- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #8.461
Sehracim dedigin dogru uzulmekle sorun cozulmuyor ama asik oldugum adamin bu hali de beni cileden cikariyor sorunumuz facebook.
Gun icinde yasananlar sabah kalk kahvalti yap zaten kv var oyle cilvelesme falan olmuyor esim ise gidiyor aksama kadar tlf msj yok ( normalde de olmuyor zaten ) sonra geliyor ben uyuyo oluyorum yine ayni seyler dun yegeninin dogumgunu vardi ona gitmistik geldik kv gitti odasina ben de birsey anlatiyorum heyecanli heyecanli elinde tlf facebook girmis beni gormuyor bile cogu zaman bunu yapiyor gece uykusu kacinca da aliyor eline tlf ben de uyucam diye debelenip duruyorum sinirden gunde 2 cift muhabbet etmek bu kadar mi zor.
Kari kiza bakmiyor tamam ama surekli uyesi oldugu partinin gundemini takip ediyor o ne yapmis kimkimle foto cekilmis offf
Hawarcim ins. Erkektir canim gerci kiz erkek cok muhim degil ama ilki erkek olsaydida bu kiz olsun isterdik o yuzden once saglikli hayirli evlat olsunlar ben de cok heyecanliyim cinsiyet konusunda esimin 2 abisi var ikisinin de 2 ser kizlari var ee bizim ki de kiz bakalim soylarin devami bize baglibenim tarafimda da kardesimin kizi oldu ee bi numune erkek olsa iyi olur gibi
Nelson canim kafami toplayip sana yorum yapamadim kusura bakma
Calisan bir bayanin esinden is yardimi istemesi bence en dogal hakki ama kimi erkek var tabiatina aykiridir yani istesen de beceremez yapamaz benim esim esofmanini cikarir o sekil orda durur ben gider asarim cogu zaman su asla kendi gidip koymaz ac kalsa gidip yemegini kendi isitmaz gider disardsn yer neden oyle gormemis alismamis el bebek gul bebek buyumus hala annesi ablasina ne nazlar yapiyo ben naz yaptirmayinca da tuhafsiyo haliyle demem o ki cok zorlama esinin potansiyeline gore is yuku ver
Yatak konusunda esine guvendigin icin bunu yapiyor olmalisin ben bunu yapsam esim uzun sure benle konusmaz ya da bosar okadar diyim cok buyuk bi hamle bu umarim tutar taktigin
Sen yazmistin gecen gun kabullenmek diye erkekler cidden cok duz mantik cok sıkmamak gerek rahat birakmak gerek birden degil yavas yavas adim adim degistir cok sert girme mevzuya yani
Arkadasina da icim parcalandi biz nerdeyiz nelere takiliyoruz insanlar nelerle ugrasiyor iki de yavrusu var ustelik neler yasicagini bile bile yasiyosun Allahm dusmanima gosterme boyle dermansiz dert(amin)
Günaydın kızçelerrrrr,öncelikle şüküm vee nell pirt siz önce 55olcekmişsinizz görelimde bakalım bak ben 58.9sizden bie fazla olmama rağmen önce ben 55olcem çünküm kaynımın kınası düğünü var ideal olup sıkılaşıp korumaya girmem lazım geliyor ben bu işi yaparım yaa neki 3kilo 900gran benmi veremicem benden güçlümü üzerime yapışan yaplar?emrediyorum vücuduma gidecek bunlar hadi merabolizmam çalış bakemm
Mnm
Sabah 10buçuk
Birbıçuk dilim çavdarekmek
Birbuçuk dilim beyaz ekmek
Birbuçuk yumurta
İki kk peynir
5zeytin
Üç kaşık tahin pekmez
Salata
Ara orta kahve sonra
4mandalina
İki kaşık nohut
16.30
Bir tabak yeşilmercimek
Salata
Bir dilim ekmek
19.45
Üç kaşık etli nohut
İki minik dolma
Az evel çeyrek dürüm çiğköfte
Gülme nelson gülme şükran!!!cuma 58im!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?