- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #6.421
kubracım sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim,diyetisyen tüyolarını sabırsızlıkla bekliyorum
eprummm,düğünde çıtır olucaz çıtır,herkes bize bakıcak bak gör,vaktim olursa kafasız bir foto çekinicem sizin için sırf buraya koyayım diye
elifim sen nasılsın,neler yaptın canım,en son tayinin çıkmıştı yakın bir bölgeye yanılmıyorsam,ondan sonra film koptu bende:44:
db,nelson,zuzu,hawaratladığım varsa affola,sizler nasılsınız
Kizlar neler oldu nelerrr sabahtan beri bir oraya bir buraya daha yeni oturup yemek yiycez kahvaltiyla duruyorum dusunun
Sabah erken uyandik 09.00 gibi kahvalti ettik bu ay gun ben de diye esim firsat bu firsat hali bakalim dedi ise gidip islerini yoluna koydu 14.30 gibi hali bakmaya gittik piere cardin haliya bakicam demistim ya magazanin onune bi gittik adam tukkani kapatip gitmisesime dedim sansa bak sonra karsi caddede kasmir angora hali magazasi vardi.
Dedim bi bakalim tum eve tek tek begendim hepsi angora cocuk odasi kasmir salonu 6 m2 istedim diye siparis verdiler ellerinde yokmus toplamda 2.650gibi bisi tuttu esim pazarlikla 1.850 ye indirdi .hepside icime sindi cok sukur insallah serincede begenirim
Sonra eve geldik muteahhitle karsilastik esim konuyu acti bi daireye baktik sonra gittik kv aldik o da bakti ama fiyati cok yuksek tuttu yeri bizim daireden daha guzel baska blokta neyse sonuc olarak havada kaldi kv diger evi satiliga cikarcak ayin sonuna kadar belli olur sanirim eskisi kadar kafama takmiyorum cunku esim cok istiyor kvdemde heveslendi dedim o da bi anne yasamak hakki sonucta kizginligimi bi tarafs koyup dusundum hayirliysa olur bakalim.
Kızçelerrr
Benimde oğlum okula başladı
Eşimle hala limoniyiz ama küs değiliz
Seminer devam ediyor ama yoğun değil
Hergün evin bi eksiği gediğini kapatmak için avmlerde geziyorum
Ufak ufak diyete başladım ama menü pazartesi paylaşmaya başlıcam okulla beraber
Şimdiii
Ösgecim geçmiş olsun eşine canım.validen taşınsada taşınmasada o bi anne yaşlı,kıymet bilki evin bereketli olsun eşinin muhabbeti artsın sana ve iyiliğinle ezilsin
Epruuu ye yede senin kilona yetişiyim ben sonra beraber devam ederizzz!!!))10n gün mekik çek barem karnın toparlansın
Mevcan ve stabil şükranım hayırlı olsun yavrucaklarımıza
Zuzuu59oldunmu kızzz
Hawar bebiş iyimi cinsiyeti belli oldumu
Elff bırakma mesleğini 1yıl çabık geçerr
Küpra rabbim şifa versin kır şeyranın bacağını düş 79.9a emi
Nelll hani nirde menünnn
Kızçelerrr
Benimde oğlum okula başladı
Eşimle hala limoniyiz ama küs değiliz
Seminer devam ediyor ama yoğun değil
Hergün evin bi eksiği gediğini kapatmak için avmlerde geziyorum
Ufak ufak diyete başladım ama menü pazartesi paylaşmaya başlıcam okulla beraber
Şimdiii
Ösgecim geçmiş olsun eşine canım.validen taşınsada taşınmasada o bi anne yaşlı,kıymet bilki evin bereketli olsun eşinin muhabbeti artsın sana ve iyiliğinle ezilsin
Epruuu ye yede senin kilona yetişiyim ben sonra beraber devam ederizzz!!!))10n gün mekik çek barem karnın toparlansın
Mevcan ve stabil şükranım hayırlı olsun yavrucaklarımıza
Zuzuu59oldunmu kızzz
Hawar bebiş iyimi cinsiyeti belli oldumu
Elff bırakma mesleğini 1yıl çabık geçerr
Küpra rabbim şifa versin kır şeyranın bacağını düş 79.9a emi
Nelll hani nirde menünnn
sükran ortak nasılsınnn kilo işleri nasıl gidiyoo:))
ebru,nelson ,kubra nerdesınız baska hatırlayamadığım varsa kusura bakmyınnnnnn
Papatyam hep takipteyim bakma sana laf atmadığıma ama noktayı koyuyorum sen kesin delisin.hiç tok karınla tartılınırmı?miden havuz gibiyken.ve sende biliyorsunki spora ara verip başlayınca bşrden kilo alınıyor sonra tıkırtıkır gidiyor uzun vadede yani ben biliyorum sen şu an 66buçuk falansın.ama değermiydi homini gırtlak YEMEMİZE onu bilmiyorum işte neyse önümüze bakmak gerek yada oluşmuş olan göbeğimize..dikkat ediyorum kızlar yememe iyiden iyiye yeter artık toparlanalım ne bu yaaaa salmak yok artık ...niye stresler varken yemeye değilde yememeye alıştırmıyoruz kendimizi zayıf olanlar hep öyle....o rakama takılma..bi foto koydans bi bakim şimdiki haline..
Elff bırakma tabi delimisin onca atanamayan gönlünde aşkla bekleyen öğretmen varken..eviniz kendininizinmi kiramı eşin senden dahamı çok kazanıyor niye o gidip gelmiyor ona yakın ev?sinir olurum böyle şeylere iş kadına yakın olur erkeğe değil.eşimi çamura sokarım ama bu konularda çok duyarlıdır ben nerdeysem evde ordadır malum hep ev işi gücü bize bakıyorken bide yolumu çekicez hayret bişey tabi ev sizinse o ayrı yada ne bilim feribotla geçilen yerde kiraladaydınuz evi..
Ösgemm halıların hayırlı olsun yok seni yadırgamıyorum benim kayınvalidem anneciğim türünün son örneğiydi zati herkes gıpta ederdi tabbim görümcelerimede öyle valide versin anne sıcaklığı duysunlar inşmevv seninde canım hayırlı olsun
Mevb yemeyi abartma
Elffciğim geçen hafta aile sorunları ve hastalık sebebiyle biraz dağıttım ama bu hafta iyi gidiyo. İnş daha iyi olacak.
Tam da hedefime yaklaşmışken tekrar başa dönmek istemiyorum. Şu an 61.5 kiloyum. Cuma 61.6 ydım. Ama reglimin son günü. Onun şişkinliği gidince ok daha ekside olacağımı umuyorum. Ebru yarın yarışmaya devam edeceğimizi yazmıştı. İnş öyledir.
sükrancım ben bu hafta öle çok hevesli değilm de bakalım tatlılar bana gülümsüyo:)))inş yarın iyi sonuçlar alırız diye düşünüyorum ....sen i gidiyorsun maşallahhh benden zayıfsın:)))bebek var ya ondan dedım bende yok bebek falan:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?