Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Cnm ben diyete ara verdim. Sizi takipteyim. Cumalari okuyorum genelde burayi

Merhaba kızlar
Ebrucum foto özelde. Oradan bakabilirsin.
Hawar yorumunu görmedim ben.... Rica etsem kısacık da olsa yeniden yazar mısın
Mevcan anneciğini Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olur inşallah. Sen en küçüksün herhalde. O kadar büyük yeğenlerin var ne güzel.
Şükran inşallah annen iyileşir bir an önce. Allah şifa versin inşallah.

Sağol Papatyacım amin. Dualarınızı eksik etmediğiniz için teşekkürler kızlar.

Cnm ben diyete ara verdim. Sizi takipteyim. Cumalari okuyorum genelde burayi

diete niye ara verdin tatlım,oysaki çok aktifdin,kilo durumun ne alemde peki,aramızda görmeyi çok isterim tekrardan seni,

papatyam kardeşlerin en küçüğü benim (nerem küçükse) 2 tane erkek yiğenim 27 yaşında,3 tane yiğenim 22-23 yaşında,diğerleri 18 ve ağşağıya doğru iniyor işte,küçük teyze,hala olmak çok güzel arkadaş gibiyiz,heleki sevgili konularında çok iyi önce herkesi ilk ben görüyorum ama bazende çok yoruluyorum bana bi geliyorlar cümbür cemaat yatılı evi 1 haftada zor temziliyorum

kilo işini artık çok sıkı tutucam,acelem yok yavaş yavaş vericem ama al ver yapmak istemiyorum,menümü yazıp kaçıyım artıkın,ortimm bak yüzünü kara çıkarmamak için neler yedim,umarım o böreklerin hepsi bitmemiştir

sabah: 2 dilim tahıllı ekmek arası kaşar,şekersiz çay
öğlen:1 kase dolusu yoğurt çorba,2 lokma tahıllı ekmek,4 kaşık bulgur pilavı,2 kaşık susuz nohut,
ara:1 elma
ara:yeşil çay,bir avuç beyaz leblebi
ara:elma,erik

evde hiçç yemeğim yok,düğünde göbek atıcam diye yemek yapmadım iyimi

o yüzden şeftali yerim dolapta en son o vardı

Canım menün güzel ama akşam yemeği atlanır mı hiç? Yemeğin olmasa bile yoğurt koyup salata yapabilirdin kendine.

Son düzenleme:
mevcancım ne güzel kalabalık bir aile. benim bir tane yeğenim var o da daha bebek. allah huzur versin ailenize...
menümü yazıyorum kızlar..
07:15 1 domates, 1 salatalık, 1 kk peynir, 1 çavdar ekmeği
08:30 10 adet çilek
10:30 bir adet muz
12:00 1 porsiyon patlıcan musakka, 1 dilim ekmek
13:00 bir arkadaşın doğum günü kutlaması vardı. 3-4 çatal pasta
16:30 bir dilim karpuz
18:00 1 kepçe çorba, 3 yk taze fasülye, 2 adet biber dolma, bol salata
şu anda form çayı
yeme işini bitirdim. bugün spor da yapıcam. cumartesi foto koyucam. 4 hafta ncesi ile şimdi arasında fark var mı görücez hep beraber.
sehraaa nerelerdesin....

Kizlar bugn anneme giittiimm ama rejimi bozmadm. Anneme giderken simit almstm. Simidn 3de 1ini dm. Peynir zeytin domates salatlk 2kck brdk sekersiz cayyy...
Oglen bir catal makrna yagsiz tbii. Bi kase caciik.. aksam da kucuk bi tbak sebze ymgi.
Bol suuuu

Bugünkü menüm

Kahvaltı 1 domates * 1 salatalık
3 zeytin * şekersiz çay
2 dl kepek ekmeği

ara yarım armut * 1 bardak çay
2 tane eti hoşbeş

Öğlen 4 kaşık menemen *
2 minik biber dolması

ara yarım elma * 1 kupa yeşil çay
2 kremalı bisküvi

akşam 4 kaşık türlü* 1 bardak ayran
3 kaşık makarna

(bu hiç olmadı aslında ama bu akşamki yemek yeterli gelmedi ve 1 saat sonra yine acıktım çoook. Dizlerimde derman kalmadı.
kalorisi az ne yesem diye düşünürken 1 haşlanmış patatesi doğradım ve üzerine sarımsaklı yoğurt döktüm yedim.)

Su 2 lt
Spor Yarım saat sağlıkocağına yürüyüş
15 dk pilates

Son düzenleme:

Kilo bi veriyorum bi aliyorum. Akin zamanda da tartilmadim. Tartilmiyorum da artik.
Tek basima bebegimle ilgilenirken saglikli beslenemiyorum. Bir de psikolojik sIkintilardan dolayi toparlanamiyorum sanirim. SIkintim yeni segil. Esimin ailesi bana gore insan degiller. Esime de tahammulum git fide azalir diye korkuyorum. Daha 6 aylik bebegimiz var. bebegimize uzuluyorum. Bazen aklima esimle ayrilmis oldugumuz geliyor. Sonrasinda olacaklar ve bebegimizin baba ozlemi feliyor. Yani kafamda kuruyorum. Esimin ailesinin yaptiklarini da yuttum ki hic tarzim degil. Icim yaniyor. Devamli hatirliyorum. Unutamiyorum.

Gel de bunlara ragmen diyete devam et de mi?

Şükrancım,eve geç geldim tatlım,meyve yerine söğüş yedim bende,birazda temizlik yaptım yatıcam şimdide,db cim okuduklarıma çok üzüldüm canım,yaşadıklarının psikolojini bozmasına izin verme lütfen,anlatıp dertleşmek istersenn biz her zaman burdayızz unutma

İyi geceler kızlar.Menülerinizi beğendim hepinizinOglumu uyutunca mekik çekicem bende.Spor yapmayı özlemişim.Bu akşam oğlumla sokakta top oynadık peşinden koştum hep pek oturmadım diye sanırım hamlamışım bacaklarım ağrıdı.Ppatyam spora başlayıp bırakmamana çok seviniyorum ve özeniyorum canım.

Canım geçen hafta kuduysan hepimiz eşlerimizle ve aile problemlerimizle boğuştuk.Ve herrkes derdini yazınca gördük hepimizde farklı farklı dertler sorunlar varmış.Daha bebeğin çk küçük takıp kafana sütünü azaltma sakın.Bazen elimizde olmuyor takmamk tabi ama bebeğini önce düşün.Şuan emzirme az uyku çok efor küçük bebekle her işinin yarım oluşu vs.... yaşıyosundur.Çünkü her anne bunları yaşıyor.Ve hamilelik lohusalık ve 1 yaşına kadarki maraton yoruyor insanı.Bence sen şuan böyle bi durumdasın.Bebeginle yürüyüşe çık kafanı dağıtacak şeylerle meşgul olmaya çalış.Srunsuz insan yok inan.Üzme tatlı canını.Ne zaman istersen uğra yaz bizze

Kizlar sonunda gelebildim 2 gundur yorgunluktan ve hastaliktan uyuya kaliyorum kizimi uyuturken size bakiyorum okumam dahi yarim kaliyor.
Dun gunum vardi coluk cocuk baya kalabaliktik mutfagi toparladim evi biraz toparlayabildim halim kalmadi uyumusum grip oldum burnum akiyor halsizim buna ragmen sabahtan beri evi topladim halilarim yeni serildi diye hep tuy kalkti bir de hali sildim supurdum sonra kizimi dr goturduk cok kotu oksuruyor ilac dolu torbayla geri geldik esim de rahatsiz aile boyu hastayiz yani
Sukrancim canim kusura bskma lutfen ya bilincli olan birsey degil seni yalniz birakmam bir de oglusunun dogumgununu zamaninda kutlayamadim icin uzuldum dogumgunu kutlu olsun canim bahti guzel uzun omurlu bi hayati olur umarim
Diger kizceler yazdiklarinizi okudum begendim sizleri cok ozledim ebrum bilir ben genelde hergun girerdim topige ama bu aralar dinlenmeye firsatim olmuyor.

Canım geçmiş olsun ailecek hepinize.Hasta hasta halsiz halsiz halsiz bide halı siliyorsunBırak 1-2 gün halılarda evde dinlensin

Özgecim çok geçmiş olsun hepinize, Rabbim acil şifalar versin. üzüldüm, kendine dikkat et havalar soğudu artık. Bi de hastalığın üstüne halı silmişsin, misafir ağırlamışsın, kızınla zor olmuştur. Ayrıca topiğe giremediğin için değil, bi sorun mu var iyi misin diye merak ettiğim için yazdım canım. Sen bu durumdayken yarışma mı düşünürüm ben, herşeyden önce sağlık, huzur.

Son düzenleme:

Db cim canım yaşadıklarına çok üzüldüm. Ben de son haftalarda eşim ve ailesiyle çok sorunlar yaşadım. Anlatsam onların yaptıklarına kimse inanmaz "yok artık o kadarını da yapmış olamazlar" dersiniz
o yüzden çoğunu yazmıyorum bile. bak benim sütüm kesildi yaşadıklarım sebebiyle. Arasıra gelse de çok az geliyo. Sen benim gibi yapma canım, takma kafana kibarca hakkını savun ama bişey değiştiremiyosan gamsız ol, aldırmaz ol, kendini oyalayacak bişeyler bul. Kimse için üzülmeye değmez şu üç günlük dünya.

Tesekkur ederim kizlar.

günaydın kızlar:
çok kötü bir gece geçirdim. sabahda erkenden dersim vardı. gözler şiş halde geldim işe. öğrenci gelmemiş bu hafta. zaten ilk hafta gelmezler. vizeden önce sonra gelmezler. yok o tatil yok bu tatil kuş kadar kalıyo dönem.
db55 cim allah yardımcın olsun. her evde herkeste bir dert var. allah herkesi başka şeylerle imtihan ediyor. önemli olan sensin.bunu unutma. ben artık hayatımda olduğu için beni mutsuz edene husursuz eden insanları usulca çıkarıyorum hayatım dan. böyle daha mutluyum.
özgecim çok geçmiş olsun. havalr bir tuhaf. dün burası çok sıcaktı. bugün bayağı serinlemiş. dikkat et kendine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…