- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #8.541
Kızlar nihayet evime geldim. Koşturmaca içinde bi haftasonuydu. Oğlanın peşinden koş sobaya yapışmasın diye, kızın ödevlerine yardım, anneme yardım, totomun üstüne oturamadım nerdeyse hiç. Bacaklarım ağrıyo valla.
Sehraa, bi kere sana ümitsizliği hiç yakıştıramadım. Dişli rakipler buldum diye hevesleniyodum ben de. Haftanın başındayız daha, hiçbişey için geç değil. 58 seni bekliyo. e hadi ama. Ben az yedim haftasonu, seni bekliyorum. Nelsonun da sporları bile yeter zaten, o da tetikte. Beni de rakipten saymıyo galiba.
88' li hoşgeldin canım. Bebeklerimiz aynı ayda mı, seninki nasıl? Neler yapıyo? Allah bağışlasın.
Papatyam senden hiç ses yok güzelim. Nelr yaptın, nasıl gidiyo?
Ebruu üzülme kııız hemen herşeyin bi çaresi vardır. Saçını beğenmediysen kökü sende yine uzar, değişiklik olmuştur yine de. Telefon da tamire verirsin daha da olmadı alırsın kendine, çalışıyosun artık. Sim karta bişey olmadıysa takma kafana canım.
Nazlıma ye kız bişey olmaz emziriyosun sen. Hiç de pişman olma. Senin bebeğin küçük sütün kesilirse üzülürsün. Yavaş yavaş dikkat etmeye çalış. Arada bebek için o kadar kaçamak olur. Nasıl olsa yedim diye salıverme ama kendini. Sonraki öğünlerde dengele. Olcak bu iş.
Özgee sen de de keyifler iyidir inş. Hamilelik ve lohusalık en çok sevgi ve ilgi görmeye ihtiyacımızın olduğu dönemlerdir. Kv lerden ilgi bekleme boşver canım. Onlardan kötülük gelmesin yeter. Kaldı ki ilgi ve sevgi. Sen eşinle iyi ol, gerisini boşver.
Sercan geçmiş olsun. Daha ciddi bişey olmadığına sevindim. Sürekli başdönmesi korkutmuştu beni. Hareketleri ve ilaçları ihmal etme.
Hkmetcim değişiklik iyidir. Arada evi değiştirmek lazım yeni eşya alınamasa bile, farklılık katar, hoş olur. Allah kolaylık versin.
Kübracım diş pastasını da kestikten sonra dikkat edersin hafta boyu. Bi günlük olur öyle. Özel gün ne de olsa.
Selam sercaaan, kotu bise cikmamasina sewindim.. wallaa diyetisyene gtmeneee ayricaaa sewindmm.. bn bir turlu firsat bulup gidemiyoruumm.. lsteni yazsandaaa bakalm neler yazmis
Nelllll tamam canim bu hafta seni elestiricem takipteyim seni ama sende beni elestir lutfen bende bu hafta 79 u gormek istiyorum yani 1 1.5 kilo vermem lazim benimde ins biz birinci olcaz
Nelsonum teşekkür ederim canım. Gerçekten az yiyorum ama aç da kalıyorum akşamdan sonra. Önceden 22:00- 23:00 gibi çok acıktığımda canım ne isterse yerdim ama şimdi zor da olsa kendimi tutabiliyorum. Akşam kızım krep istedi. yaptım 4-5 tanesini yedişukrancım wevet merak ediyorum ama tartılmak yok.. cuma çok güzel bir süprizle karşılaşacağız.. inanaıyorum en az 1 kilo bekliyorum senden.canım teşekkür ederim amacım 36 bedebne rahatca girebilmek.. buda imkansız değilmiş buğün anladım...menun harika canım.. çok iyisin valla...sporlarınıda beğendim... sporcu şükranım benim...
boşver millet ne demiş takılma canım.. insanlar konuşur.. her konulşulana takılsak evin yolunu bulamazyızz..
Nelsonum teşekkür ederim canım. Gerçekten az yiyorum ama aç da kalıyorum akşamdan sonra. Önceden 22:00- 23:00 gibi çok acıktığımda canım ne isterse yerdim ama şimdi zor da olsa kendimi tutabiliyorum. Akşam kızım krep istedi. yaptım 4-5 tanesini yedi
ikisi kaldı. Ben onlara baktım onlar bana baktı. Nerdeyse yiycektim. Ama üzerine 3 bardak arka arkaya su içip karnımı şişirdim.
Canım istemeyecek hale geldim. İnş her abur cubur için bunu uygulayabilirim. Spor da müzikle birlikte olunca hiç üşenmem. Soğuk havalarda yürüyüş yapamam artık ama evde yarım saat yürüyüp ısınıyorum, ardından da jimnastik ve pilates hareketleri.
Kizlar, saat 21:00 gbiii menüye,
1kase ezogelin corbasi
1dilim kepek ekmegii
Ekledimmm
Aksam yemegi yememistim. Kocisde aç diye corba yaptimm. Hii yaninda da tursuu yedimm
Sukraan cnm komsular oyleee dillerini baglayamiyorsun.. ben anneme bir haftada 2 defa gitsem komsulari beni gorunce aaa yine mi burdasiin diolrr. Tabii olay ne, onlrin evlatlari, gelip gitmedikleri icin kiskanclk yaniii.. sinir olmamak elde degil yaaa.. empatiii sifir onlardaaa..
Kubraaaaaa yarisaaa warimmmben 75e ulasicam sendeeen onceeee hirs yapariz wallaa
Nelsoon kiss snn kadar yerseem kilo alirm ben yaaadogru soyluyorsun aslinda az yiyorum ama mideem cok yemeyi de almiyor.
Bedefffff ciku yemeyi unuttuuumm yaaasadece probis i ozledimmmmm yeme ciku fln..
Sercancim liste iyi guzel de oglen neden o kdr cook yiyecek war anlamadim..
Fenıdo listen çok hoşuma gitti. Çokkolaylıklauygulababilinir
Şükrancım eşin en azından seni annene götürüyor evde yalnız kalmıyorsun
Nelson sabırsızlıkla bekliyorum fotolarını
Ayyyy unuttum yazacaklarımı. Bu aralar Oğlumla hiç anlaşamıyoruz. Bazen keşke hiç büyümeseydi diyorum. Bu hafta diyet moduna da giremedim hiç. Bir can sıkıntısı var üstümde.okukda çok işim var yetiştiremiyorum. Velhasılkötü bile dönenden geçiyorum
kübracım eleştir canım.. kilolarımızdan yağlarımızdan kurtulalım..
ebrucum kakarlıyım canım.. sporlarımı bitirdim.. şimdide kalori yakmak için ütü yapacağım.. ne kadarsürer bilemem..
senin diyet nasıol gidiyor güzelim..
papatyam keşke o pideyi yemeseydin diyeceğim ama hangi yüzel bende puğaca börekleri götürdüm ...insanın canı iatiyr bazen işte... yarın aldığım elbisemi giyeceğim canım..teşekkür ederim canım... temennilerinden dolayı... papatyam kilo veridiğine sevindim.. dahada zayıflayacağız canım...
sehra ayakkabılarımı boyayacağım ..hiç ssevmem boya işini ama napalım herşey şık görünmek için...
bedef hoş geldın canım..
şukrancım wevet merak ediyorum ama tartılmak yok.. cuma çok güzel bir süprizle karşılaşacağız.. inanaıyorum en az 1 kilo bekliyorum senden.canım teşekkür ederim amacım 36 bedebne rahatca girebilmek.. buda imkansız değilmiş buğün anladım...menun harika canım.. çok iyisin valla...sporlarınıda beğendim... sporcu şükranım benim...
boşver millet ne demiş takılma canım.. insanlar konuşur.. her konulşulana takılsak evin yolunu bulamazyızz..
hikmetcim menun iyi değil..az besleniyorsun.. diyeti bırakınca hemen geri kilo almayasın...
mevcen menunu beğendim canım...
nazlım önce kendine inan ve diyetleri araştır.. kaçamak yapma kendini kasma ve hergün tartılma kilo vereceğine inan önce.. inanmadığın şeyi başaramazsın...
fenodo bu liste ile kaç kilo verisin dediii...kaç kilo vemek hedefindi hatırlayamadımda...
listen güzel... yapılabiliri.. hiç aç kalmazsın..
kübracım menun harika beğendim....ama sporlarını göremedim.. sporda yap canım yaa...
Günaydın kızlar .herkes iyidir umarım.Gırsat bulursam geçmişe bakıcam.Hepinizi çok özlüyorum kendimi soyutlanmış gibi hissediyorumAktif olamıyorum oglum 2 gecedir 23:30 (benim için erken )yAtıyor.daha erken uyutmam çünkü çöz özlüyoruz birbirimizi dün talde ilk kez konuştuk.anna özledim gelde bi öpeyim seni dedi wc ye zor attım kendimi ağla ağla
benide benide eleştirin fazla kaçırıyorum arada frenlemem gerek kendimi
günaydınnnnnnnnnn
15 günün stresi bu sabah yüzümde patladı,uyandığımda üst dudağım burnuma değmiş şişlikten,ağzımın içi aft dolmuş,stresin dışa vurması güzel ama her sıkıntıda yara bere içinde kalmak çok kötü,heleki çalışan bir bayan için daha kötü,herkes dudaklarıma tuhaf bakarak konuşuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?