- 29 Aralık 2009
- 3.409
- 1.347
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #6.441
Kizlar saolun papatyacim sen de canlan hadi odani da dekore et havan degisir bence iyi gelcektir
Elffcm esim kv burda yuruyus yapsin diye istiyor evi ciksin balkonda otursun etrafi seyretsin diye onu yaparsa iyidir yalniz yuruyemem beb biri olsun yanimda diyor dun yani oyle cikayim gezeyim tarzi bi insan degil neseli sen sakrak biri olsa zaten aramizda hic sorun olmazdi
Ama evi alsa da biz en bastayiz o en sonki blokta olcak ayni eskiden ki gibi aramizda 1 apt olmus olcak yani cok cok yakin olmuycaz eskisi kadar da dert etmiyorum esimle iyi oldugum surece kv etkisiz eleman olur canim
Ebru nelson zuzu btlkbra nerdesiniz kizceler.
Canım 1 -2 sefercik tatlı yersen ye ama hafta boyu işi sıkı tutarsın, spor da yapabilirsen + da çıkmazsın. Ben de tatlı yedim bikaç kez bu hafta ama yeşil çay ve nesfit dengeliyo, tavsiye ederim. İlk evlendiğim sene daha çocuk olmadan 10 kilo aldım. 50 iken 60 oldum. Bebekle ilgisi yok bence canım. Bebek varken de çocuksuzken de yediklerimiz sebebiyle alyoruz kiloyu. İnş sen de verirsin en kısa zamanda. Ümitsizliğe kapılma sakın. Yarışma devam ederse toplarız kendimizi.
Kizlar saolun papatyacim sen de canlan hadi odani da dekore et havan degisir bence iyi gelcektir
Elffcm esim kv burda yuruyus yapsin diye istiyor evi ciksin balkonda otursun etrafi seyretsin diye onu yaparsa iyidir yalniz yuruyemem beb biri olsun yanimda diyor dun yani oyle cikayim gezeyim tarzi bi insan degil neseli sen sakrak biri olsa zaten aramizda hic sorun olmazdi
Ama evi alsa da biz en bastayiz o en sonki blokta olcak ayni eskiden ki gibi aramizda 1 apt olmus olcak yani cok cok yakin olmuycaz eskisi kadar da dert etmiyorum esimle iyi oldugum surece kv etkisiz eleman olur canim
Ebru nelson zuzu btlkbra nerdesiniz kizceler.
ewet haklsın aslında ama ben spor yapamıyorum ki pek dışarı çıkmıyorum biraz eve kapalı yaşaıyourm ....evde sürekli hareketliyım ama oda yetmıyo tabı:))) ıns artıda çıkmam bende yeşilçay içiyorm mutlaka ...
evlilik neden kilo aldırı bilmem aslında herşey iyidi dikkat ediyordum ta ki kışın ilaç kullanana kadar ..
birde ne bilim siz zayıfsını ya hep bebeği olan çıtır annelere bayılırım benımde öle olmam gerekiyor:))
sizde öle olun inş hepimiz öle olalım zayıf ınsan çabuk yaslanmıyo yanı bana öle geliyo:)))
Mola veridm geçmişi okudum.Aklımda kalanlar...
Özgecim,öncelikle halılarını güle güle iyi günlerde kullanBende dün küçüklük bende kalsın hesabı kv uğradım konuşacaktım ama belki 5 kere ardı ardına ağlayınca kıyamadım.Oda beni savunmadığı için hatasının farkında olsaki hep ağladı.Çok üzüldüm kıyamadım çnükü onunda düğün üstü biçok sorunu varmış bide ben konuşup üzmek istemedim.Herşyin üzerine örttüm herzman ki gibi snirim geçince herkese böyle yumuşuyorum işte.Yapılan iylikleri iyi günleri düşündüm ve yeni bi sayfa açtım.Sehramın dediği gibi eşimde görsün oda görsün ve iyiliğimin altında ezilsinler tabiri caizse.Herkes yaptığıyla anılır.Biz iyilik yapalım ki evlatlarımızıda bizi örnek alıp onlarda ileride annem babaanneme böyle bakardı diye anlatsınlar.Kul bilmezse Rabbim bilir.Benim kv bi sorunum yok başka bi aile üyesiyle ama kv beni sözle savunmadı tarafsız kalarak beni inciltti o Kadar.Ama o zamanla anlıycak Anyayı konyayı!!!
Mevcanım,sende halılarını iyi günlerde kullan canım.
Hawar,bende cnsiyetini merak ediyorum belli oldu mu?
Elfffim yol çok uzak Yurtta kalıcan demek.Ne zorluklarlar öğretmenlik yapılıyormuş.Degeriniz paha biçilemez
Sehra delüsüüüü ikimizde er meydanına fazla giremdik ama bu hafta seni deviricem
Papatyam,tartılma artık canım benim.Bekle 1 hafta cumadan cumaya tartıl rakamlara kalorilere çok takılırsan stresten alırsın maazallah!!!Hem niye tok karınla tartılıp motivasyonunu düşürüyosun
Şükranım,bu hafta 2 şerli grup olalım diyorum???
Zuzuum nerelerdesn okul yollarında dimi.Senide yarışa dahil ediyorum kaçmak kaçamak yok
Db,naz, ve diğer unuttukalrım varsa affola heppinizi seviyorum.Oglum uyurken 1 cam daha sileyim.Daha pazara çıkıcam
kızlarrrrr
son iki gündür okuyamadım , ama umarım yaramaz bişey yokturr, ösge kocana geçmiş olsun umarım şimdi çok daha iyidirrr
sehra ebru hada cinmsiyete çok var canım dokuzuncu haftadayız daha bir aydan fazla var, sağlıklı olsunda başka isteğim yokkk
ama ben bu aralar çok kötüyümm, sabah ve akşam mide bulantım oluyor bide acayip uyku hali şuan gözlerimi çok zor açıyorum eşimde dışarda kızımm uyusa hemen uyuyacam, bide 2 gündür toplantı toplantı kafam gitti, haftayada maraton başlıyorrr daha yoğun olacak, sporada başlıyamadımm daha
kızlar atladığımm önemli bişey varsa kusura bakmayınnn hepinizi öptümm
BUGÜN:
12:00=domates salatalık biber,2 çatal(peynir,bal,omlet),yeşilçay,çiçek ekmeğin 1 topu
14:00=türk kahvesi
15:00=1 tabak bulgur pilavı,yarım kase yoğurt
17:00=1 armut,3 kare bitter
19:00=1 tabak fırında güveçte türlü,4 çatal tavuk sote,1 top daha çiçekten:)3 kaık yoğurt,5 kare karpuz
,
AZ öncede üzüm yedim biraz.Şimdi anneme gidiyrum içecek dışında bişiler yemem içmem inş.
Spor:3 cam silmece ,temizlik ,30 dk yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?