- 23 Haziran 2013
- 5.202
- 3.825
- 448
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #6.601
Papatyacım günaydın tatlı sevmesem de kilo veremiyorum diyosun Nelsonların birinci olduğu hafta sen de 1.400 vermemiş miydin ben mi yanlış hatırlıyorum. Ohafta neler yediğini bi oku belki de onlar kilo verdirmiştir. Devamı gelir inş. Aynı yerde takılı kaldığımızdaTeşekkür ederim özgecim. Tatlı çikolata vs yemiyorum ama şahitsiniz kilo da veremiyorum. En azından sağlıklı besleniyorum diye teselli ediyorum kendimi.
Sporumu yaptım duş aldım. Yatarım birazdan. Savah 06:30 da kalkıcam.
İyi geceler herkese
GUnaydin kizlar
Yuruyus icin erken ( bana gore) uyandim kizim uyandi simdi uyutup nesfit yiyip gidicem normalde ac karnina yurumek iyi degil diye biliyorum yanlissam duzeltin beni kizlar
o hafta ben bugün ihtimalle ödemimi attım sanırım. 1,6 kilo idi. ama bir daha ki hafta 1,2 sini geri aldım. o yanıltıcı bir durumdu sanırım. ama ben pes etmicem. spora da devam ediyorum. cumartesi görücez hep beraber 4 haftanın sonunda bir değişim var mı. eğer olmamış ise işte o zaman çok moralim bozulur sanırım.Papatyacım günaydın tatlı sevmesem de kilo veremiyorum diyosun Nelsonların birinci olduğu hafta sen de 1.400 vermemiş miydin ben mi yanlış hatırlıyorum. Ohafta neler yediğini bi oku belki de onlar kilo verdirmiştir. Devamı gelir inş. Aynı yerde takılı kaldığımızda
başka bi yol denemeliyiz. İşe yarıycaktır.
özgecim bu konuda 1-2 şey okumuştum. yemekten sonra yapılan kısa süreli yürüyüşler bile meatbolizmayı hızlandırırmış...GUnaydin kizlar
Yuruyus icin erken ( bana gore) uyandim kizim uyandi simdi uyutup nesfit yiyip gidicem normalde ac karnina yurumek iyi degil diye biliyorum yanlissam duzeltin beni kizlar
Özgeciiim günaydıııın. sabah sabah kızın mı uyandırdı canım. Bu saatte uyanmaya dayanamazdın sen. Naber, düzelebildinmi biraz? İyi misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?