Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Sukran kizina cok gecmisolsun.. simdi nasil...

Sağol Hkmetcim şimdi daha iyi. Gece ateşi düşmedi. Uyandırıp üstünü soydum. 8 de uyanıp kendiliğinden ödevlerini yaptı tekrar yattı. Şimdi kalktı. İyileştiğini söyledi.
Nelsonum tamam gördüm mesajını, eekliycem.

Bence de esler birbirnn hytni kolaylastrmasi cook iyi olur. Ama herkes ayni degil ki. Bnm esim mesela ew isinde acil bi misafr geleckse yardm eder. Onun haricnde cop atar bzm ew mustakl merdivenlri yikar. Ewi oglandan dolayi gun icersnde o da temzleyemem. Dha 1.5senedr ewliyiZ ya halilardan tuyler fiskirior resmen. Sbh erken uyanio oglan gun icersnde uyumadgi icin gece anca is yapmya vakit bulabiliorum o da sbh6den sonra uyuyamadgm icin aksam 8de hikmet iptal oluo. İs bulask ypmiorum. Laf da etmio anlayisli bu konuda. Ew isi konusunu takmiorum.
Zayflamak supet bi olaytabii ozguveeen asiri oluyrr.. sendeki de normal yani.. bana deger vrmior gibi bise demissin ya onu nerden cikardn yani napmior da oyle anliosunn.. ayri yatmaaa lutfen. Erkekler uzaklasir oyle olunca. Benc ortada srun yok gbii kuzu

Kiyamaaam yaaa cnm bnmm. İyiym diosaa kesin iyidr. Okuluunu sewio belli ki

Kiyamaaam yaaa cnm bnmm. İyiym diosaa kesin iyidr. Okuluunu sewio belli ki
Evet okulunu seviyo ama öğretmeni çok aşırı ödev verdiği için bunalıyo, bıkıyo bazen. Zorlansa da bi gün olsun yapmam demiyo. Bi kere şakadan senin şu öğretmenin ne kadar da gıcık dedim. Ellerini beline koyup horozlandı bana " öğretmenime öyle şeyler söyleme bi daha duymayım " dedi

Kızlar günaydın bugün yine hastanedeyim sıvamış bekliyorum
Kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ederim okuyamadim geçmişi akşam okurum
Başlangıç : 66.6
Geçen hafta : 66.1
Bu hafta : 66.1
Gelen giden yok
Hedef : 75 in üstüne çıkmamak

Allahhmm cookgüldümmm negusel ogrretmenini sewmesiiii bizim zamanimizda ogrencileri bu kdr biktirrmiolardi. İsleri zor wallaaa

Hamiş seniiiiii.. kilo almamakolurmu yaaaa nden hastanedesn

Canım teşekkür ederim. Hep beraber vericez inşallah. Aramıza tekrar hoşgeldin.
Sporla beraber değişiklik hakkında ne diyorsun

sporsuz hayal edemiyorum.kilolar gitsede sert olmuyor vucut.1.5 sene once60 kilodan 50 kiloya indin.sporla beraber muthis incelmisdim.inshallah yine yapicam.
BILDIRIMMM
bashlangic kilo 68.1
hedef shimdilik 57

Kizlar nasilsiniz ancak girebildim kilo bildirimim
Baslangic 69
Gecen hafta 68.7
Bu hafta 68.3
Giden 400 gr geri basa dondum yani bu boyle olmayacak diyetisyene gidecegm karar verdim yerimde sayip duruyorum:44:

sabah kalvaltim pek iyi degil.bilemedim ne yiyecegimi.acemiyim
1 dilim ekmek
1 dilim kasar peyniri
1 dilim salam
1 koca bardak cay
ara ogune elma yemegi planliyorum

Canim sana birkac birsey soylemek istiyorum isteklerin guzel ama insanlari degistirmek cok zordur soyle soyleyeyim eslerimizle bi cogumuz severek evlendik sevgiloyken niye bu tur davranislari bizi rahatsiz etmiyordu evlilik isin icine girince nedense degisiyor bazi seyler biz esimle liseden arkadasiz babam esimlerin memleketinde banka muduruydu neyse ordan tayinimiz baska yere cikti gorusmedik bir daha esimle sevgili falan degildik o zamanlar sonra ben universiteye gittim o gitmis okumus aradan 11 yil gecti ve beni arayip buldu liseden beri seviyormus ama cok sessiz bi insan oldugu icin soylememis neyse beni buldugunda ben kpssye hazirlsniyordum sevgili olduk aradan uc ay gecti nisanlandik bsna dediki calismani istemiyorum ben tepki verdim tabi oyle boyle tamam dedim ama benim aklimda evlenince nasilsa kandirim calisirim diyordum evlendik ve ne tartismalar yasadim calismak icin adam hayir diyor baska birsey demiyor kabul ettirmem imkansiz bana dediki bana soz vermistin tamam calismam demistin dedi neden boyle yapiyorsun dedi sonra dusundum esimi cok seviyorum ve calismak icin onu kaybetmeyi goze alamam cunku evlilogimiz yipraniyordu ben konuyu actikca ve sonunde onu oyle kabul ettim istemiyordu bende ustelemeyecektim bunu niye anlattim insanlari oldugu gibi kabul etmezsek hayat bizim icin cok daha zor olur sevgiliykende esin boyleydi simdide boyle ama o zamanlar hicbirseylerini gormuyoruz yani canim birak oyle olsun dayagi ickisi basaka seyleri olmadiktan sonra bence evliliginden tat almaya bak yapmazsa yapmasin birak bi insana zorla yaptirilan isten zaten hayir gelmez bunlar benim dusuncelerim canim haa bu arda yatagini asla ayirma benden sana tavsiye canim kafana takilacak bi sorunun yok o yuzden hic yipratma kendini

sabah kalvaltim pek iyi degil.bilemedim ne yiyecegimi.acemiyim
1 dilim ekmek
1 dilim kasar peyniri
1 dilim salam
1 koca bardak cay
ara ogune elma yemegi planliyorum
Slm canım kahvaltı menün güzel gidiyo. Kahvalarda peynir,zeytin, domates, salatalık, yeşil biber, kıvırcık, marul, yağsız tost, yumurta, çok az reçel filan bu tür şeyler yiyebilirsin. Aralarda da meyve, kuru meyveler, light bisküvi, bitki çayları, yeşil çay filan tüketebilirsin.
Diğer öğünlerde de porsiyonu az olacak şekilde yemek ( evde ne varsa, yemeklere mümkün olduğunca az sıvıyağla pişirelim.)
yoğurt, sebze yemekleri, çorbalar, salata filan tüketebilirsin. Ekmeği kahvaltıda 2 dilim tüketebiliyosun. İnş sen de bizimle birlikte istediğin kiloya ulaşırsın.

Kizlar nasilsiniz ancak girebildim kilo bildirimim
Baslangic 69
Gecen hafta 68.7
Bu hafta 68.3
Giden 400 gr geri basa dondum yani bu boyle olmayacak diyetisyene gidecegm karar verdim yerimde sayip duruyorum:44:

Sen emziriyorsun bebegin daha kucukk.. kilonda abartili degil ki.. kiii 400 gr vermissinn.. bu iyi yanii

Fenedo hikmtm kızlar menülerinizi tek tek değil günü kapatınca bütün halde yazarsanız daha iyi olur.Yoksa dağınık olur ve menü yorumlamak zorlaşır!

Kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ediyorum.Eve gidince fırsat olmuyor iştede gizli saklı acele yazıyom.Geçmiş uzun son sayfayı okuyabildim.
Mevcanım iyi olmanıza sevindim!P.tesi görüşürüz inş
Nelsonum sen zaten zayıfsın canımvebölgesel bi sorunda göremedim!Çok zarif ve şıksın bu arada.

Şükran saol canım
Hikmtm canım benin inş biz 1. Olmuşuzdur :)
Nelsonum sana yardım etmesi 6 günnedeniyle olmasınEşimde hiç yRdımcı olmazbeceremrz suyu bile ben mutfaktan getiririm.Ama küs olduğumuzda hep alttan alır kızacağım şeylere kızmaz mesela.Önemli olan bunu hep yapması ama değiştirmen güç olucak 7 şinde neyse 70 inde de böyle olucaklar herhalde:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…