Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Yasadiginiz hayati severseniz, sevgi dolu bir hayat yasarsinizz

SUPER BİR SOZ DEGİLMİ

evet mevcanım ya o düğün fotolarında göbek ön planda. çok teşekkür ederim. spora devam ediyorum. inşallah faydası olur. bugün biraz boş vaktim vardı. netten yeni videolar buldum. onları da denicem bakalım. şimdi meyve yiyorum. başka da bir şey yemeyi planlamıyorum bugün. belki evdeki bamyadan azıcık o kadar.

Papatyaaaa
Simit mi yidin demişsin..şimdi ben sana ne diyim canım ya:26: regl olcam dünyayı yiyesim var ama cumada yaklaşıyor..ah yaktın beni kör nefsim

menümü yazıp kaçayım,ortim kınada göbek atarken ben neler yedim sırf yüzünü kara çıkarmamak için,

sabah:evde 2 lokma kaşar,az beyaz peynir,2 ceviz,1 bardak su attım ağzıma çıktım hemen
ara:2 dene tutku yedim (mok vardı dimi)
öğlen:1 kepçe şehriye çorbası,azıcık bulgur pilavı,4 kaşık sebzeli bezelye,bir kase cacık
ara:beyaz leblebi,yeşil çay
ara:1 elma 4 erik

kaynanama gidicem yine ne yerim bilmiyorum akşam

Bugünün menüsü
Kahvaltı 2 dl kepek ekmeğinden yağsız tost
kk beyaz peynir* 1 tatlı kaşığı pekmez

ara 1 elma * 2 probis
şekersiz çay

Öğlen 1 büyük kase salata
1 kase yoğurt * 1 dl kepek ekmeği

ara 3 probis * 2 benimo
çay

Akşam 4 kaşık tavuklu bezelye
4 kaşık bulgur pilavı
1 kase cacık

ara 6 kaşık nesfit * 1 kase sütle

Su 2.5 lt
Spor 30 dk yürüyüş

Son düzenleme:
Herkesin menüsnde bezelye mi varmsss
Yemekten once 20dk bisiklet bandna bindm
Kollari da 10dk calistrdm
Aksam.
Bi kase bezelye yemegi
Bi yemek kasigi yogurt
Ve salatalk turşusu

..

Son düzenleme:
kızlar inşallah haftaya aranızdayım.. çok yorgunum .çokk hem yorgun hem yoğun...

ve moral olarak züperim .. kendimi tedavi ettimm.. düşündüğüm kadar sorun benle.. düşünmezsem sorunda yok moral bozukluğuda... yaşaşınnnnn artık iyileştimmmm

Merhabalar
Oğlanı uyutmaya çalışıyorum. Sonra hemen spor yapcam. Hatta belki bugün bulduğum videoları yaparım bilemiyorum.
Yeme sehra yemeeeeee....
Menüm;
07:15 yarım domates, yarım salatalık, 1 kk peynir, Çavdar bir dilim, 15 adet yeşil üzüm
10:00 2 kuru kayısı
11:00 3 adet mavi yeşil Elmalı bisküvi
12:00 1 porsiyon kuzu tandır ( sadece eti)
15:00 10 adet serçe parmağı büyüklüğünde sarma
17:00 yarım elma, yarım şeftali
18:30 4 yk zeytinyağlı bamya
Ardından form çayı
Lokma koymadım başka da...

Kizlar iyi geceler
İyice uyku bastirdi aliskin degil bunyem erken uyanmaya ya
Sabah ki planim 07.00 07.30 gibi uyanip 1 kase nesfiti sutle hupletip sonra 45 dk tempolu yürümek takarim kulakligimi bir yandan muzik dinler bir yandan yururum bakalim.
Suanki hissiyatim kilo aldigim yonunde madem bogazimi tutamiyorum en azindan spor yapayim belki boylece yemeye de kiyamam aksamlari hafif kapatsam yeter zaten bu sekil kilo veririm gibi geliyo.:44:
Kizlar bu arada menuleriniz iyi ozellikle papatyam senin ki cok dengeli olmus okadar ozeniyorum ki tatlisiz menulere ve meyve yemene keske ben de hic tatli sevmeseydim sabah uysninca ilk dusundugum bugun kahvenin yaninda ne yesem

Teşekkür ederim özgecim. Tatlı çikolata vs yemiyorum ama şahitsiniz kilo da veremiyorum. En azından sağlıklı besleniyorum diye teselli ediyorum kendimi.
Sporumu yaptım duş aldım. Yatarım birazdan. Savah 06:30 da kalkıcam.
İyi geceler herkese

Günaydın kızlar
İnşalkah çok güzel bir gün olur. Hem havalar bir tuhaf hem de oram buram pörtoediği için işe giderken ne giyeceğimi şaşırıyorum.
Bu sabah k- flakes yicem. Belki vücut şaşırır da 3-5 gram verir

Papatyacım günaydın tatlı sevmesem de kilo veremiyorum diyosun Nelsonların birinci olduğu hafta sen de 1.400 vermemiş miydin ben mi yanlış hatırlıyorum. Ohafta neler yediğini bi oku belki de onlar kilo verdirmiştir. Devamı gelir inş. Aynı yerde takılı kaldığımızda
başka bi yol denemeliyiz. İşe yarıycaktır.

Son düzenleme:
GUnaydin kizlar
Yuruyus icin erken ( bana gore) uyandim kizim uyandi simdi uyutup nesfit yiyip gidicem normalde ac karnina yurumek iyi degil diye biliyorum yanlissam duzeltin beni kizlar

Özgeciiim günaydıııın. sabah sabah kızın mı uyandırdı canım. Bu saatte uyanmaya dayanamazdın sen. Naber, düzelebildinmi biraz? İyi misin?

Son düzenleme:
GUnaydin kizlar
Yuruyus icin erken ( bana gore) uyandim kizim uyandi simdi uyutup nesfit yiyip gidicem normalde ac karnina yurumek iyi degil diye biliyorum yanlissam duzeltin beni kizlar

Yürüyüş aç karna mı tok karna mı yapılır benim de bilgim yok. Çocuklardan ve işlerden ne zaman fırsat bulabilirsem o zaman yapıyorum canım. Önemli olan süresi. Ne kadar çok. yürüyebiliyosan o kadar iyi. Vücut 10-15 dk yürüyüşten sonra ısınıp yağ yakmaya başlıyomuş.

Kizlar gunaydin dunku menum

sabah
2 dilim ekmek
1 kk kasar
Salatalik

Ara
Yok

Ogle
Bir kucuk biber dolmasi
Ispanakli gul boregi
Bir kucuk az soslu proftrol
Gezmem vardi kizlar

Aksam
3 diyet biskuvi
2 yk manti
2.5 lt su

o hafta ben bugün ihtimalle ödemimi attım sanırım. 1,6 kilo idi. ama bir daha ki hafta 1,2 sini geri aldım. o yanıltıcı bir durumdu sanırım. ama ben pes etmicem. spora da devam ediyorum. cumartesi görücez hep beraber 4 haftanın sonunda bir değişim var mı. eğer olmamış ise işte o zaman çok moralim bozulur sanırım.
sabah okudum nette. kilo vermek isteyenler için 6 öğün faydalı değilmiş. 6 öğün yemek kilosunu korumak isteyenler için uygunmuş. başka sitelere bakıp bir ayarlmaya yapcam artık...
GUnaydin kizlar
özgecim bu konuda 1-2 şey okumuştum. yemekten sonra yapılan kısa süreli yürüyüşler bile meatbolizmayı hızlandırırmış...
unutmadan sorayım sen nasıl kalktın bu saatte...

Özgeciiim günaydıııın. sabah sabah kızın mı uyandırdı canım. Bu saatte uyanmaya dayanamazdın sen. Naber, düzelebildinmi biraz? İyi misin?

Canim gunaydin msjin gozumden kacmis yuruyus icin saati kurmustum yoksa hayatta uyanmazdim zaten bu arada daha iyi sayilirim saol canim

Özgecim Selini kime bıraktın? Yanında mıydı o da? Dün akşam haberlerde izledim. bi anne çöp atmaya gitmiş evde yangın çıkmış küçük kızını kurtarabilmiş ama bebeğini kurtaramamış. Eşimle izlerken çok kötü olduk ya. Ben çok korkuyorum bakkala filan giderken. Bi de kızım benimle yürüyüşe çıkmak istemiyo, bakkala gelmiyo çok korkuyorum ekmek almaya giderken bile

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…