Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

İnsaalllaaaaaahhhh insallaaahh .. ya ebru gcen hafta kimler birinci olmustuuuuu...

Ortagim emziriyorsan sabah iki dilim ekmek ye ve marul dere otu cok tuket

oooooooooooo bunlar ne yaartik yarin yerim bunlariyaaa canim acaip tatli istiyor.bu zamanlar hep cayla icerdimonun yerine simdi elma yedim.bide su iciyorum.diyeti bozmak yok diyorum.ustelik evimi toplamaliyim yemek yapmaliyim.bunlari yapmaya kalkiyorum.o zaman tatliyida unuturum

Kizlar nasilsiniz cogu kisi az cok kilo vermis tebrikederim vermeyenlerde uzulmesin haftaya toparlicaklardir eminim ben bugun yine orucum Iftara corba ve kisir yapcam gelelim kilo bildirimime

Baslangic 84.400
Gecen hafta 81.500
Bu hafta 81.200
Hedef 73

Bu hafta birax kacamakli gecti kizlar ama bunada sukrediyorum bi ara 300 gr bile vermiyodum cunku hikmetcim bende ay i senin gibi dusunuyorum 79 a bi inseydim geresi kolay

300gr da iyidirrrr
Ahhh ahhhhh 79 gelseydiii, uzun yillardir hiccc 70lileri gormedmmm... allah kabul etsin orucunuu...

Amin canim saol :) Ah ah canim ben evlendigimde tam 70 kiloydum cok guzeldi sonra kilo aldim ve hamile kaldim o zaman 77 kiloydum 87yle dogum yaptim iste simdi vermeye calisiyorum ins ikimizde ulasiriz hedefimize :))

önerilerin içi teşekkür ederim canım..işte şartlar bazı şeyleri yaşamayı gerektiriyor...yatak konusunda kendimi suçlu görmüyorum.. :) belki haklısınız bu konuma gelmemek için yıllarımı verdim.. ama bu konuda uğraşan artık ben olmayacağım onu biliyorum...

6,30: yarım dilim ekmek-bir kase çorba-bir dilim salam
8,30:3 hac hurması
12,00:6-7 tane yaprak sarma-1,5 kase çorba-cacık-domates
15,30:2 tane hac hurması
17,30: 1,5 kase lahana çorbası-bir salatalık --bolca salata-1 dilim tam buğday
22,00: 3yk yoğurt içine yarım nar

su: şimdiden 3 litre oldu
3 bardak bitki çayı
bolca şekersiz çay

sporlarım..

40 dak plates
300 ip atlama
10 dak bel hareketleri..

Son düzenleme:

teşekkür ederim ebrucum ama ben,m bel bölgem kalım... bundan rahatsız oluyorum.. ayrıca daha göbeğimde dümdüz değil.. çak spor yapmam lazım çok...

eşim konuusnda olabilir.. belki 6 gün sebebi ile yardım ediyrdur bilemem ... eskiden olsa kıyamazdım... ama oda benim karralı oduğumu bildiğinden sessizliğiin koruyor.. ama daha suçunu kabul etmediii..bakalım sonuç nolcak.. ben pes etmeyi düşünmüyorum...

Ooo nazlma hosgeldin. Bu forumda kilolarindan kurtulacaksin arkadasim. Bebis napiyor? Keci peyniri vermeye basladim ben benimkine. Sen hangi peyniri veriyorsun. Bulmusken soriyim.

Nelson yataklarimi ayirdin? Ferodo nun dedigi gibi ayirma bnece arkadasim. Gecmisi bebgimden firsat bulup okuyamiyorum. Yazamiyorum da simdi uyuyor ben de oyle vakit buldum.

Citirlar kim birinci oldu. Bir tablo yapsaniz keske daha motive olursunuz. Hem de karsilastirmali olarak kilolari gormus oluruz.

Kizlar yarin sabah doktora gidecem devlet hastanesinin verdigi gunu bekleyene kadar ben iyice kotu olacagm ozel hastaneye gidecem dua edin birsey cikmasin bi dondu bi uyustumu mahvediyor beni ayrica diyetisyene de girecem kizlarrr oradanda kayinvalidemlere gececez pazar aksami doneriz yarin ve pazar aksama kadar yokum kizcelerrrr diyetisyen ne diyecek cok merak ediyoummmmm

ttaalım işler uzun nerden başlasam bana hak veririsiniz ama anlatarak kendimi üzmek istemiyorum.

tabloyu sehra yapacaktı ama oda hastalandı.. sehra hadi yap tablomuzuu...

Amin canim saol :) Ah ah canim ben evlendigimde tam 70 kiloydum cok guzeldi sonra kilo aldim ve hamile kaldim o zaman 77 kiloydum 87yle dogum yaptim iste simdi vermeye calisiyorum ins ikimizde ulasiriz hedefimize :))

Kubraaaa ahh ahhh ins hedefimize ulasiriz. Bura sayesinde 6 kilo werdiysem bi 6kilo daha veirimmmm

Veeeeeee işte buuuuuuuuuuu
Başlama60.
Geçen hafta 60
Bugün 58.9
Giden 1 kilo 100gram
Hedef55
Allahım allahımmm
Şimdi size bakim

Menüm:

İlk defa sirkeli suyu icmedim.

Kahvalti:
2yumurta
Bir tabak salata
4yesil zeytin
Bir k.kutusu peynir
2ince galeta

Ara: 2mandalina
Yesil cay

Ogle:
Ton balikli salata
1adet galeta

Ara:2mandalina
Yesilcay
4adet gunkurusu kyisi

Aksam:
3bardak sekersiz cay
2galeta , 3catalpeynir
4yesilzeytin
1domates
2catal ayva receli

2.5lt su
120mekik
20dk bisiklet
Birazda step yaptim.

Nelson yaaa 3lt su caylarla senin lavabo durumun nee..
Ben lavabodan cikmiorrummm. Uykumdanda uyandirioo beniii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…