- 3 Ekim 2010
- 1.567
- 1.162
- 358
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #8.601
selam kızlar
2,5 yaşında bir kızım var, çalışıyorum. Ramazan bayramından sonra kilo almaya başladım. en son tartıldığımda 57,4 gelmiştim.5 kilodan fazla almışım. sürekli birşeyler yemek isteği var. motive olamıyorum. eğer beni de aranıza kabul ederseniz sizinle birlikte fazlalıklarımdan kurtulmak istiyorum. Geçmişi biraz okudum samimiyetiniz çok hoş.
Geçmiş olsun minigeKızlar küçük kızım hasta.kusuyor.diyet miyet kalçadı.ama tatlı filan yemedim sadece saatlerim aksadı....prensesim yiyemiyor.midesini üşütmüşüz
Bende seni seviyorum:)Mevcanim gecmis olsun yorgunlugun disari vurmus demekki
Kizlar yazdiklariniz okuyorum ama cvp yazamiyorum hepinize papatyam zuzuuu nelson hikmet mevcan sukran ebru ozge fenodo unuttum varsa kusura bakmayin kizlar seviyorum sizi
Nelimmm Menünüde sporlarında çok güzel canım bu hafta iyi sonuç alacağına inanıyorum !selam kzılar sizlerin yazdıklarınızı okumadım daha.. menumü yazayım ..sporlarımı yapayım..kızların ödevlerini yaptırayım.. ortalığı toplayaımmm geleceğim...
6,30:1dilim kepekli üstüne 2yk tulum peyniri-1 mercimek köftesi
8,00: ikisi bir arada neskafe
10,00:1 elma
12:00: bir kase çorba-bol yeşillik-bir dilim kepekli
17,00: bir türk kahvesi-bir kare çikolatal
18,00: 2 yk aşure-karalana ve çiğ karnıbahar attım ağzıma-4yk pırasa yemeği...
2,5 litre su-şekersiz bolca çay-1bardak yeşil çay
500 ip atlama -40 dak plates- 10 dak bel hareketleri yapacağım.. geleceğim kızlar..
papatyam şükranım tartılmıyorsunuz değilmiiii.....
Papatyam canım arkadaşım evde işte sıkıldığımız bazı durumlar olduğu zaman da moda giremiyoruz.öyle bili mi var canınısıkan! Belki havalardandır ama unutma kışın motive olucazki ya6zın fit fit dolaşalım :)Çok zor ve kötü bür gündü. Geçmişe pek bakamadım. Ben bu hafta hiç tartılmafım. Bu durum benim motivasyonumu düşürdü. Canım da şıkkın hiç diyet modunda değilim .
Turşucu güzeli :)geçer canım sıkma canınıkoca dudaklı mevcan geldi
herkes dudaklarıma bakarak konuşuyor,bu gidişle burnuma değecek diye korkuyorum pöfff,uçuk kremimi değiştirsem iyi olcek
menüm:
1 dilim ev yapımı kek,1 kupa şekersiz çay
ara: az beyaz leblebi
öğlen:
3 yemek kaşığı kıymalı pırasa,1 kase yoğurt,azdan fazla makarna
ara: taze badem ve bir elma yedim
birazdan:
yarım ayva yiycem tuzlu tuzlu
akşam:
kaynanama gitcem,yemek yemem ama canım acaip turşu istiyor evde 2 tane salatalık turşusu yerim söylemedi demeyin
bu arada su hiç tüketmiyorum desem yeridir,hava soğuk,iş yeri soğuk çişim gelecek diye çok korkuyorum,
ama içmem lazım,dur hatta içiyim
Menünde orucunda kendinde herşeyinde güzel:)Kizlarr orucumu actim hemen menumu yazayim
Yarim kaseden az yogurtlu tel sehriye corbasi
2 yk yagsiz ketcapli kepekli makarna
Salata icinde yarim bardak haslanmis kepekli makarna vardi ama salataninda yarisni yesim
1.5 kepce nohut
Bir dilim tam tahilli ekmek
Bir dilim pide(
Tursu iki uc catal
Acikinca gozum donmus gibi yedim sanirim ama yazinca cok gorundu inanin miktar olarak azdi yediklerim
Simdide yesil cay icicek yatana kadar 2 lt su :)
selam kızlar
2,5 yaşında bir kızım var, çalışıyorum. Ramazan bayramından sonra kilo almaya başladım. en son tartıldığımda 57,4 gelmiştim.5 kilodan fazla almışım. sürekli birşeyler yemek isteği var. motive olamıyorum. eğer beni de aranıza kabul ederseniz sizinle birlikte fazlalıklarımdan kurtulmak istiyorum. Geçmişi biraz okudum samimiyetiniz çok hoş.
kızım 2. sınıfta biliyorsunuz.. dün deneme olacaktı birğün öncesinden tekrar yapmıştı kendince..
okulunda yapılan denemede sınıfında full çeken iki kişiden biri olmuş..aklıma geldikçe gururlanıyorum kendi kendime...
prensese
benim kuzumda öyle olurmu acaba,bi bakıyorum çok hevesli,bi bakıyorum dersten nefret ediyor
teşekkür ederim canım.. benim kızım 1. sınıfta ah neler etti ders çalışmamak ecen.. okuması hhep kötü oldu kendi sınıfına göre.. ama bu yıl daha iyi.. tabi ders yapmak için çok istekli değil ama yaptırıyoruz iyilikle kötülükle...zamanla seninkide sana mutluluklar yaşatır..
benim cadı ilk iki hafta mahvetti beni,oturdum çocuk gibi ağladım sonra normale döndü çok hevesli bi çocuk oldu,ben gitmeden ödevlerini yapmaya başladı,ama hastane yüzünden ilk haftaya döndük nerdeyse,ödeve kendini vermiyor sırf yapmak için yapıyor,bende sabredip normale dönmesini bekliyorum ama çok yoruluyorum,zaten bedenim yorgun bide beynim yoruluyor hasta olmaktan korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?