Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Sonunda kesinkess karar verdimm..
Zayiflicaaam arkadassss..
İcmiyormm kolaaaa, m.suuyuu..
Aksamdan bu yanaa 2.5ltrree suyuu bitirdmmm.. hoss tuvalte gdiyrm surekli ama olsunn..

Değil mi ya herşey gerçekten istemekte ve ısrar etmekte bitiyo.Tebrik Sen istersen yapamıyacağın şey yok. Kola ve meyvesuyu
istedikçe yerini kalorisiz içeceklerle doldur. Su, taze sıkılmış meyvesuyu, süt, ayran, sevdiğin bir bitki çayı filan.

Sukrancm esimin dr da anlatti eskiden cok daha zormus ama sanirim ilacin etkisi gecti esim agri kesici almasina ragmen agrilari oluyor umarim en kisa zamanda tamamen iyilesir
Yaris icin elimden geleni yapicam canim umarim iyi bir hafta geciririz

Sukrancm esimin dr da anlatti eskiden cok daha zormus ama sanirim ilacin etkisi gecti esim agri kesici almasina ragmen agrilari oluyor umarim en kisa zamanda tamamen iyilesir
Yaris icin elimden geleni yapicam canim umarim iyi bir hafta geciririz

Tekrar Allah şifa versin. Tez zamnda iyileşir inş. Yarışmaya gelirseeeek sana güveniyorum ortak. Bu sefer olcak bu iş.

Papatyacım daha once bi foto eklemistin evde aynanin onunde cekilmis karnin orda dumduzdu tabi ozaman duzenli spor yapiyodun suan tek goze carpan karnin cikmis elbisenin beyaz olusu dezavantaj olmus tabi ama bu demek degil ki sık ve guzel degilsin
Bir kere topuz sana acayip yakismis ve cok şık olmussun tabi istesen o kiyafetin icinde fir donerdin sen simdi tam olmus ustune bunlar bizi hirslandirsin gobeklerimiz guzelligimize golge dusurmesin canim

Papatyam hani foto ben albüm yada foto
Mevcanım ,1.belli biziz 2.kim
Özgecim saolasın.Abiye degilde y-london aldım kolları tül kalem elbise kibar herzaman giyilecek bişey.Dışarıda oalcagı için eşim abiye izin vermedi giymeme.Hanım hanımcık bide enseden küçük kibar bi topuz hoş olucak inş.Ama düğün daha önemli benim için düğünün şıkı ben olucam inş. koca göbüşümle

Ewettt istyrmmmm. Sbh ilk uyandgmda limonluu suu ictm iyi geldgni duymustmm..
Dunde aksamdan yatana kdr inan 3lt suyu bitirdmmm. (Aksam5gecee12)
Sbhaa kdr da lavaboya tasndm o ayri tbi.
Smdi kendme khvlti hazirlicam.
1dilim kepek ekmegi
Bi kase salataaa ee yagsiz bol eşkilii
Bi bardak ilik süt
4tuzu alinms siyah zeytn..
Oohooo dhaa ne olsunn dünyalarii yiyormm
Biraz da tuzsuz peynrr , peynrsiz kahvlti olmazz.

Tbiii bunlari bebegm uyanmadn yemem lazimm, ee hazirlayp.. bu arada bbgm6aylk..
Onun kahvltisini yedrd oyle uyuduu.

Herkeseee coook mutluu, veee kalorisiz gunleeerrrrr..

Herkeesee herseyeee tum olumsuzluklaraaa inaatt Mutluluukk mutlulukkk...
Esim snirli bi insan olsa da araada bni üzse de olsuuun o bnm canim kocaaam..

Heyytt olumlamaninn alasini yaptm. Tutmayn bnıiiiiii

Afiyet olsun canım. Ben de oğlum uyanıkken kahvaltı yapamıyorum onun peşinden koşmaktan. Hazırlıyorum ama hep yarım kalıyo kahvaltım. Sağı solu yıkıp deviriyo. Kafasını duvarlara vuruyo.
Kendisi dün 1 yaşına girdi. senin de bebişini Allah bağışlasın. menünü beğendim canım. Emziren bi anneye göre gayet güzel.
Böyle devam et. Çok az yersen de sütün kesilir benim gibi.

Kahvltiyi hazirlrken uyandi wallaa..
Niceyillraa oglunaaa, allah bagiislasn sna daa..
Cok az da yemiyormm sutum kesilmesn diye.

Canlarım nasılsınız?Güne güzel başladım.Artık ekmek pek aramıyorum.Ki kahvaltıyı ekmeksiz yapamayan ben.Mevcanım duyyyy bak neleri çıkartıyorum hayatımdan senin içinBugün çeyiz gidebilirmiş ıslak kurabiye yapıcam şimdi.Eger yarına ertelenirse yine dün gittiğim yere oğluma kıyafet ayakkabı ve dün gece aldığım tadilattaki elbisemi almaya gidicem.İnş. eşimde beğenir.İŞte böyle bu hafta yoğunum kızlar.kİRPİgimi alıcam bugün unutmazsam.Topik sessizleşmiş heyyyyyyyy canlanın yarışıyoruz

Kilo bildirim
Başlama 60
Geçen hafta 60.1
Buhafta 59.7
Giden 400 gram
Gelen yok şükürrr
Hedef 55
Yaşasınnn 5li kiloları gördüm yenidennn hedefim 55kuzçelerrrr şimdi geçmişe bakim 2gündür giremedim çok yoğundum

kızalr bu haftada yarışma olacağına göre şimdiki kilomu yazmam gerektiği kanısına vardım..

dün değil ama bu sabah tartıldım ama ancak şimdi yaza biliyorum...

Kilo bildirim
Başlama :59,9
Geçen hafta :57.6
Buhafta :58.8
Giden : yok
Gelen :1200
Hedef : 55

Son düzenleme:
İyi geceler arkadaşlar.Kimi almış kimi vermiş olan olmuş biten bitmiş.Öenmli olan yarına yeniden başlamak ve pes etmemek.Yeni geldim eve oğlumu uyutmaya çalışıyor eşim ama sanırım başarılı olamıyor herzamanki gibiTopigimz sessiz kalmış.
Şükranım ,oğlunun gemiş doğum günü kutlu olsun.Nice sağlıklı beraber yıllar geçirirsin yavrunla inş.
Mevcanım, p.tesi seninle motive olucam :13:

merhaba kızlar:
özgecim teşekkür ederim yorumun için. göbeğim çıktı. spor yapmanın faydasını şimdi çok daha iyi anlıyorum. yeniden başladım ya spora. 3 haftayı bitirdim. bugün 4. haftaya başlıcam inşallah.
dün gece geldik bizde. elimden geldiğince dikkat edicem. bu hafta...
sehraaaa yoldaşım nerelerdesin...

Bugnde diyetime devam edyrrmm.. dha tartilmadm ama hissedilyr kilo vrdgmm.. gnde 3lt den fazla su iciyoruuumm.. yemin ettm bozmicaaam rejimi

Papatyam bak ben 59.7çıktım cumaya 5gün var..59hedefliyorum okulda başlıyor düzene gireriz..oğlum birinci sınıfa başladığı için baştan 4sınıf verin ekders istemiyorum maaş karşılığı gircem dedim 4sınıf aldım..cuma programım belli oldu oğlumla aynı anda çıkıp aynı anda eve gircez inş ve pazartesi ile perş boş günüm 3gün çalışcam haftada yanibi tuhaf oldum ama öyle bunu güzel değerlendirmeliyim,papatyam ne yedin bugün naptın ?ben niye göremiyorum resminii??hadi artık hedeflere ulaşma vakti çabuk gidecek aldıkların tasalanma yaz bi bakalım beraber menülerine

Bide tavsiyelerine ihtiyacım var neleri mutlaka yapıp neleri yapmamalıyım bu yıl oğlum adına?kolej düşündük sonra vazgeçtik şımarık ve doyumsuz olmasın diye kaliteli bi devlet olulunda9-2buçuk arası,sosyal aktivite yönüyle desteklicez biz kurs falan..kahvaltıdan yatışa kadar düşünde yaz emi papatyam ara öğünleride dahil et:))tavsiyelerinde,çok ihtiyacım var:18:

sehram merhaba
ben bu cuma 66 hedefliyorum. artık kısa hedefler koyucam. 66,8 idim cuma günü. 800 gram versem iyidir.
1. sınıfa başlıyorsunuz demek. allah yardımcın olsun. 1. sınıf hem çok önemli hem de çok zor. kime anlatıyorsam ben de...
haftada 3 gün çalışmak ne güzel. çok imrendim sana. ben 5 günün üstüne haftada 2 günde gece çalışıyorum.
fotoyu sildim canım. az sonra bir daha ekleyeyim. özgeden başka kimse görmedi sanırım zaten.
bugün neler yedim açıklıyorum hemen...
10:30 yufka ekmeğin 1/4'ü. bir domates, salatalık, 1 kk peynir, 2 yk kadar patlıcan salata
12:00 10 adet çilek
15:00 1 yk taze fasülye
16:00 10 adet çilek
akşama yemeğe misafirim var. 2 yk taze fasülye, 1 adet biber dolma, 1,5 yk kadar et sote yiyip 1-2 kepçe mercimek çorba içeceğim. planım bu. misafirim 18:00 gibi gelecek. hemen yeriz.
spor olarak da slim in 6 rump it up yaptım. 55 dk. sürüyor...netten baktım. 460 kalori harcanıyormuş.
sehracım el birliği ile verelim şu kiloları...
hafta sonu düğündeydim ya kızlar. herkesi inceledim. bazı insanlar da acayip bir özgüven var. o kilolarla o kiyafetleri nasıl giyiyorsunuz. ama bazı bayanlar nasıl zayıflar. valla gözüm kaldı. ayyy zarif, zayıf, fit...
bol spor yapmak gerek....
sehra sen facebook kullanıyormusun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…