Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Mevcanim gecmis olsun yorgunlugun disari vurmus demekki
Kizlar yazdiklariniz okuyorum ama cvp yazamiyorum hepinize papatyam zuzuuu nelson hikmet mevcan sukran ebru ozge fenodo unuttum varsa kusura bakmayin kizlar seviyorum sizi

Kubraaaaaaaaaaaaaaa aaaa neler nelerr yemişsinnn cıkkk cıkkk cıkkkk . Hahahaa şakaaa şakaaaaaa afiyeeet olsuun
Kiss yatana kdr 2lt su icersen sabaha kdr lavaboyaaa tasinirsiiinn

Hikmetttt yemisindir valla aclik bole bisey :)))
Aynen ole olcak canimm ama baska turlu karnimin sisi inmez napalim

:)) bendee ilk defa bgun her ogun dolu , dolu amannn yedk afiyet olsuun.. bebegin nasil iyi mii
iyi canim cok sukur erde nereleri karistirsam diye bakiyo buaralar ayakta kendi basina durabiliyo surekli ellerini birakiyo bende surekli yaninda olamiyorum bi kac defa dustu ama napalim duse duse buyucekler canim senin bebisinde yavas yavas konusmaya baslamis hayirli olsun daha neler duycaksiniz kizim simdi adigee diye bagiriyo bana (hadi gel )atti fln diyo ama ennn coook baba diyo babasina acaip duskunn senin bebisin nasil canim

Oglis de yenilerde oturmaya basladii.. bizimkii durmadan dede dioo,, anne yii de snirli olunca aglarken soyluypr daha tam emekleyemiyor. Sürünereek gidiyor. Bizimki de yürütecnde cekmeleri cekior. Tam emekleyince gözüm hep üstünde oluyor.. bizimki de babasins acayip duskün.. babasinin kucgindayken bana gelmiyor. Bendeykeen babasi cagirdiginda atlayarak gidiyor. İste, anne baba dede diyor sen nasilsin peki ew isleeri falan

selam kzılar sizlerin yazdıklarınızı okumadım daha.. menumü yazayım ..sporlarımı yapayım..kızların ödevlerini yaptırayım.. ortalığı toplayaımmm geleceğim...

6,30:1dilim kepekli üstüne 2yk tulum peyniri-1 mercimek köftesi
8,00: ikisi bir arada neskafe
10,00:1 elma
12:00: bir kase çorba-bol yeşillik-bir dilim kepekli
17,00: bir türk kahvesi-bir kare çikolatal
18,00: 2 yk aşure-karalana ve çiğ karnıbahar attım ağzıma-4yk pırasa yemeği...

2,5 litre su-şekersiz bolca çay-1bardak yeşil çay

500 ip atlama -40 dak plates- 10 dak bel hareketleri yapacağım.. geleceğim kızlar..

papatyam şükranım tartılmıyorsunuz değilmiiii.....

Son düzenleme:
Çok zor ve kötü bür gündü. Geçmişe pek bakamadım. Ben bu hafta hiç tartılmafım. Bu durum benim motivasyonumu düşürdü. Canım da şıkkın hiç diyet modunda değilim .

Hayır Nelsonum ben de tartılmadım hala, tartılmıycam da.

Menüm
Kahvaltı 2 haşlanmış yumurta* 3 çatal tahin helvası
4 yeşil zeytin* 1 dl ekmek* şekersiz çay

ara 1 elma* 4 kuru kayısı

Öğlen 6 kaşık mantı ( komşudaydım, ısrarla tabağımı doldurdu)* 3 bardak çay

ara 2 mandalina

Akşam 5 kaşık sulu köfte* 2 kaşık pilav* 1 kase cacık

ara 1 kase nar

Su 1.5 lt
Spor 45 dk yürüyüş* 30 mekik

of bugün gezmekteydim ya (
sabah aç karnına ılık limonlu su
kahvaltıda 2 küçük yulaf unuyla yaptığım yağsız krep yeşillik salatalık domates 2 zeytin 3 bardak şekersiz çay
ara zencefill çayım

öğle teyzeme gittim güüzel bi kahvaltı ürü partisi yaptık ve azcık patetes kızartması 3 küçük normal krep 3 küçük kaşar p.
ara türk kahvesi
akşam 3 tadımlık ıspanak ekmeksiz üzüm ve yarım muz
3 bardak çay
zencefilli çayım
su 3 bardak yani 750 ml.
spor 1 saat yürüyüş ...
biliyorum bugünkü menüm çok kötü oldu farkındayım

mevcancım harikasın ya.. o yarada yorgunluktan stresten çıkmıştır.. bendede olur canım..krem kulanırsan bir kaç günden söner...

uzum86 hoşgeldin canım.. gebelikte ben diyet yapmadım.. ama diğer arkadaşlar seni bilgilendirirler canım...

şükrancım geçmiş olsun canım.. aynı bileğine daha fazla yüklenme sakatlanırsın... geçmez bir daha..bengal diye krem var.. çok kokuyor ama kesların ı gevşetir.. sür ve sarı. iyi gelir.cuma günü akşamı günümüz var oprada yerim inşallah ödülümü..
tarz giyim konusunda önerine açığım canmm..buğünkü elbisemi yüklerim kk ne..bu arada menun güzel cnm...

öyle papatyam.. kendimi çok yakın hissetim sana... heemn bir şeye alınıp kırılmayacak kadar birbirimizi ço tanıyormuşuz gibi ısındım yanii.. neden kafan dağınık bilem ama diyete konsantre olmaya çalış.. hayatındaki olmumsı-uz duygularını kontrol etmeye açlış..istersen yaz özelden iyi gelirim belkii.. sana.. kendme faydam olmasada...

..fenodo ev işi spor yerine geçer.. iyi yönden düşün temizlerkennn kalori yakmış olursunn..çok iyi canım ya 60 kilo.. uy dyetede çıtır birbayan ol..inşallah...

kübracığım menun iyi canım....

zuzum yinede çok abartlı değil yediklerin.. iyi cnm ya..krepleri akşam yemediğin artı bence..

ve ben sporlarımı yaptım.. ama akşam yemeğine ilaveten iki avuç içi kadar et yedim.. yemeğin içindekileri seçtim...

bugün çok dağıttım yaaa
arkadaşa kahvaltıya gittim normal bi kahvaltı yaptım fakat sigara böreği pişirmiş.yemedim yemedim gözüm çok gitti yemedim.arkadaşta ikidebir börekten de yemedin diye tutturdu.keşke 5 tane yapsaymış felan deyince hadi benim için yapmışın bi tane alim dedim bi tane sigara böreği gitti mideye.sonra başka birinde toplanıcaklardı.orayada gittik.orası başka bi alemdi tabi.orda iyice ipin ucu kaçtı.en son 3.5 gibi yedim.şuana kadar bişi yememiştim şimdi 2 mandalina 1 tanede elma yedim daha bişi yemem zaten.ama bugün ipin ucu kaçtı diye hep kaçıracak değilim dimi ama yılmak yok

Nelsonum biliyorum o kremi annemlerde vardı iyi geliyo gerçekten. Evde yok ama aldırıcam eşime. Kolla ilgili bi spor yapmıycam bu akşam. Yazdığım gibi yürüyüş ve mekik. Ben de tarz konusunda sizi takipteyim. Yorum yaparım da, paylaşmaya devam. Yeni aldığın cicileri görmedim face de.

Kızlar küçük kızım hasta.kusuyor.diyet miyet kalçadı.ama tatlı filan yemedim sadece saatlerim aksadı....prensesim yiyemiyor.midesini üşütmüşüz

Kizlar, lahana suuyuna bu aksam baslamis buulunmaktayim.
Yarin da lahana yemegini yapicam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…