Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Kizlar asagi indim her yer calisan insan is makineleri kamyonlar yurucek yollar hep dolu
Ben de hemen sitenin altindaki parka gittim baya insan vardi yuruyus yapiyordu spor aletleri de var hem
Ben 45 dk tempolu yuruyup geldim
Papatyacim saati kurduk canim yoksa uyanamazdim zaten

Sukrancim esim evde diye yuruyuse cikabildim bazen ise erken gider bazen de gec . Gec gittigi zamanlarda erken uyanip yuruyebilirim yoksa okadar uzun zaman kizimi evde birakamam Allah korusun
O haberin sonuna denk gelip duymustum icim acidi izlerken olmaz olmaz diye birsey yok cok dikkat etmek gerekir

ösgem seni bu saatte görmek ne güzel,şükran sormuş ama yaramazı ne yaptın,evde tek bıraktım deme lütfen,

ya ben bu arada akşam çok güzel bi rakam gördüm,sabah tartıldım 1 kilo almışım,sonra eşime fırça kaydım gece bana yemekmi yedirdin diye şaka bir yana bu kadar sık tartılmak kafamı karıştırdı,bir daha aynı hatayı yapmıyım

akşam iş çıkışı kaynanama gittim,evini süpürüp sildim,banyosunu tuvaletini yıkadım,yemek hazırladım,bugün eltime gittiler pazar kadar onda kalacak,artık evime gidebilicem şükür,

dün bulaşıkları yıkarken küçük görümcem aradı kaynanamı,içerden sesi geliyordu,anladığım kadarı ile benim gelip gelmediğimi soruyor kaynanam`,

hı hı evet burda heee saolsun işten geliyor

var var yaptı kızım merak etme

hı hı süpürdü süpürdü felan diyordu

çakallllll dedim kendi kendime

akşam geç gittim baya saat 12 ye kadarda kızımın kitaplarını kapladık,yine uykusuz kaldım,akşam evime temizlik yapıyım diyorum,hafta sonu temzilik yapmak istemiyorum bol bol dinlenicem inşallah

Canım ne güzel eşin bakıyomuş. Ben yürüyüşe çıksam asla bakmaz benimki. Çok önemli bi durum olcak da öyle...

kızlarrr merhabalarrr
bir kaç kere girdim ama yazamadım sistem atıp duruyotdu bende bıraktım önceki gün o yüzden okuduklarımın çoğunuda unuttum aslında ama aklımda kalanları yazayımm

Ösgeciğim çok geçmiş olsunn, kendine iyibak kızının sana ihtiyacaı var bu arada sporada başlamışsın çok çok iyi olmuş umarım devam ettirirsin inan göreceksin aradaki farkı

Papatyacığım elbisen çok yakışmış, ama göbek fark ediliyor biraz bence başka bir fazlalık yok, sporada başladım kısa sürede eriyeceğinden eminimm sen di,siplinli birisin çünküü, oğlun konusundada biliyorum ne kadar üzülme desekte üzülüğyorsun, ama şunu bilki bir kaç sene sonra rahatrlıayacaksın bizim arkadaşımızın oğlu vardı, çok ama çok yaramazdı hiper aktifti oda ve çok zeki bir çocuk inanki akşam ona kadar eve girmiyorlardı o etkinlikten öbürüne koşup duruyorlar, 1 ay önce gördüm o çocuk gitmiş yerine başkası gelmiş 7 sınıfa geçti çok durulmuş, benim kıza abilik bile yaptıı

Nelson toparlanmışşın çok iyi

diğer kızlar kuusra bakmayın aklımda bu kadar kalmış umarım yaramaz bişey yoktur

benim kızım hasta akşam öksürük kusma mahvoldu okul çıkışı dr götürecem başaka yaramazlık yok öptümm hepiniziii

Mevcancim 2 yasinda kizim hic tek birakirmiyim zaten asla tek durmaz
Kizim fazla hareketli diye evden bile disari cikmiyorum komsuya gidip gelme vs. Yok bende biraz buyusun diye bekliyorum iste ozaman alcam kizimi yanima gezicez birlikte
Bu arada sık tartilma 1 kg dedigin nedir ki 1 lt su ic cik tartiya baya farkeder sen haftada 1 tartil vucudunu bosa strese sokma
Sukrancim esim kizima bakmadi ki ikisi de uyurken gittim geldim sabah ben uyaninca kizim uyandi tekrar uyutup ciktim evden yuruyusten geldim nesfit yaptim tam yiycem kizim uyandi
Hawarcm kizina cok gecmis olsun benim kiz da hasta cok oksuruyor ilac kullaniyoruz bakalim bebis de iyidir umarim yuruyus ve diyete zaman bulabiliyor musun canim?

Meraba pis kızlar psikopata bağlamış durumdayım hiç bana dokunmayın atlarım birinizin üstüne olacağı o olur diyim!!güya boş günüm sabahtan beri ütü yapıyorum evde ayakta oğlum ikide geliyor o gelene kadan halletmeliyim evi.dün akşamda bimin yağlı gecreğinden yedim zaten regli olcam akşam ne yediğimi yazmadım o yğzden gündüzli simştde moralimi bozdu zati yarın nolacak bilmem en son 59.7idim telden yazıyorum laptopta tamirde zati off
Ösge eferin
Mev k.validen için bravo ne derlerse desinler allah bilsin benim ailem ankta ben evlenince buraya geldim hangi semt görümcelerin sen ve validen merak ettim bunca laf sorup duruyorlar yakınlarsa atlıyım dalıyım üstlerine barem adam arıyorum saydırmak için
Epru kız nirdesin özledim
Hawar yawrum sağlıklı beslen emi
Btll mantı prof falan asistan olarak kal deli
Papatyam acıktınmı kfleksle sabah sınrası
Şüküü probislerle stabilliğinimi ispata uğraştasın göbeğine yapışıyor onlar bide totona ohh rahatladım bşraz ben kaçarr

Boşuna heveslenme Sehracım Çok spor yaparak yakarım ben o probisleri benimoları. Bugün tartıda güzel bi sonuç gördüm. İnş yarın biz kazancaz

Hawarcım çok geçmiş olsun kızına inş önemli bişeyi yoktur. Sen de dikkat et kendine.

hawarcım çok teşekkür ederim yorumun için. inşallah o göbeği de eriticem. azmettim bu sefer. öğlen yemekte pilav vardı. ve ben çatalın ucuyla aldım gerisini bıraktım ki ben asla pilava hayır diyemezdim.
sehracım k-flakes den sonra 08:30 da karpuz yedim ama 10 gibi de acıktım ama zaten normal kahvaltıdan sonra da 10 gibi acıkıyorum ben. o zaman da meyve yedim yine.
şu anda vücudum direniyor farkındayım ama ben de direnicem...

Kizlaaar,
Sabah..
Braz pynir
Biraz zeytn
Salataa
Bir yumurta
1dilim kepek ekmegi

Ara ogun.
Yarim muzz
1erik

Oglen
Bi kase yogurt
Bi kase bezelye yemegi

Suan bi bardak yesil cay iciyrm
5 6 tane tuzsuz kraker
1erik

Aksam bise yememeyi düşünuyorum
1.5lt su bittii
İkincisinin yarisindaymm

Eriyoruuuum gitgideee..
Oglumun karnini doyuriym
20dk bisiklt bakndna biniceeem

#direnpapatya# arkandayız topik olarak sen zaten fıstık gibisin o göbek tırs gelir vırz gider

sehra delüsüüü ben doğukent ikeanın orda oturuyorum,yolun düşerse her zaman beklerim canım

hkmt menün gayettt hafif,bugünde bezelye yenmiş,akşam sadece salata ve yoğurt yersen süpper kilolar verirsin,

şükran hanım 1. belli 2.kim acaba (çok havaya girdim,sabah tartı rezil etmezse beni iyidir )

menümü yazayım

sabah: bildiğin sandviç ekmeği içine kaşar,yeşil çay ,6 tane fındık
öğlen: 1 kase çorba,5 yemek kaşığı bulgur pilavı,az fırında kıymalı patates,cacık
ara:elma
ara: 2 tane tutku,bi avuç leblebi,şekersiz çay,
saat 6 gibi : 1 elma daha yiyip çıkıcam

akşam evde: dün salata yapmıştım ohh bol limonlu onu yerim

spor:9 kat çıkarım yine
bide bugün temizlik yaparım mis gibi ohh

su: az ya offff

Dün aksamdan artinca yemek istedm, guzel yaparm daaaa
Aksaam salataaa hmmm kesin yiyecegm
Eşime kizartma yapicam domates soslu ,, cok sewerm ama yemiceem, hoş cnmda istemiyor açikcaasii... süper kilo vericem o kadarrrr
Sayenizde de cok kararliym sizleri görünceee..

Mevcanım sağol canım. Azcık daha versem çok fıstık olurum di miiiii
Diren papatya valla hoş olmuş. Twitter da etiket mi yapsak ne???
Gram gram da olsa vercem bu kiloları
Hkmt menünü beğendim. Verirsin sen bu beslenmeye
Menüm geliyor
07:30 bir kase k- flakes
08:30 bir dilim karpuz
11:00 2 mürdüm eriği
12:15 bir kepçe domates çorbası, 4 yk kuru fasğlye,yoğurt , bir dilim kepek ekmeği
16:30 bir şeftali
Az sonra 4 yk taze fasülye,3 yk bulgur pilavı,, salata
Başka birşey yemem.
Bi de gün içinde 2 adet Türk kahvesi içtim
Sporu yapınc yazarım ne yaptığımı

Sen smdiye kdr kac kilo verdin papatyaaaa,,,
Turk kahvesi sekerszbrazdn yapip bnde icerm.
Ya 5gun olmstr bu menüyu uygulayali.
Gobek mide eriyor,
Hoş göbegm yok da midem belcevresi popo bacak var,,hhehhe daha ne olsun dimi..
Ericek ama kararlym
Bi de bugn tmzlk yaptm
Bebegm 6aylik uyusun bisiklt bandina binicem
Bide twister var onu da yparm

İyi akşamlar kızlar. akşam yemeğim ilk defa bu saate kaldı. Her akşam 6-7 yi geçmezdi. Oğlumun yemeği, alt değiştirme, emme derken geç kaldım. Eşimle çocuklarla sahile indik öğleden sonra. Sahil parkında eğlendi baya çocuklar ama ben yorgunluktan mahvoldum. Bu kadar yürümeye hiç dayanamıyorum. Ama yarışma açısından gayet iyi oldu. Eve dönüp tartıldığımda 1 kilo gitmiş olduğunu gördüm. Menüme gelince:

Kahvaltı 1 salatalık* 1 yeşil biber
5 zeytin * az peynir
2 dl kepek ekmeği

ara 1 avuç yeşil üzüm

ara 4 kuru kayısı * 3 kuru incir

Öğlen 1 büyük kase yağsız yoğurtlu salata
3 kaşık bezelye yemeği

ara 2 canpare

Akşam 1 kase cacık * 3 kaşık bezelye yemeği
1 dl kepek ekmeği

Ara 1 şeftali

Su 2.5 lt
Spor 2 saat sahilde yürüyüş
yarım saat parktaki spor aletleriyle çalışma

Son düzenleme:
İyi akşamlar kızlar.Kınamız çok güzel oldu.Bol bol oynadık.Başım çatlıyor.Gece 4e kadar kalabalık sohbet muhabbet.Sersem gibiyim.Geçmişe gece bakarım.Şimdi 1 saat anneme ugrıycam.Oglumu bugün bilerek uyutmadım.2.5 ta uyuyor gece.İnş. bu akşam erken uyur ve düzene girer.zleidm silzeri.Foto paylaşıcam düğünden sonra hem kınayı hem dügünü

Canım moralini bozmak istemem ama ben hiç kilo veremedim üstelik aldım. 64.8 ile başladım. En az 62.2 yi gördüm. Yazın kilo aldım. Şimdi yeniden 67.2 ile başladım.
Kilo verme konusunda pek başarılı değilim. Kızlardan ayrılamadığım için buradayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…