Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Gizliden okuyan 4kişi var deli misiniz yatınsanıza siz gündüz çuvala mı girdipe ben neden burdayım neden n nedenn kafamda binbir deli soru naman allahım :2:

Sehra bak ben daha geç burdayımOglumla fena alıştık geç yatıp öğlen kalkmayaAz önce zor uyuttum.Benimde uykum yok.Menümü yazayım geçmişe bakayım.Yarın kınamız var.Kuaföre gidicem oynıycam zıplıycam

BUGÜN:
11:30=1dl.ekmek,domates salatalık,kk peynir,yeşilçay
12:30=türk kahvesi
15:00=2 bardak çay
16:00=1 tabak ıspanak,3 kaşık yoogurt,1 tabak makarna
17:30=2 bayram çikosu
19:45=1 kepçe tavuklu patates yemeği,1dl.ekmek,çoban salata
22:00=3 çay

12 yi geçince yukarıya yeğenin d.günü pastasını kesip çağırdılar,4 çatal aldım ogluştan.

Spor:ev temizliği
ogluşla dışarıda maç yapmaca

Kizlar bugunku menum
Sabah
2 dilim ekmek
Bir dilim peynir
Salatalik
Ara
Yok
Oglen
8yk ispanak
Bir dilim ekmek
Ara
2 grissini
Uzum
Aksam kahvaltilik yicem ama cok yemem kizlar
Kübracım menülerin gayet güzel. Fazla kalmaz istediğin kiloya inersin sen.

Özgecim akşam gittiğimiz görümcemlerdi. Mevcanın görümceler yüzünden canı sıkkın olunca yazsam mı yazmasam mı bilemedim.
Akşam maalesef planladığım gibi az yiyemedim. 7 aydır gidemiyoduk onlara. Çok memnun oldu gittiğimize. Yemek hazırlamış, çay, tatlı, dondurma filan. Azar azar yedim kırılmasın diye, tadımlık ama daha az yiyebilirdim. Kızdım kendime. Bi daha olmaz, genelde çok dikkat ediyorum. Affet Özgecim cuma gününe kadar toparlarım ben. hafta boyu iyi gidiyodum ya noldu böyle bana:26::26:

Sağol Sehracım ama menülerime nazar değdi canım. Bi akşam gezmesi stabilitemi arttırdı. Ama ben zaten 6 ayda bir gezmeye çıkabiliyorum. Napayım tutamadım kendimi.

Btlkbra,şükran ,ortağım mevim menüler güzel kızlar!!!
Biri bana gülazer mi demiş Sehra sana söyleniyoruz ama bizde fazla zaman ayıramıyoruz topiğe.Herkesin başka başka telaşı var.
Saolsun aktif olarak şükranım ve mevimmm var
Papatyam bi ben göremedim şu fotoğrafını yaaaaa

Ebrucum menünü beğendim ama araları çok az yapmışsın. Çay, türk kahvesi filan. Aralarda niye meyve yemiyosun? Ayrıca kına kıyafetini aldın mı? Benim gözümden kaçmış geçmişi okudum ama görmedim. Kına ve düğün giysinle çekilmiş bi resmini topiğe koyar mısın, hepimiz merak ediyoruz. Boynundan aşağı foto çektirirsen cep telefonundan başını gizlemekle uğraşmazsın.
Bizim yerimize de oyna, döktür.

Son düzenleme:
Akşam menüsü

3 kaşık pilav* yarım kase nohut
1 kase çorba * avuç içi kadar haşlanmış tavuk

ara 2 ekler pasta * 3 bardak çay
yarım kase dondurma

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar okullar açıldığından beri çok yoğun geçiyo günlerim 2 haftadır helak oldum merdiven in çık okulda bekle daha ilk günden alıştı oğlum 1. sınıfa öğretmenini çok sevdi bugünden itibaren beklemiycem inşallah bu arada oğlum tenefesü arkadaşlarıyla çıktığında onlarla koşturduğunu görmek o formanın içinde küçücük boyuyla gözlerim doldu ya hem çok mutluyum hem daha küçücükler insan kıyamıyo ki üstelik sabahçıyız bide :) ilk yıldızını almış benim kuşum maşallah inşallah hep böyle gider
bu cuma çocuklarımı sünnet ettiriyorum öğretmeni bi sıkıntı olmaz ama sen her gün gel ödevini al dedi bana :)
bana gelince hala yerimde sayıyorum maalesef 3 gram vermişim sadece ki fazla yemiyorum ama acayıp şekerli çaya ve nescafeye dadandım 2 haftadır yeşilçaya şekersiz çaya alışsam iyi olur sizi seviyorum <3

Günaydın kızkar
Kalktım kahvaltı hazırlayacağım oğlumu kaldıracağım yiyip içicez sonra da okula. Ben ügün şehir dışına gidiyorum. Orada Fırsat bulunca herkese cevap yazıcam
Ebru özelde arkadaş değil miyiz. Her arkadaşım görüyor.

Günaydın kızçelerr yaşasınnnnn bugün çok enerjikim menümde gğsel olcek inş hepiniz dikkat edin tamam mı kız gülazerim psikopatım kına çerezlerini ye hemi onca ter dökünce tuzluları yiyince şöööle ödül niyetine yanınada iki ğö kutu bol kslırili meyve suyu ıhhh miss su içme emi
Şüküüü nazarımmı değdi sanaüzülme hep yapmıyorsun bunu küpraa menün neden iyi

Zuzucum hoşgeldin güzelim demek sen de okullarda koşturmaca içindesin he? Ben de mini minnacık kızımı forma içinde görünce
aynı duyguları yaşadım. Birkaç seneye 3-4 yaşındaki bebeleri de okula alırlarsa şaşırma! Ben hala inanamıyorum zaten!
Kilo işine gelinceee nescafeden vazgeçemiyosan şekersiz ve süttozu olandan alcan şekerim. Çayı da açık ve limonlu içersen şekerli çayı aratmaz. Okulunuz ne kadar uzaklıkta bilemiyorum ama çocukları getir götür iğne ipliğe dönersin canım. Artık verirsin kilo.

Sehraaa evet nazarın değdi gıııız. Şaka bi yana ben zaten tatlı ve dondurma delüsüyüm bi de görümcem önüme koyuverince
ben de yeminimi bozdummm. Ama yoldaşım Özge geldi aklıma azar azar yedimmm. Her zaman olmass.

günaydınnnnnnnn

ben ne zaman uykumu alıcam ya isyannnnnnnnn şarkısı eşliğinde yataktan kalkıyorum offff,

dün iş çıkışı kayınvalideme gittim,nevresimini değiştirdim,mutfağı toplayıp bulaşıklarını yıkadım,evi şöyle bi elden geçirip kızımı alıp çıktım,araba yoktu bende tee 10 dakika durağa yürüdük,sonra markete uğrayıp bi şeyler aldık,9 kat o poşetlerle çıkmak zulumdü,
kızımla oynayıp yatırdım,hemen evleri süpürdüm,toz aldım,çorba ve biber dolması pişirdim,duşumu aldım eşim geldi,sadece hoşgeldin aşkım diyebildim kendimi yatağa zor attım,

bıraksalar kendi halime deliksiz 48 saat uyurum o kadar fenayım yani,

dün dediğim gibi kayınvalidemde 1 kase çorba içtim,sabah güzel bir rakam gördüm tartıda ama söylemem süpriz

sehrammm doğru tespit görümcelerim ve eltim şişman ama kilo konusunda kıskanç deillerdir.üçüde kapalı bayanlar,giyimleri felan daha olgun gösteriyor onları,ben kilo alıyım bana kızarlar evimizin fıstığısın sen dikkat et diye,ya diyorumya aslında çok iyi insanlar ama biraz eski kafalılar,

şükrancım yediklerini kaçırmış olabilirsin ama bu 2 gün daha dikkat edersen cumaya bomba gibi gelirsin,hem ben senin çok kaçırdım dediğin haftalarda kilo verdiğini biliyorum,

eprummm gece kuşum,erken yat erken kalk,işlerini bitirde iki lafın belini kırak,düğünde bol bol göbek at taammı

ösgemm sen nasıl oldun tatlım,umarım bugün daha iyisindir,akşam evleri süpürürken yeni halıdan kalkan tüyleri görünce aklıma sen geldin,bi siliyim dedim,sonra daha ösgeye bugün kızdım delimisin otur mevcan dedim

papatyam güzel arkadaşım,eminimki çok yoruluyorsundur,allah yardımcın olsun,düzelir herşey zamanla moralini bozma

zuzu,sünnetiniz şimdiden hayırlı olsun,okul zamanı niye kestirdin onu merak ettim ???

db,hawar,kubra,nelson unuttuğum varsa kızmayın lütfen sizlerde iyisinizdir umarım,yoğunluktan herşeyi unutmaya başlıyorum

kızlar listemde olmayan arkadaşlara çıkma teklifi ettim

bugün albüm yapıcam ama sadece arkadaşlar baksın diye,beni göremeyen kızlara duyurulur.yapınca gelir yazarım şimdilik kaçayım mucksss

canım benim küçük görümcemin oğlu hiperaktiv tedavisi gördü,şu an ortaokulda o kadar sakin,o kadar oturaklı ve saygılı bir çocukki,tez zamanda güzel sonuçlar elde edersiniz umarım,

mevcancım inşallah oğlum da durulur. hiç hayal bile edemiyorum. bazen üstüme üstüme geliyolar. sabır diliyorum Allahtan. buna da şükür diyorum. ne dert sahibi insanlar var. rabbim beterinden korusun.
canım oğlun kaç yaşında. hiperaktivite tanısı ve tedavisi için 6 yaşı bekliyorlar genelde. ben çocuk psikiyatristine götürdüm. öğretmeni ve biz bazı testler doldurduk. oğluma IQ testi yapıldı.hiperaktivite tanısı koyuldu. hiperaktivite genelde üstün zekalı yada zeka geriliği olan çocuklarda ortaya çıkan bir durum. oğlum üstün zekalı ama bu da rahatsızlık sonuçta.
benim oğlum hiç yaramaz değildir. senin dediğin gibi evi dağıtma, zarar verme gibi huyları hiç yoktur. üstellik zararlı olacak şeylere hiç dokunmaz. başkalarının evini karıştırmaz. yada yaramazlık yapmaz.
içinde bitmeyen bir enerji var. bu enerjiden dolayı da yaptığı işe konsantre olamıyor. mesela ödev yapıyorsa normal bir çocuğa göre daha çabuk sıkılıyor. ayni şeyi uzun süreli yapamıyor. ilaç tedavisi görüyor şu anda. ayrıca zaman zaman kontrole gidiyoru.z psikologlarla görüşüyoruz.

sehracım çok teşekkür ederim güzel yorumun için. keşke aynı şehirde olsaydık. ama çok uzağız birbirimize.sağol canım o senin güzelliğin. elimden geldiğince dikkat ediyorum ama sanırım metabolizmam çok yavaş çalışıyor. haftaya fırsat bulunca bir hormon testi yaptıracağım artık. tiroid falan n edurumda bi baksınlar.

Papatyacım oğlum 1 yaşına daha yeni girdi. Hiç olduğu yerde duramıyo. Bişeyin başında uzun süre kalamıyo, sürekli aktivite değiştiriyo. Herşeyden hevesi geçiyo ve her dk başka bişeye yöneliyo. Uyanık kaldığı sürece hiç oturduğunu görmedim. Kucağımda
1 dk bile durmuyo. Dün kızımı okuldan almaya gittim. Okul bahçesinde herkes oğluma tuhaf tuhaf baktı, Ne zaman kucağıma alsam aldığım anda yere atlamaya çalışıyo. Valla ben de çözemedim nasıl bi durum olduğunu. Zeka geriliği olsa erken konuşamazdı, erken yürüyemezdi, söylediklerimizi yapamazdı. Mevcanın yazdığı gibi inş senin oğlun az büyüyünce çok uslu, sakin bi yapıya kavuşur belli mi olur. Haberlerde de izliyorum. Böyle çocuklardan çok başarılı, dahi kişiler çıkıyo.

Mnm
8de
Yarım dilim tahıllı
Bir bim gevrek
Yarım doates
Yarım salatalık
Biber
Çay
1kk peynir
10buçukta
Yarım paket form bisküvi
6fındık
12.15
Minik saklama kabı bulgur
Minik saklama kabı türlü
1ayran
4üzüm
Sonra
Bir fincan süt tozlu nescafe

sehra canım bu kadar az yeme büyüyemzsin kızzzz vitaminsiz kalırsınnnnn:)))

ayy yazıyorum sistem beni atıyo ...
aynı şeyleri yazmaktan sıkıldımmm
kısaca özet.. ben okuldan ayrılış için yollara düştüm hava kara deniz yolu derken ayrıldım ve anneme geldim dinlenme yeri...şimdi yol iznim var onu kullanıyorum ....cumartesi çıktım ve hiç durmadan yollardaydımmmm dün anneme geldim tabi anne evi yemeklerde öle oluyo :)))))) diyette kalmadı nelson kusura bakma ama çok yürüdüm yakıyorumdur kiilo almam en azından diye düşünüyorummm..
sükran doğum gününğz kultlu olsun allh bebeğine sağlıklı uzun ömür versinnn...
ösge geçmiş olsunnnn allh şifa versin canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…