- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #6.501
Bide tavsiyelerine ihtiyacım var neleri mutlaka yapıp neleri yapmamalıyım bu yıl oğlum adına?kolej düşündük sonra vazgeçtik şımarık ve doyumsuz olmasın diye kaliteli bi devlet olulunda9-2buçuk arası,sosyal aktivite yönüyle desteklicez biz kurs falan..kahvaltıdan yatışa kadar düşünde yaz emi papatyam ara öğünleride dahil et:))tavsiyelerinde,çok ihtiyacım var:18:
Çıtırlarım hu hu çok oynadım,çokk yoruldum,çok eğlendik çok ağladık geçti bitti,herkes totonu kaşı kim der teyze diye ,gelinin arkadaşı gibisin dediler:))) facede ekli kızlar beni görür ama burayada foto eklemenin bi yolunu bulmalıyım,2 gündür aç gezdim desem yeridir,kilom şu an daha iyi cumaya kadar dikkat edersem bu birincilik bizim,eprummmm sana güveniyorum bebeğimmm,ssbah işler biter bitmez burdayım şimdilik byy
günaydın çıtırlarım,çokkkkkk yorgunum ,erkenden kalktım malum okullar başladı artık,kızımın formasını giydirdim,süsledim,beslenmesini hazırlayıp çıktım evden, ama işe çokkkkkk geç kaldım trafik berbattı,
papatyam çok saol tatlım,evet hem teyzeyim hem halayım,33 yaşındayım yiğenlerim benden 10 yaş felan küçük ama arkadaş gibiyizdir hep,facede çocukların toplu bi resmini koydum,hepsi bizim diye,işte onlar annemin babamın torunları
şükrancım sen nasılsın tatlım,ne güzel anneye gidilip gezilmiş,işte bazen annesizliği isyan ediyorum,eşime bozuk attğımda gidip kafa dinliyeceğim bi evimin olmasını o kadar isterdimki,
eprummm ortim benim,düğünde bitti başladı diet serüvenim,papatyam saolsun zayıfsın demiş ama şöyleki,çok kilom yok benim kilo sorunum sadece simit ve basen üstünde orayıda kıyafet seçimime dikkat ederek kapatıyorum gören aaaaaaaa çok zayıfsın diyorama soyununca
merhaba arkidişlerrr, okula gittim ilk iki saat dersim boşmuş törene katılıp eve geldim evim okula yakın bu çok iyi, şimdi geri gidecem 15:30 kadar dersim varrr
Şükran oğlunun doğum günü kutlu olsun, sağlıklı mutlu, huzurlu nice nine yıllar geçirir inşallahhh....
Sehraa canım ya ne güzelmiş seninm ders proğramın öyle benimde ek dersim yokk ama bir gün boş sadece diğer boş saatler hep arada, bu arada hayırlı olsunn oğlun okula başlıyor eminim çok heyecanlıdır sanırım sen daha heyecanlısınnn, umarımmm üniversiteye gittiği günleride görür o heyecanlarıda yaşarsınn...
Papatya canımmm ben remin altına yorum yapmıştım ama sanırımm görmedinnn, ama spora devamm sen zaminlisin eminim o göbek gidecekkk
Mevcan sende çıtır teyzesin desene
Ebru düğünler bitsede dikkat etmeye başlasan gerçi senin komşular seni rahat bırakmaz ama dikkat et bak nasıl gitmişti kilolarrr
Ösege Nelson nerelerdesiniz sizleri göremedim son sayfalarda
şükrancım,şükür babam hayatta ama annemi 12 sene önce kaybettim,tüm ailem ankarada,kardeşlerim felan ama bi anne evinin olmaması çok zor,babamın evi var,abim oturuyor o evde babamın odası var ama babam genelde hep köydeki evimize gidip geliyor,kafam bozulsa çıkıp abimlere gidip dert yanamıyorum,anne yarım bi ablam var o başka bi ilde,oda uzakta diye herşey anlatılmıyor işte,o kadar hevesleniyorumki size,çevremdeki arkadaşlarıma anlatamam,bi pazar sabahı anne evine kahvaltıya gitmeyi öyle isterdimki
şükürki eşim harika bir insan,sevgisi ile beni yeterince mutlu ediyor,arada birbirimize girsekte gülüp geçiyoruz şükür,kayınvalidem konusunda yazdığım o mesajı hatırlıyorum evet gerçekten başımın üstünde taşınacak kadar iyi bir annedir ama işte eşimin annesi oda,
ben annesiz gelin oldum,annesiz olgunlaştım rabbim hiçbirimizin evladını annesiz bırakmasın
Annen için çok üzüldüm canım, başın sağolsun. Allahtan rahmet diliyorum. Benim annemin de bi rahatsızlığı var ama bilinemiyor bi türlü. Kaç tane doktora gitti. Hiçbiri bi teşhis koyamıyo. Ben de bişey olcak diye çok korkuyorum. Oğlumu bile 15 dk zor kucağında
tutuyor. Çok aşırı bitkinlik ve halsizlik var. Çocuklar var diye ben de peşine düşüp araştırma hastanelerine filan götüremiyorum.
Eşime söylesem oralı olmuyor, ilgilenmiyor. Ne zaman içime bi sıkıntı düşse ona bişey oldu sanıyorum. Çok zor.
Keşke senin için elimden gelen bişey olsa. Çok duygulandım şimdi. Ne yazıcamı bilemedim. Evet Rabbim hiçbirimizin evladını annesiz bırakmasın.
şükrancım annen için çok üzüldüm,umarım önemli bir şey deildir,umarım tez vakitte sağlığına kavuşur,benim rahmetli annemde çok hastaydı ben kendimi bildim bileli hastalıklarla boğuştu,çeke çeke gitti anacığım,öldüğü akşam rahatsızlandı hastaneye götürdü abimler yine ,içime doğdu öptüm sarıldım,5 saat sonrada haberi geldi,içim buzz gibi oldu artık acıları bitti diye içimi bi huzur kapladı,sonrasını ne sen sor ne ben söyleyim,o yüzden o kadar hevesliyimki evli arkadaşlarıma,eşim bazen annesine bağırır,annesi haksızda olsa ben eşimi azarlarım ara konuş kadınla yoksa bende küserim diye,geçen annesine sinirlenmiş bağırmış çağırmış sonrada morali bozulmuş,gece 11 de zorla annesinin evine yolladım özür dile diye,o yüzden kaynana,anne konularında çok hassasımdır.
Mevcanım amin inş ciddi bişeyi yoktur. Sen de neler yaşamışsın. anneler konusunda hassaslığını anlıyorum. Kv ile eşini barıştırmakla kendi açından doğru bişey yapmışsın. Umarım senin kv senin gibi iyi kalpli bi gelinin kıymetini bilir.
Mevcanım ortim aşağıda Arnavut börekleri açılıyor.Çay demlenecek kv ve akrabalar gelicek.Al sana kötü bi haber.Ama fazlaa yemiycem üzülme ve şimdi ıspanak yaptım bol yoğurt döküp akşamı dengelerim söz!!!Annecigine Rabbim rahmet ve merhamet eylesin.Şefatinle muamele etsin(amin)Çok duygulandım.Hekesin ayrı ayrı işte.Bende aile konusunda çok hassasım 6 senedir Ailesiz kalmak çok acı.Kiminin kocası kötü olur ailesi yanındadır.Kiminin kocası iyi ama ailesi dağılmıştır.İşte başka başka sınav veriyoruz bu dünyada.İnş çektiğimiz her acının sıkıntının mükafatını alırız öbür dünyada.
Şükranım,anneni ihmal etme kardeşin felan yook mu iyi bir araştırma hastanesine götürecek?Saglık bu ihmale gelmiyor!!!Dün ki menünü beğendim bu arada
Şimdi koltuklarımı silicem.Yarında evimi temizlerim.Çarş kınamız var.Ben kaçar kızlar
Hawarım, bu arada tam rahat bırakmıyolar yazmışsın içine dogmuş.Bugün baya bi aradan sonra börek yapıyolar:18:Ayy böle deynce canın çekerse:18:Kargoyla yollarım sen yeterki iste
şükrancım çok saolasın canım,eşimle bile annem hakkında oturup çok fazla konuşmam,birden anneme gittim mesajını görünce yüreğim cızz etti yazmak istedim,seni üzdüysem özür dilerim.kaynanam çok iyi kalpli bir kadındır,arada kaynanalığı tutsada 11 senedir bi tartışmamız olmadı şükür,
Önemli değil canım asıl ben kızdım kendime annenin vefat ettiğini bilmeden her hafta anneme gidişimden bahsettim. O da orda nete giremedeğimi anlatmak içindi. Neyse ikimiz de kapatalım konuyu üzüldük, duygulandık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?