Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

İyi akşamlar kızlar, gününüz nasıl geçti? Özgecim naptınız? Eşin nasıl oldu? Geçmiş olsun.
Kübracım şeker yüklemesinin sonuçları nasıl? İnş fazla değildir. Benimki 65 çıkmıştı son hamileliğimde
Ebrucum kınaya kaç gün var daha bilmem ama öyle körü körüne dolaşacağına netten bak. Bulunduğun yerdeki mağzaları
öğren öyle git. İnş bulursun canım.
Papatyam menün güzelmiş, Kasıma kadar daha çok var canım verirsin moral bozmak yok. Bak geçen cuma gayet güzel verdin. motivasyonunu kaybetme.
Mevcanım sen de yarın yoğun olucakmışsın Allah kolaylık versin cnm. İşlerini hallet gel. Sabahları seni arıyo gözlerimiz.
Zuzu, Nelson, Sehra, Hawar, Naz sizler de iyisinizdir inş. Kızım benimle uyumak istiyo, ağlamaya başladı beni sevmiyosun anne diye. Onun yanına gidip uyutayım dönerim

Bugünkü menüm

Kahvaltı yok
Öğle yemeği yok

ara 1 dilim çokokremli ekmek
1 küçük salkım üzüm bir parça peynir
1 dilim ekmek çay

akşam (yine kahvaltı türü, yemek yapıcak gücüm yoktu)
birkaç çatal sucuklu yumurta,
birkaç çatal patates kızartması
1 dilim ekmek biraz peynir

ara 1 elma
su 1 lt
spor yok

Yarın tamamen iyileşmiş olurum inş. Sabah daha iyi bi menü çıkarıcam.

Bende kullanmıştım ama bi işe yaramadı.DB cim ve Hawawrım kullandı onlarda fayda etti.Demek sorun bendeydiİnş. sende sporda yaptığın için inş. sende işe yarar.
Saol canım benim inş. güzel olurum bu koca göbüşle:18:İnş. o tarihe kadar vericeksin ben sana hep inandım biliyosun dimi
Kınaya 1 hafta düğüne 10 gün var canım:18:Ama ben gayet rahat bugün bütn cısları azda olsa yedimNe zaman akıllanıcam ben

Geçmiş olsun canım neyin var?İyi olda menüyü düşüme önce sağlık!!!Menün yinede iyi canım tasalanma.

Sağol Ebrucum regl oldum. mutlaka ayda bir gün yataklara düşürüyo beni. Yine mide bulantısı vardı. ne yediysem çıkarıyodum. Şimdi iyiyim çok şükür. Düğüne daha 10 gün varmış bak. Bırakma sakın kendini mekik çek bol bol, Güzel bi menü oluştur devam et
sıkılaşırsın canım. 10 günde ne farkeder deme çok şey farkeder.

Son düzenleme:
Günaydın kızlar;
Bugün şehir dışına çıkıyorum. Çantama attım ara öğünlerimi.
Neden kilo almak bu kadar kolay iken vermesi bu kadar zor.
Ebrucum inşallah kalıri sayımı işe yarar. Dün spor yapmadım. Bu akşam yapıcam inşallah bir aksilik olmazsa.
Tartı hiç iyi şeyler demiyor bana. Sabah yine canım sıkıldı.

Şükrancım çok geçmiş olsun...ebrucum bu hafta ben de düğüne gidicem ama ben de durum vahim. Özel bir elbise anladım. Daha öncekilerden giyeceğim. İnşalkah girerim içine. Senin daha vaktin varmış. Spor yapsan bile fayda eder.

günaydın çıtırlarım,

çok yoğunum,çok yorgunum,bi yandan okul alışverişi,bir yandan düğün telaşı,bir yandan iş mahvoldum,

benimde yiğenimin düğünü var pazar günü,kınası cmt günü,dün ayakkabımı aldım,bugünde takı ve çantamı birde kuaförü ayarlıycam,

bu hafta benden hayır yok gibi,şu telaşımızı atlatayım,msjlarımla tekrar aranızda olucam,

Sağol Papatyacım. İnş evdeki elbiselerin uyar sana. Vaktin varsa hemen dene. Olmazsa düğüne kadar çıkar alırsın. Benim de bi düğün olsa giyecek şeyim hiç yok. Evdekilerin bile içine giremiyorum. Daha yeni kilo vermeye başladığım için ne dar kıyafetlerim oluyo. Ne de bol kıyafetlerim oluyo. İkisinin arasında kaldım. Ya istediğim kiloya inmem lazım ya da gardobumu tamamen yenilemem lazım.

günaydın kızlar nasılsınız bakalım...
ösge çok geçmiş olsun canm allh şifa versin eşine..
şükrancım sana da geçmiş olsun...
ebru beklerım buralara yolun düştüğünde ..
mevcan ve şükran ilk eğitim yılınız hayırlı olsun inş herşey güzel olur onlar için...

Sağol Elffciğim. Allah sana da nurtopu gibi bi evlat nasip etsin canım ve onun okula başladığı günleri görmeyi de.

merhaba;
şükrancım bu akşam denicem eve gidince. inşallah olur üstüme de masrafa girmem.
kalori sayımına başladım bugun. şimdilik hesapladığım kadarıyla öğleye kadar 233 kalori alıcam. tabi arada çalışanlar bir kahve falan getirmezse diye umut ediyorum.

İnş bu kalori hesabı işe yarar da istediğin kiloya ulaşırsın canım. Emzirmeyi bırakınca ben de deniycem. Şimdilik dayanamıyorum daha
da az yemeye. Halsiz düşüyorum hemen. Her zamanki kadar dikkat etsem yeter bana.

Kizlar yorgunluktan bittim resmen esim de ben de kayinvalidemde biraz uyumusuz dun gece gec yatip erken uyanmistim dun gece de forma cvp yazarken uyuya kalmisim dusunun yorgunlugumu artik
Bu arada Gecmis olsun dilekleriniz icin cok tesekkurler kizlar saolun.
Sukrancim sana da gecmis olsun ben de ayda bir reglden dolayi fenalasirdim hastanelik olurdum yani simdilerde her ay olmasa da usutunce cok fena oluyorum ve kizimla basetmek o gun cok zor oluyor malesef yarina birseyim kalmaz agri kesici igne ol alerjin yoksa d ile baslayan bi ilac var 1 saate birseyin kalmiyor.

Papatyacm kendine hedef koyman ne guzel bu kilo vermeyi gercekten istedigini gosterir sen benim gibinsadece oturup beklemiyon harekete gecmissin ben birsey yspmadigim gibi ustune de yiyorym bir ben moda giremedim sorunlarimdan oturu.
Mevcancim dugune cok cok az kalmis sen de elinden geleni yaptim artik dugunun keyfini cikarmaya bak derim eminim cok iltifat alicaksiniz Ebru da sen de

kızlar kusura bakmayın,yoğunluktan çok ihmal ediyorum burayı,

papatyam umarım kalori sayma yöntemi işe yarar sende,bi kaç arkadaşım çokkk güzel kilolar verdi bu yöntemle,hem bence sen gayet çıtırsın,

ösgem,herşey üst üste geldi,yorulman,uyuya kalman çok doğal,bol bol dinlen sonra kaldığımız yerden devam edelim,

şükrancım menülerin hep iyi zaten,daha azına inme,önce süt,önce bebiş sloganımız

kubracım sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim,diyetisyen tüyolarını sabırsızlıkla bekliyorum

eprummm,düğünde çıtır olucaz çıtır,herkes bize bakıcak bak gör,vaktim olursa kafasız bir foto çekinicem sizin için sırf buraya koyayım diye

elifim sen nasılsın,neler yaptın canım,en son tayinin çıkmıştı yakın bir bölgeye yanılmıyorsam,ondan sonra film koptu bende:44:

db,nelson,zuzu,hawar atladığım varsa affola,sizler nasılsınız

Mevcanım doğrusun canım. Yediklerimi azalttığım için vacdan azabı çekiyorum hala. Sütüm yine az, oğlum boş emmeye devam ediyo
Bazen az geliyo bazen hiç gelmiyo. Ama zayıflamaya mecburum, eşimin gözleri dışarıya kaymaya başlıyo. Nerde şık, zayıf, parfümlü, süslü bayanlar görse onlardan gözünü ayırmıyo. Benden utandığı için gezmeye bile götürmüyo. Ben de artık bakımlı ve zayıf olmak istiyorum. Çocuklardan zamanım olmuyo kendime bakmaya.

kübracım sonuçların iyi çıkmış. çok sevindim. allah hepimizi sevdiklerimizi hastalıklardan korusun inşallah...
özgecim çok istiyorum kilo vermeyi. başladım bakalım ama ilk gün için pek başarılı değilim. gözümüze masum gibi görünen şeyler ne kadar kaloriliymiş. yaşam şeklime günlük almam gereken kalori 1838 imiş. 14 kasıma kadar istediğim kiloya gelmek için günlük en fazla 1138 kalori almam gerekli. ama ben bugün aştım bu kaloriyi kızlar.
mevcan sağol canım. o fotolardan sonra kilo aldım ben. 2-3 kilo vermem gerek eski halime dönmek için.

Bugünkü menüm

Kahvaltı 2 dl ekmekten yağsız tost
1 domates 1 salatalık

ara 1 kase k fleks

Öğlen 1 but tavuk haşlama
4 kaşık patates yemeği
1 bardak ayran

ara 1 şeftali * 1 kupa yeşil çay

Akşam 4 kaşık taze fasulye
4 kaşık nohutlu patates yahnisi
1 dl ekmek

ara 1 kase k fleks

Su 2 lt
Spor 30 dk yürüyüş
10 dk step

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…