Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

mecan cnm ıyım ewet çıktı ama nereye :)))140 km hemde denızı feribotla geçtikten sonra :)) hayrlsı bakalım beceyiş hakkı verdilerde kimse yok gidecem mecburen kız yurdu bakıyorum Ç:))))

Ne zaman az yiyeceğim desemkıtlıktan çıkmış gibi yiyorum... Az önceki gibi... Çok mutsuzum

Kizlar neler oldu nelerrr sabahtan beri bir oraya bir buraya daha yeni oturup yemek yiycez kahvaltiyla duruyorum dusunun
Sabah erken uyandik 09.00 gibi kahvalti ettik bu ay gun ben de diye esim firsat bu firsat hali bakalim dedi ise gidip islerini yoluna koydu 14.30 gibi hali bakmaya gittik piere cardin haliya bakicam demistim ya magazanin onune bi gittik adam tukkani kapatip gitmis esime dedim sansa bak sonra karsi caddede kasmir angora hali magazasi vardi.
Dedim bi bakalim tum eve tek tek begendim hepsi angora cocuk odasi kasmir salonu 6 m2 istedim diye siparis verdiler ellerinde yokmus toplamda 2.650gibi bisi tuttu esim pazarlikla 1.850 ye indirdi .hepside icime sindi cok sukur insallah serincede begenirim
Sonra eve geldik muteahhitle karsilastik esim konuyu acti bi daireye baktik sonra gittik kv aldik o da bakti ama fiyati cok yuksek tuttu yeri bizim daireden daha guzel baska blokta neyse sonuc olarak havada kaldi kv diger evi satiliga cikarcak ayin sonuna kadar belli olur sanirim eskisi kadar kafama takmiyorum cunku esim cok istiyor kvdemde heveslendi dedim o da bi anne yasamak hakki sonucta kizginligimi bi tarafs koyup dusundum hayirliysa olur bakalim.

Özgeciğim halılarını güle güle kullan. İçine sindiğine, beklediğine değdi sanırım. Kv ile ilgili de hayırlısı olsun canım. İyi düşün iyi olsun. Umarım herşey yolunda gider.

Kızçelerrr
Benimde oğlum okula başladı
Eşimle hala limoniyiz ama küs değiliz
Seminer devam ediyor ama yoğun değil
Hergün evin bi eksiği gediğini kapatmak için avmlerde geziyorum
Ufak ufak diyete başladım ama menü pazartesi paylaşmaya başlıcam okulla beraber
Şimdiii
Ösgecim geçmiş olsun eşine canım.validen taşınsada taşınmasada o bi anne yaşlı,kıymet bilki evin bereketli olsun eşinin muhabbeti artsın sana ve iyiliğinle ezilsin
Epruuu ye yede senin kilona yetişiyim ben sonra beraber devam ederizzz!!!))10n gün mekik çek barem karnın toparlansın
Mevcan ve stabil şükranım hayırlı olsun yavrucaklarımıza
Zuzuu59oldunmu kızzz
Hawar bebiş iyimi cinsiyeti belli oldumu
Elff bırakma mesleğini 1yıl çabık geçerr
Küpra rabbim şifa versin kır şeyranın bacağını düş 79.9a emi
Nelll hani nirde menünnn

Sağol Sehraacığım senin de oğlunun da eğitim ve öğretim yılı hayırlı olsun canım.
İnş senin de eşinle aran tamamıyle düzelir.

Kizceler gunaydin
Sukrancm tesekkur ederim canim ins. Gule gule oturucam onceden begendigim halilar 4.500 civari tutmustu simdi butun ev 1.850 oldu o da cok ucuz olmasa da butcemizi digeri gibi zorlamadi ve icime sindi mevcanim bak ben de angora aldim ins. İkimizde memnun kaliriz canim
Sehraacim oncelikle oglusuna basarili bi egitim yili dilerim umarim ikiniz icinde keyifli bi yil olur
Kv konusuna gelince sen eminim icten ice bana kiziyosundur sen kv( mekani cennet olsun) ile iyi anlastigin icin benim anlattiklarimi yadirgiyor olabilirsin ben de cok ozeniyorum kizi gibi gelinini seven kvleri benim kv hic bir gelinine kizim demez dedigini hic duymadim yapisi oyle paylasmak istemiyor bircok nedenden yakinlasamadk resmi kaldik suan .mutlu olmusken sanki kv tasininca hersey bozulcakmis gibi bi psikolojiye .burundum bu da bencilceydi kabul ediyorum hakkimizda hayirliysa olsun diyorum ust katim da bos aslinda ama esim de ben de istemedik cok yakin olmak dezavantaj cunku o da farkinda bakalim tasinirsa kv ve esim adina sevinicem.
Papatyacim sen ac karnina mi tartildin ve niye tartiliyosun Allahaskina ne kadar hasir nesir olup rakamlara takilirsan kilo vermen zorlasir ben eminim ki yarin sabah daha eksi cikicaksin

günaydınnnnnnn

bu hafta için lütfen beni mazur görün,topiğide kilo vermeyide askıya aldım,pazartesi son hız aranızdayım,

papatyam sayılara lütfen bu kadar takılma,iş beyinde bitiyor inan bugün 69 olabilirsin ama istedikten sonra 59 bile olmak bizim elimizde

sehramm eğitim yılı hepimize hayırlı uğurlu olsun canım çokk öpüyorum,

ösgemm halılarını güle güleeeee kirlet,kv konusunda ne diycem inan bilemiyorum,çok yakın daireden ev almayında amannnn,bende dün antreme ve mutfağıma kaşmir yolluk aldım,akşam geliyor halılarım bitti böylece

elifim 140 km+ feribot allah yardımcın olsun tatlım ya

şükranım,eprumm,nelsonum,dbmmm,hawarım, hepiniizi çokkkk çokk öpüyorum,sohbet etmeyi beraber kilo vermeyi çok özledim maalesf ben azda olsa + dayım şu an,stresli günler bi bitsin tam gaz burdayımmm

sehra neden beni sevmiyon artık....
özgecim güle güle kullan halılarını. benim de oturma odam değişcek komple. koltuk, halı, perde yv ünitesi falan ama ben kendimde hi o enerjiyi bulamıyorum.
kv ile pek görüşmeyen biri olarak sana verebileceğim bir tavsiye yok malesef.
ben dün akşam yatmadan öce tok karna tartıldım. tartıda bu kiloyu saırım hamile iken görmüştüm. yada doğum sonrasında.
mevcanım rakamlara pek takılmıyorum da o rakamı görünce fotosunu çekmeden edemedim. ben ki 63 leri beğenmiyordum...

kızlar günaydınn....
sehra yok kız bırakırmyım allah göstermesinn de bırakmayı düşünmüyorum gidip okula yakın ilçede kız yurdunda kalıcaam arabamla gider gelirim köye diye düşündük ama bırakmak istemıyrum hayırlsıı ..
sehra seninde eğitim yılın hayırlı olsun allah oğluşuna zihin açıklığı versin:)
mevcan ewet çok uzak ama kısmet ama ben hep öle çalıstım ki :))))benbim kısmetim uzaktaaa mevcancım halılarını güle güle kullan..
ösge güle güle kullan halılarını canım...
kv gelince bencede çok yakından ev almayın tabi nasıl olur bilmiyorum. allh kimseyi kimseye muhtac etmesin..sen bence kv bi uğraş bul sanırım eşi yok sen ona uğraş bul ki siiznle uğraşacak vakti olmasın:))))ciddi diyorum valla halk eğitimlerde güzel kurslar oluyo bence düşün öle şeyleri sever mi?:)

sükran ortak nasılsınnn kilo işleri nasıl gidiyoo:))
ebru,nelson ,kubra nerdesınız baska hatırlayamadığım varsa kusura bakmyınnnnnn

Papatyam hep takipteyim bakma sana laf atmadığıma ama noktayı koyuyorum sen kesin delisin.hiç tok karınla tartılınırmı?miden havuz gibiyken.ve sende biliyorsunki spora ara verip başlayınca bşrden kilo alınıyor sonra tıkırtıkır gidiyor uzun vadede yani ben biliyorum sen şu an 66buçuk falansın.ama değermiydi homini gırtlak YEMEMİZE onu bilmiyorum işte neyse önümüze bakmak gerek yada oluşmuş olan göbeğimize..dikkat ediyorum kızlar yememe iyiden iyiye yeter artık toparlanalım ne bu yaaaa salmak yok artık ...niye stresler varken yemeye değilde yememeye alıştırmıyoruz kendimizi zayıf olanlar hep öyle....o rakama takılma..bi foto koydans bi bakim şimdiki haline..
Elff bırakma tabi delimisin onca atanamayan gönlünde aşkla bekleyen öğretmen varken..eviniz kendininizinmi kiramı eşin senden dahamı çok kazanıyor niye o gidip gelmiyor ona yakın ev?sinir olurum böyle şeylere iş kadına yakın olur erkeğe değil.eşimi çamura sokarım ama bu konularda çok duyarlıdır ben nerdeysem evde ordadır malum hep ev işi gücü bize bakıyorken bide yolumu çekicez hayret bişey tabi ev sizinse o ayrı yada ne bilim feribotla geçilen yerde kiraladaydınuz evi..
Ösgemm halıların hayırlı olsun yok seni yadırgamıyorum benim kayınvalidem anneciğim türünün son örneğiydi zati herkes gıpta ederdi tabbim görümcelerimede öyle valide versin anne sıcaklığı duysunlar inşmevv seninde canım hayırlı olsun

Mevb yemeyi abartma

sükran ortak nasılsınnn kilo işleri nasıl gidiyoo:))
ebru,nelson ,kubra nerdesınız baska hatırlayamadığım varsa kusura bakmyınnnnnn

Elffciğim geçen hafta aile sorunları ve hastalık sebebiyle biraz dağıttım ama bu hafta iyi gidiyo. İnş daha iyi olacak.
Tam da hedefime yaklaşmışken tekrar başa dönmek istemiyorum. Şu an 61.5 kiloyum. Cuma 61.6 ydım. Ama reglimin son günü. Onun şişkinliği gidince ok daha ekside olacağımı umuyorum. Ebru yarın yarışmaya devam edeceğimizi yazmıştı. İnş öyledir.

Son düzenleme:

sehra tabi atanamayan çok hele ki sınıf öğ.atanmak hayal olmuşken:)))evimiz kendımız değil daha çok kazandığından değil de eşim tsk da görevli yani önce atanan o olduğu için erken gidiyo karsida tutsak köyde mi oturayım benim okul köye çıktı ya ne bilim bende bilmıyorum ben zaten mahkemeye vermeyı dusundugum için geçici yanı ....oturduğumuz yer küçük zaten her yer okullara yakın gibi ama benim malum sanssızlık olduğu için öle olmuyo ki bana yakın otursak köyde otururz:)))

sükrancım ben bu hafta öle çok hevesli değilm de bakalım tatlılar bana gülümsüyo:)))inş yarın iyi sonuçlar alırız diye düşünüyorum ....sen i gidiyorsun maşallahhh benden zayıfsın:)))bebek var ya ondan dedım bende yok bebek falan:)))

Canım 1 -2 sefercik tatlı yersen ye ama hafta boyu işi sıkı tutarsın, spor da yapabilirsen + da çıkmazsın. Ben de tatlı yedim bikaç kez bu hafta ama yeşil çay ve nesfit dengeliyo, tavsiye ederim. İlk evlendiğim sene daha çocuk olmadan 10 kilo aldım. 50 iken 60 oldum. Bebekle ilgisi yok bence canım. Bebek varken de çocuksuzken de yediklerimiz sebebiyle alyoruz kiloyu. İnş sen de verirsin en kısa zamanda. Ümitsizliğe kapılma sakın. Yarışma devam ederse toplarız kendimizi.

Son düzenleme:
nasılsınız rkadaşalr?Dün uğrayamadım.Kuaföre anneme ordan kv gittim.Çok yürüdüm ama düzensiz beslendim.Ama dikkatliyim yinede.Oglum pek yürümek istemyor hep kucağımda bi de çanda sırtımda çok yoruldum dün.Geç yatıyoruz malum 1 de oğlum 2 de ben uyudum.Geç uyandık düzensiz oluyor ama napalım sağlık hoşluk olsun.Fırına yemek attım bi bakayım derken kolum yapıştı hemen çektim.Şeker döktüm üzerine ama kolum acımaya başladı.:18erdeleri yıkıyorum.Oglumu uyutunca cam silicem silebildiğim kadar.Pazar var bugün akşama doğru davetiye dagıtıcam off bi ton iş var.Sizlerle doya doya vakit geçiremiyorum.Gemişe bakıcam in ş. fırsat bulursam.Yarın zuzumda katılırsa 2 li grup halinde yarışalım ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…