- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #8.501
Kizlar merhaba iyisinizdir insallah doktora gittim boyun duzlesmeinden dedi krem verdi hareket verdi yapicam iste onlari veeeeeeeeeeee diyetisyene gittim tam bir saat oturduk yaninda cok i.giloydi muhtesem bi liste hazirladi bana kan tahlillerim yapildi ona gore herseye tek tek bakarak yaptik birlikte listemi yarindan itibaren o listeyle iki ayda eski halime donecegim bir ay sonra kontrol var cok mutluym cok keske daha once gitseymisimmm gecmise bakayim bi neler yapmissiniz
günaydınnnnnnnnn
Allaaahhhbii mewcaaan esintisi mi oldu mu ne
Papatyam, ortağım canını sıkma madem oğlunun haberi yok yarın filan telafi edersin sen. Güzel bi sürpriz olur gerçekten, çocuklar alınan şeylerden ziyade anne babalarının kendileriyle vakit geçirip ilgilenmesiyle mutlu olurlar, yaşları kaç olursa olsun.bu öğlen için çok büyük bir pişmanlık var içimde. cumadan kendi kenidme plan yapmıştım. bu öğlen oğlumu okuldan alıp onunla yeöek yicektim. ama haberi yok bazen sürpriz yaparım ben ona. nasıl da unutmuşum az önce aklıma geldi.
2. pişmanlığım bu öğlen kıymalı pide yedim. valla nasıl odu anlayamadım. böyle yersem kilo veremeyince hiç ağlamaya hakkım yok di mi kızlar.
mevcanım hoşgeldin canım aramıza...allah yardımcın olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?