra başarırım inşallah.

Evet kizceler geldim evimdeyim bavul ac makine calistir dus al derken bu saat oldu suan kizimi uyutuyorum sonra camur icinde kalmis balkonlarimi yikayacagim
Herkes kilo vermis nasil sevindim anlatamam ins. Hep boyle gider topigimiz ben % 90 veremedim oyle geliyor cunku orda 2 ogun yedim ama yedim yani kurt gibi ac oturdum sofraya moralde bozuk olunca acik havada yedim malesef.
Nelson cok cok tebrikler canim cok iyi bi baslangic oldu senin adina cok sevindim
Ben de yarin uyuninca tartilip bildirim yaparim topigin yuzkarasi olarak
Esim konusuna gelince artik beynim durdu dusunemiyorum son kez konusmak istemiyorum umarim bu kez olur
Aile terapistini onerdim vaktim yok deyip onemsemiyor neyse kizlar sizleri de sıkmak istemiyorum ama kendimi psikolojik olarak bosanmaya hazirlamaya calisiyorum umarim Allah bana o gucu .verir maddi olarak tum bu rahat yasantiyi birakip gidicem saygi .sevgi olmadiktan sonra kiymeti yok cunku
Sonra bian dusunup uzluyorum ya kv ya da esimin tarafi kizimin yaninda beni kotuler kizim etkilenir beni sevmezse diye yalniz kalirim hayatta kizimin sevgisi olmadan yasayamam diyorum.
Allah yardimcim olsun umarim esimle konusmam etkili olur bu sekilde yuzgoz olmaktansa ayri olmak daha iyi ikimiz icin de offf neler dusunup yaziyorum cok kotuyum kizlar lutfen dua edin hersey yoluna girsin

Ösge tek kelimeyle diyorumki delirme..ya napıyor kocan ?aldatıyor mu yok sarhoş mu yok ailene hakaretmi ediyor yok aranızdaki anlaşmazlıklar hepimizde var dedimya bende eşimle küsüm herkes yaşıyor bunları inan evliliğin ilk yılları daha zor canım ya..bunalmışsın sen iyice..seni mi çok küçümsüyor aşağılıyor küfür falan mı ediyor özelden bana bi yaz derdini canım istiyorsan..bak senin kocanın işi çok yoğun ve tek nazı geçen sen varsın patronda o olduğu için seni işçisi gibi görüyor dengeyi kuramamış bence biraz..alttan alsan susmayı denesen az biraz?tatilde nasıldı?ırdada aynımıydı?şöyle başbaşa kaldığınızda odada falan?eğer bu tarz özellerde soğuk değilse çok mühimseme canım ya ne demek istediğimi anlatabildim mi?seni seviyorum ve üzülmeni istemiyorum inan..izmire geldiğimde seni ve selini görmek ilk işim canım..yuvanı yıkma fikrini bi kenara atıp çözüm yoluna git.ev işinden evel yarın aç bi kuran oku bamaz kıl dua et allaha sığın..

Kızlar gözlerim de yüregmde balon gibi şiş.Aglama nöbetleri geçiriyorum.Eşimde beni anlamadıktan sonra kime ne anlatayım ben.Hiç böyle olmamaıştımMoralim bozukken yemeğe vururdum kendimi.Ama 3 gündür ekmek dahi yemiyorum.Sabah sağlık ocağına gittim ağlayarak.Dr. burnun gözlerin balon gibi dedi ve ben yine ağlamaya başladım.Yok ben wc problemi dedim anlattım.İla yazdı hala afedersiniz su gidiyorum.Ama bu yaşadıklarımın yanında tasa bile değil bana.Çenelerim ağrıyor,dişlerimin etlerinden çekildiğini hissediyorum.Biri ne oldu dese hüngür hüngür ağlıyorum.Binadakilerden herkesten saklardım onların yanında acı bi haber bile alsam kahvemizi içerdik onlar gidince salardım sesimi ağlardım.Ama kendimi kontrol edemiyorum demekki artık.Sinirlerim lastik olmuş gibi.Randevu alıcam ve hiç tanımadığım birine anlatmak iyi gelicektir umarım.Bugün arkadaşım nasılsın aramadın kaç gündür dedi ve ben gel nolur çok kötüyüm dedim hemde sağlık ocağında herkesin bana bakmasına aldırmadan ağlayarak.Ben hep dışarıya güçlü görünürdüm.Kan kusup kızılcık şerbeti içtim derdim.Onca kendi tarafımın ailemden yani bi ton sorunla başa çıktım.Ama birikim sanırım şimdi küçük görünen ama bana büyük görünen eşimin hiç bişi olmamaış gibi davranması,vurdumduymaz gii davranması beni takdir bile etmemesi ve dı etkenler yüzünden beni ve yuvamızı huzursuz etmesine dayanamıyorum.Aglamama kıyamazdı şimdi başkaları ağlatıyor ama yine mi ağlıyorsun çok takıyorsun cart curt.Arkdaşımla sohbet iyi geldi biraz oğlumla ilgilendim.O görmesin diye yukarıya bıraktım arkadaşımla detleşip ağladım.Geçmişe bakayım uyku muyku yok nasılsa.Oglumu bugün uyutmamıştım.Yavrum tv açtım izlerken uyudu 12 de.Kiloya gelince perşembe az da olsa eksideydim ama erken regl yoğun ve şişkinlik artı olabilirim.Tartılmayı unuttum ağlamaktan.Yarın tartılırım.

Çok gzel kilolar verilmiş.Hepniize ayrı ayrı yazmak isterdim ama geçmişi zor okudum.Gzölerim çok acıyor.Benim olmama şart değil.Siz aranızda ayarlayın yarışı.Buras hepimizin topgigi söylememe gerek yok.Ben ne kilo verebiliyorum nede kendi sorunlarımı çözebiliyorum.Bi halta yaramıyorum zaten.Şu bunalımdan çıkmadan motive olamam sanırım.Zaten bşi yediğimde yok.
Özgecim hep aynı şeyleri konuşmaktan sıkıldım.Bu akşam başladık konuşmaya o ayı şeyleri söylüyor ben aynı şeyleri.yİNE o kendine göre haklı ben kendime göre.Herkes ayrı telden çalıyor.Ne ben onu anlayabiliyorum ne de o beniKafam dolu beynim yorgun.OGLum olmasa yataktan çıkmazdım tüm gün sanırım.Hiç bi iş yapmak yemek yemek gelmiyor içimden.Senin içinde üzüldüm.İnş. düzelir herşey.

Ahhh ebrucum kiyamam yaa niye boyle yapiyor bu adamlar hic bilmem bu aralar cok bunaldik onunda etkisiyle oluyor bunlar Rabbim cocuklarimiza can sagligi versin eslerimize de hidayet versin deniz dalgalanmadan durulmazmis bol bol dua edelim birbirimiz icin gun dogmadan neler dogar ayni sehirde olsak haftada bir toplasir dertlesirdik ne guzel

Ebru bu kadar uzulme. Sen sagliklisin yavrun yine oyle. Osgeye de yazicam simdi. Herkes de bir sorun oluyor. Erkekler cocuk gibi davranabiliyir. Dusuncesiz, inat, anne kuzusu olabiliyor. Kendini uzme bu kadar.

Osge inan hepimiz evinde sorunlar var. Bizim de bir an gizumuzun dondugu, bosanmayi aklimiza getirdigimiz zamanlar oluyor. Cok cok buyuk bir sey degilse cozulur inan. Kendini uzme.
Esin icin de bu erkekler tam bir odun. Sadece senin ki degil. uzulme. Ben de neler yasadim neler. Hamileyken bile burnumdan getirdiler basta esim olmak uzere.
Ama bebegimin baba sevgisini gorunce def ediyorum o dusunceleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…