- 19 Aralık 2011
- 1.513
- 161
- 123
- 40
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #8.441
Beni unutmussun cok kirildim cokkkkkkkkkAy kızlar öncelikle şüküm eprum papatysm kızçelerim bugünde raporluydum sabah bi kalkıp giyiniyim dedim yok o gücü o takati bulamadım kendimde tekrar yattım geri doktora gittim yine sabaha kafar hömk hömk öksürdüm eşime acıdım valla,ama moralim çok yüksek 5leri gördüm sonunda ve epruuuum bu hafta senleyim cumaya daha iyi rakam görcem allahın izniyle düşcem şüküm 55eee hadi kim önce düşcek nelsonmu senmi benmi barmısınız iddaya tahminleri alalımmmm??!!!dikkatli tahmin edin atlarım üstünüzeee,ama hadtaydımya ondanmı verdim acepneyse giden gittiya,aman sağlıkla sıhhatla giden gitsin amin.
Nellll arkadaşım ms hastası oldu ona gitcez dedinya sonradan çıkıyor demi bu ?beyin gonk yeyersizşil hateketlerde kısıtlama falanmı oluyor merak ettim yaşı ksç ailede carmı?safiye soymanın oğlu var benim bildiğim o hastalıkta olan allahım muhafaza etsin kaldıramayacağımız yük yüklemesinn ,nelll banada gönder faceden foto,eleştiririm güzele güzel kötüye kötü neyse o ..sen daha evel yatak ayırma olayına çok karşıydın şimdi bunu yapmana şaşırdım,ama bence büyük oynuyorsun,istediğin şeyler basit ama cezan büyük,kırmızı etekle çık evden 6gün yatak ayır!!vazo kıranı idam etmek gibin bişey cezan,tasvip etmediğimi belirtmek istiyorum.azcıkın göz makyajı tavsiye ediyorum ve kaş kalemi..alakasız oldu ama
Pspatyaaaa nelde ekliyim ben,sende beni ekle emi görim seni bi..sende gönder fotonu.benim açık halimi daha çok beğenirler,kıyafetlerimde çok yönlü hsnımlarla olduğumda tatilde evde eşimin yanında falan bolca trend kıyafetim var göz zevkime güveniyorummm
Kızlar dikkat ettiniz mi biz bazen bazı zsmanlarda topikcenek kilo veriyor alıyor yada stabil kalıyoruz buna ayların yada haftaların ayın hareketlerşne bağlamaya başlıcam çok ilginç bi durum var bence ne bilim derin bi araşyırmaya giresim var bununla alakalı..ama şu bi gerçek tam zayıflsma vakti günler kısa moda girdik alıştık yeni düzene hedeflere ulsşalımm
Ben dahs işk hafta tablo yapmıştım ama nete aktarmadı haka net yok dvde bi türlü bi atarlsmadık eşim benden ben ondsn bekliyoruz bunu yüklenmeyi ceplerdede internet olunca erteledikçe erteledik olmazsa ksğıda tablo yapıp resmini çekip telden yükliyim cepten resim kolay yükleniyormu kk ne??
Mevvv çok şükür iyileşti kızınn
Hawar kilo almadın teprikk
Papatya öğlen ödül ne yidinnn
Hkmtt eferin ablana selam söyle okadar güzel gülmesin
Btll ya sen o gotoda nadıl 80küsürsün ya yuh
Eprum hafi bakalım hedefin ksçtı senin bsk gitmiş sınuçtaa
Kangurum nirelerdesinn??
Hükümet kadına gidesim var
Geçen hafta bersaatin benim dünyama gittim tavsiye ederim heleki meslejtaşlarıma şiddetlennn öperim göbeklerinizden))
Kubraaaa ahh ahhh ins hedefimize ulasiriz. Bura sayesinde 6 kilo werdiysem bi 6kilo daha veirimmmm
3 yemek kasigii nar ustune yogurttt hmmmm
Coook guzelmisss...
Tavsiye ederrmm
Kubraa foton nrde bn ndn goremiorummmm
Sehraaaa ablaam superdrr
Sen çemkiriksin meslektaşımı üzüyosun sana laf atmıcemmm
Şaka şaka senin diyetten evel sağlığını halletmen gerek yok çocuğun obezmiş yok diyetisyenmiş deli mi ne?
Canim albume yukleyemedim ben foto gecmis sayfalari biraz arastirirsan bulursun hadi bi bakta yorum getir bana
Hikmetcim canim 799 .sayfa
saol canim teskkur ederim sende incecik olcaksin eminim tabi bende daha incelmek istiyorumDogru yaaaa paylasmistinn gorunce hatirladmminanilmazzz degisimmmm yaniii ins bnde snn kdr zayiflarm yaaaa.. ilki baya kilolu, ikncsii narinnn yani kiz oglis uyuduu bnde uyucam, firsati degerlendirmk gerek dimi cok optm
Sehraacım tabii ki de önce ben inicem 55 e. Hiç heveslenmeyin bence. bu haftanın haricinde her hafta az çok kilo veriyorum.Ay kızlar öncelikle şüküm eprum papatysm kızçelerim bugünde raporluydum sabah bi kalkıp giyiniyim dedim yok o gücü o takati bulamadım kendimde tekrar yattım geri doktora gittim yine sabaha kafar hömk hömk öksürdüm eşime acıdım valla,ama moralim çok yüksek 5leri gördüm sonunda ve epruuuum bu hafta senleyim cumaya daha iyi rakam görcem allahın izniyle düşcem şüküm 55eee hadi kim önce düşcek nelsonmu senmi benmi barmısınız iddaya tahminleri alalımmmm??!!!dikkatli tahmin edin atlarım üstünüzeee,ama hadtaydımya ondanmı verdim acepneyse giden gittiya,aman sağlıkla sıhhatla giden gitsin amin.
Nelson yaaa 3lt su caylarla senin lavabo durumun nee..
Ben lavabodan cikmiorrummm. Uykumdanda uyandirioo beniii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?