- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #6.381
Çıtırlarımm iyi akşamlarrr, çok özledim sizlerle muhabbet etmeyi,geçmişi okudum ama yazacak vaktim olmadı,çok üzüldüm okuduklarıma vaktim olsa bende bir iki bir şey yazacaktım.ösgemmmm çok sevindim eşinle aranın düzelmesine,kızlar bugün işe gitmedim,kızımla beraber okula gittim,okulumuzda öğretmenimizde çok çok iyi,kızımın sınıf arkadaşı ana sınıfından arkadaşıydı,güle oynaya girdik okula,yarın iş başı bol bol konuşuruz çokkkk öptüm sizi
Amin canım.Gözümüzün önünde anlamadan büyüyorlarEbrucum Allah sizin çocuklara da nasip etsin. İnş hepimiz görürüz o günleri. Ne zaman doğdular ne zaman büyüdüler böyle. Zaman su gibi akıp gidiyor. Bazen gece yatağında uzanıp yatan 5.5 yaşındaki kız benim mi gerçekten diye düşünüp duruyorum.
Canım tahmin ettim ztaen.Bizim minikler okullu oldu deseneÇıtırlarımm iyi akşamlarrr, çok özledim sizlerle muhabbet etmeyi,geçmişi okudum ama yazacak vaktim olmadı,çok üzüldüm okuduklarıma vaktim olsa bende bir iki bir şey yazacaktım.ösgemmmm çok sevindim eşinle aranın düzelmesine,kızlar bugün işe gitmedim,kızımla beraber okula gittim,okulumuzda öğretmenimizde çok çok iyi,kızımın sınıf arkadaşı ana sınıfından arkadaşıydı,güle oynaya girdik okula,yarın iş başı bol bol konuşuruz çokkkk öptüm sizi
Gelibolu 2. memlekti gibi eşimin.Hep akraba eş dorst var uğrarız sürekli.Güzel bir şehir ama yenice uzak karar senin tabi canım.İnş. bu hafta kendimizi toparlar devam ederiz.kızlar selam nasılsınız?moraller düzelmiş ne güzel...nelsona tsk ederim bende feyizleniyorum:))
sükrancım hayırlı olsun allh zihin açıklığı versin öğretmene gelince bence ayrım yapmayın erkek olup çok i öğ. de var işini iyi yapan diye ayrım yappp...inş i olur bakalım
ebruuuu nerdesin sen yoksun kimse kilo demiyo valla elbiseni de öle takma düğünü yakıştıysa sorun yok cnm sonra da veririsin kilolarını allah sağlık huzur versınde...
ben ne yapacam bilmıyorum atamam çok uzak gıdıs gelış olmuyo tanımadığım bir yer iptal mi ettirsem öğ. arkadaslar özellikle size sorayım ne dersınız???
Dedigin gibi cuma tekrar yarış başlatırız.Bu hafta zor bi hafta geçirdikEbrucum kilo işini takma kafana. eminim o elbise çok güzel yakışacak sana. Fazla bi kilon yok ki senin. ben senin kilon kadar olabilmek için neler vermezdim. Ayrıca seni üzenleri eşine anlatıp da enerjini daha fazla tüketme canım. Bu eşler napsan inanmıyolar, inanmazlaaar. Bi de üstüne suçlu ve geçimsiz sen olursun. Ben çok ağladım senelerce sen bari ağlama. eşim arkadaşının karısını bile benden daha çok savunuyo, söz ettirmiyo hakkında. daha kimsenin yanında beni o kadar korumuş değildir. Marketteki kız arkadaşı bile benden daha kıymetli. onlara laf söz yok.
Yarışmaya gelince hepimiz dağıttık, yarışma filan yalan oldu. Hiçbirimizde yarışacak moral yoktu. Sen ne zaman start verirsen devam ederiz yine.
Begen butonu hayali olmuş.Yazının üzerine gelince aynı yeinde görünüyor.Sukrancim papatyacim tesekkur ederim ins. Boyle iyi gider aramiz esimle
Kvdem aslinda burdan ev alalim demedi esim teklif etti o da kabul etti aslinda kendi sık gidip gelmiyor Allah var ama yakin olunca gene biz sık gidicez ve asagi insem esimle bi basbasa kalamiycaz onlarda gelcek tadini cikaramiycam gene esimle offf
Neyse ben de bekliyorum nolucak diye.
Sukrancm kizcemin adini ben koydum esimin adiyla da uyumlu hem bana sempatik geliyor selin ismi.
Ebrucum aynen canim kimse icin evdeki huzuru bozmaya degmiyor bak oglusunda uzulmus hem ne gerek var o uzen kisinin ne kadar umrunda acaba cok hata yapiyoruz boyle davranarak erkekler de bizim gibi dusunmuyor ozaman konusup ortam germeye gerek yok sen bak keyfine elbiseni cok merak ettim bu arada.
21mart 2013 persembe gunu saat 11:05den bu yana Anneyiiim..
10kilo almstm,,.. bebegmn 40i cikana kdr hepsini vermistmmm.
Sonraaaa hepsini gerialdm malesfff... suan 86 kiloyumm... boyum 1.76.. iyice şişko hissedyrmkendmi? Esimde bu halimden pek de memnun degil...
Kola m.suyu vazgeclmezm. Hep kendi kendme icmiceksn diorm ama duramiyormmmmmm yaaaa...
Normalekmek yemiyorm ama. Kepekli yiorm o da gun icnde 3diilimi gecmiyorr. Napicam ben bir akil verin.
Kizlar iyi geceler
Ebrucum saol hic aklima bile gelmedi hayali olcagi butonun valla
Papatyacim esim benim konusmamla vazgecmez tam tersi isi inada bindirir konuyu hic acmiyorum yuzgoz olmamak icin kv cok istekli zaten alinmasi icin kendi bir evi var onu satar cok isterse bizim diger .bir evi de sattirir kolaylikla alirlar hic yorum yapmiyorum oylece bekliyorum anlicagin
Mevcancim size de hayirli ugurlu olsun yeni ogretim yili ben kendi kizimi dusununce bi heyecan kapliyo beni yoklugun hissediliyor bu arada canim.
Esimle de iyiyiz cok sukur bakalim zaman gostercek herseyi
Yarin sabah nasipse esim burnundan bi operasyon gecircek ablasi da gelcekmis birlikte gidicez kizimi buyuk eltime birakicam ben de umarim sorunsuz olur biter.
21mart 2013 persembe gunu saat 11:05den bu yana Anneyiiim..
10kilo almstm,,.. bebegmn 40i cikana kdr hepsini vermistmmm.
Sonraaaa hepsini gerialdm malesfff... suan 86 kiloyumm... boyum 1.76.. iyice şişko hissedyrmkendmi? Esimde bu halimden pek de memnun degil...
Kola m.suyu vazgeclmezm. Hep kendi kendme icmiceksn diorm ama duramiyormmmmmm yaaaa...
Normalekmek yemiyorm ama. Kepekli yiorm o da gun icnde 3diilimi gecmiyorr. Napicam ben bir akil verin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?