- 23 Haziran 2013
- 5.202
- 3.825
- 448
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #8.481
Evettttt bende geldim peşinden.inşallah hep beraber kurtuluruz kilolardan.yok canım ben daha peynir vermiyorum.kahcaltıda sütümü içiyor.sen peyniri hazır mı alıyorsun..Ooo nazlma hosgeldin. Bu forumda kilolarindan kurtulacaksin arkadasim. Bebis napiyor? Keci peyniri vermeye basladim ben benimkine. Sen hangi peyniri veriyorsun. Bulmusken soriyim.
Nelson yataklarimi ayirdin? Ferodo nun dedigi gibi ayirma bnece arkadasim. Gecmisi bebgimden firsat bulup okuyamiyorum. Yazamiyorum da simdi uyuyor ben de oyle vakit buldum.
Citirlar kim birinci oldu. Bir tablo yapsaniz keske daha motive olursunuz. Hem de karsilastirmali olarak kilolari gormus oluruz.
Veeeeeee işte buuuuuuuuuuu
Başlama60.
Geçen hafta 60
Bugün 58.9
Giden 1 kilo 100gram
Hedef55
Allahım allahımmm
Şimdi size bakim
Evettttt bende geldim peşinden.inşallah hep beraber kurtuluruz kilolardan.yok canım ben daha peynir vermiyorum.kahcaltıda sütümü içiyor.sen peyniri hazır mı alıyorsun..
Maşallah canım.ne güzel.darısı bizlerin başına
sehracım teşekkür ederim senin sayende ben sende önce 55 olacağım..kaymaklı künefemii.. ye güzelim ye.. iskender üzerine mi yedin.. valla harikasın.. iskender 965 kalori+550 de künefe kaymağını katmadım...ye canım.. yarasınnn....
fenoda sen iki ayda kaç kilo vereceksin canım... diyetisyenine göre.. eeee şu diyet listeni paylaşasan da bizde faydalansak... ve diyetisyenin önerileri varmıydı.. bizede yazsan ne dedi ne etti..
zuzum menün güzel canım.. harika gidiyorsun..
ve biliyormusun ben yedim yemesine ama buğün iki kez istifrar ettim...şimdi mide ağrısından kıvranıyorum.. kesin bana nazar ediyır millet.. yok nel şunu yapar yok sen halladersin.. sen aldın bu evi.. heme araba kulanmayı öğrendin.. yok öyle yok böyle misafirlerim gitti.. bende misde ağrısı.. beni birgün çatlatıp öldürecek millet yaaa..
88 li cnm ya teşekkür ederim .. kelin ilacı olsa başına sürer hesabı kendimize çok faydamız olmasada yazıryorum birşeyler işte.. ama dün gece eşimle evi beraber temizleik.. söylendi ama yaptıı.. halılarımın hepsini silkeledi...söz aramızda.. ve bupünde deim saçımı yeni kestirdim fönlü bozulmasın çozukları sen yıka bende giydireyim dedim.ç.. yıkadı.. hem gündüz boyu çalışmıştı..bilmiyorum bu işi becerecem sanırım...
ve sen çok güzel kilo vermişin.. boy 1,75 ise 57 az değilmi... ben 1,61 imle 55 hayali kuruyorum... şimdi kaç kilosun canım...
70 kiloyumzaten 57 den vazgeçtim canım yaaa iri kemikliyim 63 daha uygun bana 67 nin altını gördüysem de çocukkendir kesin. Ama bu defa kararliyim hedef 63. 36 beden olur o zaman herhalde. Hayırlısı bakalım. Sen gerçekten de becerecek gibi duruyorsun helal sana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?