- 29 Aralık 2009
- 3.409
- 1.347
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #6.621
Sukrancim esim evde diye yuruyuse cikabildim bazen ise erken gider bazen de gec . Gec gittigi zamanlarda erken uyanip yuruyebilirim yoksa okadar uzun zaman kizimi evde birakamam Allah korusun
O haberin sonuna denk gelip duymustum icim acidi izlerken olmaz olmaz diye birsey yok cok dikkat etmek gerekir
Boşuna heveslenme Sehracım Çok spor yaparak yakarım ben o probisleri benimoları. Bugün tartıda güzel bi sonuç gördüm. İnş yarın biz kazancazMeraba pis kızlar psikopata bağlamış durumdayım hiç bana dokunmayın atlarım birinizin üstüne olacağı o olur diyim!!güya boş günüm sabahtan beri ütü yapıyorum evde ayakta oğlum ikide geliyor o gelene kadan halletmeliyim evi.dün akşamda bimin yağlı gecreğinden yedim zaten regli olcam akşam ne yediğimi yazmadım o yğzden gündüzli simştde moralimi bozdu zati yarın nolacak bilmem en son 59.7idim telden yazıyorum laptopta tamirde zati off
Ösge eferin
Mev k.validen için bravo ne derlerse desinler allah bilsin benim ailem ankta ben evlenince buraya geldim hangi semt görümcelerin sen ve validen merak ettim bunca laf sorup duruyorlar yakınlarsa atlıyım dalıyım üstlerine barem adam arıyorum saydırmak için
Epru kız nirdesin özledim
Hawar yawrum sağlıklı beslen emi
Btll mantı prof falan asistan olarak kal deli
Papatyam acıktınmı kfleksle sabah sınrası
Şüküü probislerle stabilliğinimi ispata uğraştasın göbeğine yapışıyor onlar bide totona ohh rahatladım bşraz ben kaçarr
kızlarrr merhabalarrr
bir kaç kere girdim ama yazamadım sistem atıp duruyotdu bende bıraktım önceki gün o yüzden okuduklarımın çoğunuda unuttum aslında ama aklımda kalanları yazayımm
Ösgeciğim çok geçmiş olsunn, kendine iyibak kızının sana ihtiyacaı var bu arada sporada başlamışsın çok çok iyi olmuş umarım devam ettirirsin inan göreceksin aradaki farkı
Papatyacığım elbisen çok yakışmış, ama göbek fark ediliyor biraz bence başka bir fazlalık yok, sporada başladım kısa sürede eriyeceğinden eminimm sen di,siplinli birisin çünküü, oğlun konusundada biliyorum ne kadar üzülme desekte üzülüğyorsun, ama şunu bilki bir kaç sene sonra rahatrlıayacaksın bizim arkadaşımızın oğlu vardı, çok ama çok yaramazdı hiper aktifti oda ve çok zeki bir çocuk inanki akşam ona kadar eve girmiyorlardı o etkinlikten öbürüne koşup duruyorlar, 1 ay önce gördüm o çocuk gitmiş yerine başkası gelmiş 7 sınıfa geçti çok durulmuş, benim kıza abilik bile yaptıı
Nelson toparlanmışşın çok iyi
diğer kızlar kuusra bakmayın aklımda bu kadar kalmış umarım yaramaz bişey yoktur
benim kızım hasta akşam öksürük kusma mahvoldu okul çıkışı dr götürecem başaka yaramazlık yok öptümm hepiniziii
#direnpapatya# arkandayız topik olaraksen zaten fıstık gibisin o göbek tırs gelir vırz gider
sehra delüsüüü ben doğukent ikeanın orda oturuyorum,yolun düşerse her zaman beklerim canım
hkmt menün gayettt hafif,bugünde bezelye yenmiş,akşam sadece salata ve yoğurt yersen süpper kilolar verirsin,
şükran hanım 1. belli 2.kim acaba(çok havaya girdim,sabah tartı rezil etmezse beni iyidir )
#direnpapatya# arkandayız topik olaraksen zaten fıstık gibisin o göbek tırs gelir vırz gider
sehra delüsüüü ben doğukent ikeanın orda oturuyorum,yolun düşerse her zaman beklerim canım
hkmt menün gayettt hafif,bugünde bezelye yenmiş,akşam sadece salata ve yoğurt yersen süpper kilolar verirsin,
şükran hanım 1. belli 2.kim acaba(çok havaya girdim,sabah tartı rezil etmezse beni iyidir )
Mevcanım sağol canım. Azcık daha versem çok fıstık olurum di miiiii
Diren papatya valla hoş olmuş. Twitter da etiket mi yapsak ne???
Gram gram da olsa vercem bu kiloları
Hkmt menünü beğendim. Verirsin sen bu beslenmeye
Menüm geliyor
07:30 bir kase k- flakes
08:30 bir dilim karpuz
11:00 2 mürdüm eriği
12:15 bir kepçe domates çorbası, 4 yk kuru fasğlye,yoğurt , bir dilim kepek ekmeği
16:30 bir şeftali
Az sonra 4 yk taze fasülye,3 yk bulgur pilavı,, salata
Başka birşey yemem.
Bi de gün içinde 2 adet Türk kahvesi içtim
Sporu yapınc yazarım ne yaptığımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?