- 11 Şubat 2011
- 4.781
- 10.539
- 498
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #6.341
Valla Nelsoncum sen psikologsun da bizim mi haberimiz yok. Hayranlıkla ağzım açık okudum yazdıklarını. Yılların birikimi ve tecrübesi olsa gerek bu düşünceler. Tespitlerine kesinlikle katılıyorum. Ama bizim sorunumuz bunları uygulamada. Gururumuz kırıldıkça onlara kendimizi anlatma çabası içine giriyoruz, ama boşuna. Bak senin eşine uyguladığın "ben güçlüyüm kendim için yaşıyorum" imajı işe yaramış ve eşinin bu şekilde düzelmeye başladığını yazmışsın. Sağol canım bizleri düşünüp bu kadar öneriyi bizimle paylaştığın için, teselli buldum, ilk defa kendimi bu kadar güçlü hissettim.
Kizlar gece neler oldu neler kizimi uyuttum esimle konusmaya basladik ben konustum konustum dinledi sozumu kesme bastan sona konuscam demistim sonra o konustu ben dinledim basta iyi konustuk arada esim sen duzelmezsin huyun bu falan dedi bir iki seye sinirlendi net hatirmaliyorum yani ben hakliyim diye oturdugum konusmadan yine suclu olarak kalktim cunku yaptigim hicbir fedakarligi fedakarlik olarak gormuyor ne var senin yaptigin onlar gorevin diyor kv ilgili soylediklerim gucune gitti anneni evliligimizin disinda tutalim gelip gidilcek saygi gosterilcek ama bize mudahale etmesi yanlis dedim napiyo kadin sana diyo kabullenmiyo yani neyse iste bi ara ben iyi ozaman bosancaz mi yani deyince evet paz. Davayi aciyorum kiz sen de kalsin asindan zsine herseyini karsilycam falan dedi icimden birsey koptu gitti resmen o da kotu oldu ama cok kararliydi bir sure sustuk sonra ben malesef ki dayanamadim istem disi gittim konusmaya calistim hazir degilim falan dedim 1 saat nuh dedi peygamber demedi cok inatci tuhaf bi huyu var kafasini kitliyo iyi mi kotumu dusunmuyo neyse o en son cocukluk ark. Aradi o da gitti gitmeden once bu son sans falan dedi.
Ben kizima sarilip uyudum sinirden uzuntuden migdem acayip bulandi cok kotu bi geceydi
Sabah ark. Ne konustuysa ya da ne dusunduyse cok iyiydi dun gece olmamis gibi davrandi ben de hic konusmadim o tarz seyler bu gercekten son sansimiz artik daha relax olup kendime ve kizima agirlik vericem esime olan dav. Saygiyi sevgiyi daha ust tutucam ayni sekilde o da dav. Dikkat edecek hayirlisi artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?