Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Tesekkur ederim canim benim

Nelllll tamam canim bu hafta seni elestiricem takipteyim seni ama sende beni elestir lutfen bende bu hafta 79 u gormek istiyorum yani 1 1.5 kilo vermem lazim benimde ins biz birinci olcaz

kübracım eleştir canım.. kilolarımızdan yağlarımızdan kurtulalım..

ebrucum kakarlıyım canım.. sporlarımı bitirdim.. şimdide kalori yakmak için ütü yapacağım.. ne kadarsürer bilemem..

senin diyet nasıol gidiyor güzelim..

papatyam keşke o pideyi yemeseydin diyeceğim ama hangi yüzel bende puğaca börekleri götürdüm ...insanın canı iatiyr bazen işte... yarın aldığım elbisemi giyeceğim canım..teşekkür ederim canım... temennilerinden dolayı... papatyam kilo veridiğine sevindim.. dahada zayıflayacağız canım...

sehra ayakkabılarımı boyayacağım ..hiç ssevmem boya işini ama napalım herşey şık görünmek için...

bedef hoş geldın canım..

şukrancım wevet merak ediyorum ama tartılmak yok.. cuma çok güzel bir süprizle karşılaşacağız.. inanaıyorum en az 1 kilo bekliyorum senden.canım teşekkür ederim amacım 36 bedebne rahatca girebilmek.. buda imkansız değilmiş buğün anladım...menun harika canım.. çok iyisin valla...sporlarınıda beğendim... sporcu şükranım benim...

boşver millet ne demiş takılma canım.. insanlar konuşur.. her konulşulana takılsak evin yolunu bulamazyızz..

hikmetcim menun iyi değil..az besleniyorsun.. diyeti bırakınca hemen geri kilo almayasın...

mevcen menunu beğendim canım...

nazlım önce kendine inan ve diyetleri araştır.. kaçamak yapma kendini kasma ve hergün tartılma kilo vereceğine inan önce.. inanmadığın şeyi başaramazsın...

fenodo bu liste ile kaç kilo verisin dediii...kaç kilo vemek hedefindi hatırlayamadımda...
listen güzel... yapılabiliri.. hiç aç kalmazsın..

kübracım menun harika beğendim....ama sporlarını göremedim.. sporda yap canım yaa...

şu saat olmuş canım abur cubur çekti veee gittim açtım dolabı bi tane elma çıkardım onu yiyiyorum.abur cubur yok

Nelsonum teşekkür ederim canım. Gerçekten az yiyorum ama aç da kalıyorum akşamdan sonra. Önceden 22:00- 23:00 gibi çok acıktığımda canım ne isterse yerdim ama şimdi zor da olsa kendimi tutabiliyorum. Akşam kızım krep istedi. yaptım 4-5 tanesini yedi
ikisi kaldı. Ben onlara baktım onlar bana baktı. Nerdeyse yiycektim. Ama üzerine 3 bardak arka arkaya su içip karnımı şişirdim.
Canım istemeyecek hale geldim. İnş her abur cubur için bunu uygulayabilirim. Spor da müzikle birlikte olunca hiç üşenmem. Soğuk havalarda yürüyüş yapamam artık ama evde yarım saat yürüyüp ısınıyorum, ardından da jimnastik ve pilates hareketleri.

Kizlar, saat 21:00 gbiii menüye,
1kase ezogelin corbasi
1dilim kepek ekmegii
Ekledimmm

Aksam yemegi yememistim. Kocisde aç diye corba yaptimm. Hii yaninda da tursuu yedimm

Sukraan cnm komsular oyleee dillerini baglayamiyorsun.. ben anneme bir haftada 2 defa gitsem komsulari beni gorunce aaa yine mi burdasiin diolrr. Tabii olay ne, onlrin evlatlari, gelip gitmedikleri icin kiskanclk yaniii.. sinir olmamak elde degil yaaa.. empatiii sifir onlardaaa..
Kubraaaaaa yarisaaa warimmm ben 75e ulasicam sendeeen onceeee hirs yapariz wallaa
Nelsoon kiss snn kadar yerseem kilo alirm ben yaaa dogru soyluyorsun aslinda az yiyorum ama mideem cok yemeyi de almiyor.
Bedefffff ciku yemeyi unuttuuumm yaaa sadece probis i ozledimmmmm yeme ciku fln..
Sercancim liste iyi guzel de oglen neden o kdr cook yiyecek war anlamadim..

Fenıdo listen çok hoşuma gitti. Çokkolaylıklauygulababilinir
Şükrancım eşin en azından seni annene götürüyor evde yalnız kalmıyorsun
Nelson sabırsızlıkla bekliyorum fotolarını
Ayyyy unuttum yazacaklarımı. Bu aralar Oğlumla hiç anlaşamıyoruz. Bazen keşke hiç büyümeseydi diyorum. Bu hafta diyet moduna da giremedim hiç. Bir can sıkıntısı var üstümde.okukda çok işim var yetiştiremiyorum. Velhasılkötü bile dönenden geçiyorum

ben de açıktım.. baktım puğacalara.. sadece baktım..baktım baktım.. bakışmak da güzel ...ama plotonik olarak kaldılar gözümde... dolaptan bir elma alıp onu yedim...

kız ben de yiyemiyorum.. ama içim gidiyor yemek yemek için.. şimdi nir çiğ köfte olsa.. 2 orsiyonu yerim.. üsütne künefeyede hayır demem.. gider misler gibi uyurum ama ama . yememmeliyimmmm..yemek benim için zevktir.. gitti hayat zevkim haşlanmış sebzelerle..

canım evet yarım hoş olacağımı düşünüyorum.. ama karar veremediğim birşey var.. koton çorapmı giysem ince mi..ince güzel duruyor ama bacaklarım çok ilgi çekecek şu kış günü millet bakışlarıyla yiyeceker..(burası küçük bit yerde erkeleri geçtim kadınlar bile içime düşecek gibi bakıyorlar.. )

papatyam kafanı dağıtacak şeyle yap.. olaylar üzerinde düşünmeden o an a odaklan.. o anın tadınıçıkar.. o an ı hisset... geçmişi yada geleceği düşünmemeye çalış.. beyin geçmiş yada gelecek üzerine düşünmekten de çok yoruluyor...

ve kızlar.. buğünde eşim evi süpürdü hemde tık demeden ...bende ütüleri yaptım.. o kıyafetlerini astı.. onları asardıda.. ortalığı toplamama yardım ettii. başaracak mıyım ama geçiçi bir durummu bilemedim...

Son düzenleme:

benide benide eleştirin fazla kaçırıyorum arada frenlemem gerek kendimi

dünkü menüm sabah kalkınca 1 bardak su
khvaltıda 2 dilim ekmek 2 tatlı kaşığıkadar salça 2 banım reçel az bişey kıymalı yumurta 3 bardak çay
ara türk kahvesi
öğle lahana çorbamı
ara bitki çayım
akşam yeğenimin doğum günü vardı mecburen bişeyler yemek zorunda kaldım 2 milföy börek sadeydi içi 1 dilim yaş pasta yarım bardak kola
ara 1 küçük elma 1 küçük mandalina
ara 2 bardak çay
su 1.5 litre
spor 2 saat yürüyüş
yeğenime giderken arabayl değil eşim ben ve çocuklarla beraber yürümeyi tercih ettik

Gunaydin citirlarim gecmisi okudum herkesi motive olmus gordum ve cok hosuma gitti :)) ben bugun yine niyetliyim bugun ve yarin oruc tutmak cok sevapmis
Nel saol canim bende senin menunu begendim ama bi pogaca gordum sanki onu aksam degilde sabah yesen daha ii olur canim ama mas utu yapmissin yakmissindir diye dusunuyorum.. benimde spor yapmam lazim haklisin aslinda aklimda yuzmeye gitmek var kizlar haftanin 3 gunu 2 sat esimde tamam derse ki cok umudum yok gidicem
Hikmetcim valla sen benden hizli kilo verdin bu zamana kadar ama yinede belli olmaz hanii )

Günaydın kızlar .herkes iyidir umarım.Gırsat bulursam geçmişe bakıcam.Hepinizi çok özlüyorum kendimi soyutlanmış gibi hissediyorumAktif olamıyorum oglum 2 gecedir 23:30 (benim için erken )yAtıyor.daha erken uyutmam çünkü çöz özlüyoruz birbirimizi dün talde ilk kez konuştuk.anna özledim gelde bi öpeyim seni dedi wc ye zor attım kendimi ağla ağla

Bedef gelmiş hoş gelmiş Sefa getirmiş:)Emzirfigin için zaten calori yakıyorsun canım almanının yanında ıvır zıvırıde yemezsen işlem kendiliğinden tamam.Senin bol bol yeşillik su yoğurt bulgur pilavı soğan tatlı olarak kk kadar helva Yemen gerekir.Abur cinye yeme ama Emzirirken canımız gepimizin tatlı çekerdi .hakkını öğle saatlerinde küçük ölçülerde tatlıdan yana kullan

Gununuz aydiiin olsuunnn bebişlerrrrr
Sabah sabaah full motive halindeyimmm.. allahm dun aksamki yedigim corbaaa halaa damagimdaaaa bi kase icmistim sadece uzun zamandir icmemistimm allahmmm 80altiniii bii goreydiiimm iyiydii yaaâaaaaa..
Oglan gece4de uyandii, essek gulucuklerr atiyorrr yatagindan
Kizlarrr, ogluumm anne dede babaa diooo
En cook da dede dioo aşkimlaaa gülmekten ölüyoruzzz bidee daha emekleyemiyor ama sürünüyorrr
6bck gibi uyandii, eee uykusu geldi haliyleee uyutayim cook optmm.
Hrrkese kolay gelsin

Allahhhmm yerimmm onuu.. bi de gel öpeym mi diyorr canim yaaaa.. soyutlanmis hissetme,, biz seni hep düsünüyoruz

Kubraaa cnm ben warya, temmuz ayinda 93kilo, idim. Annemde kaldm,40gun. Ewe gelnce beslenme duzenim degisti. Kola m,suyuu ekmek tukettm tbii.. hamilelgmn sonuydu 93 idim,,, sonraa 80e kadar dustum. Sonraaa hepsini geri aldimmm.. şiştiimmm
Temmuz ayinda gordum 93ü.dedm bu neee..
Ekmegi sekeri kolayi kestimm.. kepek ekmk yedim meselaa.. 88.4 kadar dustumm.. buraya baslayincca da suan 82.4 üm... insss devamii geliceeek.eee mecbur artik iddiaya girdik dimi amaaaa gazlayalim brbrmzii
Ben senden onceee kilo wericeeemmm..

Zuzu bu hafta ortagm sensin.
Ben ydiklerme dkkt etmeye calisiorm.
Snn mnunde gusel.
Bakalm bu hafta neolacakk..

Vbu arada ebruu,, gecen hfta kim biriinci olmustuu..

günaydınnnnnnnnnn

15 günün stresi bu sabah yüzümde patladı,uyandığımda üst dudağım burnuma değmiş şişlikten,ağzımın içi aft dolmuş,stresin dışa vurması güzel ama her sıkıntıda yara bere içinde kalmak çok kötü,heleki çalışan bir bayan için daha kötü,herkes dudaklarıma tuhaf bakarak konuşuyor

benide benide eleştirin fazla kaçırıyorum arada frenlemem gerek kendimi

tatlım fırsatım olursa yazarım bir kaç eleştiri..

ğünaydın kızlar...

hikmetçim tatlı tatıl konuşuyordur o ,, video kayıtlarını çekin ilerde bakar bakar ğülersiniz..

ebrum çocuklar öyle hiç anneye doymuyarlar.. tabi bezde onlara...

kübracım büğün menümde kaçamak veya karbonhitrat olmaz inşallah...

papatyam seni çok seviyorum ya.. söylemek istedim..

sehram deli.. nerdesin ya daha sık ğel aramıza,..

şükranım kendi keyfina sak takılma kimbeye bu hayat senin istediğini yap.. anne ğitme istiyorsan ğit.. boşver millitin lafıını..

mevcan kız ğünaydın mesajinı göremedim.. haydi eski ğğünlerdeki ğibi sürdünmü öjelerini.. ğiydinmi topuklularını...

özğem nasıl gidiyor hamileliğin.. sıkıntıların bittimi tamamemn..

zuzum börek neysede o yaş pasta olmasaymış iyiymiş ama yürümüşşsün ya ğitmiştir belki...

Son düzenleme:

canım kıyamam sana.. bende de ucuk çıkar.. çok kötü yaaa. ğeçmiş olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…