- 19 Aralık 2011
- 1.513
- 161
- 123
- 40
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #6.561
Kübracım menülerin gayet güzel. Fazla kalmaz istediğin kiloya inersin sen.Kizlar bugunku menum
Sabah
2 dilim ekmek
Bir dilim peynir
Salatalik
Ara
Yok
Oglen
8yk ispanak
Bir dilim ekmek
Ara
2 grissini
Uzum
Aksam kahvaltilik yicem ama cok yemem kizlar
Kizceler iyi geceler
Sukrancim aksam da az yediysen menun guzel canim ben malesef hic su icmiyorum bugun 1 bardak dahi icmedim dusun sagligimi da bozucam yok yere
Zar zor biraz is ve yemek yaptim sonra koltukta uyumsys calistim actim kizima cizgi film annecim ben biraz uyuycam tamam mi dedim sen cizgi film izle kizim da anne uuuu dedi dalmisim 1 saat uyumusum tlfunum caldi kizim uyandiriyo anne çal anne çal diyebir dunya utum var kizimi simdi uyutup yapayim diyorum yoksa gunduz kizimla zor olcak hem is hem yemek hem utu yetistiremem offf keske butun gun yatsam ve hic birseye dokunmasam
Papatyacm evlatlarimiz bizim en hassas noktamiz benim kizim daha kucuk tam olarak sorun nedir yasamadim onla ama buyudukce sorunlari artcak ufak ufak atiscaz belki de bana bagirip cagircak vs.
Onlar da esler kvler gibi bir sinav serin kanli olmaya calis sonucta oglun cok zeki akilli bi cocuk fazla enerjisi var ve bu onun da sucu degil tedavisi de bitmis degil ayrica Allah korusun cok cddi saglik problemi de olabilirdi sukredicez bu oyle birsey degil en azindan mevcanin da dedigi gibi belki ayni sekilde senin oglunda da tedavi iyi gider iyi sonuc alirsiniz zekasini dogru yerde ve zamanda kullanir
Bu arada yanlis anlasilma olmus meshur gorumceler mevcanin benimkiler degil
Btlcum senin menunu de begendim canim
Sağol Sehracım ama menülerime nazar değdi canım. Bi akşam gezmesi stabilitemi arttırdı. Ama ben zaten 6 ayda bir gezmeye çıkabiliyorum. Napayım tutamadım kendimi.Kızlar yazılanların hepicini okudum
1.papatyam öyle güselsinli...öyle durusunki..aynı şehirde olsak eminim çok iyi dost olurduk bunu çok güçlü hissedebiliyorum..seni ihmal ediyorum farkındayım ama inan kendimi bile ihmal ediyorum öyle özledimki güne gün menümü paylaşmayı eleştirmeyi yeri gelip çemkirmeyi epruuuuyu şizofrene bağlamayıtörpüsüne dil uzatmayı seni desteklemeyi..sma olmuyor yetemiyorum bir gün 30saat oldaydı keşke tavsiyelerin öyle değerliydiki oğlum adına hepsini uygulayacağım canım çok teşekkür ederim gerçekten,ilaç gibi geldi.oğlunun durumuna be olur üzülme,satrança giden aritmetikte duran yüzmeye odaklanan bi çocuk hiperaktifse bunun okulu varsa bizde yazdıralımda çocuğumuz öyle olsun ya..zekasıda yerinde hatta yüksek bile e hareketli olsun ne var?geçecek inş .özelden adını yazda ben namazlarımda dua edeyim aklıma geldikçe.papatyam menünü beğendim pasta olmamalı ama bil
2.ösge halın çok sinir bozucu ama hiçte önemli değil geçerrr gşder çıcuğun senin ve eşinin sağlığı yerinde olsun aşk olsun huzur olsun..diyet modunda değilsin seni anlıyorum menülerini süper yapcam günleri iple çekiyorum
3.epruuuu böreklere gömül tatlım doğru yoldasın ha gayret gülazer gibin ol)
4.nel çok bunalttın beni birden ya aklıma binbir türlü şey geldi inş neyse hallolur içmek çözüm değil saba zarar
5.dbcimm önce annesin dik dur dua et
5.hawarım programım süper imrenilcek cinsten hakketennn ama pazartesi bile dinlebenedi oğlum yüzünden ..çoküzdü ve yıprattı beni..alıştırma haftası bittikten sonra hemen okuma yazma çalışmalarına geçilceğini unuyordu ama yine boyama ve çizgi çalışmalarıyla devam edilince ben artık gitmicem kreştekilerin aynısını yapıyoruz ben niye geldimki okula bıktım boyamadan çizgiden yapmıcam gitmicem işte diye tutturdu ağladı dalan napcamı şaşırdım bütün fırmasyon bilgilerim altüst oldu kaldı orta yerde ,bi akıl verin sınıfçılaryaaa nell duy sesimi hadi hawarım de bişeyy
6.stability şüküüü yawruna allah şifa versin gözünden kaçmıyor menülerin süper sen birden 5li kilolara düş en diyim
Az evel üç avuç dolusu çekirdek ve bimin yağlı gecreğinden yidim allah beni bildiği gibi yapsın
Mevvv görümcelerib geri diyim iki ileri bi geri saflar ama as birazda iğnelememşşler ki dıbra dovra batırmışlar çuvalduzı doğrudann delüler kesin şişmandır bunlar)
Ebrucum menünü beğendim ama araları çok az yapmışsın. Çay, türk kahvesi filan. Aralarda niye meyve yemiyosun? Ayrıca kına kıyafetini aldın mı? Benim gözümden kaçmış geçmişi okudum ama görmedim. Kına ve düğün giysinle çekilmiş bi resmini topiğe koyar mısın, hepimiz merak ediyoruz. Boynundan aşağı foto çektirirsen cep telefonundan başını gizlemekle uğraşmazsın.Sehra bak ben daha geç burdayımOglumla fena alıştık geç yatıp öğlen kalkmaya Az önce zor uyuttum.Benimde uykum yok.Menümü yazayım geçmişe bakayım.Yarın kınamız var.Kuaföre gidicem oynıycam zıplıycam
BUGÜN:
11:30=1dl.ekmek,domates salatalık,kk peynir,yeşilçay
12:30=türk kahvesi
15:00=2 bardak çay
16:00=1 tabak ıspanak,3 kaşık yoogurt,1 tabak makarna
17:30=2 bayram çikosu
19:45=1 kepçe tavuklu patates yemeği,1dl.ekmek,çoban salata
22:00=3 çay
12 yi geçince yukarıya yeğenin d.günü pastasını kesip çağırdılar,4 çatal aldım ogluştan.
Spor:ev temizliği
ogluşla dışarıda maç yapmaca
İyi geceler Ebrucuuuuumşükrannnnn huhuu iyi geceler :79:
merhaba arkadaşlar okullar açıldığından beri çok yoğun geçiyo günlerim 2 haftadır helak oldum merdiven in çık okulda bekle daha ilk günden alıştı oğlum 1. sınıfa öğretmenini çok sevdi bugünden itibaren beklemiycem inşallah bu arada oğlum tenefesü arkadaşlarıyla çıktığında onlarla koşturduğunu görmek o formanın içinde küçücük boyuyla gözlerim doldu ya hem çok mutluyum hem daha küçücükler insan kıyamıyo ki üstelik sabahçıyız bide :) ilk yıldızını almış benim kuşum maşallah inşallah hep böyle gider
bu cuma çocuklarımı sünnet ettiriyorum öğretmeni bi sıkıntı olmaz ama sen her gün gel ödevini al dedi bana :)
bana gelince hala yerimde sayıyorum maalesef 3 gram vermişim sadece ki fazla yemiyorum ama acayıp şekerli çaya ve nescafeye dadandım 2 haftadır yeşilçaya şekersiz çaya alışsam iyi olursizi seviyorum <3
Günaydın kızçelerr yaşasınnnnnbugün çok enerjikim menümde gğsel olcek inş hepiniz dikkat edin tamam mı kız gülazerim psikopatım kına çerezlerini ye hemi onca ter dökünce tuzluları yiyince şöööle ödül niyetine yanınada iki ğö kutu bol kslırili meyve suyu ıhhh miss su içme emi
Şüküüü nazarımmı değdi sanaüzülme hep yapmıyorsun bunu küpraa menün neden iyi
mevcancım inşallah oğlum da durulur. hiç hayal bile edemiyorum. bazen üstüme üstüme geliyolar. sabır diliyorum Allahtan. buna da şükür diyorum. ne dert sahibi insanlar var. rabbim beterinden korusun.canım benim küçük görümcemin oğlu hiperaktiv tedavisi gördü,şu an ortaokulda o kadar sakin,o kadar oturaklı ve saygılı bir çocukki,tez zamanda güzel sonuçlar elde edersiniz umarım,
canım oğlun kaç yaşında. hiperaktivite tanısı ve tedavisi için 6 yaşı bekliyorlar genelde. ben çocuk psikiyatristine götürdüm. öğretmeni ve biz bazı testler doldurduk. oğluma IQ testi yapıldı.hiperaktivite tanısı koyuldu. hiperaktivite genelde üstün zekalı yada zeka geriliği olan çocuklarda ortaya çıkan bir durum. oğlum üstün zekalı ama bu da rahatsızlık sonuçta.Papatyacım yazını daha yeni gördüm. Allah kolaylık versin. Benim oğlumun da hiperaktif olduğunu düşünüyoruz. Oğlunun tedavi olduğu yerde hiperaktiflikle ilgili bilgi verdiler mi size? Aşırı hareketlilik ve hiperaktivite aynı şey değilmiş. Bizim hastanedeki doktor ilgisizdi. bi sonuç elde edemedik. Özelde de tedavi ücretini karşılayabilme imkanımız yok. Oğlum öyle mi değil mi çözemedim. Benim de onunla günüm çok zor geçiyo. Ev günde onlarca kez savaş alanı gibi oluyo. Biri geldiği zaman çok mahçup oluyorum. Hem kendine zarar veriyo hem de eve, eşyalara zarar veriyo. Daha geçen ay sıcak tost makinesini kablosundan çekerek kendi üstüne düşürmüş. Lavaboya gitmiştim ağlama sesine koştum. Sen ne dersin bu duruma senin oğlun da böyle mi?
Kızlar yazılanların hepicini okudum
1.papatyam öyle güselsinli...öyle durusunki..aynı şehirde olsak eminim çok iyi dost olurduk bunu çok güçlü hissedebiliyorum..seni ihmal ediyorum farkındayım ama inan kendimi bile ihmal ediyorum öyle özledimki güne gün menümü paylaşmayı eleştirmeyi yeri gelip çemkirmeyi epruuuuyu şizofrene bağlamayıtörpüsüne dil uzatmayı seni desteklemeyi..sma olmuyor yetemiyorum bir gün 30saat oldaydı keşke tavsiyelerin öyle değerliydiki oğlum adına hepsini uygulayacağım canım çok teşekkür ederim gerçekten,ilaç gibi geldi.oğlunun durumuna be olur üzülme,satrança giden aritmetikte duran yüzmeye odaklanan bi çocuk hiperaktifse bunun okulu varsa bizde yazdıralımda çocuğumuz öyle olsun ya..zekasıda yerinde hatta yüksek bile e hareketli olsun ne var?geçecek inş .özelden adını yazda ben namazlarımda dua edeyim aklıma geldikçe.papatyam menünü beğendim pasta olmamalı ama bil
2.ösge halın çok sinir bozucu ama hiçte önemli değil geçerrr gşder çıcuğun senin ve eşinin sağlığı yerinde olsun aşk olsun huzur olsun..diyet modunda değilsin seni anlıyorum menülerini süper yapcam günleri iple çekiyorum
3.epruuuu böreklere gömül tatlım doğru yoldasın ha gayret gülazer gibin ol)
4.nel çok bunalttın beni birden ya aklıma binbir türlü şey geldi inş neyse hallolur içmek çözüm değil saba zarar
5.dbcimm önce annesin dik dur dua et
5.hawarım programım süper imrenilcek cinsten hakketennn ama pazartesi bile dinlebenedi oğlum yüzünden ..çoküzdü ve yıprattı beni..alıştırma haftası bittikten sonra hemen okuma yazma çalışmalarına geçilceğini unuyordu ama yine boyama ve çizgi çalışmalarıyla devam edilince ben artık gitmicem kreştekilerin aynısını yapıyoruz ben niye geldimki okula bıktım boyamadan çizgiden yapmıcam gitmicem işte diye tutturdu ağladı dalan napcamı şaşırdım bütün fırmasyon bilgilerim altüst oldu kaldı orta yerde ,bi akıl verin sınıfçılaryaaa nell duy sesimi hadi hawarım de bişeyy
6.stability şüküüü yawruna allah şifa versin gözünden kaçmıyor menülerin süper sen birden 5li kilolara düş en diyim
Az evel üç avuç dolusu çekirdek ve bimin yağlı gecreğinden yidim allah beni bildiği gibi yapsın
Mevvv görümcelerib geri diyim iki ileri bi geri saflar ama as birazda iğnelememşşler ki dıbra dovra batırmışlar çuvalduzı doğrudann delüler kesin şişmandır bunlar)
mevcancım inşallah oğlum da durulur. hiç hayal bile edemiyorum. bazen üstüme üstüme geliyolar. sabır diliyorum Allahtan. buna da şükür diyorum. ne dert sahibi insanlar var. rabbim beterinden korusun.
canım oğlun kaç yaşında. hiperaktivite tanısı ve tedavisi için 6 yaşı bekliyorlar genelde. ben çocuk psikiyatristine götürdüm. öğretmeni ve biz bazı testler doldurduk. oğluma IQ testi yapıldı.hiperaktivite tanısı koyuldu. hiperaktivite genelde üstün zekalı yada zeka geriliği olan çocuklarda ortaya çıkan bir durum. oğlum üstün zekalı ama bu da rahatsızlık sonuçta.
benim oğlum hiç yaramaz değildir. senin dediğin gibi evi dağıtma, zarar verme gibi huyları hiç yoktur. üstellik zararlı olacak şeylere hiç dokunmaz. başkalarının evini karıştırmaz. yada yaramazlık yapmaz.
içinde bitmeyen bir enerji var. bu enerjiden dolayı da yaptığı işe konsantre olamıyor. mesela ödev yapıyorsa normal bir çocuğa göre daha çabuk sıkılıyor. ayni şeyi uzun süreli yapamıyor. ilaç tedavisi görüyor şu anda. ayrıca zaman zaman kontrole gidiyoru.z psikologlarla görüşüyoruz.
sehracım çok teşekkür ederim güzel yorumun için. keşke aynı şehirde olsaydık. ama çok uzağız birbirimize.sağol canım o senin güzelliğin. elimden geldiğince dikkat ediyorum ama sanırım metabolizmam çok yavaş çalışıyor. haftaya fırsat bulunca bir hormon testi yaptıracağım artık. tiroid falan n edurumda bi baksınlar.
sehra canım bu kadar az yeme büyüyemzsin kızzzz vitaminsiz kalırsınnnnn:)))Mnm
8de
Yarım dilim tahıllı
Bir bim gevrek
Yarım doates
Yarım salatalık
Biber
Çay
1kk peynir
10buçukta
Yarım paket form bisküvi
6fındık
12.15
Minik saklama kabı bulgur
Minik saklama kabı türlü
1ayran
4üzüm
Sonra
Bir fincan süt tozlu nescafe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?