Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Günaydın kızlar. Kızımı okula bıraktım, oğlumu uyuttum ve kahvaltımı ancak edebiliyorum şimdi.

Kilo bildirimi
Başlangıç kilom 67
Geçen cuma 61.6
Bu sabah 61.3
Hedef kilom 55

Son düzenleme:
Kilo Bildirimi
Başlangıç:63
Geçen hafa:56.4
Bu hafa:56.1
Giden:300
Gelen:yok
Hedef:52

H. içi daha güzel bir rakam görmüştüm.Ama sağlık olsun bu hafa düğün telaşı arış heecanı en az 500 vericem inş.Kilo veren ve koruan herkesi tebrik ediyorum

Gunaydin kizlarr
Kilo Bildirimi
Baslangic: 59
Gecen hafta:58.100
Bu hafta:58.100
Gelen giden yok
Hedef:51
Kilo veren herkesi tebrik ederim bu haftaki yoldasimi merakla bekliyorum
Esim kizimi kv goturdu hazir kizcem yokken islere baslayim ben mola verirsem bakarim yine

kızlar günaydınnn...daha kahvaltı yapmadım akşam misafir gelecek evi sildim süpürdüm kapı falan anca dinlenoyorum birazdan kahvaaltı edicem sabahtan beri 1lt su içtim galiba :))
kübra ve ebru sağolun evet çok uzak..ebru bide öğ. çok rahat derler dimi:))))ama bende rahat edicem inş daha kötü şartlarıda biliyorum allah beterinden saklasın öle çalışanlarada yardım etsin...
kilo bildirimi:
başlangıç:65.6
geçen hafta:65.0
bu hafta:64.3
giden:700
hedef:58

kilo veren herkesi tebrik ederim ama bu hafta pek parlak değil :) yarış devam etmiyo mu?
geçen haftanını birincilerini bekliyoruzzzz...nelson,papatya ,sehraaaaa

Kizlar gunaydin
Gecen hafta 83.300
Bu hafta 84.400
Hedef 70

Kizlar reglyim o yuzden + ciktim sanirim ama moralimi bozmuyorum baslangic kabul ediyorum diyete daha dun basladimbakalim haftaya ne olcak kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ederim kizlarbu hafta benim rabikem kim bakalim ???

şükran saol canım tavsiyelerin i,çin bende çantamda çubuk krakerle geziyorum, öyle çok kötü olmuyorum ama ben bayağı keyifsiz yapıyor benimde ilk hamileliğimde de olmuştu ama sanki bu defa daha fazla gibi bulantı

ebru vallahi zor canım bide bunlar daha iyi günler işler pazartesi öğrenciler başlıyacak yani aslında o zaman yoğunlaşacağız evimin işide tam bitti sayılmaz, evi boyadık kapıları boyadık halı yıkadık ama silip yerleştirme duruyorrr 2 hafta sonra yerleştrmeyi düşünüyorum bakalım yavaşa yavaşşş

bu arada kilo veren herkesi tebrik ederimm bende bildirimde bulunayımm
başlangıç: 66.2
geçen hafta: 65.7
bu hafta: 65.1
giden: 600
toplam giden: 1.100

süt falan hiç içemiyorum biraz öyle şeylere ağırlık versem iyi olacakkk

Merhaba kızlar
Sabahtan beti yokdayım. Şehir dışına düğüne geldim. Okuyamadım geçmişi. Verenleri tebrik ederim.
Benim bildirimim çok kötü
Başlangıç: 67.2
Geçen hafta 65.6
Bugün 66.8
Gelen 1.2 kilo
Hedef 60
Bir haftada bu kadar kilo almış olabilir miyim

Oglumu uyutunca jet hızıyla fırınımı temizledim banyo wc cifledim 1 tane camımı sildim.Sözde duş almıştım yine su ter oldum.Oglum uyanmadan abuk çabuk yapmaya çalıyorum napim.Arkadaşımla pazar için anlaşmıştık ama aksilikler çıktı.Bu akşam gidicez albise bakmaya.İnş. bu kısa zaman zarfı bana yeter:18ügün için 8 saatte anca karar verebildiim çünkü:26:inş. bakındığım yerler olduğu için kına kıyafetmi hemen hallederim.Yarın yine oraya gidiecz oğlum kıyafetleri gelmiş inş. seçip içlerinden birini beğenip alırız.Oglum şimdi uyanır.Hazırlanıp ancca çıkarım.Perdelerimi asayım.Grubu belirleyeyim birde.

Papatya-Sehra

Özge-Şükran

Ebruli-Mevcan

Btlkbra-Zuzu

Elff-Nelson

Hawar-bebişi

HAYIRLI UGURLU OLSUN YARIŞMAMIZBu arada papatyam seni çok rakamlara kiloya takılmış gördüm.sehra sana iyi geliyor o yüzden seninle eşleştirdim.İnş bu hafta motive olursun.Sehra sedne bol bol gir yoldaşını motive et.

Kuafördeyim şu anda. Nakyajım yapıldı saçım yapılacak az sonra.
Çok gerginim aslında. Elbisemi evde denedim ama yine de nasıl olacak bilmiyorum. Akşama albüme foto eklerim.
Ebru ellerine sağlık. Sehra beni kendime getiriyor. Bu hafta salmıcam şnşallah

Slmm çıtırlarım,tüm hakedişleri hallettim,pazartesi işler yığılmasın diye,çıkıp düğün evine gidicem şimdi,bol bol oynayıp göbek atıp aldığım o 1 kiloyu vericem haftasonu,eprummm ortim ben sana güveniyorum sende bana güven bu hfta tozu dumana katıcaz,bomba gibi gelicem aranıza pazartesiye kadar hoşçakalınnnn

kızlar hepinize selamlar..bu hafta diyet yapamadım. yapmadım her neyse.. pekde kendimi toplayamadım.. kilomuda sabah tartılmadım.. kilo aldım..bu hafta kilo bildirimi yapmayacağım...bu hafta sizi bırakmayacağım...sizi bırakınca eksik kalıyor herşey.. geçmişi okuyamadım.şu anda okuyacak halde de değilim.psikolojik olarak biraz karışık kafam.. sorunum yok ama iyide değilim... çok yoruldum sabahtan beri dışarda idim.. pazara günüm var.. ama pazartesinden itibaren daha dikkat edeceğim.. yarışma arkadaşımı gördüm.. hadin bu hafta kilo verme zamanııı

Kızlar taze taze foto ekledim. Özelden görebilirsiniz 66.8 kiloluk halimi

Kizlar daha esimle kizim gelmedi kv ve kucuk gorumcem kizimi disarda gezdirmisler esimin isleri az kalmis sonra kizimi alip gelicek burnumda tutuyo valla fotolarina bakip duruyorum
Bu pazar gun ben de aksam olucak yemek yapicam bugun kizim yokken dip temel temizlik yaptim eskisi kadar toprak olmuyor ev artik ama tabi su halen baglanmadi bi baglansa daha rahat edicez su isitip banyo yapiyoruz artik
Yarin esimin burnundaki tampon gorevi goren tupler cikcak cok aciyomus duydugum kadariyla esim de panik oldu biraz ins. Cok cani yanmaz
Papatyam nelson toparlancaz kizlar ben buna inaniyorum havalar sicak ve hala tatil modundayiz sonbaharda hepimiz moda gireriz
Sukrancim ortagim bu hafta biz birinciyiz sen emziren halinle caba gosteriyosun ben de elimden geleni yapip seni mahcup etmemeye calisicam
Ebrucum ins. Kiyafetin icine siner yakiscagina eminim guzelsin cunku guzele ne yakismaz
Mevcancim yegenine bir omur boyu mutluluklar ins. Sevdicegiyle mutlu olur
Sen de ohhhh yandan modundasindir suan
Sehracik gelmemis bugun
Hawarcm masallah bak az az veriyosun biyle dikkatli gidersen az kilo ile tamamlarsin gebeligini

Son düzenleme:
Kizlar bugunku menum
Sabah
1 dilim ekmek
Dimates salatalik
1 kk kasar
Sekersiz cay
Ara
2 galeta
Ogle
Haslanmis tavuk
Salata
Yogurt
2 dilim ekmek
ara
2 galeta
aksam
bir kepce corba
8 yk bezelye
bir lokma ekmek

biraz once
3 taze incir
1 cay b sut

2 lt su

Özgecim eşin bi ameliyat geçirdi sonuçta. o kadar ağrı olması normal. en azından hemen ameliyat sonrası ağrı yok yazmıştın. benim hem şişlik hem morluk hem de ağrı vardı. tamponları çıkarılırken de ağrıdı yine. İnş eşinin o kadar ağrımaz yine de.

Ayrıca biz 1. olcaz inş. ben de her zamankinden daha fazla dikkat etmeye çalışcam canım.

Sonunda kesinkess karar verdimm..
Zayiflicaaam arkadassss..
İcmiyormm kolaaaa, m.suuyuu..
Aksamdan bu yanaa 2.5ltrree suyuu bitirdmmm.. hoss tuvalte gdiyrm surekli ama olsunn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…