- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #8.561
Saol canım benim. Sorma özlemle sarılıyor akşMlarıAllahhhmm yerimmm onuu.. bi de gel öpeym mi diyorrcanim yaaaa.. soyutlanmis hissetme,, biz seni hep düsünüyoruz
4te benim oğlumda uyandı yarım saat salladım uyuduGununuz aydiiin olsuunnn bebişlerrrrr
Sabah sabaah full motive halindeyimmm.. allahm dun aksamki yedigim corbaaa halaa damagimdaaaabi kase icmistim sadece uzun zamandir icmemistimm allahmmm 80altiniii bii goreydiiimm iyiydii yaaâaaaaa..
Oglan gece4de uyandii, essek gulucuklerr atiyorrr yatagindan
Kizlarrr, ogluumm anne dede babaa diooo
En cook da dede diooaşkimlaaa gülmekten ölüyoruzzz bidee daha emekleyemiyor ama sürünüyorrr
6bck gibi uyandii, eee uykusu geldi haliyleeeuyutayim cook optmm.
Hrrkese kolay gelsin
Canım ben 1.100 vermiştim sen bekadan vermiştin? Büyük ihtimalle biz 1. Olduk sanırım! Kızlar herkes ortağının kiloduyla kendi Kilodunu toplayıp yazarsa 1. Kolay belli olur.görfhünüz üzere vAkit zor ayırıyorum bana yardımcı olun lütfenKubraaa cnm ben warya, temmuz ayinda 93kilo, idim. Annemde kaldm,40gun. Ewe gelnce beslenme duzenim degisti. Kola m,suyuu ekmek tukettm tbii.. hamilelgmn sonuydu 93 idim,,, sonraa 80e kadar dustum. Sonraaa hepsini geri aldimmm.. şiştiimmm
Temmuz ayinda gordum 93ü.dedm bu neee..
Ekmegi sekeri kolayi kestimm.. kepek ekmk yedim meselaa.. 88.4 kadar dustumm.. buraya baslayincca da suan 82.4 üm... insss devamii geliceeek.eee mecbur artik iddiaya girdik dimi amaaaagazlayalim brbrmzii
Ben senden onceee kilo wericeeemmm..
Zuzu bu hafta ortagm sensin.
Ben ydiklerme dkkt etmeye calisiorm.
Snn mnunde gusel.
Bakalm bu hafta neolacakk..
Vbu arada ebruu,, gecen hfta kim biriinci olmustuu..
Canım uçuk geçer sivilce geçer Allah başka kusur vermesin.Halimize kendimizden dahakötü yü( saglık huzur görünüş her anlamda)şükretmemiz lazım.Hıyu değişmesi normal canı yandı Okulu'ndan arkadaşlarından evinden U zak kaldı prensesgünaydınnnnnnnnnn
15 günün stresi bu sabah yüzümde patladı,uyandığımda üst dudağım burnuma değmiş şişlikten,ağzımın içi aft dolmuş,stresin dışa vurması güzel ama her sıkıntıda yara bere içinde kalmak çok kötü,heleki çalışan bir bayan için daha kötü,herkes dudaklarıma tuhaf bakarak konuşuyor
Günaydın kızlar
Geçmişi okumaya çalışıyorum kabul ederseniz bnde aranıza katılmak istiyorum 37 haftalık hamileyim bnde ve 15 kilo aldım 66 yla hamile kaldım şimdi 81 kiloyum dün itibariyle doğum öncesi izne ayrıldım kızımızı bekliyoruz 3 haftaya kadar
Korkuyorum kilolarımı verememekten kızım daha önemli tabi ama pisklojimde boZulmuyo değil hani aynalara küscem eski kıyafetlerime bakıyorum içine tekrar nasıl gircem diye düşünmekten
Canim oncelik 60 a duscem canim sonra kan degerlerine tekrar bakip ben 55 istiyorum ama vucudum ne der onu bilmiyorum ayda 4 5 garanti dedi tam uyarsan dedikübracım eleştir canım.. kilolarımızdan yağlarımızdan kurtulalım..
ebrucum kakarlıyım canım.. sporlarımı bitirdim.. şimdide kalori yakmak için ütü yapacağım.. ne kadarsürer bilemem..
senin diyet nasıol gidiyor güzelim..
papatyam keşke o pideyi yemeseydin diyeceğim ama hangi yüzel bende puğaca börekleri götürdüm ...insanın canı iatiyr bazen işte... yarın aldığım elbisemi giyeceğim canım..teşekkür ederim canım... temennilerinden dolayı... papatyam kilo veridiğine sevindim.. dahada zayıflayacağız canım...
sehra ayakkabılarımı boyayacağım ..hiç ssevmem boya işini ama napalım herşey şık görünmek için...
bedef hoş geldın canım..
şukrancım wevet merak ediyorum ama tartılmak yok.. cuma çok güzel bir süprizle karşılaşacağız.. inanaıyorum en az 1 kilo bekliyorum senden.canım teşekkür ederim amacım 36 bedebne rahatca girebilmek.. buda imkansız değilmiş buğün anladım...menun harika canım.. çok iyisin valla...sporlarınıda beğendim... sporcu şükranım benim...
boşver millet ne demiş takılma canım.. insanlar konuşur.. her konulşulana takılsak evin yolunu bulamazyızz..
hikmetcim menun iyi değil..az besleniyorsun.. diyeti bırakınca hemen geri kilo almayasın...
mevcen menunu beğendim canım...
nazlım önce kendine inan ve diyetleri araştır.. kaçamak yapma kendini kasma ve hergün tartılma kilo vereceğine inan önce.. inanmadığın şeyi başaramazsın...
fenodo bu liste ile kaç kilo verisin dediii...kaç kilo vemek hedefindi hatırlayamadımda...
listen güzel... yapılabiliri.. hiç aç kalmazsın..
kübracım menun harika beğendim....ama sporlarını göremedim.. sporda yap canım yaa...
Papatyam sana da geçmiş olsun canım. Çok zorlama kendini. Biyerimize bişey olursa naparız, fazla yüklenme sende kendine, ani hareket yapma. Ayrıca senin face ini de merak ediyorum. Kabul edersen ismini özelden yaz seni ekleyeyim. Çok olaylar oluyo aslında fotoları kötü amaçlarla kullanıyolar foto koymuyorum ben ama seni görmek isterim. Sehrayı da görmek isterim face ini. Sizleri çok seviyorum.merhaba kızlar:
mevcanım nasıl başedeceğimi bilemiyorum bazen. işteyken onu çok özlüyorum. evde anlaşamıyoruz. zıtlaşıyoruz. ikimize inat. allah hepimizin yardımcısı olsun. canım benim ağzımda çok aft çıkar. bilirim ne zordur çekmek. acısı dayanılmaz. herşeyi denedim çözüm bulamadım. ama bir ilaç var. oralmedic kulak çöğü şeklinde. o aftın tek çözümü. ilacı değdiridğin an bir zıplatıyor acıdan. ama sonra yaranın üstünde beyaz bir tabaka oluşuyor. aft iyi olana kadar ne acı çekiyorsun ne de varlığını hissediyorsun. ben aftın o acısını günlerce çekmektense zıplamaya razı olup kullanıyorum ilacı.
şükrancım çok geçmiş olsun. benimde ayağım acıyor. spor yaparken ne yaptıysam artık.
ebrucum kıyamam ben ona. alışacak kuzucuk. bak benim ki kocaman oldu hala çok özlerim.
nelson kızzzz ben de seni çok seviyorum. ne garip değil mi hiç sesini duymadığın yüzünü sadece faceden gördüğün birini sevmek. ama öyle. ben buradaki herkesi çok seviyorum. gerçek hayattaki arkadaşlarımla bile bu kadar çok şey paylaşmıyorum.
sabahtan dersim vardı hep. akşam da var. bu akşam eve geç gitcem.
Srcancım diyet listeni ben de beğendim. İşe yarayacak gibi gözüküyo. Uyabilirsen eminim istediğin kiloya gelirsin. Bu arada boynun nasıl oldu? Hareketleri filan yapıyosun di mi?Kizlar hepinize ayri ayri yazmak osterdim ama misafirlerim yeni gitti ve ev berbat durumda ise baslamadan size bi bakayim dedim canlarim benim diyet listem kisa sureli degil bunu yasam tarzi yeme aliskanligina donusturecem insulin direnci dusmemesi icin oglenki menu dolu biraz cunku aksama kadar onunla duracaksin brnim arkadasimin tavsiyeiyle gittim bu diyetisyene ve uc ayda 14 kilo verdi ve onun diyet listesi cok daha fakliydi ve ayricada emzirdigim icin protein karbonhidrat hepsine yer verdi sagolsun boyle iste canlarimmmm
Papatyam sana da geçmiş olsun canım. Çok zorlama kendini. Biyerimize bişey olursa naparız, fazla yüklenme sende kendine, ani hareket yapma. Ayrıca senin face ini de merak ediyorum. Kabul edersen ismini özelden yaz seni ekleyeyim. Çok olaylar oluyo aslında fotoları kötü amaçlarla kullanıyolar foto koymuyorum ben ama seni görmek isterim. Sehrayı da görmek isterim face ini. Sizleri çok seviyorum.
Srcancım diyet listeni ben de beğendim. İşe yarayacak gibi gözüküyo. Uyabilirsen eminim istediğin kiloya gelirsin. Bu arada boynun nasıl oldu? Hareketleri filan yapıyosun di mi?
Kız özelden yazdım ya. Kötü amaçlarla kullanıyolarmış sıradan kişilerin fotolarını bulup. Bi realite programında izlemiştim. Bi bayanın resmini koyması başına neler açmış. Ben de koymak isterdim aslında.kız şükooo cimcimeyi gördük ama senin neden facede foton yok hıı söle bakem,
bak ben öylemiyim,yatarken,kalkarken,güccük dilim görünürken,koşarken koymuşumda koymuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?