- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #6.581
ayy yazıyorum sistem beni atıyo ...
aynı şeyleri yazmaktan sıkıldımmm
kısaca özet.. ben okuldan ayrılış için yollara düştüm hava kara deniz yolu derken ayrıldım ve anneme geldim dinlenme yeri...şimdi yol iznim var onu kullanıyorum ....cumartesi çıktım ve hiç durmadan yollardaydımmmm dün anneme geldim tabi anne evi yemeklerde öle oluyo :)))))) diyette kalmadı nelson kusura bakma ama çok yürüdüm yakıyorumdur kiilo almam en azından diye düşünüyorummm..
sükran doğum gününğz kultlu olsun allh bebeğine sağlıklı uzun ömür versinnn...
ösge geçmiş olsunnnn allh şifa versin canım...
Kizlar sabah esim ise erken gidicekti tost istedi benden sabah 7 de uyandim zombi gibi sonra uyuyayim dedim bir yanimda kalk isleri bitir erken uyanmisken dedi saat 12.00 ve benim islerim bitmisti dus aldim size bakayim dedim kizcemi uyutuyorum simdi kizim da erken uyandi diye uykusu geldi ebrucum bak artik yaz havasindan cikmaya basliyoruz yavas yavas uykusunu geriye cek oglusunun bir iki gun erken uyansa yoluna girer diye tahmin ediyorumm
Mevcancim daha iyiyim canim saol sen ne cok is yapmissin oyle ya kiyamam bizlerin( ev hanimlarinin) bi avantaji da gec kalkabilecek olmamiz erken dahi uyansak oglen uyuruz( sehraa gibin)sen cidden cok yoruluyorsun ama ev iyice duzene girince daha az yorulursun belki bi kadin tutarsin haftada bir bu sekil is yukunde azalir
Sukrancm canim aradaki kacamaklar olur gecer takili kalma sen dengelemeyi cok iyi biliyosun ben bu hafta sana layik bi ortak olamadim
Elffcm sen nasilsin nerelerdesin??
Kizlar sabah esim ise erken gidicekti tost istedi benden sabah 7 de uyandim zombi gibi sonra uyuyayim dedim bir yanimda kalk isleri bitir erken uyanmisken dedi saat 12.00 ve benim islerim bitmisti dus aldim size bakayim dedim kizcemi uyutuyorum simdi kizim da erken uyandi diye uykusu geldi ebrucum bak artik yaz havasindan cikmaya basliyoruz yavas yavas uykusunu geriye cek oglusunun bir iki gun erken uyansa yoluna girer diye tahmin ediyorumm
Mevcancim daha iyiyim canim saol sen ne cok is yapmissin oyle ya kiyamam bizlerin( ev hanimlarinin) bi avantaji da gec kalkabilecek olmamiz erken dahi uyansak oglen uyuruz( sehraa gibin)sen cidden cok yoruluyorsun ama ev iyice duzene girince daha az yorulursun belki bi kadin tutarsin haftada bir bu sekil is yukunde azalir
Sukrancm canim aradaki kacamaklar olur gecer takili kalma sen dengelemeyi cok iyi biliyosun ben bu hafta sana layik bi ortak olamadim
Elffcm sen nasilsin nerelerdesin??
off çıtırlarım cebimden bir sürü foto attım bilgisayara,en süslü en kokoş olduklarımdan,bol bol düğün fotosu abiyeli felan,ama dosya büyük geliyor yüklemiyor sinir oldum,o kadar foto içinden kot pantolonlu makyajsız bir fotomu yükleyebildim sadece,
listemdeki arkadaşlar şu an bakabilir,ama çok bakımsızım orda,düğün öncesi o
Baktim cnm zayifsin ya sen daha ne kilosu vercen?
off çıtırlarım cebimden bir sürü foto attım bilgisayara,en süslü en kokoş olduklarımdan,bol bol düğün fotosu abiyeli felan,ama dosya büyük geliyor yüklemiyor sinir oldum,o kadar foto içinden kot pantolonlu makyajsız bir fotomu yükleyebildim sadece,
listemdeki arkadaşlar şu an bakabilir,ama çok bakımsızım orda,düğün öncesi o
mevcann baktımmmm moralim bozulduuuuuu sen zaten çıtır ötesi sin ki bana öle geldi :))maşallah ne kadar zayıfsın...
ama bak artık ye tamam ne güzel zayıflamışsın bak elden ayaktan düşersin mazallah zayıflama artık:)))
saol tatlım,çok kilom yok ama inan birazda olsa var sorunum,bu fotoda daha zayıf duruyorum diğer abiyeli resimlerimi becerip koysaydım basen derdimi görürdünüz..
Bence gayet iyi görünüyosun ama istersen verirsin o 4 kiloyu da. ulaşılmaz bi kilo değil senin için 56
Markete uğradım sıcacık dimit çıkmıştı yedim bi tane elff pırtlağı delüsüvitaminmişş
Yok canım yarışma da var zaten verirsin. Hedef şaşırt farklı beslen. Kalorisi az olan başka yiyeceklerle menü hazırla. Benzer şeyleri yiyince metobolizma yavaşlıyomuş. Farklı besin gruplarından yiyince, düzeliyomuş. Ben de hep aynı şeyleri yiyorum bak zayıfalamam yavaşladı.4 aydır 59-60 arası git gel yaptığım için,56 bana ulaşılmaz gibi geliyor şu an,en son gelinlik giydiğimde görmüştüm o kiloyu
56 olunca daha mutlu olucam,kafam bozulup 1-2 kilo alsamda üzülmüycem ama şu anki gibi 60 da kalırsam ve 1-2 kilo daha üstüne alırsam çok mutsuz olurum,o yüzden hep beraber zayıflamak istiyorum burda
Şükrancım bence senin oğlun böyle bir tanı koyabilmek hatta tahmin bile edebilmek için çok küçük. benim oğlum bebekken çok usluydu. hoş bu yaşına kadar da hiç yaramazlığı olmadı. hiperaktivite yaramazlıkla eş anlamlı değil. ikisi de çok farklı kulvarlar. oğlun çok küçük. 1 yaş dediğin nedir ki???? kendini yıpratma sakın. çocuğunu da yıpratma bu şekilde.
mevcancım ben zaten seni görüyorum faceden. hep de çok beğemndim. maşşalah diyeyim: kilo vermeye ihtiyacın yok bence...
ben de kızlar bilir 63-64 arası gittim geldim hep. 60 olmak istedim. hoppp hangi arada oldu bilmem. 67 ye çıktım ve şimdi inemiyorum artık..aman dikkat et. alması çok kolay da vermesi çok zor...
sehraaaa simit mi yedin....
Sabah
Biryumurta
1dilim kepek ekmgi
Biraz peynir
Veeee sbhlari vazgecilmezim salataaa
Oglen .. dunden yptgm ispanak eşkilisii
Bbi kase yedm onu da.
Aksama da bezelye yptm bi kase de bezelye yerimmm.
Suu 1.5lt btti ikinci 1.5 lt yarisina geldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?