Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

merhaba sehram;
benim oğlum da devlet okuluna gidiyor. özel okulu biz de düşündük ama burada 2 adet özel okul var. aralarında yarış falan da olmadığı için eğitim sisteminin çok iyi olmadığını düşündük. gönderen arkadaşilar da çok memnun değil. evimin hemen dibindeki okula gidiyor.
şimdi ben oğlumu hiç kahvaltısız göndermedim bugüne dek. kaşar, salam, yumurta yada sucuk ve bal yediriyorum. süt içiyor. domates sevmiyor. bazen sıkılıyor. cocopops veriyorum. bazen de sucuklu tost yapıyorum. akşamdan hazırlıyorum kahvaltısını. küçük bir tepsiye koyuyorum. sabah kalkınca hemen yumurtasını pişiriyorum.
beslenme çantasını da süt, meyve (mevsime göre muz, mandalina yada elma), isterse çubuk kraker, bisküvi vs. koyuyorum.
öğlen evdeki yardımcımız alıyor. evdeki yemeklerden yiyor. akşam yemeğini biz genel olarak erken yediğimiz için arada sadece okuldan geldiğinde meyve yiyor. akşam yemeğimizi 17:30-18:00 gibi yiyoruz. akşam yatmadan önce de yine süt ve bisküvi veya kek ve meyve yiyor.
1. sınıfa giderken satranca ve yüzmeye gitti. 2. sınıfa giderken mega aritmetiğe ve kayağa gitti. bu kış da İngilizce kursuna yollayacağız. pazar günleri de kayağa gider sezon açılınca...
zamanla alışırsın canım. ben sabahları 06:30'da kalkıyorum ve otomatiğe bağlamış şekilde yapıyorum işler....kolay gelsin canım.

Çıtırlarım hu hu çok oynadım,çokk yoruldum,çok eğlendik çok ağladık geçti bitti,herkes totonu kaşı kim der teyze diye ,gelinin arkadaşı gibisin dediler:))) facede ekli kızlar beni görür ama burayada foto eklemenin bi yolunu bulmalıyım,2 gündür aç gezdim desem yeridir,kilom şu an daha iyi cumaya kadar dikkat edersem bu birincilik bizim,eprummmm sana güveniyorum bebeğimmm,ssbah işler biter bitmez burdayım şimdilik byy

Aaaaaa sen gerçekten teyze misin. Ben gördüm fotoları. Seni de çok beğendim. Hiç kilon falan yok. Elbisen de çok yakışmış.
Aman kaşı gerçekten.
Allah nazarlardan saklasın

Kızlar oğluma güzel dilekleriniz için tşk. 2 gündür nete giremiyorum. Annemlerdeydim yine. Kardeşim laptopu zimmetine geçirdi. Markete bile gitse vermiyo, 2 dk gireyim menü paylaşayım, yok. Neyse evimdeyim şimdi. Bugünkü menüm

Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta* çay
biraz peynir* 1 dlim nutellalı ekmek

ara 2 incir

Öğlen domates, salatalık, beyaz peynir
1 dl ekmek* çay

ara 1 fincan neskafe* 2 light bisküvi

akşam 4 kaşık türlü * 3 kaşık pilav
1 bardak ayran

ara 4 kaşık special k

İyi geceler kızlar.Be fotoyu göremedim papatyamFaceten ne güzel birbirinizi görebiliyosunuz ya bennnnnnBugün oğluma smokin takım ve rugan ayakkabı aldık.Adam face koyucam bakarsınız dedi ama ama ama Neyse başkasının faceden bakarım ogluşuma ben.Mevcnım dökmüşsün kurtlarını.Zayıfmışsın görenler öyle demiş.Yarın ıspanak yapıcam dikkat edicem söz.Bugün bi kaç kaçamak oldu miktar azda olsa yyedim işte

günaydın çıtırlarım,çokkkkkk yorgunum ,erkenden kalktım malum okullar başladı artık,kızımın formasını giydirdim,süsledim,beslenmesini hazırlayıp çıktım evden, ama işe çokkkkkk geç kaldım trafik berbattı,

papatyam çok saol tatlım,evet hem teyzeyim hem halayım,33 yaşındayım yiğenlerim benden 10 yaş felan küçük ama arkadaş gibiyizdir hep,facede çocukların toplu bi resmini koydum,hepsi bizim diye,işte onlar annemin babamın torunları

şükrancım sen nasılsın tatlım,ne güzel anneye gidilip gezilmiş,işte bazen annesizliği isyan ediyorum,eşime bozuk attğımda gidip kafa dinliyeceğim bi evimin olmasını o kadar isterdimki,

eprummm ortim benim,düğünde bitti başladı diet serüvenim,papatyam saolsun zayıfsın demiş ama şöyleki,çok kilom yok benim kilo sorunum sadece simit ve basen üstünde orayıda kıyafet seçimime dikkat ederek kapatıyorum gören aaaaaaaa çok zayıfsın diyor ama soyununca

merhaba arkidişlerrr, okula gittim ilk iki saat dersim boşmuş törene katılıp eve geldim evim okula yakın bu çok iyi, şimdi geri gidecem 15:30 kadar dersim varrr

Şükran oğlunun doğum günü kutlu olsun, sağlıklı mutlu, huzurlu nice nine yıllar geçirir inşallahhh....

Sehraa canım ya ne güzelmiş seninm ders proğramın öyle benimde ek dersim yokk ama bir gün boş sadece diğer boş saatler hep arada, bu arada hayırlı olsunn oğlun okula başlıyor eminim çok heyecanlıdır sanırım sen daha heyecanlısınnn, umarımmm üniversiteye gittiği günleride görür o heyecanlarıda yaşarsınn...

Papatya canımmm ben remin altına yorum yapmıştım ama sanırımm görmedinnn, ama spora devamm sen zaminlisin eminim o göbek gidecekkk

Mevcan sende çıtır teyzesin desene

Ebru düğünler bitsede dikkat etmeye başlasan gerçi senin komşular seni rahat bırakmaz ama dikkat et bak nasıl gitmişti kilolarrr

Ösege Nelson nerelerdesiniz sizleri göremedim son sayfalarda

Mevcanım iyiyim ama biraz yorgunluk var. Sabah oğlumun aşısı için sağlık ocağına gittik çocuklarla. Yürüyerek yarım saat sürüyo. Yavrucum nasıl ağladı ya. Tam 3 aşı birden. İki omzundan bir bacaktan. Onun ağlamasına kızım bile kulaklarını tıkadı, korktu.
Neyse sağlık ocağından gelince de okul hazırlıkları...
Ailenle ilgili bilgim yok ama yanında olamamalarına üzüldüm. İnş senin de iyi gününde kötü gününde yanında olacak, derdini paylaşıcak dostların ve sevenlerin vardır. Ailenin yerini hiçkimse tutamaz ama Senin de eşinin ailesi var. Hatırlarsan kv min bana yaptıklarını yazdığım zaman "ben kv mi başımın üstünde taşımam lazım" yazmıştın. Biliyo musun benim de ailemden başka hiçkimsem yok. Arkadaşlarım yok, akrabalarım, gelen gidenim yok. Evlendiğim yerde yapayalnızım. Benim imtihanım da böyle. Eş ve kv problemi.

Sağol Hawarım, Allahım seni de tez zamanda bebişine kavuştursun. Evlatlarına hayırlı ömür nasip etsin.

şükrancım,şükür babam hayatta ama annemi 12 sene önce kaybettim,tüm ailem ankarada,kardeşlerim felan ama bi anne evinin olmaması çok zor,babamın evi var,abim oturuyor o evde babamın odası var ama babam genelde hep köydeki evimize gidip geliyor,kafam bozulsa çıkıp abimlere gidip dert yanamıyorum,anne yarım bi ablam var o başka bi ilde,oda uzakta diye herşey anlatılmıyor işte,o kadar hevesleniyorumki size,çevremdeki arkadaşlarıma anlatamam,bi pazar sabahı anne evine kahvaltıya gitmeyi öyle isterdimki

şükürki eşim harika bir insan,sevgisi ile beni yeterince mutlu ediyor,arada birbirimize girsekte gülüp geçiyoruz şükür,kayınvalidem konusunda yazdığım o mesajı hatırlıyorum evet gerçekten başımın üstünde taşınacak kadar iyi bir annedir ama işte eşimin annesi oda,

ben annesiz gelin oldum,annesiz olgunlaştım rabbim hiçbirimizin evladını annesiz bırakmasın

Annen için çok üzüldüm canım, başın sağolsun. Allahtan rahmet diliyorum. Benim annemin de bi rahatsızlığı var ama bilinemiyor bi türlü. Kaç tane doktora gitti. Hiçbiri bi teşhis koyamıyo. Ben de bişey olcak diye çok korkuyorum. Oğlumu bile 15 dk zor kucağında
tutuyor. Çok aşırı bitkinlik ve halsizlik var. Çocuklar var diye ben de peşine düşüp araştırma hastanelerine filan götüremiyorum.
Eşime söylesem oralı olmuyor, ilgilenmiyor. Ne zaman içime bi sıkıntı düşse ona bişey oldu sanıyorum. Çok zor.
Keşke senin için elimden gelen bişey olsa. Çok duygulandım şimdi. Ne yazıcamı bilemedim. Evet Rabbim hiçbirimizin evladını annesiz bırakmasın.

Son düzenleme:

şükrancım annen için çok üzüldüm,umarım önemli bir şey deildir,umarım tez vakitte sağlığına kavuşur,benim rahmetli annemde çok hastaydı ben kendimi bildim bileli hastalıklarla boğuştu,çeke çeke gitti anacığım,öldüğü akşam rahatsızlandı hastaneye götürdü abimler yine ,içime doğdu öptüm sarıldım,5 saat sonrada haberi geldi,içim buzz gibi oldu artık acıları bitti diye içimi bi huzur kapladı,sonrasını ne sen sor ne ben söyleyim,o yüzden o kadar hevesliyimki evli arkadaşlarıma,eşim bazen annesine bağırır,annesi haksızda olsa ben eşimi azarlarım ara konuş kadınla yoksa bende küserim diye,geçen annesine sinirlenmiş bağırmış çağırmış sonrada morali bozulmuş,gece 11 de zorla annesinin evine yolladım özür dile diye,o yüzden kaynana,anne konularında çok hassasımdır.

Mevcanım ortim aşağıda Arnavut börekleri açılıyor.Çay demlenecek kv ve akrabalar gelicek.Al sana kötü bi haber.Ama fazlaa yemiycem üzülme ve şimdi ıspanak yaptım bol yoğurt döküp akşamı dengelerim söz!!!Annecigine Rabbim rahmet ve merhamet eylesin.Şefatinle muamele etsin(amin)Çok duygulandım.Hekesin ayrı ayrı işte.Bende aile konusunda çok hassasım 6 senedirAilesiz kalmak çok acı.Kiminin kocası kötü olur ailesi yanındadır.Kiminin kocası iyi ama ailesi dağılmıştır.İşte başka başka sınav veriyoruz bu dünyada.İnş çektiğimiz her acının sıkıntının mükafatını alırız öbür dünyada.

Şükranım,anneni ihmal etme kardeşin felan yook mu iyi bir araştırma hastanesine götürecek?Saglık bu ihmale gelmiyor!!!Dün ki menünü beğendim bu arada

Şimdi koltuklarımı silicem.Yarında evimi temizlerim.Çarş kınamız var.Ben kaçar kızlar

Hawarım, bu arada tam rahat bırakmıyolar yazmışsın içine dogmuş.Bugün baya bi aradan sonra börek yapıyolar:18:Ayy böle deynce canın çekerse:18:Kargoyla yollarım sen yeterki iste

Mevcanım amin inş ciddi bişeyi yoktur. Sen de neler yaşamışsın. anneler konusunda hassaslığını anlıyorum. Kv ile eşini barıştırmakla kendi açından doğru bişey yapmışsın. Umarım senin kv senin gibi iyi kalpli bi gelinin kıymetini bilir.

şükrancım çok saolasın canım,eşimle bile annem hakkında oturup çok fazla konuşmam,birden anneme gittim mesajını görünce yüreğim cızz etti yazmak istedim,seni üzdüysem özür dilerim.kaynanam çok iyi kalpli bir kadındır,arada kaynanalığı tutsada 11 senedir bi tartışmamız olmadı şükür,

bu arada nerde bu millet,ben öğleni yedim ara öğün yapıyorum şimdi ama gelen giden yok,

papatya ve nelson bugün çok yorgundur orası kesin,allah yardımcıları olsun

ösge,db,sehraa,zuzu,kubra,unuttuğum varsa affola

Ebrucum erkek kardeşim var 24 yaşında, ama ilgilenmiyor. aileden uzakta 5 yıllık üniversite hayatı ve askerlik kardeşimdeki aile bağlarını koparmış sanırım ya da sorumsuz, başıboş arkadaş ortamı onu ilgisizliğe itmiş. Kardeşim sadece annem isterse hastaneden randevu alır o kadar. Başka hiçbişey yapmaz. Annem inim inim inlese hastalıktan kendi yemeğini ve kahvaltısını odasına isterdi. Daha yeni yeni kendi yemeklerini kendi hazırlamaya başladı. Uyarsam laf da söylenmiyo ki, sinirli bi yapısı var. Annem guatr ameliyatı olana kadar hiçbişeyi yoktu. Ameliyattan sonra toparlayamadı kendini.

Sana Allah kolaylık versin canım. Böyle komşuların varken seni zayıflama konusunda bayağı zorlıycaklar galiba. Şunu da ye, bunun da tadına bi bak filan. Tadımlık ye ama fazla kaçırma canım.

Önemli değil canım asıl ben kızdım kendime annenin vefat ettiğini bilmeden her hafta anneme gidişimden bahsettim. O da orda nete giremedeğimi anlatmak içindi. Neyse ikimiz de kapatalım konuyu üzüldük, duygulandık.

Yeğeninin düğünü de güzel geçmiş, sevindim. Genç ve çıtır teyze hee, ben daha hala olamadım 32 yaşımda sen hem teyze hem de hala olmuşsun ne güzel.

Son düzenleme:

yok tatlım niye kızıyorsun kendine,tabiki yazıcaksın anlatacaksın,ben şimdilik kaçıyorum çıkmadan tekrar gelip menü yazıcam cumaya bomba olmam lazımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…