Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

kubram orucunu allah kabul etsin canım,

papatyam kızım 6 yaşında ve biz bile bazen anlaşamıyoruz,bende keşke büyümeseydi diyorum,sonrada çok pişman oluyorum,hastane sonrası iyice agresif oldu,çok üzüyor beni,allah yardımcımız olsun,

nelson facede fotolarını gördüm ama yorumlayacak durumum yoktu,çok zarif duruyorsun canım,

şükom eşinin haftasonu seni yanlız bırakıp arkadaşlarla yada kahveye takılması hoş deil,sende haklı olarak evde yanlız kalmaktansa annene gidiyorsun,anne evi bir başka güzel olmalı ama eşinle vakit geçirmek inan bir başka güzel,umarım aranızdaki ufak sorunu halledersiniz

eprumm iş kadını arkadaşım,sen neler yapıyorsun alıştımı oğluşun anlat az

hawarım cinsiyet erkek diye okudum,hatırlayamadım başka çocuğun varmıydı canım,

ösgemm senin nasıl gidiyor hamilelik,bulantıların halsizliğin ne durumda

sehraaaa facede görüyorum seni çok ince duruyorsun canım,boyun kaç senin

offf geçmişi okudum ama o kadar kalabalığızki kime ne yazacağımı unuttum

nelson bebeğim çok saol,umarım çabuk geçer,

normal hayatıma döndüm canım,akşam ojelerimi tazeledim tazelemez olurmuyum,bugün dökümlü bir tunik,uzun dolgu topuklu çizme giydim,topuğu çok severim ama dolgu topuk bir başka rahat ve güzel yaa

Günaydın kızlar
Geçmişi okumaya çalışıyorum kabul ederseniz bnde aranıza katılmak istiyorum 37 haftalık hamileyim bnde ve 15 kilo aldım 66 yla hamile kaldım şimdi 81 kiloyum dün itibariyle doğum öncesi izne ayrıldım kızımızı bekliyoruz 3 haftaya kadar
Korkuyorum kilolarımı verememekten kızım daha önemli tabi ama pisklojimde boZulmuyo değil hani aynalara küscem eski kıyafetlerime bakıyorum içine tekrar nasıl gircem diye düşünmekten

Uzum86 canim rabbim saglikla sihhatlr bebgine kavustursun seni ama canim senin suanda dusunmen gereken teksey bebeginin sagligi ilk once bebegin dunyaya gelsin sonra emzirmeye baslicaksin ve bu donemde diyet yapman dogru degil ama bebisin biraz kendini toparlar 5 6 aylik olur o zaman yavas yavas ekmegi kesmeye abur cuburu kesmeye baslasin zaten emzirdigin icin kalori yakimin cok olcagi icin kilolar gitmeye baslar ve vucudun toparlanmaya baslar bide sunu sakin unutma lohusalik doneminde sut olcak diye tatliya dadanma bol bol su ic ilk once sutun cogalsin sonra kalitesini artirirsin ama tabi bizi takip etmeye devam et:))

Allahhhmm yerimmm onuu.. bi de gel öpeym mi diyorr canim yaaaa.. soyutlanmis hissetme,, biz seni hep düsünüyoruz
Saol canım benim. Sorma özlemle sarılıyor akşMları
4te benim oğlumda uyandı yarım saat salladım uyudu
Canım ben 1.100 vermiştim sen bekadan vermiştin? Büyük ihtimalle biz 1. Olduk sanırım! Kızlar herkes ortağının kiloduyla kendi Kilodunu toplayıp yazarsa 1. Kolay belli olur.görfhünüz üzere vAkit zor ayırıyorum bana yardımcı olun lütfen

Canım uçuk geçer sivilce geçer Allah başka kusur vermesin.Halimize kendimizden dahakötü yü( saglık huzur görünüş her anlamda)şükretmemiz lazım.Hıyu değişmesi normal canı yandı Okulu'ndan arkadaşlarından evinden U zak kaldı prenses

Canım öncelikle sagsagşim yavruna kavuş.Sonrası kolay!Sütünün olması daha önemli 6 aydan sonra başlarsın.Herzaman burda yerin hazır.Allah kolay dogum nasip etsin( âmin)

Günaydın kızlar. Dün akşam spor yaparken kolum incindi çok acıyo. Zor yazıyorum. Ani bi hareket yaptım sanırım. Ondan oldu. Bugün kollarımı çalıştıracak hareketler yapamıycam. inş uzun sürmez acısı. Kızlar sağolun aslında hiç takmamak lazım öyle boş lafları ama evlenip de annemlere gidip geldikten sonra daha hassas ve duygusal oldum çıktım. Neyse unutmak istiyorum. Düşünüp düşünüp de üzemem kendimi.
Ebrucum kendini öyle hissetme. Her zaman aklımızda ve kalbimizdesin. Seni seviyoruz hepimiz. Hem önceden sadece geceleri girebiliyodun, şimdi işteyken girebiliyosun.Oğlunun da öyle demesi beni çok duygulandırdı. Çocukların anne sevgisine ne kadar ihtiyacı var. İşten dönünce onunla geçirebileğin bi saat bile oğlun için çok değerli.
Hkmetcim oğlun ufaktan ufaktan konuşmaya başlamış ne güzel. Bi öğreniyolar bi daha susmuyolar başımızı şişiriyolar

Benimki de bayağı bişeyler söylüyo. Peltek peltek yarım yarım konuşmaları yok mu çok güldürüyo bizi.
Mevcanım ağzındaki şişlik ve yara stresten de olabilir tabii ama belki de enfeksiyondandır. O kadar hastanede kaldınız, her ne kadar temizleniyo olsa da bi yerden kapmak mümkün. İş çıkışı bi nöbetçi eczaneye gidip krem ilaç filan al. onlar uygun bişey önerirler.
Papatyam çocukları anlamak zordur. Kim çocuğuyla çok iyi anlaşabiliyo ki. Büyüdükçe daha çok söz dinlemez oluyolr. Allah yardımcın olsun. Diyet işine de canını sıkma sorunlarımız olunca birbirimize anlayış gösteririz biz. Ayrıca haklısın
halime şükretmem lazım yine de eşim en azından annemlere götürüyo ama ben de eşiyle çocuğuyla gezmeye giden, ailecek gezenlere imrenerek bakıyorum

Nelsonum cuma günü o poğaçalara istediğin kadar atlayabilirsin. Üşenmezsen o gün yap ye, üşenirsen de sabah okula giderken pastaneden alıp ye. Ayrıca eşine de aferin yola gelicek galiba yavaş yavaş
. Ya da düşündü taşındı ve senin haklı olduğuna karar verdi. Fotolarını ben de çok merak ediyorum. Bi de kızımın okulunda genç bi süslü bayan öğretmen var. Onun da giyimini hep merak ediyorum. Her okul bahçesine girdiğimde onu inceliyorum, çok marjinal giyiniyo. Tarz oluşturmak için onları takip ediyorum.

Son düzenleme:
Şükranım , komşulara takılma! Milletin ağzı torba degilki büzesin.Ben eşim yokken annemde daga rahat ediyorum mesela ! Eşimin yanında hareketlerimiz kısıtlı oluyor!Eşine kızma senin anne gitme isteğin gibi o da çalışıyor arkadaşlarıyla görüşmek sevdiği bişiler yapmak hakkı öyle düşün tamam mı canım benim

Nelsonum anneye doyulur mu hiç ama duygularımı çok fazla basırıyorum işe başladığımdan beri.Yoksa hergün ağlar çalışamazdım.1 anlık verdigin kararlar hep olumlu sonuçlandı.Memeyi hiç düşünmeden bi anda aklıma geldi Ogün Bırakıcam dedim ve başardım.Wc olayınıda güne gidicektim bi anda vazgeçip oğluma Wc eğitimine başladım .oda olumlu oldu.inş iş içinde öyle olur

Mevcanım alışmay çalışıyoruz çok zormuş seni nelii Sehrayı hawarı çalışan anneleri çok iyi anlıyorum şimdi

merhaba kızlar:
mevcanım nasıl başedeceğimi bilemiyorum bazen. işteyken onu çok özlüyorum. evde anlaşamıyoruz. zıtlaşıyoruz. ikimize inat. allah hepimizin yardımcısı olsun. canım benim ağzımda çok aft çıkar. bilirim ne zordur çekmek. acısı dayanılmaz. herşeyi denedim çözüm bulamadım. ama bir ilaç var. oralmedic kulak çöğü şeklinde. o aftın tek çözümü. ilacı değdiridğin an bir zıplatıyor acıdan. ama sonra yaranın üstünde beyaz bir tabaka oluşuyor. aft iyi olana kadar ne acı çekiyorsun ne de varlığını hissediyorsun. ben aftın o acısını günlerce çekmektense zıplamaya razı olup kullanıyorum ilacı.
şükrancım çok geçmiş olsun. benimde ayağım acıyor. spor yaparken ne yaptıysam artık.
ebrucum kıyamam ben ona. alışacak kuzucuk. bak benim ki kocaman oldu hala çok özlerim.
nelson kızzzz ben de seni çok seviyorum. ne garip değil mi hiç sesini duymadığın yüzünü sadece faceden gördüğün birini sevmek. ama öyle. ben buradaki herkesi çok seviyorum. gerçek hayattaki arkadaşlarımla bile bu kadar çok şey paylaşmıyorum.
sabahtan dersim vardı hep. akşam da var. bu akşam eve geç gitcem.

Kizlar hepinize ayri ayri yazmak osterdim ama misafirlerim yeni gitti ve ev berbat durumda ise baslamadan size bi bakayim dedim canlarim benim diyet listem kisa sureli degil bunu yasam tarzi yeme aliskanligina donusturecem insulin direnci dusmemesi icin oglenki menu dolu biraz cunku aksama kadar onunla duracaksin brnim arkadasimin tavsiyeiyle gittim bu diyetisyene ve uc ayda 14 kilo verdi ve onun diyet listesi cok daha fakliydi ve ayricada emzirdigim icin protein karbonhidrat hepsine yer verdi sagolsun boyle iste canlarimmmm

R Canim oncelik 60 a duscem canim sonra kan degerlerine tekrar bakip ben 55 istiyorum ama vucudum ne der onu bilmiyorum ayda 4 5 garanti dedi tam uyarsan dedi

Papatyam sana da geçmiş olsun canım. Çok zorlama kendini. Biyerimize bişey olursa naparız, fazla yüklenme sende kendine, ani hareket yapma. Ayrıca senin face ini de merak ediyorum. Kabul edersen ismini özelden yaz seni ekleyeyim. Çok olaylar oluyo aslında fotoları kötü amaçlarla kullanıyolar foto koymuyorum ben ama seni görmek isterim. Sehrayı da görmek isterim face ini. Sizleri çok seviyorum.

Srcancım diyet listeni ben de beğendim. İşe yarayacak gibi gözüküyo. Uyabilirsen eminim istediğin kiloya gelirsin. Bu arada boynun nasıl oldu? Hareketleri filan yapıyosun di mi?

Kizlar ben diyetisyenle tam bir saat konustum kesinlikle ac kalmayacaksin dedi bu miktarlari sadece iki aylik degil surekli uygula dedi ve o yuzden listemde herseye yer var simdi bana siki bi diyet listesi yapsaydi ben iki ayda tamam istedigim kiloya gelince tekrar normal yme aliskanligima donecektim sadece ben degil herkes boyleir ve sonra verilin kilonun iki kati aliniyor dedi istedigin kiloya gelince buraya ekleyecegimiz tek sey ornegin alti kasik yemek yerine sekiz olacak ve kilomu koruyacagim boylece ve bana dediki bu listeyi aklina yaz dolaba falan asmak yok dedi spor da ozellikli uc gun vucut hergun yapmaya alisir tepki vermez dedi o yuzden uc gun yani umarim guzel alatmisimdir kizlar ve iki gundur oyle iyiyim ki iyiki gitmisimmm liste yok hersey kafamdaa

koca dudaklı mevcan geldi

herkes dudaklarıma bakarak konuşuyor,bu gidişle burnuma değecek diye korkuyorum pöfff,uçuk kremimi değiştirsem iyi olcek

menüm:

1 dilim ev yapımı kek,1 kupa şekersiz çay

ara: az beyaz leblebi

öğlen:

3 yemek kaşığı kıymalı pırasa,1 kase yoğurt,azdan fazla makarna

ara: taze badem ve bir elma yedim

birazdan:

yarım ayva yiycem tuzlu tuzlu

akşam:

kaynanama gitcem,yemek yemem ama canım acaip turşu istiyor evde 2 tane salatalık turşusu yerim söylemedi demeyin

bu arada su hiç tüketmiyorum desem yeridir,hava soğuk,iş yeri soğuk çişim gelecek diye çok korkuyorum,

ama içmem lazım,dur hatta içiyim

İyiyim canim rabbime sukur yapiyorum canim hareketleride sende iyisindir insallah

Ben de iyiyim canım. Sorun yok çok şükür. Kızım okulda bi saat sonra onu almaya gitcem, öğlen de yan komşuya bebek görmeye gittim. Çok şeker bi kız bebe. Melekler gibi uyuyodu. Ordan geldim size bi bakayım dedim.

kız şükooo cimcimeyi gördük ama senin neden facede foton yok hıı söle bakem,

bak ben öylemiyim,yatarken,kalkarken,güccük dilim görünürken,koşarken koymuşumda koymuşum

kız şükooo cimcimeyi gördük ama senin neden facede foton yok hıı söle bakem,

bak ben öylemiyim,yatarken,kalkarken,güccük dilim görünürken,koşarken koymuşumda koymuşum
Kız özelden yazdım ya. Kötü amaçlarla kullanıyolarmış sıradan kişilerin fotolarını bulup. Bi realite programında izlemiştim. Bi bayanın resmini koyması başına neler açmış. Ben de koymak isterdim aslında.

Kizlarr orucumu actim hemen menumu yazayim
Yarim kaseden az yogurtlu tel sehriye corbasi
2 yk yagsiz ketcapli kepekli makarna
Salata icinde yarim bardak haslanmis kepekli makarna vardi ama salataninda yarisni yesim
1.5 kepce nohut
Bir dilim tam tahilli ekmek
Bir dilim pide (
Tursu iki uc catal

Acikinca gozum donmus gibi yedim sanirim ama yazinca cok gorundu inanin miktar olarak azdi yediklerim

Simdide yesil cay icicek yatana kadar 2 lt su :)

Canlarrrrrr,, oglan oglen uykusunu gusel uyudu.Bende ewi temizldiimm.. ayy mis gibi, veee duzenliii... mutfagmda oyle, bi tane bulasik yook sükurki ayy nasil mutluyuummm anlataamamm kizlar cok istiyorum zayiflamayii.. aşkimi bi gorseniz hergecen gun, daha da bii hayranlikla bakiyor banaa.. belki de paikolojk az yemek yemem.. inanin canim da yemek istemiooo napimm.. annem van a abimin yanina gitmistin.. araligin ortasinda gelecklermis. Nasil ozledm anlatamam..
Menume gelecek olursaak bugun yemek yedim amaa alkis bana alkiss

Ackarnina ilik sirkeli su ictim.

08:30 bi kase nesfit
1adet mandalina

09:40 yarim cicibebe ( oglana kvlti hazirlarken agzima attm )
Yarim armut

Oglene kadar 1.5 lt Suuu

13.20 menemeen (1yumurta ilee aci mi acii)
2dilim kepek ekmegi
Yanindaa tursuuuuuu

Ara: 1 bardak sekersiz cay
1bardak yesil cay

Aksam: bezelye yaptim.
Bi kase bezelye yerim
Yaninda biraz yogurt, 1dilim kepek ekmegi yerim.

Yatmadan once de bi kase nar ustu yogurt yerim yesil cay icerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…