Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Kızlar nihayet evime geldim. Koşturmaca içinde bi haftasonuydu. Oğlanın peşinden koş sobaya yapışmasın diye, kızın ödevlerine yardım, anneme yardım, totomun üstüne oturamadım nerdeyse hiç. Bacaklarım ağrıyo valla.
Sehraa, bi kere sana ümitsizliği hiç yakıştıramadım. Dişli rakipler buldum diye hevesleniyodum ben de. Haftanın başındayız daha, hiçbişey için geç değil. 58 seni bekliyo. e hadi ama. Ben az yedim haftasonu, seni bekliyorum. Nelsonun da sporları bile yeter zaten, o da tetikte. Beni de rakipten saymıyo galiba.
88' li hoşgeldin canım. Bebeklerimiz aynı ayda mı, seninki nasıl? Neler yapıyo? Allah bağışlasın.
Papatyam senden hiç ses yok güzelim. Nelr yaptın, nasıl gidiyo?
Ebruu üzülme kııız hemen herşeyin bi çaresi vardır. Saçını beğenmediysen kökü sende yine uzar, değişiklik olmuştur yine de. Telefon da tamire verirsin daha da olmadı alırsın kendine, çalışıyosun artık. Sim karta bişey olmadıysa takma kafana canım.
Nazlıma ye kız bişey olmaz emziriyosun sen. Hiç de pişman olma. Senin bebeğin küçük sütün kesilirse üzülürsün. Yavaş yavaş dikkat etmeye çalış. Arada bebek için o kadar kaçamak olur. Nasıl olsa yedim diye salıverme ama kendini. Sonraki öğünlerde dengele. Olcak bu iş.
Özgee sen de de keyifler iyidir inş. Hamilelik ve lohusalık en çok sevgi ve ilgi görmeye ihtiyacımızın olduğu dönemlerdir. Kv lerden ilgi bekleme boşver canım. Onlardan kötülük gelmesin yeter. Kaldı ki ilgi ve sevgi. Sen eşinle iyi ol, gerisini boşver.
Sercan geçmiş olsun. Daha ciddi bişey olmadığına sevindim. Sürekli başdönmesi korkutmuştu beni. Hareketleri ve ilaçları ihmal etme.
Hkmetcim değişiklik iyidir. Arada evi değiştirmek lazım yeni eşya alınamasa bile, farklılık katar, hoş olur. Allah kolaylık versin.
Kübracım diş pastasını da kestikten sonra dikkat edersin hafta boyu. Bi günlük olur öyle. Özel gün ne de olsa.

Son düzenleme:
Kahvaltı 1 domates* 1 kk beyaz peynir
3 banım incir reçeli* 5 zeytin
2 dl trbzn ekmeği* çay

ara 1 fincan neskafe* 2 mandalina

Öğlen 1 tabak tarhana çorbası* 1 kase yoğurt
1 dl ekmek

Akşam 1 kase mercimek çorbası* 1 küçük kabak dolması
1 bardak ayran

Su 1.5 lt
Spor 30 dk leslie
20 dk pilates

Kizlarrrr,kizlarrrr ilk gunaydiniz benden olsuuunnn.. sabaha kadar agrilardan yatamadim. Herryerim agriyor. Kv nehaldedir bilemiyorum. Canim ya kadincagiz tek basina cekyat tasicaak. Düsünün.. cok sewer esyalarin,yerlerini degistirmeyi .. allah razi olsun.. ew harika oldu. SALONda koltuklrdan gecilmioduu, oyle biseler yapti kii.. dedim ki alla alla bizim salon buyukmuyms ama yine de dolap sıkıntisi yasioruummm. Oturma odasinda cekyat takimi wardi onu salona koyduk. Kose takimiini da oturmaodasinaa.. ew soguk, klimada oturma odasinda war. Orda oturucaz. Oglanin oyunnparki da orada. Bizde oturma odasinda yatioruZ. Yatagimi ozledim ama uzun bi sure hasret kalicam gibi

Dunku menume gelinceee:
Kahvalti: saat 10da
1bardak skersiz cay, 2dilim kepekli ekmek, 3adetsiyah zeytin, 3dilim kasar peynir,4catal sucuk.. bi deee tereyag,petek bal, yedim ama azzz yedim petek bala dayanamamm kii benn

Aralardaaa, nescafee ictim. 3bardak.

Ew isi nedenyle yemege ancaaa
Aksam 20:00 de vakit bulabildk..
2lehmaacunnn
Bool salataaa
Tursuu
Vee 1tabaak kuru fasulye
Yarim dilim kepek ekmegi
1kucuk bardak kolaa ((

Ama ilk defa aksam bu kadar sey yedimm, agrilardan yatamamistn yaaa bii deee coook yemekteen mideeeem berbatttiii...
Veee Buguuunnn
Tam diyete basliorum... bu hafta 80i görmem gereeekkk vee sonra ilk hdefeee 5kalaa dicem

Selam sercaaan, kotu bise cikmamasina sewindim.. wallaa diyetisyene gtmeneee ayricaaa sewindmm.. bn bir turlu firsat bulup gidemiyoruumm.. lsteni yazsandaaa bakalm neler yazmis

Ebruuu,, ahh ahhh bende oyle gidim kestirim dedim. Kisacik kesti kuafor. Nerdeyse 4ay oldu hala uzamadiii... sekle de girmiyor .. bi daha sende bende ayni hatayi yapmayiz yetisememe hepimizde var kuzu yaaa.. hele sen calisiosuun allah yardim etsin .. hiiic merak edermiyizz senii hihh sanaaaaa sewiliyosuunnn
Kubraa ne gsel dis pastasini yemissinizz. Benim oglan 7bucuk aylikk. Bi disini cikarsaydi iyi olurduu.. tebrikler.. kizini öp benim yerime
88liii nerdesin sen yaaaa.. ozledik yani.. 38bedenn allahm ne zamandir goremedigi bii bedeeen. Hep 44 42 bazeen 40,,, suan durum ne bilmiorumm.. iyicee zayiflayana kadar ustume altima bise almayi dusunmuorumm.. hii niye dusunmuoruum. Simdi 82yim. Diyorum alirsaam 75kusurlere dustugumdee bol gelir diyeew 88lii bendeeki ozguvene bakarmisinn yapicaaam
Sehra hafta sonu tatil yaaa, biz midemiz de tatil saniyoruzz galibaaaa
Nelsoonn bu kiskanclk baska bise degil nazar nazarr.. aman kendine okuyup ufleeee
Nazlmaa bol salataaa yesillim tuket. Ozelliklee dereotuuuu sut attiricymiss gecen tw de soyldi...
Sukrancgim annenlere gidince tamam degisiklik oluyor ama sende cok yoruluyorsunnn.

Ozgeeeeee ve hawarrrrrr...
Hamişlerim nasilsniz.. bir sıkintıniz ykturr umarimmmm. Aman iyi olun.. teyze olucazzzz dmi amaaa
Kizlar, dun hamileyken cekildgim fotolara bakti daaa allahim ne kadar guzelmisim dedmm.. hamile olunca kilo da gözukmüoo yaaaa
Bol bol foto cekiiiinnnn... tamam canlarimm...
Hamilelik tadii guzeldii deeeee unuttuumm yaaa.. dogumdan tam bir gun once, benim oglan tekmmeleriyle durmuyordu. Videoya cektim. Gorseniz annesine şov yaptiii.. bi de yeter artik dunyaya gelmek istiyorum diyordu eee bencee
İyi bakin kendinizeee..

günaydın kızlar:
nasıl bir haftasonuydu anlamadım gitti. ne çöabuk geçti. zaten şehir dışlındaydım dün geldim. akşam da misafirim geldi. onlar gider gitmez çamaşırları katladım duş aldım. dün bir ara spor yaprım. hafta sonu az mı yedim çok mu bilmiyorum. hatırlamıyıorum çünkü.
ebrucum uzar merak etme. ya da başka bir kuaföre git düzeltir azıcık. uzunluğunu ellemden kat falan versinler. zaten saçların modeli kesildikten sonra biraz zaman geçince oturuyor. telefon sıkıntısını bilirim. ben de düşürmüştüm telefonumu. sonra gittim yenjisini aldım. boşver belki bahane olur...ebrucum herşeye yetişemiyorsun malesef. bir zaman sonra düzene giriyor sadece herşey.
88 li hoşgeldin yeniden...
kğübracım hayırlı olsun dişiniz canım..
fenodo çok sevindim birşey çıkmamasına. diyetisyen işini de süper yapmışsın. aslında ben de gitmek istiyorum da ben yapı olarak öyle sıkıntıya gelemem. onun yeme dediklerini inadına yiyesim gelir....
hkmt değişiklik iyidir. eminim çok güzel olmuştur. evde bir eşyanın bile yeri değişse farklı bir hava katıyor.
özge ve hawar siz nasılsınız. özgecim sen ne yaptın eşinle durumları. hep size yazıcam birşeyler ama bir türlü fırsat bulamıyorum.

Kizceler sonunda .geldim yaa okadar uykusuzum ki gunlerdir gec yat erken kalk vucut isyanlarda yani
Bugun kv randevusu vardi esimle gittiler ordan kv evine gecicek kizcem uyuyo simdi ben de size bakayim dedim belki bi yarim saat uzanirim sonra
Dun kizkardesim geldi yegenimi sevdim sevdim nasil ozlemisim okadar guzel kokuyor ki esim bile ayy cok tatli dedi kokladi hep ama kizim hic rahat vermedi ya gozlemime gore kiskanmadi ya da belli etmedi bilemiyorum artik ama asiri ilgi ve sevgi gosterdi surekli optu falan oyuncak bebek gibi sarmaya calisiyo altini alirken o islak mendili alip siliyo bezini falan baglamaya calisiyo bebek uyurkende bizi odadan kovdu kendi basinda durdu sesi de cok gur bi bagiriyo git git bebek uyuyo diye gorseniz gulsemmi aglasammi kv ve kardesim diyo senin isin yaş yandin sen hic rahat vermicek diye ama surekli evde diye sıkılir ve birakir ins..
Hkmetcm yorgunum canim yaa nasil olayim sen de evin seklini degistirmissin iyi olmus ne guzel degisiklik iyidir bu arada erkek bebek hamilelikte annesine guzellik katar derler sen de ondan daha bi guzel olmussunsdur
Benim kizimda boynum karnim hep kararmisti sanki aylardir yikanmamis gibi leke keke olmustum ama gecti tabi sonra zilli beni cilli horoza dondurmustu kizima vermisim .guzelligimi demek
Ebrucum sac bu uzar takma Allah askina ya boya yapip yansaydi rengi cirkin olsaydi onun onarimi daha zor senin 2 3 aya sekli oturur belki ozaman iyi ki kestirdim dersin
Sehraa iskenderde kunefe de migdemi bi tuhaf yapti hamisim ama yemeklere karsi son derece mesafeliyim o yediklerini eritmek icin okula kosarak git gel bi sure emi
88 li ne guzel seni gormek suan durumunu cok merak ediyorum aslinda 4 cocuktu yanlis hatirlamiyorsam en sonuncu oglandi sanirim nasil uslu mu ben 2. Hamileyken kara kara dusunuyorum sanirim erken diye.
Sukrancim kv ilgi beklemiyorum zaten esimden bekliyorum kv dem benim yoruldugumun farkinda zaten hakkini da yiyemem hic surat asmadi laf sokmadı cok iyiydi bu sefer onceki kaldiklarinda huzursuzluklar olmustu.
Esim de suan iyi zaten ama annesine bin ilgi gosterip bana 10 gosterince insan kiskaniyor ne yalan soyleyim kadiniz sonucta ilgi ve sevgiyle besleniyoruz bi yerde
Papatyacim degisiklik olmus sana haftasonunama umarim cok yorgun degilsindir ben de bircok seye cvp yazmak istiyorum ama firsat yaratamiyorum cogu zaman vaktin olursa yazarsin canim once is ev sonra kk sorumluluk cok olunca yetismekte guc oluyor

Kizlar hepinize ayri ayri tesekkur ederim dun bi girdim bi daha giremedim isim coktu listemi yazacagim su evi bi halleyim gelecegm hemen optummmmmmm

şükür artık normal hayatımıza döndük,bir dünya iş birikmiş nasıl başa çıkıcam,

ben yokken önemli şeyler oldumu biri özet geçiversin,3 haftada kimler iyice zayıfladı,

gruplar kimler

ay herşeyi merak ediyorum

ben aranıza 61 kilo olarak döndüm,kafam halen yorgun beni toparlarsanız çokk sevinirim,bu hafta siz yarışın bende verebildiğim kadar vereyim,

eprum,ösge,nelson,papatya,şüko,kubra,db,sehra,hawar,zuzu,fenodo,hkmt,yeni gelen arkadaş,başka başka unuttuğum varsa affola hepinizi çok öpüyorum sizlerle geyik yapmayı çokk özledim

Son düzenleme:
Gunaydin citirlar nasilsiniz sabah 6.30 da uyandik yine evi topladim kizimin kahvaltisini yaptirdim uyuttum ben kahvaltimi yaptim kitap okuyodumki kizim uyandi oyuncaklariyla oynarken size goz atitim dedim :))
Gunaydin mevcannn kizin nasil oldu canim ins daha iyirid
88li canim mas sana ya ben seni kilonda olsam daha ne bu arad fotomo yaptigin yorum icin tesekkurederim canimm biraz daha zayiflayim daha guzel olcam ins
Ebrucumm Allah kolaylik versin canim kolay degil tabi butun islere yetirmek ama zamanla duzene girer hayatin eminim sacin icinde uzulme canim uzar tekrar bidahada o kuafore gitmezsin :))
Ozgecim canim kizin uyudugu zaman sende dinlen tatlim iki canlisin kendini cok yorma
Sehraaa kizzz oh mas iskenderler kunefeler afiyet olsun ne diyim canim :)
Nelson sen nasilsin tatlim senin foto gordum ama yorum yazmamistim sanirim kiz sen nerene zayifliyosun mas gayet guzel gorunuyosun
sukrancim annenlere gitmissin sanada degisiklik olmus canim bu aradaenun gayet guzel
Hikmetcimm canim evinin seklini degistirmissin degisiklik iidir canim guzel olur bak sana ne dicem kilolarimiz birbirine cok yakin ne dersin yarisa girelimmi ilk once kim 75 e dusecek :)) canim oglusunun disi i sorun etme benim kizim 10.5 aylikti disi j cikardiginda 20 gun sonra yasina girecek :))
Canlarim bu arada dis dilekleriniz icin teskkur ederiz :))

kızlar ben kaçıyorum şimdilik,

kızım çok daha iyi şükür,düzenli kontrole götürücez belli bir süre,kan değerlerine bakılıcak

bugün itibari ile yeni bir sayfa açtım

sabah

1 dilim ev yapımı kek,1 bardak süt içtim

az önce minik bir mandalina yedim

menümü akşam tekrar yazıcam çok öptüm

şükrancım senin rakipten saymmak mümkün mü sporların menülerni harika.. ikimiz aynı kilo ile başladık ama sen daha çok zayıfladın.. sana yenilecek gibiyim.. ama yok yokk bu hafta verdiğim kiloyu görünce senide gececeğim....

sehra zaten iskendeler künefelerle geride kaldı eledi kendini...esas iddia sende.. bakalım ne olacak .. kim önce 55 olacak....

hikmetçiğim haklısın valla.. insanlar nasıl çalışıp çırpındığımıız görmüyorlar bana ğözlerini diktiler.. ben hic yorulmazdım ama artık hemen yoruluyorum..

özgecim yeğenlerin tadı ayrı.. benzemiyor başkalarının çocuklarına... insan sevmeye doyamıyor...

günaydın mevcan.. nasılsıl canım.. kızın tamammen iyileştimi...

kübracım teşekkür ederim ama zayıflayaak yer çok bende... şöyle 36 beden bir elbise ğiymek istiyorum.. vucudumu saran.. inşallah..

evet ortağıım.. menülerini bekliyorum... kübra seninle ortak tık demi eleştir menülerimi bu hafta en az 1,5 kilo vermek istiyorum.....yoksa komşum beni yenecek iadada..veeeee sehra ve şükrandan önce 55 olmalıyımmmmm.. ve ortağım bu hafta biz birinci olmalıyzzzz,, her yerde 1. olmak icin devammmmm yarışaaaaa.

Nelllll tamam canim bu hafta seni elestiricem takipteyim seni ama sende beni elestir lutfen bende bu hafta 79 u gormek istiyorum yani 1 1.5 kilo vermem lazim benimde ins biz birinci olcaz

Sehra delüsüü kaldı başına vay halime:)
Fenedom iyiymiş diyetisyene gitmiş iyi yapmış inş bizimde desteğimizde bu. Il olucak evelallah!
88 li uğramış . Çokluklar iyidir inş.özledik seni!
Nell hep kararlı bakalım cuma görücez:)
Mevcanım iyi olmanıza sevindim.Döndün aramıza :)
Özgem uykusuzmuş uyu canım kızçen uyudukçs!
Hawarımın oğlu olacakmış

Kızlar geçmişi okuyamadım göz gezdirdim inş yanlış yazmamışımdur!

Saçlarım içinse alışmaya çalışıyorum hikmrtiminde dediği gibi daha kötü olabilirdi.Teselliniz için ayrı ayrı teşekkür ediyorum

bu öğlen için çok büyük bir pişmanlık var içimde. cumadan kendi kenidme plan yapmıştım. bu öğlen oğlumu okuldan alıp onunla yeöek yicektim. ama haberi yok bazen sürpriz yaparım ben ona. nasıl da unutmuşum az önce aklıma geldi.
2. pişmanlığım bu öğlen kıymalı pide yedim. valla nasıl odu anlayamadım. böyle yersem kilo veremeyince hiç ağlamaya hakkım yok di mi kızlar.
mevcanım hoşgeldin canım aramıza...allah yardımcın olsun...

Papatyam, ortağım canını sıkma madem oğlunun haberi yok yarın filan telafi edersin sen. Güzel bi sürpriz olur gerçekten, çocuklar alınan şeylerden ziyade anne babalarının kendileriyle vakit geçirip ilgilenmesiyle mutlu olurlar, yaşları kaç olursa olsun.
Pide için de üzülme. Sporunu arttırıp hafta boyu daha çok dikkat edersin hepsi bu. Sana güveniyorum. cumaya biz birinciyiz inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…