Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

kızalr cuma akşamı mağlum günüm vardı ama çok çeşit yoktu olanlarıda yedim valla..

cumartesi biraz özen gözterdim ama pazar vahimdi.. çiğ köfteler havada uçuştu..

ve buğünkü mneum.. çok iyi değil.. hata sonundan sonra ancak yarına toprlarım sanırım...

6,30-8,30 arası: 1 elma,1 dilim kaşar-bir pugaça-bir susamlı simit
10.00 :bir sade soda
13,00: sokakta satılan şu halka tatlılardan

14,30: çiğ karınıbajar-bir havuç-bir elma-bir dilim ekmek-bir türk kahvesi

16,00:8yk patlıcan yemeği---haşlanmıiş sade karnıbahar.......... akşam yediklerimi çıkardım.. midem hiç iyi değil...

akşama birşey yemeği düşünmüyorum ama bakalım.. olmazsa salata ile gçiştiritrim...

su içemedim ama 3 litreye tamamlayacağım...

buğün sporum var 45 dak step-aerobik

çarşıda 30 dak yürüyüş... spordan sayılmaz ama...

Son düzenleme:
Özgecim ben iyiyim, bildiğin gibi çocuklar, evişi ve okul arasında mekik dokuyorum. Canım eş ve aile sorunları bitmez ömrümüz oldukça. Zamanla canımızı sıkmamayı öğrencez. Üzülme sen hamilesin. biz üzüldükçe bebişlerimiz de agresif oluyo. Bizim de ruhumuz yıpranıyo. Sen çok hanımefendi bi gelinsin gerçekten. Sesin çıkmadığı için bu kadar üzüyolar seni. Ama eşin bari ezdirmese keşke seni. Haksızlık bu ya. Hayat iyi niyetli insanlar için ne kadar zor.
Allah yardımcın olsun. İnş görümcenler yakında değillerdir de sık sık yüz göz olmazsınız bi daha. Kendini oyalayacak bişeyler bul, düşünmemeye çalış canım. Sen düşündükçe onlar pişman mı olcaklar sanki, boşver.

Mevcanım az kaldı inş çıkmanıza. Çarşamba filan demiştin. Kızına da tahmini bi gün söyle 2 kere uyuyup kalkacaz eve gitcez filan de. Çocuklar belirsizliğe hiç dayanamazlar. kesin bi cevap beklerler. Dualarımız siznle canım

Nelsonum dikkat ediyorum ama kabızlığım geçmezse yine iyi bi sonuç çıkmaz cumaya. O zamana kadar bi çözüm bulmalıyım bu işe. Sen de dikkat etmeye çalış yine de canım. Birinci olalım artık inş.

şükrancım yoğurt içine keten tohumu katıp yatmadan önce yiyebilirsin...bende buğün itibarı ile daha çok diaakkat edeceğim..... buğün spor salonuna gitmedim..spor salonuna gitmeyi bıraktım.. evde spor yapacağım.. ve benden bir iddia daha.. komşumla bir ayda 4 kilo vermesine ve sıkılaşmasına iddia girdik.. buğün itibarı ile evde spor yapacağım...ve ben 4 kiloyu da verirsem hedefime ulaşmış olacağım.. şükrancım bu haftada biz 1. olacağızz... şu önümdeki bir kaç gün yediklerime daha çok diikat edeceğim...

sporlarımı değiştiriyorum.. 10 dak bel hareketleri...
lesie ile yüryüş 3 mil
8 dak mekik hareketleriii

Nelsonum bende keten tohumu yok canım. çarşıya çıkabilirsem alıcam. Önerin için tşkürler. Menüm

Kahvaltı 1 kase üzüm* yeşil biber* ögü peynir* 2 dl ekmek* şekersiz çay

ara 1 armut* yarım muz* 1 kupa çay

Öğlen 1 tabak sebzeli tavuk yemeği* 1 kase cacık* 1 dl ekmek

Akşam 6 kaşık sebzeli tavuk* 1 çerez tabağı yoğurtlu mor lahana salatası* 1 dl trbzn ekmeği

ara 1 yeşil elma

su 2,5 lt
spor 30 dk yürüyüş
30 dk pilates

iyi aksamlar kizlar..

menüm

saat 11 de
1adet simit
330ml yedigun yarisi
(yolda bunlari yedimmm, eee mecbur. sagolsun esim rejimimi hiiic dusunmezz. bide kilo wermemi ister.)
saat 14:00
1bardak sekersiz cay

17:00
4tavuk baget
bol salataaa

mangal yakildi onu yedimm..sbh kahvlti yapamadmm. buraya gelmesem pisman olurdm oglani saglik ocagna goturdm. az bogazi kizarms peditus wer dedi. disi de dha cikmams yani kabarmamiss..
bende idare edrrm istee..
mevcan cnm cabuck iiyilesr insallaah.
diger kizlr tlfn sarjm cook az, uzun uzun yazardm size malesf.. hepinizi cook optumm..allaha emanet olunnn... iyi ki warsinizzz...

Özgecim canım ne diyeyim bilmiyorum. Tanıdığım kadarıyla sen uyumlu, sessiz sakin bir insansın. Üstelik hamilesin. Kv ne de gidip geliyorsun saygı duyuyorsun. Nedir seninle dertleri. Rabbim yardımcın oldun. Üzme kendimi canım...en azından eşin yanında.
Mevcanım çok geçmiş olsun canım. Kuzucuk da sıkılmıştır. Sabredin tatlım ya. En kısa zamanda iyileşir inşallah da evinize dönersiniz.
Nelson canım kilerdi balkondu derken yoruldum bayağı. Yardımcım da vardı yanımda. Ikimiz yaptık ama tabi o atılacağı falan bilmediği için beraber yaptık. Allah razı oldun ondan.
Şükranım menünü beğendim ...
Kızlar ben diyetisyenin dediğine uyamıyorum. Günde 6 dikim ekmek dedi. Unutuyorum, unutmayıp sofraya koysam yine unutuyorum. Elimden geldiğince yemeğe çalışıyorum.
Menüm
07:30 domates, salatalık, 2-3 çatal peynir, 1,5 dikim Çavdar
10:00 2 mandalina bir kivi
12:30 orta kahve parmak büyüklüğünde peynirli börek
15:30 1 mürdüm eriği
18:30 3 yk çoban kavurma, salata, 2 yk bulgur pilavı, yarım dilim Çavdar
20:00 bir dilim kavun
Spor 3 mil keslie

Sizleri o kadar çok özledim ki anlatamam.Sanki 40 yıllık dostalrımdan ayrılıp bşka bi şehre gitmiş gbiyim.oglumu yıkadım bugün uyumamaış uyudu hemen(22:30evi topladım geçmişi okudum şimdi size uzun uzun yazıcam.Ni ye kaç gündür yoktun diyeceksiniz.girmeye inanın fırsatım olmadı.Pzar ful temizlik yaptım akşamda oğlumla oynadım nette yoktu zaten.

Özgecim,hayırlı olsun teyze olmuşsun.İnş. yavrunuda sağlıkla kucağına alırsın.Sen uyumlu iyi niyetli sessiz birisin hamilesin üstelik niye şimdi böyle yapmaya başladılar acaba herley yeni eve geçince değişti gibime geldi.Boşver Allaha sığın senin duların kabul olur hamilesin bol bol dua et isstek iste.

Mevcanım,geçmiş olsun bende olurum sık sık idarar enf. dayanamaıyorum o yavru nasıl dayansınİnş. biter şu lanet mikrop.

Hkmtm,ortagım seni aklıma geititrp kendimi frenliyorum.Pazar net yoktu giremedim aklımdasın ve cuma günü bildirim yaparım.1. olurmuyuz meçhul:18:

şükranım heramanki gibi düzenli kararlı stebil şüküm(sehracaaa )seviyom kız seni

Nelsonumm kararlığın devam ediyor bende inanıyorum bu kez hedefine ulaşacaksın canım

Db arada uğramış yazmışsın canım nasılsın iyisindir inş.

fenedo ,alıngan hassas kızçemm kansızlığa pekmez kaşık aç karınla iyi geliyor oglumada veriyorum.Ama sehranın dedgiigi gibi kulak taşların yerinden oynayınca öylede oluyor!!!

Papatyam,yeni eşyaların hayırlı olsun canım.İyi günlerde kullan inş.Bende oglnın sünnete kadar yavaş yavaş değiştireyim diyorum.

sehraaaaa,törpülüyom tabi hemde daha fazla ve özenleTabloyu cuma mı yapacaksın?????

hawarım haftaya cinsiyet belli olur merakla bekliyom.Bırak dağıtsın emirde dagıto.Bende halısının üzerine en çok oynadıklarını döktüm eve gelince hemen hazır yatıp araba sürüyor.Aman dağıtsınlar napalım onların odası istedgi gibi yapamadıktan sonra ne kıymeti var.

işim iyi rahat tel bakıyorum fax müşteriler siparişler felan.Özgüvenim yerine geldi uzun bi aradan sonra .Kendimi önemli değerli hissttim.Severek gidiyorum.Oglumu sormak için ögle paydosunda 1 kere arıyorum.Normalde kaç kere arardım.Önceleri kucağıma atlar öperdi bol bol.Şimdi pek umursamıyor beni aramıyor pek fazlaBuna hem seviniyor hem üzülüyorum.Acaba beni eskisi gibi sevmiyor mu diyorum.Her akşam git anne seni istemiyorm diyor çok üzülüyorum.Sevdigi bişey alıyorum yemek yedirip oyun oynayıp vakit geçiriyorum.Fırsat bulunca netten de araştırıcam çalışan anne ve çocukla ilgili yazı felan okuycam. bilgi edinicem.Çok özlüyorum onu onunla zaman geçirmeyi ama iş bana çok iyi geldi inanın.

iş artı ve eksileriyle

Artılar:

özgüvenim geldi
maddi de iyi gelecek
kafama takacak düşünecek zaman yok beynimden tuğlalar kalkmış gibi
ortam iyi rkadaşlar iyi ve aile ortamı güvnilir
rahat işim
yemeğim düzenli saatli
abur cubur yemek için evde ki gibi mutfağa gitme olanağım yok

Eksileri

tüm gün oturtdugum için totom ve göbeğim büyüyecek
ogluşumu çk özlüyorum
sizleri çok özlüyorum

Günaydın. Kızlar kimse gelmemiş.Cumhuriyet bayramımız kutlamayanlara inat kutlu olsun.İnadına ne mutlu türküm diyene!!!Türküm doğruyun çalışkanım :)

Ebrucum çok teşekkür ederim. Aksesuarları tamamlayınca foto koyucam inşallah.
Ebrucum işe yeni başlamış olsan da yıllardır çalışıyor olsan da oğlunu hep özleyeceksin. Bu duygu geçmeyecek. Benim oğlum 8 yaşında. O 7 aylıkta işe başladığımda. Hala hergün aynı şiddette özlüyorum. Işten çıkar çıkmaz eve gelirim.
Sana nacizane tavsiyem öyle hergün oğluna hediye falan alma. Sanki bir suç işlemişsin de kendini affettirmeye çalışıyormuş gibi oluyor. Bence bu konuda eskiden nasıl davranıyorsan öyle davran. Çocuklar cin gibi. Senin çalışma konusunda ki hassasiyetini anlarsa senin tepene çıkar. Aman diyim dikkat et.
Ikiniz de alışacaksınız. Kv ne söyledikleri de oğlunun sana karşı kullandığı bir silah. Sen çok üzülür ve çalışmaktan vazgeçer misin acaba diye düşünüyor. Amacı seni üzüp eve geri getirmek....
Çok dikkatli davran canım... Çok zor ve hassas bir dönem... Allah yardımcın olsun...

Çıtırlar merhabalarrr
bayramımızı kutladık geldik
Ebru sevindim senin adına yani özgüveninin yerine gelmesi çok iyi oğlunda zamanla alışacak üzülme ben doğum izninden sonra bir süre evdeydim eve okula geri döndüğümde kızım 1 yaşındaydı bakıcıya bırakıp okula gidiyordum bide ilk zamanlar seminer zamanı olduğu için yarım gündü ona rağmen ağlıyuordu yanıma gelmiyordu süt saatlerinde çok ağlıyordum ama oda bende zamanla alıştık, bu arada oğluna hergün hediye alma doyumsuz olur sonra
dün dr gidecektim hala yok benim dr yada sistemde bir sorun var görünmüyor drların ismi, neyse bende yarın için burdaki devlet hastanesinden randevu aldım yarın öğleden sonra gidecem, bende heyecanlıyım yarın büyük ihtimal cinsiyetinide öğreniriz

Papatya ne mbilyaların içine sinmiş, güle güle güzel günlerde ağız tadıyla kulalanın canımm
Hkmt ve Mevcan çok geçmiş olsun kızlar yavrularınıza umarım en kısa zamanda toparlanırlarr

Kizlar hepinize hayirli sabahlar dun doktora giittm boyun duxlesmesi var dedi fitikda olabilir beyin cerrahina gidin dedi badim cok kotu kizlar uyusuk hic halim yok beyin cerrahina gidecez birde hayattan hic zevk alamaz oldum insallah tedaviyle gecer dun gec geldik giremeim hepinizi optummmm

Sercancım geçmiş olsun canım. Noldu sana böyle? Allah Allah nasıl bişey ki. Belki de baş dönmelerin onun belirtisiydi. Neyse beyin cerrahına bi gidin bakalım ne olduğu kesin belli olur. İnş önemli bişey değildir. Hayattan zevk alamama bende de var canım. Çocuklar yüzünden bence. Kendimize vakit ayıramaz olduk, uyku uyuyamaz olduk. Nasıl keyifli olalım ki. Ama yine de şartları zorla. Bebeğin uyuduğu zaman kendin için bişeyler yap. Ne biliyim örgü ör, bilmiyorsan öğren. Kitap oku, netten öğrenip farklı yemekler dene. Hareketli müzikler dinle iş yaparken filan. Çok iyi geliyo inan ki

Dün

Sabah
1kavurmalı yumrta
2dilim beyaz ekmek
2kk peynir
4zeytin
Salata çay
Öğle
Üç kaşık nohutlu et susuz
İki kaşık yoğurt
Yarım dilim ekmek
Sonra okula gittim şube öğretmenler kurulu toplantısı vardı stajerliği kalkan öğretmenler herkese karışık kebap smylemişti 4kanat yedim ama butduz kanat tarafından
Ayran içtim patlıcsn biber köz yedim
Akşam
Elma yoğurt orta kahve

Bugün
Sabah10buçuk
İki dilim beyaz ekmek
1haşlanmış yumurta salatası
Yarım kavurmalı yumurta( oğlumdan arta kslan)
4zeytin
Kk peynir
Çay
Ara
6üzüm
Bir elma iki ksşık yığurt

7,30: 1 yumurta-domates-2 dilim ekmek-4zeytin-1ceviz=335 kalori
12,00: 5yk patlıcan yemeği-1 kase yoğurt-1 dilim ekmek-1 domates-şekersiz çokça çay = 200+ 232+64+14=510 kalori
15,00: 1 elma-1 dilim ekmek üzeri 1tatlı kaşığı incir reçeli-1 porsiyon fırında karnıbahar=60+80+50+200=390
akşam:bol salata-1 porsiyon ıspanak kavurma yiyeceğim.=250+200=450

toplam ortalama olarak=1700 kalori

sporlarım ortalama:300 kalori

yani 1700-300= 1400 kalori

eh iyi sayılır

sporlarım
10 dak bel hareketleri
10 dak plates
şimdi yürüyüşe gideceğim.. 1 saat yürmeyi planlıyorum.
su:2 litre falan

Son düzenleme:
Sehraa, Ortağım menülerinizi beğendim kızlar. Nelsonum sporların çok iyi. Ama spor salonunu niye bıraktın ki. O da çok faydalı olurdu. Bu hafta kolumu bacağımı kaldıracak mecalim yok. Gribim geçti ama halsizliğini bıraktı. Sporumu zar zor yapıyorum bakalım. Halsizlikten hiç dışarda yürüyüşe çıkasım yok. Evde leslie yapıcam. Bi de regl olucam 2-3 güne. Hep tatlı şeyler yiyesim var, zor tutuyorum kendimi. İnş seni utandırmam cuma günü. Sporlarını çok beğendim. kaç kilo vereceğini merak ediyorum bu hafta da.

Son düzenleme:
merhaba kızlar:
ben isimli bir albüm yaptım. ağustos eylül ve ekim olmak üzere resimlerim var. sporun bana pek fayda etmediğini gördüm. canım acayip sıkıldı. ben resimler arasında bir fark göremedim. bir de siz bakın. bu arada elbiseli fotoda yan kısımlardaki yani simitlerin altındaki çöküntü elbisenin kesiminden ileri geliyor. netten almıştım. dar geldiği için dışarıya giyemediğim bir elbise.
fotolar b,iraz karışık olmuş. dosyaya eklerken tarih sırasına göre eklemiştim ama albümde tam tersi görünüyor. yorumlarınızı dört gözle bekliyorum.

Papatyaaaa inanmıyorum çok farketmiş ya off ben diyete başladım ama sporada başlayıp sıkılaşmak istiyorum sen gibinnnnm((26:

şükrancım spor salonu için evden çıkmak zor geliyordu.. brde biraz hevessim gitti.. evde daha iyi spor yapıyorum kafaya taktığım zamanlarda...ben hafta sonu çok kaçırdım.. o yüzden bu hafta artıda bile çıkabilirim.. bende seni iyi temsil edemeyebilirim canım cuma sabahı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…