- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #6.401
Kizlar iyi aksamlar nasilsiniz bugun doktoruma sonuclarimi goturdum iyiymis sekerim ama ben zaten glukofen iciyodum onun bi ust ilaci cikmis ondan icicem bide endokrenoloji derneginin onerfigi bitkisel bi ilac varmis zayiflamaya yardimci olan onu icicem ayni zamanda diyetisyene gidicem kizlar doktorum 31 ekime kadar 80 kilonun altina dusmus olcaksin dedi ins olede olur kizlar iste benden bole siz neler yaptiniz
Osgecim esine cok gecmis olsun esine
Mevcan kiznin okulu hayirli olsun canimm ins hep severek gider okula :))
Ebrucum eminin dugunde o elbisenin icinde cok guzel olcaksin :)
Sukran sehra papatyam nelson aklima gelmeyen diger kizlar sizler nasilsiniz bakalim :)[/QUOTE
canım sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim. İlaçlarını ihmal etme. İnş kısa sürede istediğin kiloya gelirsin sağlıklı bi şekilde. Ben de bugün çok hastaydım. Öğleden sonra düzelebildim. Hiçbişey yiyemedim iyileşene kadar. Bebeğin varken hastalık çekmek çok zor canım. Herşeyiyle sana bağlı. Hele mide bulantıları, kusmalar beni mahvediyo. O halde bi de çocuklara baktım. Allahtan öğlen annem geldi de çocuklara o baktı. Yoksa kolay iyileşemezdim.
Bende kullanmıştım ama bi işe yaramadı.DB cim ve Hawawrım kullandı onlarda fayda etti.Demek sorun bendeydikızlar kalori sepetine üye olmuştum geçen yıl ama kullanmıyordum. 14 kasıma kadar 60 kilo olcam dedim. bana günlük 1138 kalori sınır koydu. bundan sonra kalori sayımıyla gidicem. belki işe yarar. bziim masum gördüğümüz bir lokmacık çok fazla kalori olabiliyomuş. inceledim biraz. 66 günüm var kızlar. bi de böyle deniyim. yoksa özgüvenim yerlerde. mutlu olmak istiyorum.
Saol canım benim inş. güzel olurum bu koca göbüşle:18:İnş. o tarihe kadar vericeksin ben sana hep inandım biliyosun dimiKizlar iyi aksamlar nasilsiniz bugun doktoruma sonuclarimi goturdum iyiymis sekerim ama ben zaten glukofen iciyodum onun bi ust ilaci cikmis ondan icicem bide endokrenoloji derneginin onerfigkisel bi ilac varmis zayiflamaya yardimci olan onu icicem ayni zamanda diyetisyene gidicem kizlar doktorum 31 ekime kadar 80 kilonun altina dusmus olcaksin dedi ins olede olur kizlar iste benden bole siz neler yaptiniz
Osgecim esine cok gecmis olsun esine
Mevcan kiznin okulu hayirli olsun canimm ins hep severek gider okula :))
Ebrucum eminin dugunde o elbisenin icinde cok guzel olcaksin :)
Sukran sehra papatyam nelson aklima gelmeyen diger kizlar sizler nasilsiniz bakalim :)
Kınaya 1 hafta düğüne 10 gün var canım:18:Ama ben gayet rahat bugün bütn cısları azda olsa yedimİyi akşamlar kızlar, gününüz nasıl geçti? Özgecim naptınız? Eşin nasıl oldu? Geçmiş olsun.
Kübracım şeker yüklemesinin sonuçları nasıl? İnş fazla değildir. Benimki 65 çıkmıştı son hamileliğimde
Ebrucum kınaya kaç gün var daha bilmem ama öyle körü körüne dolaşacağına netten bak. Bulunduğun yerdeki mağzaları
öğren öyle git. İnş bulursun canım.
Papatyam menün güzelmiş, Kasıma kadar daha çok var canım verirsin moral bozmak yok. Bak geçen cuma gayet güzel verdin. motivasyonunu kaybetme.
Mevcanım sen de yarın yoğun olucakmışsın Allah kolaylık versin cnm. İşlerini hallet gel. Sabahları seni arıyo gözlerimiz.
Zuzu, Nelson, Sehra, Hawar, Naz sizler de iyisinizdir inş. Kızım benimle uyumak istiyo, ağlamaya başladı beni sevmiyosun anne diye. Onun yanına gidip uyutayım dönerim
Bugünkü menüm
Kahvaltı yok
Öğle yemeği yok
ara 1 dilim çokokremli ekmek
1 küçük salkım üzüm bir parça peynir
1 dilim ekmek çay
akşam (yine kahvaltı türü, yemek yapıcak gücüm yoktu)
birkaç çatal sucuklu yumurta,
birkaç çatal patates kızartması
1 dilim ekmek biraz peynir
ara 1 elma
su 1 lt
spor yok
Yarın tamamen iyileşmiş olurum inş. Sabah daha iyi bi menü çıkarıcam.
Sağol Ebrucum regl oldum. mutlaka ayda bir gün yataklara düşürüyo beni. Yine mide bulantısı vardı. ne yediysem çıkarıyodum. Şimdi iyiyim çok şükür. Düğüne daha 10 gün varmış bak. Bırakma sakın kendini mekik çek bol bol, Güzel bi menü oluştur devam etBende kullanmıştım ama bi işe yaramadı.DB cim ve Hawawrım kullandı onlarda fayda etti.Demek sorun bendeydiİnş. sende sporda yaptığın için inş. sende işe yarar.
Saol canım benim inş. güzel olurum bu koca göbüşle:18:İnş. o tarihe kadar vericeksin ben sana hep inandım biliyosun dimi
Kınaya 1 hafta düğüne 10 gün var canım:18:Ama ben gayet rahat bugün bütn cısları azda olsa yedimNe zaman akıllanıcam ben
Geçmiş olsun canım neyin var?İyi olda menüyü düşüme önce sağlık!!!Menün yinede iyi canım tasalanma.
Şükrancım çok geçmiş olsun...ebrucum bu hafta ben de düğüne gidicem ama ben de durum vahim. Özel bir elbise anladım. Daha öncekilerden giyeceğim. İnşalkah girerim içine. Senin daha vaktin varmış. Spor yapsan bile fayda eder.
günaydın kızlar nasılsınız bakalım...
ösge çok geçmiş olsun canm allh şifa versin eşine..
şükrancım sana da geçmiş olsun...
ebru beklerım buralara yolun düştüğünde ..
mevcan ve şükran ilk eğitim yılınız hayırlı olsun inş herşey güzel olur onlar için...
merhaba;
şükrancım bu akşam denicem eve gidince. inşallah olur üstüme de masrafa girmem.
kalori sayımına başladım bugun. şimdilik hesapladığım kadarıyla öğleye kadar 233 kalori alıcam. tabi arada çalışanlar bir kahve falan getirmezse diye umut ediyorum.
kızlar kusura bakmayın,yoğunluktan çok ihmal ediyorum burayı,
papatyam umarım kalori sayma yöntemi işe yarar sende,bi kaç arkadaşım çokkk güzel kilolar verdi bu yöntemle,hem bence sen gayet çıtırsın,
ösgem,herşey üst üste geldi,yorulman,uyuya kalman çok doğal,bol bol dinlen sonra kaldığımız yerden devam edelim,
şükrancım menülerin hep iyi zaten,daha azına inme,önce süt,önce bebiş sloganımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?