- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #6.361
şükran kendimi birşey sandım gaza geldim..
günaydın kızlar:
nelson zaten herşeyi anlatmış. bize pek yazacak birşey kalmamış. nelson yerden göğe kadar haklı. ben şimdi yanıyorum geçen yıllarıma. kavgayla küslükle geçirdiğim 20 li yaşlarıma. o yaşları bir daha bulamıcam biliyorum. ah şimdiki aklım o zaman olsaydı. ama yok işte.ben akılandım ama yaş geçti gitti....
büyük ihtimalle eşim de aynı şeyi düşünüyordur. ailesi için beni kırdığı zamanlar aklına gelince o da vicdan muhasebesi yapıyordur büyük ihtimalle...
kızlar kendinize gelin. öyle boşanmak falan neymiş özgecim....zamanla herşey düzene girer. hiç merak etmeyin. siz sakin olur yeter. sinirle affedilemeyecek şeyler söylemeyin.
kilo konusuna gelince kızlar
canım acayip sıkkın. sanırım hafta sonu verdiğim tüm kiloyu geri aldım. aslında gün içindeki menülerim fena değildi de ben yaz aylarında akşam yemeğinden sonra birşeyler yemeye çok alıştım. düşünün dün gece yatmadan önce 3 adet halley yedim. inanabiliyor musunuz. hiç ıvır zıvır yemeyen ben...
eskiden tartıda 62 yi beğenmezdim. şimdi 65 li birşey çıkayım diye seviniyorum. oturunca önümde kocaman bir göbek var. tüm özgüvenimi kaybettim ben.
Özgecim aranızın iyi olduğuna sevindim. İnş bi daha böyle şeyler yaşamazsın ve inş kv yanınıza taşınmaktan vazgeçer. Beğen butonu gittiği gibi gece kk geçici olarak bakımdadır diyodu. Foruma ve profilime giremedim.Kizceler gunaydin
Dun esimin kardesleri kv biz dugune gittik cok iyi gecti eglendik masallah diyeyim esimle aramiz cok iyi ikimizin de yuzu guluyo deniz dalgalanmadan durulmuyor hesabi
Bu arada dun esim kv konusurken uyarip duruyodu dediklerimden etkilenmis ve hak vermis olmaki ki boyle davrandi
Nelsoncum konustuklarimizi yazmissin o gunde dedigim gibi cok iyi gelmisti konusmak yazdiklarin cok faydali umarim hepimiz hayatimiza uygulayabiliriz tekrar tesekkurler
Artik en ufak bi kavgayi kendime dert edip uzmuycem aglamiycam ve esim eve geldiginde ona da yansitmiycam
Papatyacim dogru diyosun tatlim ama olgunlasmak zaman aliyo iste ne kadar ben 20li yaslarda olgundum desekte olmuyo bana da herkes yasindan buyuk davraniyon cok olgunsun derdi ama evlilik baska daha 3 yillik evliyimncok yanlislar yapmisim umarim herseyi geride birakip ileriye bakabiliriz
Halleye de cok sasirdim sen ve cikolata hem de demek ya regl olcan ya psikolojik vucut istiyo normalde al 3 tane ye deseler yiyemezdin hem de gece
Kizlar dun gece tam ebrunun msjini begeniyodum baktim bege. Butonu gitmis 1 sayfa once nelsonunun yazdiklari da begenmistim oysaki kaldirmislar sanirim
Sukrancim ne kadar guzel bi duygu insallah kizin iyi bi egitim yili gecirir ve sizi de uzmez ozendirici seyler yapmaya calis ve bi ark. Oneride bulunmustu nelsondi sanirim onunda dedigi gibi cokta bu konuyu konusmayin yaninda.
Sukrancim ne kadar guzel bi duygu insallah kizin iyi bi egitim yili gecirir ve sizi de uzmez ozendirici seyler yapmaya calis ve bi ark. Oneride bulunmustu nelsondi sanirim onunda dedigi gibi cokta bu konuyu konusmayin yaninda.
Nasısnız kızlar?Ne güzel zaman bulup sohbet ediyorsunuz.Bense hiç katılamıyorum.Tek tek yazamıyrumOglumla ilgilendim tüm gün pazara gittik.Şimdi uyuttum ögle yemeğini yiyorum.Evi temizliycem ymegimi hazırladım fırına atıcam duş alıcam bi sürü iş var Dügüne az kaldı.Herkes elbiseme bayıldı ama kilo almışsın diye de söylediler Sinirlendigm kişi için ne kadar çok tartışırsak o kadar onu savunmaya geçiyor daha kıymetli oluyor.Şimdi susuyorum kendi görür diye umut ediyorum.Söyle söyle tartış tartış nereye kadar.Oglum bile ağlamama uyanmıştı o gün anne sen ağladın.Hayır oğlum ağlamadım bak gülüyorum dedim.Hayır hı hııı (burnumu çekmemi taklit ederek)Yapptın ama dedi.Yavrumun etkilenmesini heleki saçma sapan insanlar yüzünden ailede huzurluk yaşamasını istemem.Zamana bıraktım çünkü kendimi yıpratıyorum düşündükçe kafama taktıkça. İşleirmi bitireyim uğrarım yine kızlar.Yarış devam ediyor degilmi
kızlar selam nasılsınız?moraller düzelmiş ne güzel...nelsona tsk ederim bende feyizleniyorum:))
sükrancım hayırlı olsun allh zihin açıklığı versin öğretmene gelince bence ayrım yapmayın erkek olup çok i öğ. de var işini iyi yapan diye ayrım yappp...inş i olur bakalım
ebruuuu nerdesin sen yoksun kimse kilo demiyo valla elbiseni de öle takma düğünü yakıştıysa sorun yok cnm sonra da veririsin kilolarını allah sağlık huzur versınde...
ben ne yapacam bilmıyorum atamam çok uzak gıdıs gelış olmuyo tanımadığım bir yer iptal mi ettirsem öğ. arkadaslar özellikle size sorayım ne dersınız???
Merhaba kızlar:
Özge o halleyleri nasıl yedi ben de bilmiyorum . Sanırım kendimi kaybettim.
Bence ev işimi hiç sorma eşine. Belki o da vazgeçmiştir konuşmanızdan sonra.
Ebru eminim çok yakışacak o elbise sana....
Menüm gelsin günlerden sonra
08:00 domates, salatalık, azıcık peynir, Çavdar ekmeği, 3 zeytin
10:30 yumurta büyüklüğünde 2 elma
12:30 1 por. mercimek çorba, bir dilim ekmek, 1 por. Izgara tavuk salata
13:30 2 adet baklava ( yeme dimi ne gerek var. Hadi birini yedin 2. Yi neden yiyorsun değil mi)
16:00 bir adet şeftali
18:00 3 yk bulgur pilavı, 3 yk et kavurma, bol salata
Şu anda yeşilçay
Az sonra 2 mil leslie yapcam. Sonra da slim in 6 start. Anca baklavalar yanar. Bugün size söz veriyorum. Yarın sabah kadar hiçbirşey yemicem...
Nelsonum yazdıklarını özenle okudum.Dikkte alıp uygulıycam inş. Valla psikolog gibisin
Sehram,sende dertliymişsin baya oysaki biz seni hep neşeli bilirdik.Bazen banada bizi çok güldürüyosun diyolar ama her paylonçonun bile ağlayan bi tarafı var!!!
Mevcanım,p.tesi herhalde kızını okula götürdün.Sensiz başladık güne
Şükrancım, aynen herkesi savunur ama beni hiç savunmaz.Ben tartıştıkça o kişleri değeri artıyor.Yavrucugunun ilköğretim yılı hayırlı olsun canım İnş. okuyup vatana millete hayrı dokunur (amin) bİZDE görürmüyüz o günleri
Özgecm,elbisem çok asil duruyormuş öyle dioolar.Son anda yorgunlukla aldım.Öyle olunca iyi oluyor.Özenince kötü alıyorum.Resim ekliycem merak etmeEşinle aranızın düzelmesine sevindim Zamanla yıllar içinde yontucaz kendi huylarımıza döndürücez inş. kocalarımızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?