- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #7.941
Özgecim ben iyiyim, bildiğin gibi çocuklar, evişi ve okul arasında mekik dokuyorum. Canım eş ve aile sorunları bitmez ömrümüz oldukça. Zamanla canımızı sıkmamayı öğrencez. Üzülme sen hamilesin. biz üzüldükçe bebişlerimiz de agresif oluyo. Bizim de ruhumuz yıpranıyo. Sen çok hanımefendi bi gelinsin gerçekten. Sesin çıkmadığı için bu kadar üzüyolar seni. Ama eşin bari ezdirmese keşke seni. Haksızlık bu ya. Hayat iyi niyetli insanlar için ne kadar zor.Kizceler nasilsiniz dun gorumcemin ev mevludu vardi ondaydim butun gun kosturdum gece de cookk uykum olmama ragmen sinirden uyuyamadim hayatimda ilk defa birseyi kendime bu kadar dert edip uykusuz kaldim.
Allah'a sukur esimle bi sorunum yok ama ailesi dun beni cok uzdu ve ben hic ama hic cvp vermedim o da biliyor benim sucum yok o yuzden iliskimize yansitmiyoruz.
Bu arada sehracim uzulme canim sen nerden bilcen benim canimin cekcegini tabi ki menu paylasiyosun yazicaksiniz zaten canim cekmesin diye okumuycam artik bi sure bu arada sansima da dun gorumcemde yaprak sarma varmis yedim icin rahat etsin canim benim
Hkmetcm ( ogluna da)fenodo cok gecmis olsun kizlar havalar okadar tuhaf ki sabah yaz aksam kis ben hala kisa kolluyla geziyorum evde hkmetcm sen de git kafan dagilir oglunda temiz hava alir evde oturunca daha cabuk iyilesmiyorlar.
Sukrancm sen nasilsin canim hersey yolunda mi?
Papatyacm bana 3 ogunde 6 ogunde kendi icinde mantikli geliyor ama ben 6 ogun az az yiyip cok guzel zayiflamistim sonucta ara ogun dedigin 6 badem mesela oturup 2 porsyon meyve yemiyoruz arada ya da 1 paket biskuvi o sekilde olursa 6 ogun daha mantikli geliyor ama iyi bi kahvalti yaparsakta haftasonu mesela ara yapmadan ogleye gecmemiz gerek
Bu arada ev ve senin fotonu bekliyoruz merakla
Nelson canim sen de ugramamissin bayadir?
Ebrucm sen nasilsin haftasonunu nasil degerlendirdin bakalim ?
Hawarcm ben de pirinc pilavi ve kavurma gormek istemiyorum bu aralar dun ve bugun sanki biraz daha iyiyim suan yarim hissediyorum kendimi tam gecse bulantilarim nasil mutlu olucam
Mevcanım az kaldı inş çıkmanıza. Çarşamba filan demiştin. Kızına da tahmini bi gün söyle 2 kere uyuyup kalkacaz eve gitcez filan de. Çocuklar belirsizliğe hiç dayanamazlar. kesin bi cevap beklerler. Dualarımız siznle canımÇıtır annelerim biz halen hastanedeyizdaha iyi durumumuz ama ne zaman taburcu olcaz bilemiyorum,hftasonu,29 ekim derken hastanede doktor kalmadı ,kızım çok sıkıldı sürekli ağlıyor eve gidicem diye,kan vermekten damar yolu değiştirmekten kolları şişti delik deşik oldu,moralim yerle bir zır zır ağlıyorummm,odada net çekmiyor dışarı çıktıkca yazıyorum,dua edin lütfennn
Nelsonum dikkat ediyorum ama kabızlığım geçmezse yine iyi bi sonuç çıkmaz cumaya. O zamana kadar bi çözüm bulmalıyım bu işe. Sen de dikkat etmeye çalış yine de canım. Birinci olalım artık inş.mevcan güzelim geçmiş olsun.. apandist olmadığına sevindim.. allah acil şifalar versin...
hikmet güzelim kilon gitmiş tebrikler...istediğin kilona kısa sürede ulaşaırsın umarım.. gayet iyi gidiyor kiloalrın...geçmiş olsun canım.. kendine iyibakk..
şükrancım bu hafta daha bir gayret gösterelimde kilo verelim.. az az da olsa hedefimize ulaşalım değilmi...şükrancım hafta sonun çok iyi ama benimki vahimdşi ama bu haftada inşallah kilo vereceğim....
sehra kız bu hafta kilo veririsiin umarım...ama ben senden daha inceyim artık.. ve dahada inceleceğim güzelim...zateb sen bu yemeyle kilo almaya aday gibisin.. :))
ebrulim iş ile aran nasıl.. ben senin kilo bildirimini gözden mi kaçaırdım acaba..göremedimde...
papatyam yeni eşyaların hayırlı olsun.. güle güle kullan güzelim....ayrıca kendini bu kadar yorma güzelim.. kiler falan temizlemişsin ne iyi ama.biride bana ev işi yap esin...
havarım kilo alana iyi .. dikat ediyorsun ne güzel.. ben gebelikleimde kocaman olmuştum.. şimdi düşnüyorum da.hiç bilinçli bir hamilelik geçirmemişimmm...tebrik ediyorum kendine verdiğin özeninden dolayı...
fenodom geçmiş olsun güzelim...
zuzu bizi ihma etme canım... menulerine bakıyorum haberin olsun :)
Özgecim ben iyiyim, bildiğin gibi çocuklar, evişi ve okul arasında mekik dokuyorum. Canım eş ve aile sorunları bitmez ömrümüz oldukça. Zamanla canımızı sıkmamayı öğrencez. Üzülme sen hamilesin. biz üzüldükçe bebişlerimiz de agresif oluyo. Bizim de ruhumuz yıpranıyo. Sen çok hanımefendi bi gelinsin gerçekten. Sesin çıkmadığı için bu kadar üzüyolar seni. Ama eşin bari ezdirmese keşke seni. Haksızlık bu ya. Hayat iyi niyetli insanlar için ne kadar zor.
Allah yardımcın olsun. İnş görümcenler yakında değillerdir de sık sık yüz göz olmazsınız bi daha. Kendini oyalayacak bişeyler bul, düşünmemeye çalış canım. Sen düşündükçe onlar pişman mı olcaklar sanki, boşver.
Mevcanım az kaldı inş çıkmanıza. Çarşamba filan demiştin. Kızına da tahmini bi gün söyle 2 kere uyuyup kalkacaz eve gitcez filan de. Çocuklar belirsizliğe hiç dayanamazlar. kesin bi cevap beklerler. Dualarımız siznle canım
Nelsonum dikkat ediyorum ama kabızlığım geçmezse yine iyi bi sonuç çıkmaz cumaya. O zamana kadar bi çözüm bulmalıyım bu işe. Sen de dikkat etmeye çalış yine de canım. Birinci olalım artık inş.
kızalr cuma akşamı mağlum günüm vardı ama çok çeşit yoktu olanlarıda yedim valla..
cumartesi biraz özen gözterdim ama pazar vahimdi.. çiğ köfteler havada uçuştu..
ve buğünkü mneum.. çok iyi değil.. hata sonundan sonra ancak yarına toprlarım sanırım...
6,30-8,30 arası: 1 elma,1 dilim kaşar-bir pugaça-bir susamlı simit
10.00 :bir sade soda
13,00: sokakta satılan şu halka tatlılardan
14,30: çiğ karınıbajar-bir havuç-bir elma-bir dilim ekmek-bir türk kahvesi
16,00:8yk patlıcan yemeği---haşlanmıiş sade karnıbahar.......... akşam yediklerimi çıkardım.. midem hiç iyi değil...
akşama birşey yemeği düşünmüyorum ama bakalım.. olmazsa salata ile gçiştiritrim...
su içemedim ama 3 litreye tamamlayacağım...
buğün sporum var 45 dak step-aerobik
çarşıda 30 dak yürüyüş... spordan sayılmaz ama...
Sercancım geçmiş olsun canım. Noldu sana böyle? Allah Allah nasıl bişey ki. Belki de baş dönmelerin onun belirtisiydi. Neyse beyin cerrahına bi gidin bakalım ne olduğu kesin belli olur. İnş önemli bişey değildir. Hayattan zevk alamama bende de var canım. Çocuklar yüzünden bence. Kendimize vakit ayıramaz olduk, uyku uyuyamaz olduk. Nasıl keyifli olalım ki. Ama yine de şartları zorla. Bebeğin uyuduğu zaman kendin için bişeyler yap. Ne biliyim örgü ör, bilmiyorsan öğren. Kitap oku, netten öğrenip farklı yemekler dene. Hareketli müzikler dinle iş yaparken filan. Çok iyi geliyo inan kiKizlar hepinize hayirli sabahlar dun doktora giittm boyun duxlesmesi var dedi fitikda olabilir beyin cerrahina gidin dedi badim cok kotu kizlar uyusuk hic halim yok beyin cerrahina gidecez birde hayattan hic zevk alamaz oldum insallah tedaviyle gecer dun gec geldik giremeim hepinizi optummmm
Sehraa, Ortağım menülerinizi beğendim kızlar. Nelsonum sporların çok iyi. Ama spor salonunu niye bıraktın ki. O da çok faydalı olurdu. Bu hafta kolumu bacağımı kaldıracak mecalim yok. Gribim geçti ama halsizliğini bıraktı. Sporumu zar zor yapıyorum bakalım. Halsizlikten hiç dışarda yürüyüşe çıkasım yok. Evde leslie yapıcam. Bi de regl olucam 2-3 güne. Hep tatlı şeyler yiyesim var, zor tutuyorum kendimi. İnş seni utandırmam cuma günü. Sporlarını çok beğendim. kaç kilo vereceğini merak ediyorum bu hafta da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?