- 23 Haziran 2013
- 5.202
- 3.825
- 448
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #8.421
Şükran saol canım
Hikmtm canım benin inş biz 1. Olmuşuzdur :)
Nelsonum sana yardım etmesi 6 günnedeniyle olmasınEşimde hiç yRdımcı olmazbeceremrz suyu bile ben mutfaktan getiririm.Ama küs olduğumuzda hep alttan alır kızacağım şeylere kızmaz mesela.Önemli olan bunu hep yapması ama değiştirmen güç olucak 7 şinde neyse 70 inde de böyle olucaklar herhalde:/
Slm canım kahvaltı menün güzel gidiyo. Kahvalarda peynir,zeytin, domates, salatalık, yeşil biber, kıvırcık, marul, yağsız tost, yumurta, çok az reçel filan bu tür şeyler yiyebilirsin. Aralarda da meyve, kuru meyveler, light bisküvi, bitki çayları, yeşil çay filan tüketebilirsin.
Diğer öğünlerde de porsiyonu az olacak şekilde yemek ( evde ne varsa, yemeklere mümkün olduğunca az sıvıyağla pişirelim.)
yoğurt, sebze yemekleri, çorbalar, salata filan tüketebilirsin. Ekmeği kahvaltıda 2 dilim tüketebiliyosun. İnş sen de bizimle birlikte istediğin kiloya ulaşırsın.
Ortagim emziriyorsan sabah iki dilim ekmek ye ve marul dere otu cok tuket
Kizlar nasilsiniz cogu kisi az cok kilo vermis tebrikederim vermeyenlerde uzulmesin haftaya toparlicaklardir eminim ben bugun yine orucum Iftara corba ve kisir yapcam gelelim kilo bildirimime
Baslangic 84.400
Gecen hafta 81.500
Bu hafta 81.200
Hedef 73
Bu hafta birax kacamakli gecti kizlar ama bunada sukrediyorum bi ara 300 gr bile vermiyodum cunku hikmetcim bende ay i senin gibi dusunuyorum 79 a bi inseydim geresi kolay
Canim sana birkac birsey soylemek istiyorum isteklerin guzel ama insanlari degistirmek cok zordur soyle soyleyeyim eslerimizle bi cogumuz severek evlendik sevgiloyken niye bu tur davranislari bizi rahatsiz etmiyordu evlilik isin icine girince nedense degisiyor bazi seyler biz esimle liseden arkadasiz babam esimlerin memleketinde banka muduruydu neyse ordan tayinimiz baska yere cikti gorusmedik bir daha esimle sevgili falan degildik o zamanlar sonra ben universiteye gittim o gitmis okumus aradan 11 yil gecti ve beni arayip buldu liseden beri seviyormus ama cok sessiz bi insan oldugu icin soylememis neyse beni buldugunda ben kpssye hazirlsniyordum sevgili olduk aradan uc ay gecti nisanlandik bsna dediki calismani istemiyorum ben tepki verdim tabi oyle boyle tamam dedim ama benim aklimda evlenince nasilsa kandirim calisirim diyordum evlendik ve ne tartismalar yasadim calismak icin adam hayir diyor baska birsey demiyor kabul ettirmem imkansiz bana dediki bana soz vermistin tamam calismam demistin dedi neden boyle yapiyorsun dedi sonra dusundum esimi cok seviyorum ve calismak icin onu kaybetmeyi goze alamam cunku evlilogimiz yipraniyordu ben konuyu actikca ve sonunde onu oyle kabul ettim istemiyordu bende ustelemeyecektim bunu niye anlattim insanlari oldugu gibi kabul etmezsek hayat bizim icin cok daha zor olur sevgiliykende esin boyleydi simdide boyle ama o zamanlar hicbirseylerini gormuyoruz yani canim birak oyle olsun dayagi ickisi basaka seyleri olmadiktan sonra bence evliliginden tat almaya bak yapmazsa yapmasin birak bi insana zorla yaptirilan isten zaten hayir gelmez bunlar benim dusuncelerim canim haa bu arda yatagini asla ayirma benden sana tavsiye canim kafana takilacak bi sorunun yok o yuzden hic yipratma kendini
Sen emziriyorsun bebegin daha kucukk.. kilonda abartili degil ki.. kiii 400 gr vermissinn.. bu iyi yanii
Kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ediyorum.Eve gidince fırsat olmuyor iştede gizli saklı acele yazıyom.Geçmiş uzun son sayfayı okuyabildim.
Mevcanım iyi olmanıza sevindim!P.tesi görüşürüz inş
Nelsonum sen zaten zayıfsın canımvebölgesel bi sorunda göremedim!Çok zarif ve şıksın bu arada.
Şükran saol canım
Hikmtm canım benin inş biz 1. Olmuşuzdur :)
Nelsonum sana yardım etmesi 6 günnedeniyle olmasınEşimde hiç yRdımcı olmazbeceremrz suyu bile ben mutfaktan getiririm.Ama küs olduğumuzda hep alttan alır kızacağım şeylere kızmaz mesela.Önemli olan bunu hep yapması ama değiştirmen güç olucak 7 şinde neyse 70 inde de böyle olucaklar herhalde:/
Ooo nazlma hosgeldin. Bu forumda kilolarindan kurtulacaksin arkadasim. Bebis napiyor? Keci peyniri vermeye basladim ben benimkine. Sen hangi peyniri veriyorsun. Bulmusken soriyim.oooooooooooo bunlar ne yaartik yarin yerim bunlari yaaa canim acaip tatli istiyor.bu zamanlar hep cayla icerdim onun yerine simdi elma yedim. bide su iciyorum.diyeti bozmak yok diyorum.ustelik evimi toplamaliyim yemek yapmaliyim.bunlari yapmaya kalkiyorum.o zaman tatliyida unuturum
önerilerin içi teşekkür ederim canım..işte şartlar bazı şeyleri yaşamayı gerektiriyor...yatak konusunda kendimi suçlu görmüyorum.. :) belki haklısınız bu konuma gelmemek için yıllarımı verdim.. ama bu konuda uğraşan artık ben olmayacağım onu biliyorum...
Ooo nazlma hosgeldin. Bu forumda kilolarindan kurtulacaksin arkadasim. Bebis napiyor? Keci peyniri vermeye basladim ben benimkine. Sen hangi peyniri veriyorsun. Bulmusken soriyim.
Nelson yataklarimi ayirdin? Ferodo nun dedigi gibi ayirma bnece arkadasim. Gecmisi bebgimden firsat bulup okuyamiyorum. Yazamiyorum da simdi uyuyor ben de oyle vakit buldum.
Citirlar kim birinci oldu. Bir tablo yapsaniz keske daha motive olursunuz. Hem de karsilastirmali olarak kilolari gormus oluruz.
Amin canim saol :) Ah ah canim ben evlendigimde tam 70 kiloydum cok guzeldi sonra kilo aldim ve hamile kaldim o zaman 77 kiloydum 87yle dogum yaptim iste simdi vermeye calisiyorum ins ikimizde ulasiriz hedefimize :))
Hikmetim ya hemen zayiflamak istiyorum galiba ama zaman gerek bunu bi anlzyamadim ben:26:
Veeeeeee işte buuuuuuuuuuu
Başlama60.
Geçen hafta 60
Bugün 58.9
Giden 1 kilo 100gram
Hedef55
Allahım allahımmm
Şimdi size bakim
6,30: yarım dilim ekmek-bir kase çorba-bir dilim salam
8,30:3 hac hurması
12,00:6-7 tane yaprak sarma-1,5 kase çorba-cacık-domates
15,30:2 tane hac hurması
17,30: 1,5 kase lahana çorbası-bir salatalık --bolca salata-1 dilim tam buğday
22,00: 3yk yoğurt içine yarım nar
su: şimdiden 3 litre oldu
3 bardak bitki çayı
bolca şekersiz çay
sporlarım..
40 dak plates
300 ip atlama
10 dak bel hareketleri..
Sehracım tebrikler. Hedefine çok az kaldı. Azimli Sehraa, 55 olmazsam neyim SehraaVeeeeeee işte buuuuuuuuuuu
Başlama60.
Geçen hafta 60
Bugün 58.9
Giden 1 kilo 100gram
Hedef55
Allahım allahımmm
Şimdi size bakim
Hemennn zayiflamayin kim istemezzz ki....
Yarin doktora git bakalm kotu bise yoktur kotu dusunmeee ltfn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?