Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Kizlar, aksam yemegnde lahmacun demistim ya. 3 adet yedim.. kucuktu.. 1bardak ayran ictim.
Karnim fenaaa şiş.. anlamadim giitttiii... yemek yemeden once sistiii
Bugun kv lerde kalicaz. Yarin bize gidicez hep beraber... salonda kose takimi war, onu oturma odaasina tasicaz. Oturma odasndaki koltuk takimini da salona koyucaz degisiklik iyidirrrr ewi de oglana gore duzenlememiz gerek. Yarin yorucu bir gun beni bekliyor. Kizlar oglum emeklemeye calisiyor. Sürünereek ilerliyoorrr.. bi de babasina gidio ya kucaginda oglum gel diyorm bana gelmiyor. Ama ayni seyi babasi gel diyor atliyor resmen babaasinaaa kocam dio bakk sna gelmio diye sewinioo esseeek

Kizlarr, herkese iyi geceleer...

Evettttt bende geldim peşinden.inşallah hep beraber kurtuluruz kilolardan.yok canım ben daha peynir vermiyorum.kahcaltıda sütümü içiyor.sen peyniri hazır mı alıyorsun..
Veeeeeee işte buuuuuuuuuuu
Başlama60.
Geçen hafta 60
Bugün 58.9
Giden 1 kilo 100gram
Hedef55
Allahım allahımmm
Şimdi size bakim

Maşallah canım.ne güzel.darısı bizlerin başına

Kizlar bebekler icin pirinc pilavi tarifini acilen verebilir miiniz? Dr a sormayi unuttum da.

Peyniri hazir veriyorum. Inrk prynirine donduk yine. Ogurdu kendim yapiyorum. Pilav tarifi verir misin cnm.

Gunaydin citirlarim nasilsiniz ben iyiyim cok sukur kizimla oturuyoruz birazdan uyutucam kahvalti hazirlicam esim bu hafta evde guzel bi kahvalti yapalim ama dimi :))
Kizlar yaa bu hafta sonu baya kacirdim yani ben ole hissediyorum tamam dun oructum durun menumu yazayim
Yarim kase mercimek corbasi
Bir servis kasigi firinda mantarli kasarli kofte
1 yk pilav
Buraya kadar guzeldi ama asil simdi utanc verici
Bir dilim pasta
Bir tane sobiyet
kucuk kase asure ((((
Dun kizima dis pastasi kesitik annemler kvler ablamlar herkes vardi sasirdim iyice yeme isinde ins bugunden dikkat etmeye baslaya bilirim bu hafta 1 kilo vermek istiyorum diyet listeme tam uyucam :26:

kızalr son misafirlerimide ağırladım.. buğümkü menum bir az değişik ve karbonhidrat ağırlıklı oldu ama yinede yazacağım.. sevin sehra yedim buğünn...

sabah:lahmacun hamuru inceliğinde çeyrek pizza
11.00 az şekerli türk kahvesi
13-16 arası: bir dilim etimek tatlısı-bir milföylü börek-yarım kase makarna salatası-1 tane kırmızı mercimek köftesi-ahmacun hamuru inceliğinde çeyrek pizza-bol şekersiz çay

18,00: bir ev yapımı puğaca yiyeceğim.. şimdi pişiriyorum.. sıcacık canım çekti....

yapacağım sporlar... 40 dak plates

Kizlar merhaba iyisinizdir insallah doktora gittim boyun duzlesmeinden dedi krem verdi hareket verdi yapicam iste onlari veeeeeeeeeeee diyetisyene gittim tam bir saat oturduk yaninda cok i.giloydi muhtesem bi liste hazirladi bana kan tahlillerim yapildi ona gore herseye tek tek bakarak yaptik birlikte listemi yarindan itibaren o listeyle iki ayda eski halime donecegim bir ay sonra kontrol var cok mutluym cok keske daha once gitseymisimmm gecmise bakayim bi neler yapmissiniz

sabah aç karnına türk kahvesi
08:30 da okulda olmamız gerekiyodu atamızı anma töreni için o yüzden kahvaltı yapamadım saat 12:00 3 dilim çavdar 3 bardak çay 2 tatlı kaşığı sarelle 2 tatlı kaşığı kadar salça 2 zeytin salatalık roka maydonoz
ara görümcemdeydim kahve içtim
akşam 1 tabak kıymlı makarna
lahana çorbası
su 1.5 littre
spor yarım saat yürüyüş

Bugün etek almaya gittim 40 giydim önce biraz bol geldi kız zaten elime aldiğimda 38 mi demişti 40 dedim olmaz diye korktum olmadı önce baktım fermuari yarım açmışım giydim biraz bol oldu kilo vermeye de niyetliyim ya 38 aldım Allah ım mahcup etme diyip giydim oldu hatta biraz bol bile ama kalçadan düşmesi zor kotta da 28 aldım o da biraz dar ama olcak inşaallah sizinle paylaşmadan edemedim herkes yeter zayıflama artık diyor ama yetmez 7 kilo daha hedef koydum olacak inşaallah belim de 73. 65e kadar yolu var hadi hayırlısı
Burayı bıraktığımda 69.9 dum. 79.9 u gördüğümde karar verdim 57 diye ama 57 çok az bana. Boy 175. Hkmt seninle aynı yani.çok mutluyum kızlar yaaa... Vaktim olmuyor malum nedenlerden. Sehraa zil tak oyna kız giremiyorum. Senin yüzünden değil ama kırgınlığım falan da yok cooooooook seviyorum seni.
Şükran oğlum dedikce benimki geliyor aklıma aynı aydalar.
Özgecim çok kilo alma hicbir şeyi de takma kafana benim ki de anlamıyor beni hamileyken ne olmus yani ben seni her zaman seviyorum ne alaka kabilelerinle hamilelikle modunda oluyor erkek işte..
Ebrum her çocuk hasta da olur kıskanır da huysuzluk da yapar yanında olup olamamakla ilgili değil ama imkânın varsa fenodonun da dediği gibi çalışmayıp onun yanındayken özgüven aşılasan daha sağlıklı olur bence benim fikrim
Fenodo sen eş kıskançlığını gel de bana sor roman olur, ama seni seviyor demekki sıkma canını diyetisyene gitmene sevindim inşaallah rahatça verirsin kiloları. Geçmiş olsun bu arada
Hawar iyi yaptın hamilelikten önce kilo vermekle doğumdan sonra hepsi gider dikkat edersen
Kübra hic göstermiyosun 80 falan fıstık gibisin
Papatya inatçı kiloların gidecek inşallah
Mevcan geçmiş olsun kızına
Ve nelson gerçekten psikolog gibisin insalah eşine uyguladigin yöntem ise yarar okuyorum sürekli yazdıklarını arkadaşına da çok üzüldüm Allah yardımcısı olsun
Zuzu menüler güzel zaten çocuklar ve yokusla spor da yapıyorsun
Hepiniz yakında çıp çıtır olun öpüyorum
Atladigim varsa affola çok yoğunum mutluluktan yazmak istedim

Utanç menüm
6da
Üç mandalina
Sabah 11
İki kk peynir
Bir kavurmalı yum
Salata
5zeytin
Bir dilim çavdar
1dilim normal ekmek
İki üç banım tahinpekmez
Sonra..

Gezmeler tozmalar sinemaya gittik hükümet kadın2
Bir iskender((
5soğan halkası
Bir kaymaklı künefe((
Offff off
Sinemasa üç avuç mısır
Gün içinde iki orta kahve
Battı balık yan gider ilenn
9buçukta yarım dürüm çiğköfte
Allahım ben naptım(
Nell sen yine iyisin ya ben ya benn(
Şükran sen ne yidin??:18:

sehracım teşekkür ederim senin sayende ben sende önce 55 olacağım..kaymaklı künefemii.. ye güzelim ye.. iskender üzerine mi yedin.. valla harikasın.. iskender 965 kalori+550 de künefe kaymağını katmadım...ye canım.. yarasınnn....

fenoda sen iki ayda kaç kilo vereceksin canım... diyetisyenine göre.. eeee şu diyet listeni paylaşasan da bizde faydalansak... ve diyetisyenin önerileri varmıydı.. bizede yazsan ne dedi ne etti..

zuzum menün güzel canım.. harika gidiyorsun..

ve biliyormusun ben yedim yemesine ama buğün iki kez istifrar ettim...şimdi mide ağrısından kıvranıyorum.. kesin bana nazar ediyır millet.. yok nel şunu yapar yok sen halladersin.. sen aldın bu evi.. heme araba kulanmayı öğrendin.. yok öyle yok böyle misafirlerim gitti.. bende misde ağrısı.. beni birgün çatlatıp öldürecek millet yaaa..

88 li cnm ya teşekkür ederim .. kelin ilacı olsa başına sürer hesabı kendimize çok faydamız olmasada yazıryorum birşeyler işte.. ama dün gece eşimle evi beraber temizleik.. söylendi ama yaptıı.. halılarımın hepsini silkeledi...söz aramızda.. ve bupünde deim saçımı yeni kestirdim fönlü bozulmasın çozukları sen yıka bende giydireyim dedim.ç.. yıkadı.. hem gündüz boyu çalışmıştı..bilmiyorum bu işi becerecem sanırım...

ve sen çok güzel kilo vermişin.. boy 1,75 ise 57 az değilmi... ben 1,61 imle 55 hayali kuruyorum... şimdi kaç kilosun canım...

Son düzenleme:

70 kiloyum zaten 57 den vazgeçtim canım yaaa iri kemikliyim 63 daha uygun bana 67 nin altını gördüysem de çocukkendir kesin. Ama bu defa kararliyim hedef 63. 36 beden olur o zaman herhalde. Hayırlısı bakalım. Sen gerçekten de becerecek gibi duruyorsun helal sana :)

bakalım yaşayıp göreceğizzz... ama inşallah bereceririm..

ya şöyle düşünsek beceririz aslında.. ev işi kaına ait değildir.. dinen bile ev işini kaıdının yapma sorumluluğu yoktur.. ha bu hemen asileşelim anlamına gelmiyor.. ama biz evişi yapıyorsak kendinizdendir. görevmiz olduğu için değildir. doğrumu.. erkek ev işine yardım edince eşine bir hediye vermiş olmuyor.. kendi evinin işini yapmış oluyorki bundan dolayı eşine surat asmaya yada tepki göstermeye hakkı yok diye düşünüyorum...ki olmaı gerekende bu.. yani kadın çalışsın yada çalışmasın erkek yardım etmeli bence...

Ben seni kötümü gönderdiydim kız niye ben şutlamışım gibin konuştun öyle bilemidim bennn:44:

İyi geceler hanımlar.yediklerimle karşımlzdayım.
Sabah 10:30 da azcık reçel ekmek ve çay.
Geç yediğimden ara yemedim
Öğlen 13:30 fırında tavuk yemeği ve çok az ekmek.
Ara 1 portakal.fındık ve badem.
Akşam 18:00 sütlü musli..şimdi su içiyorum bolca.

Git colugunla cocugunla ilgilen dediydin yaa ondan dedim merak etme alınmadım diye seni tanıyorum çünkü kimsenin kalbini kırmazsın sen sadece yanlış anlayanlar oluyor ya seni ondan dedim

İyi geceler kızlar.dÜN akşam kaynımları yemeğe aldım.Geç yattık.Bugün beynimin bi tarafı çıkıcak gibi ağrıyordu.evi topladım çamaşırdı yemekti oğlumla ilgilendim.Kyrabiye istedi onu yaptım.Kuaföre gttm çalışıyorum saçlarım belimdeydi.Kısa kolay fön çekebileceğim bana yakışıcak bişi dedim.Kısa kesmişİlk kez bu kadar kısalar.Giitti saçlarımBen kısa modern bi model istedim ama perçemlerimde kısa kesmiş baya önüme düşüyolar.Off elim hep saçlarımda olucak iştedeYa ben o kuafere sadece kesimi içinn gidiyordum senelerce yüzüme giden modeli biliyor diye.Diger 2 kuaförlerim yarı fiyata kesiyolar ama onlara başka şey için gittiğimden güvenemedim.Ama mahfetti bi daha gitmem kaybetti beniOglumda tel attı yere tel kapalı bozulduNapıcam telsiz işteyken size bakıyordum birazda olsa.Oglumu eşimi arıyorudum offf kızlar canım çok sıkkın.Neyseki 3 saat önce başım geçti.Yine bu saat oldu ve ben hiç bişeye yetişemiyorum.Ogluma eşime arkadaşlarıma evime annemlere herkese yetişemiyorum artık.Siz çalışan arkadaşlarımı şimdi daha çook iyi anlıyorum.Geçmişe bakmay a çalışayyım.Ama uyumakta istiyorum.

Amaaaa dayanamadım.ince dilim ekmekle peynir ve Salam yedim başım dönüyordu çünki.diyet yapıyorum derken sütümü azaltmıyım dedim

Son sayfaya baktım.Sehra delüsüüü ortiii naptın öyle bana garezin mi var.Künefe istkender ikilisini yine yemişsin(bende çok severim).Bigün buluşup beraber yiyelimAma artık dikkat yenicez kızçeleri:13:Tel yarın tamire vericem bakalım kaç gün telim olmadan geçicekMerak etmeyin gerçi merak ediyomusunuz orası meçhul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…