- 23 Haziran 2013
- 5.202
- 3.825
- 448
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #8.521
kıslar bende artık diyete başlamak istiyorum ve bu topik hoşuma gitti.ben geldim aranıza.yanlıs sizin büyük desteğinizi bekliyorum çünkü oğlum dokuz aylık ve hala emziriyorum doğal olarak fazlaca acıkıyo ve tatlı krizlerine giriyorum 72 kiloyum nisan mayıs gibi kuzen düğün var o zamana kadar en azından 60 olsam iyi.bende başlıyorum bugün sabah bolca marullu içine haşlanmış yumurta biraz salata peynir 4 tane zeytin ve birbucuk dilim kepek ekmeği yanında soğuk çay dd.nasıl olmuş menüm bilmiyorum ama başlangıç için iyi gibi geldi.
kıslar bende artık diyete başlamak istiyorum ve bu topik hoşuma gitti.ben geldim aranıza.yanlıs sizin büyük desteğinizi bekliyorum çünkü oğlum dokuz aylık ve hala emziriyorum doğal olarak fazlaca acıkıyo ve tatlı krizlerine giriyorum 72 kiloyum nisan mayıs gibi kuzen düğün var o zamana kadar en azından 60 olsam iyi.bende başlıyorum bugün sabah bolca marullu içine haşlanmış yumurta biraz salata peynir 4 tane zeytin ve birbucuk dilim kepek ekmeği yanında soğuk çay dd.nasıl olmuş menüm bilmiyorum ama başlangıç için iyi gibi geldi.
Sehra delüsüü kaldı başına vay halime:)
Fenedom iyiymiş diyetisyene gitmiş iyi yapmış inş bizimde desteğimizde bu. Il olucak evelallah!
88 li uğramış . Çokluklar iyidir inş.özledik seni!
Nell hep kararlı bakalım cuma görücez:)
Mevcanım iyi olmanıza sevindim.Döndün aramıza :)
Özgem uykusuzmuş uyu canım kızçen uyudukçs!
Hawarımın oğlu olacakmış
Kızlar geçmişi okuyamadım göz gezdirdim inş yanlış yazmamışımdur!
Saçlarım içinse alışmaya çalışıyorum hikmrtiminde dediği gibi daha kötü olabilirdi.Teselliniz için ayrı ayrı teşekkür ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?