Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Kizlarrrr, wallaa yeni bi ewe tasinmis gibi hattaaaa yeni esyalar almis gibi hissediyoruuummm... dunun yorgunlugu suan bas agrisiyla cikiooo.. cook kotu agriorrr, oglanii banyo yaptirdimm.. sonra uyutttmm ,, vee sonraaa kndim dus aldimmm. Banyoyu da temizledimm. Bu arada salatami yapip yicem, oglan uyuyuyokeeen.. yine yazarmm muck

kıslar bende artık diyete başlamak istiyorum ve bu topik hoşuma gitti.ben geldim aranıza.yanlıs sizin büyük desteğinizi bekliyorum çünkü oğlum dokuz aylık ve hala emziriyorum doğal olarak fazlaca acıkıyo ve tatlı krizlerine giriyorum 72 kiloyum nisan mayıs gibi kuzen düğün var o zamana kadar en azından 60 olsam iyi.bende başlıyorum bugün sabah bolca marullu içine haşlanmış yumurta biraz salata peynir 4 tane zeytin ve birbucuk dilim kepek ekmeği yanında soğuk çay dd.nasıl olmuş menüm bilmiyorum ama başlangıç için iyi gibi geldi.

sağol şükranım...inşallah kilo verebiliriz. aylardan sonra ilk defa 64 lü bir rakam gördüm tartıda. bu haftada en azından 500 gram gitsin istiyorum.
kuzumun hiç haberi yoktu tabi. cuma günü öyle planlamıştım. nasıl olduysa unutmuşum işte.
hkmt bunlar tatlı yorgunluklar. ohhh ferah olmuştur değişiklik iyidir canım...
bedef aramıza hoşgeldin....

sehra facedeki mesajı görmedin mi hani bugün yorum yok mu....

Nelsonum çok çekişmeli bi yarışma olacağa benziyo. Cuma gününü iple çekiyorum. Bi de tartılmadığım için de çok merak ediyorum ne kadar vereceğimi.
Hkmetcim geçmiş olsun. Evet annemlere gitmek değişiklik oluyo ama çocuklarla hiçbirşey anlamıyorum gerçekten. Ama artık 15 günde bir gitmek istiyorum. 20 senelik bi komşu aile vardı mahallede. Benim için diyolarmış ki herhalde şükranı kocası terketti gitti. Çoluk çocuk günlerdir burdalar, arayıp sorduğu da yok onları, ayrıldılar herhalde diyolarmış. Sonra da düşünmüşler ki. Bunlar ayrılmış olsa adam niye her haftasonu onları arabayla annesine bırakıp pazar akşamı tekrar alıyo, bırakıp gitmiş olsa gelip almaz hergün burda olurlar demişler.
Ay sinir oldum ya şunlara . Ama en çok da eşime. Onlara böyle konuşma fırsatı verdiği için. İnsan cumartesi günü olsun 1-2 saatliğine gelip boy gösterir di mi? Telefonla da hergün aradığını nerden bilsinler. Ben güle oynaya annemlerde vakit geçirirken milletin arkamdan düşündüğü şeye bakın. İnş diğer komşular da öyle düşünmüyordur.

Bedef hoşgeldin aramızaaa. Emziren annelerimiz çoğalıyo. Tatlı krizini zamanla yenersin. Uzak durmayı dene, tekrar yesen bile pes etmeyip bi daha yememeye çalış. İradeyi güçlendirmenin yolu kaçamak yapsan da vazgeçmemek ve direnmektir. İnş sen de başarıp kuzeninin düğününe çıtır bi anne olarak gideceksin.
Mevcaan kızının düzelmeye başladığına sevindim. İnş bi daha yaşamazsınız böyle şeyleri. Ne güzel aramıza döndün artık.
Özgecim ne güzel kardeşin gelmiş. Yeğenin de ne tatlıdır şimdi. Sevmeye doyulmaz. Kızın da kıskanıyordur ama belli etmiyordur. Benim kızım da çok ilgilendi kardeşiyle ben hastaneden gelince. Ama emzirmeye kucağıma aldığımda krizlere giriyordu. Çocuklar annelerinin takdirini kazanıp ilgisini kaybetmemek için kardeşlerine aşırı korumacı davranırlarmış, ilgilenirlermiş. Psikologdan dinlemiştim tv de. Bazı çocuklar da saldırgan olmayıp kıskançlığını içine atıp içinde yaşarmış üzüntüsünü.
Papatyacım inş gider cuma günü kilocuklar. Hiçbişey yapamasan leslie yap, evde pilates yap. Çabaların boşa gitmez asla. Fotoların gayet iyi göbeğin dümdüz görünüyor taytlı fotolarında. Sen benim göbeği görsen 8 kilo verdiğime inanamazsın. Bi tek o yüzden şevkim kırılıyo. Hiç eritemiycekmişim gibi geliyo. Tartıdaki rakam başka görünüşüm başka. Bi tek kollarım ve bacaklarım sıkılaştı.

çıtır annelerim menümü yazayım

sabah:

1 dilim kek,1 süt

ara:

1 ufak mandalina

öğlen:

2 fırın köfte,5 çatal bulgur pilavı,5 yemek kaşığı nohut,yoğurt

ara:elma

birazdan:

yeşil çay,taze badem

evde:

sadece salata yiycem,bir bardakta portakal suyu,kızım içsin diye karar aldık her akşam portakal sıkıcam

şükom sıkma canını,insan oğlu torba değilki ağzını büzesin,konuşsun dursunlar aldırma eşinede kızma bunun için,

bak eski evimdeyken,ilk taşındığım hafta hep mesaiye kalıyordum,her akşam iş yerimden farklı bi arkadaş eve bırakıyordu,arada eşim,kaynım,yiğenlerim,bu arada kızlarımızdan biri evlendi kına düğün derken 2 gece mini mini kıyafetletlerle eve gelince,üst katta oturan teyze beni pavyonda felan çalışıyorum sanmış,getiren erkekleride manitalarım,ev sahibimi aramış (ev sahibim abim olur bu arada) her gün farklı bi erkek eve getiriyor evi kime verdin diye ben bunu duyunca gülsemmi ağlasammı bilemedim,sonra çok iyi komşu olduk ama uzun süre şok yaşayıp üzüldüm

Offfff kızlar yapamıyorum ben sanki. Olmuyor hata yapıyorum bir yerde.birincisi her sabah tartiliyorum bide bu gün fazla çıktım biraz.ağlıycam.olmuyor ya.emzirmesem çok daha sıkı bir diyet yapıp 2 3ayda zayıflarım.qram qram uğraşmam.ama zayıflamayı çok istiyorum.böyle kalmak istemiyorum bugun 1 tane marshmallow lu biskuvi yedim.pişmanım.ama sanki böyle kalıcam gibide hiss ediyorum.nasıl bir diyet yapıyım.bugün çok depresivim ben

Kizlar bugunku menum
Sabah
Iki dilim kizarmis tam tahilli ekmek
Bir dilim peynir
2 yesil zeytin
2 siyah zeytin
1 cay kasigi sarelle bitter
Yesillik

Ara yok

Oglen
1 kase az yagli patates salatasi
Bir bardak sekersiz cay

Ara
Bir elma
3 yk asure
Aksam
Bir kase corba
Bir kase yogurt

2 lt su
2 bardak yesil cay

kızlar önce menumü yazayım akşamada sizlere cavap yazacağım.. çok enerjik ve mutluyum... alış veriş yaptım...bir pantolon ve elbise aldım.. 38 bedene hiç zorlamadan oldum... önce 40 bedene sığamaz-42 isteer onada tıkış tıkış olurdum... alıyorum 38 giyiyorum oluyor.. öyle çıkan göbek yalarımda yok ama bu göbekde gitmeliki totom daha çok ortaya çıksın...ne alaka diyeceksiniz.. toto arkadaş göbiş önden kendini gösteriyor.. bu bedene ikisi fazla biri gitmeli.. kim gidecek tabikiii göbüşşş...

ve şükrancım ve patyacım cuma günne kadar tartılmayacağız ve meraktanda öleceğiz..

6,30: 1 dilim kepekli üstüne 1yk tulum peyniri...
9,00: 12 tane bağdem
10,00:1 ayran
12,00: 2yk yç fasulye-bol yeşillik-1 kase çorba-1bardak ayran.1 elma-2 dilim ekmek
17,00:yarım börek-1 ev yap puğaca-bol yeşillik--

2,5 su tmm-2 bardak yeşil çay
spor yapmadım ama yapacağım...

500 ip atlama
40 dak plates
en az 10 dak bel hareketi...
ve yediğim börek ve puğaca hatrına en az 1 saat ütü yapacağım....

Son düzenleme:
Nelson güle güle giy canım aldıklarını yarın giyecek misin.
Aman şükranım boşver konuşsun millet. Konuşup konulup susarlar.
Bu arada merak ettim. Eşin neden gitmiyor annenlere. Ben mi yanlış anlamışım

Mevcanım üzülmüyorum. Sadece gülsem mi kızsam mı bilemedim. Komşum dediğin insanların karşı evin balkonunda bize karşı çayını içerken bizimle ilgili aklından neler geçirebiliyo şaşıyorum. Millet dedikodu meraklısı. En ufak bi ilginç olayda hemen senaryolar yazabiliyo. Sizin komşu teyze de az değilmiş hani. Şu düşündüğü şeye bak.

Papatyacım eşimin aslında annemlerle bi sorunu yok ama haftasonu bizi annemlere bırakır bırakmaz kendi arkadaşlarıyla vakit geçirmek istiyor bir an önce. Benim ailem çok iyi davranır eşime. Kendini rahat hisseder ama sıkılıyo işte hemen kahveye koşmak istiyo. pazar akşam 22 ye kadar da kesinlikle gelmez oraya. Eğer dese ki şükran bu hafta gezmeye gidelim beraber bişeyler yapalım vakit geçirelim annenlere gitme dese gitmem. Ama biyere götürmesini istersem kendiliğinden bizi annemlere götürmeyi teklif eder. Bütün haftasonu yalnzım oraya gitmezsem.

Nelsonum çok sevindim senin için. 38 bedene girebilmen ne güzel. Büyük motivasyon olur senin için. Giysilerini de güle güle giy. Hayırlı olsun. Tartıyı kaldırdım ben de cumaya kadar cıss.

Son düzenleme:

Bedefff ee hosgeldinn. Kahvaltin guzel, az da yeme. Sebze tuket, weee bool suuu icmeyi unutmaaa tamam. Benimde oglum 7bucuk aylikkk, beni emmeyi birakti.. aman sen biraktirmaaa emziirrr..

Menumu yazayim ilkk..

Sabah: 2yumurta
1adet ince galeta, 1brdak sekersiz cay

Ara: elma, mandalina

Oglen: tavuklu salataaaa

Aksam:bi kase yogurt icine yarim narrr

Yatmadanda meyve yerim.

20dk step
100mekik
1.5lt su

Menüm
Kahvaltı 2 kaşık haşlanmış patates kavurması
4 yeşil zeytin* az beyaz peynir* çay
1 dl ekmek

Öğlen 1 kase cacık* 1 haşlanmış tavuk baget (küçük)
1 dl ekmek

ara 2 dilim elma

Akşam 3 kaşık pilav* 1 bardak ayran
1 kase naneli şehriye çorbası

ara 1 kase nar

Su 2 lt oldu şimdiden
Spor 30 dk yürüyüş* 30 mekik
10 dk bel hareketleri* 10 şınav
hundred hareketi* 10 dk jimnastik

Kizlar, oglan geri uyandiiii.. pofff, sizee de yazacaktimm.. gecikmeli sonra yazarim cok optm sizlerio

Kizlar bi firsat bulup giremefim yarin misafirim gelecek bugunden herseyi yaptim
Listemi paylasayim artik
1800 kalorilik zayiflama listem
Sabah bir dilim peynir veya haslanmis yumurta
İki ince dilim rkmek
Dort zeytin
Domates salatalik yesillik
Sekersiz cay veya bitki cayi ihlamur gibi
Ara meyve
Oglen iki kofte kadaret tavuk veya balik
Uc yemek kasigi makarna veya pilav
Salata bir su bardagi yogurt
Alti yemek kasigi sebze yemegi susuz
Bir dilim ekmek
Ara meyve kurusu dort tane hangisi olursa
Aksam iki kofte kadar et tavuk veya balik
Bir kepce corba
Salata
Bir dilim ekmek
Yatmadan bir saat once bir bardak suttt

Ve ayrica gunluk en az iki litre su haftanin uc gunu spor sadece.hergun yapilmayacak dedi
Ve bunu siddetle soyledi sadece uc gun dedi boyle iste kizlar yazdigim gibi 1800 kalorilik bo zayiflama listesi buu

Hosgeldinnnn

Evet cnim superim ve sadece iki ayda istedigim seye ulasacagm insALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…