Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Mevcanım hayırlı olsun, Allah zihin açıklığı versin kızına. Gününün iyi geçtiğine sevindim. 1. sınıfa başladığım günü hatırlıyorum da
sınıftaki sırama kapanıp ağlamıştım. Annemler de sınıf kapısının önünde bekliyorlardı. birkaç dk ağladıktan sonra kendime gelip bi
arkadaşımın yanına oturmuştum. sonra da o benimle arkadaş olsun diye elimdeki bir paket çikolatanın hepsini o kıza verdim. Sonra da
paşa paşa alışıp gidip geldim okuluma.

Son düzenleme:
21mart 2013 persembe gunu saat 11:05den bu yana Anneyiiim..
10kilo almstm,,.. bebegmn 40i cikana kdr hepsini vermistmmm.
Sonraaaa hepsini gerialdm malesfff... suan 86 kiloyumm... boyum 1.76.. iyice şişko hissedyrmkendmi? Esimde bu halimden pek de memnun degil...
Kola m.suyu vazgeclmezm. Hep kendi kendme icmiceksn diorm ama duramiyormmmmmm yaaaa...
Normalekmek yemiyorm ama. Kepekli yiorm o da gun icnde 3diilimi gecmiyorr. Napicam ben bir akil verin.

Amin canım.Gözümüzün önünde anlamadan büyüyorlar
Canım tahmin ettim ztaen.Bizim minikler okullu oldu deseneAnaokulu arkadaşıyle aynı sınıfta olması çok iyi olmuş.
Gelibolu 2. memlekti gibi eşimin.Hep akraba eş dorst var uğrarız sürekli.Güzel bir şehir ama yenice uzak karar senin tabi canım.İnş. bu hafta kendimizi toparlar devam ederiz.
Dedigin gibi cuma tekrar yarış başlatırız.Bu hafta zor bi hafta geçirdik
Begen butonu hayali olmuş.Yazının üzerine gelince aynı yeinde görünüyor.

Allah bağışlasın yavrunu.Emzirme döneminde alınıyor.Ekmek normal yiyosun.Sorun kolada 1 bardak kola 1 bardak küp şeker düşün yani.:18:

Kizlar iyi geceler
Ebrucum saol hic aklima bile gelmedi hayali olcagi butonun valla
Papatyacim esim benim konusmamla vazgecmez tam tersi isi inada bindirir konuyu hic acmiyorum yuzgoz olmamak icin kv cok istekli zaten alinmasi icin kendi bir evi var onu satar cok isterse bizim diger .bir evi de sattirir kolaylikla alirlar hic yorum yapmiyorum oylece bekliyorum anlicagin
Mevcancim size de hayirli ugurlu olsun yeni ogretim yili ben kendi kizimi dusununce bi heyecan kapliyo beni yoklugun hissediliyor bu arada canim.
Esimle de iyiyiz cok sukur bakalim zaman gostercek herseyi
Yarin sabah nasipse esim burnundan bi operasyon gecircek ablasi da gelcekmis birlikte gidicez kizimi buyuk eltime birakicam ben de umarim sorunsuz olur biter.

İyi geceler Özgecim inş eşinin ameliyatı sorunsuz geçer. Ben de burnumdan ameliyat olmuştum 21 yaşımda. Yarım saat sürüyodu sadece. Moral bozmak istemem ama aklında bulunsun diye söylüyorum. ameliyat sonrası burun birazcık şişip morarıyo. O zaman hemşirelerden buz torbası isteyin. Şişikliğe ve ağrıya iyi geliyo. Bize dr söylemişti. Gerçi o zamandan bu zamana 10 sene geçti kimbilir ne yenilikler oldu hastanelerde. Ona da bi çözüm bulmuşlardır belki. Allah şifa versin canım.

Son düzenleme:
Ösgemmm,eprumm,şükranım çok teşekkür ederim teyzeleri,güle oynaya başladık umarıım hepte böyle devam eder.ösgemmm eşine şimdiden geçmiş olsun diliyorum,kavgalar gelir geçer sevginiz eksilmesin yeter,şimdi eşimle balkonda kahve keyfi yapıyorum,çok yoğun bir gün yaşadım bi o kadarda keyifli,sabah erkenden yazamazsam beni merak etmeyin bilinki çokkkkk işim var

Bu arada nelsonum,aklımdan geçenleri yazıya dökmüşsün,ellerine sağlık canım,papatyam,kubra,db,zuzu,elif,hawar, sizleride çok çok öptüm,bizim gruplar ne oldu bu haftada aynı grupla devam ediyoruz dimi

Gunaydinnlarrr..
Kolayi da light iciyrm .. kilo vermem gereeeek..
Biii cesareeet gelsee olmamii yâaaaaaa

günaydın çıtırlarım,işler bi birikmişki sormayın,nasıl başa çıkıcam bunlarla,

slm verip kaçıyorum,müsait olunca mutlaka yazarım

aramıza hoşgeldin....kızlar yazmış zaten bence senin iş koladan geçiyor. kolayı bıraktığın an kendiliğinden 1-2 kilo verirsin bence. çünkü kola acayip kalorili bişey...

mevcan hayırlı olsun canım. allah zihin açıklığı versin kızına. inşallah çok başarılı olur...

özgecim eşine çok geçmiş olsun...

hep aynı hatayı yapıyorum. geçen hafta azcık kilo verdim ya hafta sonu yedim. ve şimdi de hafta sonu aldıklarımı vermeye çalışıyorum..
dün gece size söz verdiğim gibi hiçbirşey yemedim yemekten sonra. sabah tartıldım ama ne fayda. hala cumadan fazlayım.
acaba diyorum spordan dolayı kaslar şişmiş olabilir mi. öyle birşeyler duymuştum eskiden...

Güne güzel başlıyorum artık.İyi şeyler düşünüyorum ki günüm iyi geçsinMutfak dolaplarım camlar bana bakıyor ama derin temizlik yapasım yok o 3 günki bunalımdan sonra.Yapıyorum akşam yorgun oluyorum bi madalya takan da yok yapma diyor artık gezicem.Bugün kına için elbise bakmaya gidicem ordan kuaföre ordan anneciğime.Dün akşama kadar yaptım temizlik nasılsa.Gerçi oğlumdan durmuyor ama kızlar hergün yap hergün aynı ooluyor.Oglumla zaman geçiremiyorum temizlikten.Bu günler b daha gelmiycek.Hem dışarı çıkınca çok mutlu oluyor bütün gün evde bunalıyor.Akşam onu uyuturken uyuya kalmışım 3 te uyandım yatırdım yatağına.bU ARADA tartı çok güzeldi bu sabah

DÜN:
Sabah:1dl.ekmek,3 ççatal omlet,3 atal bal,2 çatal peynir,1 domates,salatalık,yeşilçay
Ara:türk kahvesi
Ara:1 avuç üzüm,yarım şeftali
Ögle:1 tabak k.mercimek çorbası,1dl.ekmek,3 biber,yarım kase yoğurt
Ara:yarım muz,4 bisküvi
Akşam:2 dolma,yarım kase yoğurt
Ara:1 dl.armut,2 k-kraker,2 bisküvi

spor:
45 dk 2 kere pazara çıktım.
1 saat akşam avm de eşime takım aldık.

Akşamdan sonra bişi yemesem olmuyor sanki

Kizceler suan hastanedeyim esim ameliyat oldu kendine de geldi cok sukur suan dinleniyor kucuk gorumcemle odadayiz yaninda
Gecmis olsun dikekleriniz icin tesekkurler esimin yuzunde ne bir bandaj ne bir sislik var masallah son cikan yontemle ameliyat oldu ondan sanirim sadece birazck agrisi var gecicek o da ins.

ösgem,çok geçmiş olsun tekrardan,çabuk toparlanır inşallah,

eprum tartı yüzünü güldürmüş ne güzel,ben sabah biraz + daydım,bu arada yarış devam ediyormu 3 günde çok şey kaçırdım.

kızlar çok yoğunum,kk ya giriyorum okuyorum cevap yazıcam tak bi şey çıkıyor kapatıyorum,
vaktim olursa tekrar uğruycam çok öptüm şimdiden,

allahım bugün bitsede gitsem ya

menümü yazayım,

sabah:evde bir iki lokma ekmek,kaşar,3 yudumda çay hüpletip çıktım,iş yerinde 1 tane lokum yedim
öğle: 1kase dolusu cacık,az bulgur pilavı üstü kuru fasulye
ara:1 muz
ara:1 elma yedim
işten çıkarken 1 muz daha yiycem

dışarda işlerim var kızıma alışveriş yapıcam,kayınvalidem ameliyat oldu ordan hastaneye gidicem,kızımı alıp eve gitmem baya geç olur o yüzden dahada bir şey yemiycem

2 kupada yeşil çay içtim,

bu hafta akşamları yemek yemiycem 59.8 olan kilomu 59 a düşürmeyi hedefliyorum umarım başarırım

merhaba kızlar:
topiğimiz diyet günlüklerinin 2. sayfasına geçmiş. hareketsiz bir gün geçirmişiz.
menümü yazayım hemen
08:00 sucuklu tost (2 dilim çavdar, 5 ince dilim sucuk), 1 kk peynir, yeşil çay
10:30 2 küçük salkım üzüm
12:00 1 porsiyon patates musakka,bir dilim ekmek, cacık, bir dilim karpuz
16:00 şeftali
18:00 2-3 servis kaşığı kuru fasülye,3 yk bulgur pilavı, salata, yoğurt
az önce 2 lokma kavun
gün ,içinde 2 kere nescafe içtim. sütlüydü. sade içemiyorum.
bundan 4-5 ay önceydi ben o zamanlar 62-63 gidip geliyordum ama bu kilomu beğenmiyordum. bir yerde bir diyetisyenle karşılaştım. anlattım nasıl beslendiğimi. sakın vücuduna eziyet etme. gayet iyisin dedi. vücudunla inatlaşırsan hiç anlamadan 3-4 kilo alırsın ve veremezsin dedi...şimdi maalesef ben o gündeyim işte....
:

özgecim tekrar geçmiş olsun tatlım. inşallah bir an önce iyileşir eşin...

Özgecim geçmiş olsun eşine.
Mevcan ve Papatya menüleriniz gayet güzel.

Ben bugün baa yürüdüm.Hiçbişe bulamadım.Pazar bakırköe gidicem tekrar.Döner ekmek edim .Düzensizbigündü.

kızlar kalori sepetine üye olmuştum geçen yıl ama kullanmıyordum. 14 kasıma kadar 60 kilo olcam dedim. bana günlük 1138 kalori sınır koydu. bundan sonra kalori sayımıyla gidicem. belki işe yarar. bziim masum gördüğümüz bir lokmacık çok fazla kalori olabiliyomuş. inceledim biraz. 66 günüm var kızlar. bi de böyle deniyim. yoksa özgüvenim yerlerde. mutlu olmak istiyorum.

Kizlar iyi aksamlar nasilsiniz bugun doktoruma sonuclarimi goturdum iyiymis sekerim ama ben zaten glukofen iciyodum onun bi ust ilaci cikmis ondan icicem bide endokrenoloji derneginin onerfigi bitkisel bi ilac varmis zayiflamaya yardimci olan onu icicem ayni zamanda diyetisyene gidicem kizlar doktorum 31 ekime kadar 80 kilonun altina dusmus olcaksin dedi ins olede olur kizlar iste benden bole siz neler yaptiniz

Osgecim esine cok gecmis olsun esine
Mevcan kiznin okulu hayirli olsun canimm ins hep severek gider okula :))
Ebrucum eminin dugunde o elbisenin icinde cok guzel olcaksin :)
Sukran sehra papatyam nelson aklima gelmeyen diger kizlar sizler nasilsiniz bakalim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…