Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Ay kızlar öncelikle şüküm eprum papatysm kızçelerim bugünde raporluydum sabah bi kalkıp giyiniyim dedim yok o gücü o takati bulamadım kendimde tekrar yattım geri doktora gittim yine sabaha kafar hömk hömk öksürdüm eşime acıdım valla,ama moralim çok yüksek 5leri gördüm sonunda ve epruuuum bu hafta senleyim cumaya daha iyi rakam görcem allahın izniyle düşcem şüküm 55eee hadi kim önce düşcek nelsonmu senmi benmi barmısınız iddaya tahminleri alalımmmm??!!!dikkatli tahmin edin atlarım üstünüzeee,ama hadtaydımya ondanmı verdim acepneyse giden gittiya,aman sağlıkla sıhhatla giden gitsin amin.
Nellll arkadaşım ms hastası oldu ona gitcez dedinya sonradan çıkıyor demi bu ?beyin gonk yeyersizşil hateketlerde kısıtlama falanmı oluyor merak ettim yaşı ksç ailede carmı?safiye soymanın oğlu var benim bildiğim o hastalıkta olan allahım muhafaza etsin kaldıramayacağımız yük yüklemesinn ,nelll banada gönder faceden foto,eleştiririm güzele güzel kötüye kötü neyse o ..sen daha evel yatak ayırma olayına çok karşıydın şimdi bunu yapmana şaşırdım,ama bence büyük oynuyorsun,istediğin şeyler basit ama cezan büyük,kırmızı etekle çık evden 6gün yatak ayır!!vazo kıranı idam etmek gibin bişey cezan,tasvip etmediğimi belirtmek istiyorum.azcıkın göz makyajı tavsiye ediyorum ve kaş kalemi..alakasız oldu ama
Pspatyaaaa nelde ekliyim ben,sende beni ekle emi görim seni bi..sende gönder fotonu.benim açık halimi daha çok beğenirler,kıyafetlerimde çok yönlü hsnımlarla olduğumda tatilde evde eşimin yanında falan bolca trend kıyafetim var göz zevkime güveniyorummm
Kızlar dikkat ettiniz mi biz bazen bazı zsmanlarda topikcenek kilo veriyor alıyor yada stabil kalıyoruz buna ayların yada haftaların ayın hareketlerşne bağlamaya başlıcam çok ilginç bi durum var bence ne bilim derin bi araşyırmaya giresim var bununla alakalı..ama şu bi gerçek tam zayıflsma vakti günler kısa moda girdik alıştık yeni düzene hedeflere ulsşalımm
Ben dahs işk hafta tablo yapmıştım ama nete aktarmadı haka net yok dvde bi türlü bi atarlsmadık eşim benden ben ondsn bekliyoruz bunu yüklenmeyi ceplerdede internet olunca erteledikçe erteledik olmazsa ksğıda tablo yapıp resmini çekip telden yükliyim cepten resim kolay yükleniyormu kk ne??
Mevvv çok şükür iyileşti kızınn
Hawar kilo almadın teprikk
Papatya öğlen ödül ne yidinnn
Hkmtt eferin ablana selam söyle okadar güzel gülmesin
Btll ya sen o gotoda nadıl 80küsürsün ya yuh
Eprum hafi bakalım hedefin ksçtı senin bsk gitmiş sınuçtaa
Kangurum nirelerdesinn??
Hükümet kadına gidesim var
Geçen hafta bersaatin benim dünyama gittim tavsiye ederim heleki meslejtaşlarıma şiddetlennn öperim göbeklerinizden))

Kizceler nasilsiniz ne guzel kilolar vermissiniz ozellikle ebru sen uzun zamandan sonra iyi bi baslangic yaptin ben bunu calismanin verdigi duzene bagliyorum
Benim icin artik cuma tarti gununu cagristirmiyor bile okadar koptum olaydan kafam cok bulanik dun esimle tartistik kizim da huy degistirdi gece uyumaya ayagima yatan cocuk ciglik cigliga kaciyor uyumak istemiyor ne oglen ne gece yemekte yemiyor birde bunlarla ugrasiyorum stresim tavan yapmis durumda
Sehram dedim aaa beni unutmus yazmamis uzuldum bi de baktim kangurum yazmissin yuzum guldu insan hassas olunca ilgi istiyor sanirsam esimi bu yuzden bogmak istiyorum fazla ilgi gosterge ölur sankim
Offf offf suan yeni bebis gelcek biz hala daha oturtamadik bazi seyleri hos oturmasi bi 5 seneyi bulur gibi
Bu arada nazim sormussun 27 aylik bi kizim var canim 3.5 yillik evliyim

Son düzenleme:
Sal Sal gitsin yavrum yaa nasılsa geçmiyormu tartışmalar sürtüşmrler,iki güzel dözle kandırmıyorlarmı bizi sonra yelkenler foraaa..üzüldüğüne üzülürsün sonra bak millet tüp bebekle bilene hamile olmuyor, kızına gelince en krtik zamanı ergenlik zamanı çocukların huy değiştircek sabır kırma sakın onu

Beni unutmussun cok kirildim cokkkkkkkkk

Sen çemkiriksin meslektaşımı üzüyosun sana laf atmıcemmm
Şaka şaka senin diyetten evel sağlığını halletmen gerek yok çocuğun obezmiş yok diyetisyenmiş deli mi ne?

Sehraaaa kiz noye ole dedin dahami kilolu duruyorum yoksa
Osgecimm kimim evliligi oturduki bizde surekli tartisiyoruz ve inan bu ara benim kizimda huy degistirdi aksam normal saatin de uyuyo gece 11 12 uyaniyo gozunden uyku akiyo ama yok uyumumicam diye deliriyo kizmak istemiyorum kendimi sıkiyorum ondamda boynum ayriyo inanirmisin

3 yemek kasigii nar ustune yogurttt hmmmm
Coook guzelmisss...
Tavsiye ederrmm
Kubraa foton nrde bn ndn goremiorummmm
Sehraaaa ablaam superdrr

Sen çemkiriksin meslektaşımı üzüyosun sana laf atmıcemmm
Şaka şaka senin diyetten evel sağlığını halletmen gerek yok çocuğun obezmiş yok diyetisyenmiş deli mi ne?

Ah ah o meslektasinin bana neler yaptigini bi anlatsam burdan senin oraya yol olur takmiyorum seviyorum cunku onu neyse oyle olsun bakalimmm

Herkese iyi gecelerrr, tatli ruyalar canecanlar.. guzel bir hafta sonu sizlerlee olsuunn..
Kacamaaaaklaraaaa hayirrrr
Kacamaaakllaaraaaa hayirrrr
Sewgiyle kalin muck

Hikmetcim canim 799 .sayfa

Dogru yaaaa paylasmistinn gorunce hatirladmm inanilmazzz degisimmmm yaniii ins bnde snn kdr zayiflarm yaaaa.. ilki baya kilolu, ikncsii narinnn yani kiz oglis uyuduu bnde uyucam, firsati degerlendirmk gerek dimi cok optm

Dogru yaaaa paylasmistinn gorunce hatirladmm inanilmazzz degisimmmm yaniii ins bnde snn kdr zayiflarm yaaaa.. ilki baya kilolu, ikncsii narinnn yani kiz oglis uyuduu bnde uyucam, firsati degerlendirmk gerek dimi cok optm
saol canim teskkur ederim sende incecik olcaksin eminim tabi bende daha incelmek istiyorum tabi degerlendir canim iyi geceler benim kizda uyudu ama ben niye uyumuyorum anlamadim

Sehraacım tabii ki de önce ben inicem 55 e. Hiç heveslenmeyin bence. bu haftanın haricinde her hafta az çok kilo veriyorum.
İlk ben inicem 55 e ama ilk de ben herşeyleri yemeye başlayıp 67 ye geri dönücem. İşte o zaman siz beni geçmiş olcaksınız.

bugünkü menüm
sabah aç karnına 1 türk kahvesi
kahvaltıda 2 tabak tarhana orbası küçük bi kıyı olan tarafından ekmek 2 bardak şekersiz çay küçük oğlum kabızdı onayaptım zeytin yağlı 1 saate kalmadan nevar ne yok yaptı 5-6 gündür yapmıyodu ona yedirirken benimde canım çekti
ara arkadaşımdaydım türk kahvesi içtik
öğle komşudaydım hafta da bir birbiimize oturmaya gideriz komşularla orda 2 küçümencik krep yarım kase makarna masus ben yemeğim fazla diye oğluştan kalanları yedim ebruu sen geldin aklıma bak şimdi içi oğluşa dışı ebruşa :))) hatırladın mı :)
1 tane kurabiye az şekerli 5 bardak çay
akşam yemeği olarak 15 tane kadar kabuklu fıstık yedim
şimdi zencefillli çayımı içiyorum
spor yarım saat yürüyüş
su 1 litre

kızlar hepinze yazmıştım ama gönderemedim silindi
benim bu gün kontrollrim vardı endokronoloji ve kadın doğum 3 lü tarama zamanı gelmişti dr onu yaptı genel olarak iyi görünüyor dedi cinsiyeti net göremedi ama % 90 erkek dedi bacaklarını üst üste atmıştı o yüzden bacak arası net görünmüyordu çiko yedim yine aynıydı, net olamakla beraber erkege benziyor dedi eyer kordonla karışmadıysa bakalım sonuç almaya gidince bir hafta sonra tekrar bakacak

kenidinize iyi bakın yarın zamanım olursa uzun uzun yazırm kızlar iyi gecelerr çıtırlarr

Nelll fotoğraflarına bakmıştım yine baktım
Bi kere ayakkabıların çok tozlu ve boyasız,olmaz,yakıştıramadım tek tesellim sabah boyalıdır okulun köyde olduğu için yol yoktur tozda bata çıka gitmişsindşr yada bahçede nöbet tutmuşsundur öyle kirlenmiştir ,görmeyim bidahs
2.hem çanta hem etek kırmızı olmaz bişey patlatmalı kıyafeti bi çok şey göz yoruyor sadecene
3.o şal örtmüş örselemiş anne yspmış seni olmamış üşümüşsün diye tamamda uydu deyip o şalı almadın inşallah bu kıyafetin üstüneee
4.o kemeri görmek bile istemiyorum ince siyah tokası abartı olmaysn bişey olmalıydı hiç uyarmı kırmızıya siyaha bordo
5.kaş kalemi ve göz makyajı yapmalıydın
Kısacası temiz tokasız ayakkabı siyah ince zarif bir kemer siyah çanta ve hafif göz makyajıyla daha iyi olabilirdin.. Ama o gömlek ve etek süper olmuş

Nelson yaaa 3lt su caylarla senin lavabo durumun nee..
Ben lavabodan cikmiorrummm. Uykumdanda uyandirioo beniii..

sehra canım evet koştur koştur lavaboya gidiyorum .. altına kaçıran çocuklar gibi olmamak için .. görsen halimii gülersinn..
canım eşim aramızdaki meseleyi en doğru sen yorumladın... ne deyim... harikasın sen.. bende onaylamıyorum yatak ayırmayı .. eşleri uzaklaştırdığını düşünüuorum.. ama benimki hedef değil araç canım... kazanacağım .. buna inanıyorum...

ayakkabılarım köy ğretmeni olduğum için tozlu.. kış geldiya çamur bile olacak canım.. iki okul arası git gel her teneffüs iştee öyle oluyor.. eteğin kendi kemeriydi... ve ayrıca o şık kıyafetime bile bu kadar eksik bulursan buğünkü resmimi hiç görme sen.ama değiştirmeliyim anlaşılan.... of of felaket.. ama eleştirilerin süper ötesi.... . ne kadar korka korka sana resimlerimi gönderip sonrada yorumlarını her zaman keyifle okuyacağım.

sehra kız sen beni eleştirde ben giyinmeyi iyice öğreneyim.. ve eşim kıskançlıktan çatlasın yaa...

ve fark ettin mi kilolarımız çok yakın ama tahminimi söylüyorum... önce ben 55 olacağım haberiniz olsun...durdun demi şükrannn.. hadi tam gaz devamm...

papatyaya face linkini gönderdim...

sehra arkadaşım 82 li.. daha 31 inde.. evli iki bebeği var benim bildiğim kadar ile 5-6 yıldır ms hastası.. zor hastalık... o bana gelemediği için ben ona gidiyorum.. her gecen yıl ağırlaşıyor... şimdilik ayakta.. ama ileride hiç yürüyemez olacak.. kaçınımlmaz sonuç.. allah şifa versin... işe gidemiyor... raporlu ... değişik tedavi yöntemleri denedi.. ama ilerleme durmuyor.. sadece ilaçları biraz geçiktiriyor.. bir ara ilaç kulanımını bırakmıştı.. ondan sonra toparlanmadı.. tek başına kişisel ihtiyaçlarını karşılıyamıyor...yani anlayacağınız sağlık haricinde herşeyin iyi yada kötü çözümü vardır.. en zor imtihan sağlık.. ben koştır koştur yaşarken jkavga döğüş o tutunmadan yürüyemiyor bile...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…