- 28 Ocak 2012
- 2.942
- 640
- 363
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #6.521
bu arada nerde bu millet,ben öğleni yedim ara öğün yapıyorum şimdi ama gelen giden yok,
papatya ve nelson bugün çok yorgundur orası kesin,allah yardımcıları olsun
ösge,db,sehraa,zuzu,kubra,unuttuğum varsa affola
Merhaba kızlar
Ebrucum foto özelde. Oradan bakabilirsin.
Hawar yorumunu görmedim ben.... Rica etsem kısacık da olsa yeniden yazar mısın
Mevcan anneciğini Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olur inşallah. Sen en küçüksün herhalde. O kadar büyük yeğenlerin var ne güzel.
Şükran inşallah annen iyileşir bir an önce. Allah şifa versin inşallah.
Cnm ben diyete ara verdim. Sizi takipteyim. Cumalari okuyorum genelde burayi
Merhaba kızlar
Ebrucum foto özelde. Oradan bakabilirsin.
Hawar yorumunu görmedim ben.... Rica etsem kısacık da olsa yeniden yazar mısın
Mevcan anneciğini Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olur inşallah. Sen en küçüksün herhalde. O kadar büyük yeğenlerin var ne güzel.
Şükran inşallah annen iyileşir bir an önce. Allah şifa versin inşallah.
Canım menün güzel ama akşam yemeği atlanır mı hiç? Yemeğin olmasa bile yoğurt koyup salata yapabilirdin kendine.kilo işini artık çok sıkı tutucam,acelem yok yavaş yavaş vericem ama al ver yapmak istemiyorum,menümü yazıp kaçıyım artıkın,ortimm bak yüzünü kara çıkarmamak için neler yedim,umarım o böreklerin hepsi bitmemiştir
sabah: 2 dilim tahıllı ekmek arası kaşar,şekersiz çay
öğlen:1 kase dolusu yoğurt çorba,2 lokma tahıllı ekmek,4 kaşık bulgur pilavı,2 kaşık susuz nohut,
ara:1 elma
ara:yeşil çay,bir avuç beyaz leblebi
ara:elma,erik
evde hiçç yemeğim yok,düğünde göbek atıcam diye yemek yapmadım iyimi
o yüzden şeftali yerim dolapta en son o vardı
diete niye ara verdin tatlım,oysaki çok aktifdin,kilo durumun ne alemde peki,aramızda görmeyi çok isterim tekrardan seni,
papatyam kardeşlerin en küçüğü benim (nerem küçükse) 2 tane erkek yiğenim 27 yaşında,3 tane yiğenim 22-23 yaşında,diğerleri 18 ve ağşağıya doğru iniyor işte,küçük teyze,hala olmak çok güzel arkadaş gibiyiz,heleki sevgili konularında çok iyi önce herkesi ilk ben görüyorum ama bazende çok yoruluyorum bana bi geliyorlar cümbür cemaat yatılı evi 1 haftada zor temziliyorum
Kilo bi veriyorum bi aliyorum. Akin zamanda da tartilmadim. Tartilmiyorum da artik.
Tek basima bebegimle ilgilenirken saglikli beslenemiyorum. Bir de psikolojik sIkintilardan dolayi toparlanamiyorum sanirim. SIkintim yeni segil. Esimin ailesi bana gore insan degiller. Esime de tahammulum git fide azalir diye korkuyorum. Daha 6 aylik bebegimiz var. bebegimize uzuluyorum. Bazen aklima esimle ayrilmis oldugumuz geliyor. Sonrasinda olacaklar ve bebegimizin baba ozlemi feliyor. Yani kafamda kuruyorum. Esimin ailesinin yaptiklarini da yuttum ki hic tarzim degil. Icim yaniyor. Devamli hatirliyorum. Unutamiyorum.
Gel de bunlara ragmen diyete devam et de mi?
Kizlar sonunda gelebildim 2 gundur yorgunluktan ve hastaliktan uyuya kaliyorum kizimi uyuturken size bakiyorum okumam dahi yarim kaliyor.
Dun gunum vardi coluk cocuk baya kalabaliktik mutfagi toparladim evi biraz toparlayabildim halim kalmadi uyumusum grip oldum burnum akiyor halsizim buna ragmen sabahtan beri evi topladim halilarim yeni serildi diye hep tuy kalkti bir de hali sildim supurdum sonra kizimi dr goturduk cok kotu oksuruyor ilac dolu torbayla geri geldik esim de rahatsiz aile boyu hastayiz yani
Sukrancim canim kusura bskma lutfen ya bilincli olan birsey degil seni yalniz birakmam bir de oglusunun dogumgununu zamaninda kutlayamadim icin uzuldum dogumgunu kutlu olsun canim bahti guzel uzun omurlu bi hayati olur umarim
Diger kizceler yazdiklarinizi okudum begendimsizleri cok ozledim ebrum bilir ben genelde hergun girerdim topige ama bu aralar dinlenmeye firsatim olmuyor.
Kizlar sonunda gelebildim 2 gundur yorgunluktan ve hastaliktan uyuya kaliyorum kizimi uyuturken size bakiyorum okumam dahi yarim kaliyor.
Dun gunum vardi coluk cocuk baya kalabaliktik mutfagi toparladim evi biraz toparlayabildim halim kalmadi uyumusum grip oldum burnum akiyor halsizim buna ragmen sabahtan beri evi topladim halilarim yeni serildi diye hep tuy kalkti bir de hali sildim supurdum sonra kizimi dr goturduk cok kotu oksuruyor ilac dolu torbayla geri geldik esim de rahatsiz aile boyu hastayiz yani
Sukrancim canim kusura bskma lutfen ya bilincli olan birsey degil seni yalniz birakmam bir de oglusunun dogumgununu zamaninda kutlayamadim icin uzuldum dogumgunu kutlu olsun canim bahti guzel uzun omurlu bi hayati olur umarim
Diger kizceler yazdiklarinizi okudum begendimsizleri cok ozledim ebrum bilir ben genelde hergun girerdim topige ama bu aralar dinlenmeye firsatim olmuyor.
Kilo bi veriyorum bi aliyorum. Akin zamanda da tartilmadim. Tartilmiyorum da artik.
Tek basima bebegimle ilgilenirken saglikli beslenemiyorum. Bir de psikolojik sIkintilardan dolayi toparlanamiyorum sanirim. SIkintim yeni segil. Esimin ailesi bana gore insan degiller. Esime de tahammulum git fide azalir diye korkuyorum. Daha 6 aylik bebegimiz var. bebegimize uzuluyorum. Bazen aklima esimle ayrilmis oldugumuz geliyor. Sonrasinda olacaklar ve bebegimizin baba ozlemi feliyor. Yani kafamda kuruyorum. Esimin ailesinin yaptiklarini da yuttum ki hic tarzim degil. Icim yaniyor. Devamli hatirliyorum. Unutamiyorum.
Gel de bunlara ragmen diyete devam et de mi?
Canım geçen hafta kuduysan hepimiz eşlerimizle ve aile problemlerimizle boğuştuk.Ve herrkes derdini yazınca gördük hepimizde farklı farklı dertler sorunlar varmış.Daha bebeğin çk küçük takıp kafana sütünü azaltma sakın.Bazen elimizde olmuyor takmamk tabi ama bebeğini önce düşün.Şuan emzirme az uyku çok efor küçük bebekle her işinin yarım oluşu vs.... yaşıyosundur.Çünkü her anne bunları yaşıyor.Ve hamilelik lohusalık ve 1 yaşına kadarki maraton yoruyor insanı.Bence sen şuan böyle bi durumdasın.Bebeginle yürüyüşe çık kafanı dağıtacak şeylerle meşgul olmaya çalış.Srunsuz insan yok inan.Üzme tatlı canını.Ne zaman istersen uğra yaz bizze
Şükrancım,eve geç geldim tatlım,meyve yerine söğüş yedim bende,birazda temizlik yaptım yatıcam şimdide,db cim okuduklarıma çok üzüldüm canım,yaşadıklarının psikolojini bozmasına izin verme lütfen,anlatıp dertleşmek istersenn biz her zaman burdayızz unutma
Db cim canım yaşadıklarına çok üzüldüm. Ben de son haftalarda eşim ve ailesiyle çok sorunlar yaşadım. Anlatsam onların yaptıklarına kimse inanmaz "yok artık o kadarını da yapmış olamazlar" dersiniz
o yüzden çoğunu yazmıyorum bile. bak benim sütüm kesildi yaşadıklarım sebebiyle. Arasıra gelse de çok az geliyo. Sen benim gibi yapma canım, takma kafana kibarca hakkını savun ama bişey değiştiremiyosan gamsız ol, aldırmaz ol, kendini oyalayacak bişeyler bul. Kimse için üzülmeye değmez şu üç günlük dünya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?