- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #6.481
Sonunda kesinkess karar verdimm..
Zayiflicaaam arkadassss..
İcmiyormm kolaaaa, m.suuyuu..
Aksamdan bu yanaa 2.5ltrree suyuu bitirdmmm.. hoss tuvalte gdiyrm surekli ama olsunn..
Sukrancm esimin dr da anlatti eskiden cok daha zormus ama sanirim ilacin etkisi gecti esim agri kesici almasina ragmen agrilari oluyor umarim en kisa zamanda tamamen iyilesir
Yaris icin elimden geleni yapicam canim umarim iyi bir hafta geciririz
Değil mi ya herşey gerçekten istemekte ve ısrar etmekte bitiyo.TebrikSen istersen yapamıyacağın şey yok. Kola ve meyvesuyu
istedikçe yerini kalorisiz içeceklerle doldur. Su, taze sıkılmış meyvesuyu, süt, ayran, sevdiğin bir bitki çayı filan.
Ewettt istyrmmmm. Sbh ilk uyandgmda limonluu suu ictm iyi geldgni duymustmm..
Dunde aksamdan yatana kdr inan 3lt suyu bitirdmmm. (Aksam5gecee12)
Sbhaa kdr da lavaboya tasndm o ayri tbi.
Smdi kendme khvlti hazirlicam.
1dilim kepek ekmegi
Bi kase salataaa ee yagsiz bol eşkilii
Bi bardak ilik süt
4tuzu alinms siyah zeytn..
Oohooo dhaa ne olsunn dünyalarii yiyormm
Biraz da tuzsuz peynrr , peynrsiz kahvlti olmazz.
Tbiii bunlari bebegm uyanmadn yemem lazimm, ee hazirlayp.. bu arada bbgm6aylk..
Onun kahvltisini yedrd oyle uyuduu.
Herkeseee coook mutluu, veee kalorisiz gunleeerrrrr..
Herkeesee herseyeee tum olumsuzluklaraaa inaatt Mutluluukk mutlulukkk...
Esim snirli bi insan olsa da araada bni üzse de olsuuun o bnm canim kocaaam..
Heyytt olumlamaninn alasini yaptm. Tutmayn bnıiiiiii
Değil mi ya herşey gerçekten istemekte ve ısrar etmekte bitiyo.TebrikSen istersen yapamıyacağın şey yok. Kola ve meyvesuyu
istedikçe yerini kalorisiz içeceklerle doldur. Su, taze sıkılmış meyvesuyu, süt, ayran, sevdiğin bir bitki çayı filan.
Afiyet olsun canım. Ben de oğlum uyanıkken kahvaltı yapamıyorum onun peşinden koşmaktan. Hazırlıyorum ama hep yarım kalıyo kahvaltım. Sağı solu yıkıp deviriyo. Kafasını duvarlara vuruyo.
Kendisi dün 1 yaşına girdi. senin de bebişini Allah bağışlasın. menünü beğendim canım. Emziren bi anneye göre gayet güzel.
Böyle devam et. Çok az yersen de sütün kesilir benim gibi.
Papatyam bak ben 59.7çıktım cumaya 5gün var..59hedefliyorum okulda başlıyor düzene gireriz..oğlum birinci sınıfa başladığı için baştan 4sınıf verin ekders istemiyorum maaş karşılığı gircem dedim 4sınıf aldım..cuma programım belli oldu oğlumla aynı anda çıkıp aynı anda eve gircez inş ve pazartesi ile perş boş günüm 3gün çalışcam haftada yanibi tuhaf oldum ama öyle bunu güzel değerlendirmeliyim,papatyam ne yedin bugün naptın ?ben niye göremiyorum resminii??hadi artık hedeflere ulaşma vakti çabuk gidecek aldıkların tasalanma yaz bi bakalım beraber menülerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?