Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Nelson((gözlerim doldu hatta ysş düşecek neredeyse,Allahım nelete takılıyoruz biz..arkadaşının eşi ne durumda peki,çocukları?ailesi yanında mı?öğretmenmi?malulen emeklimi?erkenmi ölüyor bu kişiler? Lütfen biraz anlatsana bide en sonuna adını ekle dua etmek istiyorum

mesajlarına bak canım..

üye olmana geek yok elbise görünüyor canım..

Son düzenleme:
Sehracim dedigin dogru uzulmekle sorun cozulmuyor ama asik oldugum adamin bu hali de beni cileden cikariyor sorunumuz facebook.
Gun icinde yasananlar sabah kalk kahvalti yap zaten kv var oyle cilvelesme falan olmuyor esim ise gidiyor aksama kadar tlf msj yok ( normalde de olmuyor zaten ) sonra geliyor ben uyuyo oluyorum yine ayni seyler dun yegeninin dogumgunu vardi ona gitmistik geldik kv gitti odasina ben de birsey anlatiyorum heyecanli heyecanli elinde tlf facebook girmis beni gormuyor bile cogu zaman bunu yapiyor gece uykusu kacinca da aliyor eline tlf ben de uyucam diye debelenip duruyorum sinirden gunde 2 cift muhabbet etmek bu kadar mi zor.
Kari kiza bakmiyor tamam ama surekli uyesi oldugu partinin gundemini takip ediyor o ne yapmis kimkimle foto cekilmis offf
Hawarcim ins. Erkektir canim gerci kiz erkek cok muhim degil ama ilki erkek olsaydida bu kiz olsun isterdik o yuzden once saglikli hayirli evlat olsunlar ben de cok heyecanliyim cinsiyet konusunda esimin 2 abisi var ikisinin de 2 ser kizlari var ee bizim ki de kiz bakalim soylarin devami bize bagli benim tarafimda da kardesimin kizi oldu ee bi numune erkek olsa iyi olur gibi
Nelson canim kafami toplayip sana yorum yapamadim kusura bakma
Calisan bir bayanin esinden is yardimi istemesi bence en dogal hakki ama kimi erkek var tabiatina aykiridir yani istesen de beceremez yapamaz benim esim esofmanini cikarir o sekil orda durur ben gider asarim cogu zaman su asla kendi gidip koymaz ac kalsa gidip yemegini kendi isitmaz gider disardsn yer neden oyle gormemis alismamis el bebek gul bebek buyumus hala annesi ablasina ne nazlar yapiyo ben naz yaptirmayinca da tuhafsiyo haliyle demem o ki cok zorlama esinin potansiyeline gore is yuku ver
Yatak konusunda esine guvendigin icin bunu yapiyor olmalisin ben bunu yapsam esim uzun sure benle konusmaz ya da bosar okadar diyim cok buyuk bi hamle bu umarim tutar taktigin
Sen yazmistin gecen gun kabullenmek diye erkekler cidden cok duz mantik cok sıkmamak gerek rahat birakmak gerek birden degil yavas yavas adim adim degistir cok sert girme mevzuya yani
Arkadasina da icim parcalandi biz nerdeyiz nelere takiliyoruz insanlar nelerle ugrasiyor iki de yavrusu var ustelik neler yasicagini bile bile yasiyosun Allahm dusmanima gosterme boyle dermansiz dert(amin)

özgecim.. teşekkür ederim yazdıkların için... evet biz neleri sorun ediyoruz başlakarı nelerle uğraşıyor.. ve hayat öyle kısa ki.. ama elimizdekilerin kıymetini bilmek lazım değil mi..

Günaydın canlar.inanın uyumaya zor fırsat buluyorum.Sizden uzaklaştım geçmişi okuyamuyırum Ama inş şu düzenimi ve oğlumun. Uykusuna Düzrne girsin akşamları evde kk keyfi yapıcam .Herkes iyidir umarım.Eve gidince temizlik hazırlık yapıcam.kaynımı yemeğe kv annemleri yemeğe alıcam

Günaydın kızlar
Şehir dışındayım. Telden yazıyorum. Hem nelsona hem de özgeye uzun uzun yazmak istiyorum. Eve gidince yazıcam birşeyler
Nelson çok üzüldüm arkadaşına. Aslında şükretmeyi bilmiyoruz galiba

Gunaydiiinn canecaaanlaaarr
Oglan ayagimda uyuyoo ,, yatagina yatirsaam uynacakk. Hawa gunesli adanaaa, gezmeleree gderiz artk
Hawarcm, benim oglana da 7 ay kiza benziyor dedi. Sonra erkek dediii.. bacaklari kapali olunca yatisi benzioo diolar.. allahm saglikli sihatli dogum yaptrsn sna insaallah
Nelsooon elbisee cook guzelll
Ozgecm hamişimmm, hamilelik guzelgne guzellk katmistir kesiiiinnn ya biz face kullanmioruzzz, sewgiliyken nisanliyken coook kavga ettikkk. Ewlrnnce kapatma karari aldk. Esim daha baskindii tabiii.. esimde gun icersnde hiiiccc aramaz. Erkeklern dogasnda var. İlgiyi taktiklerle alacaksn. Bn oyle yapiorummm.. sevgi dolu oldugu zamanlri biliorumm. Esimizn sewgi dilini bilmioruz biz. Yaa bi kitp okuyordm yaaa. Bu vakit bulamadm da size yazayimmm. Uzulme ltfn ,, sen esin icin degerlisinn bunu bliorsundr deil mi..
Ebruş iş kadini olunca bide cocuklr ew isi nasil vakit bulabilesin uzulmee. Sen bizimlesiiin her zaman.

çıtırlarım günaydın...

buğün güzel bir gün geçirmeyi planladım.. bana ait güzel bir günn...

arkadaşa gideceğim.. ama gitmeden sporlarımı yapmayı planlıyorum..

akşam eltime gittim.. ee akşam yemeğimin üzerine bir kez daha akşam yemeği yedim.. buğün tutmam lazım şu koca boğazımı. ama öğlen evde değilim.. akşama kadar nasıol bir menu çıkacak bilemiyorum... yiyeceklerimin planıda yapmadım buğün...

papatyam evet hastalığı biliyruz ama yakınımınzdan biri hasta olduğu zzaman daha çok anlıyoruz o hastalığın sıkıntılarını... buğün canım arkadaşıma gideceğim.belki sebebi ben olan bir gülümseme yakalarım yüzünde.. o da bana yeter..

kendime sabah sabah bir türk kahvesi yaptım..

Son düzenleme:
Günaydın kızçelerrrrr,öncelikle şüküm vee nell pirt siz önce 55olcekmişsinizz görelimde bakalım bak ben 58.9sizden bie fazla olmama rağmen önce ben 55olcem çünküm kaynımın kınası düğünü var ideal olup sıkılaşıp korumaya girmem lazım geliyor ben bu işi yaparım yaa neki 3kilo 900gran benmi veremicem benden güçlümü üzerime yapışan yaplar?emrediyorum vücuduma gidecek bunlar hadi merabolizmam çalış bakemm

Kizceler tunaydin kizimi uyuturken sizlere bakayim dedim bugun yemek utu temizlik var is cok yani.
Belkim yarin kardesim ugruycakti bize .yegenimi de getirir hava guzel olursa hem severim ne guzel
Ebrucum canim duzenin zamanla oturcak kolay mi evdeyken bile yetisemiyorduk herseye ben de senle sohbeti ozledim eskiden gece ne sohbetler ederdik.
Papatyacim yazacaklarini bekliyorum canim
Hkmetcim bizde facebook kullanmiyorduk esimle benim zaten yok izin de vermiyor kendisine de ben izin vermedim konu oyle kapanmisti ozaman sonra bu parti isleri cikti mevkii olarak yukseldi toplantilar falan toplanti notlarini gosterdi bana facebook kullanmayanlar hesap alsin diye cok paylasim yapiliyor facebook uzerindem esimden herseyden uzak kaliyor diye acti hakliydi da gerekli yani ama isin tadi kacti iste bagimlilik yapiyor sanirim elinden dusmuyor tlf bazen gicik bi durum
Bu arada kv ve kizima ilgi gosterip opuyor seviyor .bi ben yetim gibi kaliyorum sanki benim ilgiye iht. Yok suan konusmaya basladik ama hala biraz resmi gibiyiz
Neyse kizcer ben yine kacar kostur kostur nereye kadar yaaa isyanim var diye bagiricammm bir gun

Selam kızlar annemlerdeyim yine. Kardeşim istanbula gitti. o arada hemen bi girip size bakayım dedim. Öğlen hariç yediklerime dikkat ettim hep. Cumaya daha iyi bi kilo bekliyorum. Sehraa, Nelson sizden önce ben 55 olmazsam neyim. Sizden daha az kaçamak yapıyorum bi kere, kazanırım tabii.

Nelsonum arkadaşının hastalığına çok üzüldüm gerçekten. 2 çocukla bu hastalığı çekmek büyük imtihan. Onu hatırlayıp halimize şükretmeliyiz. Allah ona da acil şifalar versin. Senin evliliğine gelince eşlerimizin bize yardım etmesi mucize bence. Erkekler ev işlerine yardım etme konusunda hep aynı yönden bakıyolar. Kadın evişi yapar, erkek işe gidip evin geçimini sağlar. Kadınlara çok iyi davranıp ilgi gösterirsek tepemize çıkıp şımarırlar vs.. Asırlardır bu düzen böyle sürüp gitmiş. Eşimle sözlüyken annemler ve babannemlerle onların evine yemeğe gitmiştik. Eşim o zaman çok hamarattı. Sofra kurar, kaldırır, salata yapar evi süpürürdü.(geçmişte kaldı eşimin bu halleri şimdi ayda yılda bir) Babannemler o akşamın sonunda eşimin arkasından demişti ki " ne o kız gibi sofra kurup kaldırmalar, halıyı gırgırlamalar filan, adam dediğin oturur kadın yapar, hiç böyle kız gibi iş yapılır mı". İşte diyeceğim o ki eşlerimizi biraz da eski toprak dediğimiz o büyükler bu kalıba sokuyo. Onlar da bu zihniyetten kurtulup da eşlerine yardım etmiyolar, şımarır diye evlendikten sonra eskisi gibi ilgi göstermiyolar.
Yatağını da ayırma canım, ters etki yapıyo, sevgi olarakta araya biraz soğukluk giriyo, herşey ondan sonra daha kötüye gidiyo. Bence
iyilikle davranarak mücadele et, ısrarlı ol ama çok da üstüne gitme. Zamanla düzelecek inş. Onu değiştiriyormuş gibi değil de yardım istiyormuş izlenimi ver. Onlar geç olgunlaşıyo ama çok da uyanıklar aslında. Bizim onların kötü yönlerini törpüleme girişimimizi seziyolar.
Oyüzden zorluk çekiyoruz diye düşünüyorum.

Özgecim, facebook takıntısı eşimde de var. O da futbolla ilgili haberler ve yenilikler için bütün gün facebooka takılıyo. Sabah 6:30 da işe gidiyo evden çıkana kadar kahvaltı yaparken bile mobilden face e bakıyo, gözünü ayırmadan. Evde iletişim sıfır. Önemli bişey diyecek olsam bile on kere seslenmem gerekiyo, kaldı ki muhabbet etmek, akıl orda. Nerdeyse wc de bile bakıcak. Eve erken gelse bile bütün boş zamanında telefon elinde. Erken gelmesine bile sevinemiyorum. Çok canım sıkıldı bizi biyerlere götür desem bile bağırıp kötü konuşuyo. Artık diyorum ki naparsa yapsın yeter ki iyi davransın. Seninki bari düzelir inş. Sabret, üstüne düşme. Erkekler fazla ilgi göstermeyi de sevmezler fazla ilgi gösterilmesini de. bi müddet kendi haline bırak, kendi sevdiğin şeylerle ilgilen,
onu hayatının ve keyifle geçirdiğin zamanın dışında bırak. bi süre sonra seni, ilgilendiğin uğraşılarını, ondan ayrı keyiflenmeni bile kıskanıp sana yönelecektr.

Hawarım 3 lü test sonucunun iyi çıkmasına sevindim. dr bana herşeye hazırlıklı ol, sakat filan çıkarsa aldıracakmısın diye sordu. Neye uğradığımı şaşırdım. Dualar okuya okuya yaptırdım ve sonuç bekledim. Allahtan iyi çıktı. Cinsiyete gelince Allah gönlüne göre versin. Ne olursa olsun sağlıklı olsun inş.
Diğer kızlar Papatya, Kübra, Ebru, Db, Hkmet, Sercan, Nazlıma, Mevcan hepinize iyi haftasonları diliyorum

Son düzenleme:
merhabalarrrr...
kv lerdeyizz... menumu yazıp cıkıcamm :)

uyandgmda sırkelı suuu ictmm..

kahvaltı: nesfiiittttt bi kase, bir adet yesil elma

ara: yesil cay, yarım armut

ogle: 2 ince galeta, 5 catal sucuk, 1bardak sekersiz cay, 3catal peynir, 3adet zeytin..

ara: yesil cay

aksam daaaa wallaa lahmacuuun yapılıoorrrr.. yicem ama fazla deiğiillll :)))))

ozgeeem cnm sıkma canını,, eminimm bu durum gecicidirr.. ustunee gite, usteleeeemeee.. normal davran ..
iyiliiikk yap her zamaann pohhpohhlaaaa... iyiliginleee ez kocanııı.. taktikk superr heee denendii uygulandııı.. uzun uzun o kitaptan yazıcam da vakit bulabilseem ahhh canımsınn hamişimmmmmmmm :))) harikaa bi anneesinnn :))) seninle gurur duyuyoruuumm yemin edermm..
sukraan annenlere selam tanımasam da:))) gusel bı hafta gecııriinnn :)))

diger kızlarr sizi de sewioreeeeeeeeeeeeeee

musmutluu hikoşdaan sevgilerr
mujukladım sizi :)

sehraaaaa bişe rica edicem sana. altta kilo takibi waryaa onun linkini atarmısın bende yapiym. suan pc deyim de

8-9 arası: 2 zeytin-5 çatal sucuk-1etimek-1 şekesiz türk kahvesi-çay
11,00---türk kahvesi-1milföylü börek
15:00-- 1 milföylü börek-bir etimek tatlısı-2krep
18,30-- bir kase çorba-bir kase yoğurtlu salata-6yk makarna
gece bir meyve yerim belkii...

eve az önce geldim...sporum yok.. yapamayacağım.. kızlar.. şimdi komşuma çıkacapım...

benim bu haftaki yoldaşım kimdi.. kübracımm.. hadi eleştir menumu .. bu hafta en az 1,5 kilo verip sehrayı geçmem lazım...

elinizdeki herşeyin kıymetini bilin...

Son düzenleme:
Mnm

Sabah 10buçuk
Birbıçuk dilim çavdarekmek
Birbuçuk dilim beyaz ekmek
Birbuçuk yumurta
İki kk peynir
5zeytin
Üç kaşık tahin pekmez
Salata
Ara orta kahve sonra
4mandalina
İki kaşık nohut
16.30
Bir tabak yeşilmercimek
Salata
Bir dilim ekmek
19.45
Üç kaşık etli nohut
İki minik dolma

Az evel çeyrek dürüm çiğköfte

Gülme nelson gülme şükran!!!cuma 58im!!

ah sehracım menunu okudum dedim harika.. aaaaa o da ne çiğ köfte dürüm mü :) :) :) :)

doğru yol canım.. sen böyle ye.. ben senden önce 55 olurum zaten... :)))

Menüm
Kahvaltı 1 yumurtadan kaşarlı omlet( az yağlı)
5 yeşil zeytin* şekersiz çay
1 kk beyaz peynir* 2 dl ekmek

ara 2 mandalina

Öğlen 2 dl nutellalı ekmek* 2 banım incir reçeli
az beyaz peynir* çay (yaptığım son kaçamak)

Akşam 1 kase tarhana çorbası * 6 kaşık barbunya yemeği
1 kase yoğurt* 1 dl ekmek

ara 3 light bisküvi

Su 1.5 lt
Spor 30 dk markete yürüyüş
30 dk pilates

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…