Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

selam kızlar
2,5 yaşında bir kızım var, çalışıyorum. Ramazan bayramından sonra kilo almaya başladım. en son tartıldığımda 57,4 gelmiştim.5 kilodan fazla almışım. sürekli birşeyler yemek isteği var. motive olamıyorum. eğer beni de aranıza kabul ederseniz sizinle birlikte fazlalıklarımdan kurtulmak istiyorum. Geçmişi biraz okudum samimiyetiniz çok hoş.

Hosgeldiiiiinnnn... herkeseee kapimiz aciiik gell ,, gell...
Ben burdaki kizlar sayesindee baya kilo werdimmm... gerisi deee gelecek tabiiiii
Sende verirsinn.
Benim 7 bucuk aylik bir oglum warrr.. sabahin köründee kalkioo, gün icinde peek uyumuyor.. aksam 6dan sonraaa leylaa gibi oluyor. 8 demeden uyuyor.. yaniii, bnm coook uykun war da seni gordum, yazmadan yatmayim dedm. Ben genelde buralardayimm.. yarin ins bol bol konusuruzzz.. iyi gecelerr..

aramıza hoşgeldiniz kızlar.
görünüp görünüp kaybolmayın oldu mu canlar.
herp beraber incelelim...

Kızlar artık uykusuzluğa dayanamıyorum oglum 1 de uyudu bende evi toplayıp yattım. 4 te bi kalktı saalladım tam yattım anne yanıma yat diyor gittim tıpışladım saat oldu 6 tı sabah gözlerimi zor açtım aglıycaktım.kv dedim anne yalvarıyorum nolur 1.5 kadar uyutaöazsan hiç uyutma oyala yor onu dedim.Bak uykusuzum işte uylukların dün hep dedim.Bugün geçer mi akşam olur mu offf

Dün
08:10 kepekli sandviçi ekmeğin arasına 1 dl peynir yeşilçay
Ara:nescafe çay
12:10 1 kase çorba yarım tabak leymişsin makatna 1mini spangle
Ara: nescafe çay k kraker 1 tane
19:30 yoğurtlu biber kavrulmuş kıyma 2 dlekmek
Ara: 1dl pasta (kociş bana almış yemesem olmazdı)

Kızlar küçük kızım hasta.kusuyor.diyet miyet kalçadı.ama tatlı filan yemedim sadece saatlerim aksadı....prensesim yiyemiyor.midesini üşütmüşüz
Geçmiş olsun minige
Mevcanim gecmis olsun yorgunlugun disari vurmus demekki
Kizlar yazdiklariniz okuyorum ama cvp yazamiyorum hepinize papatyam zuzuuu nelson hikmet mevcan sukran ebru ozge fenodo unuttum varsa kusura bakmayin kizlar seviyorum sizi
Bende seni seviyorum:)
Nelimmm Menünüde sporlarında çok güzel canım bu hafta iyi sonuç alacağına inanıyorum !
Çok zor ve kötü bür gündü. Geçmişe pek bakamadım. Ben bu hafta hiç tartılmafım. Bu durum benim motivasyonumu düşürdü. Canım da şıkkın hiç diyet modunda değilim .
Papatyam canım arkadaşım evde işte sıkıldığımız bazı durumlar olduğu zaman da moda giremiyoruz.öyle bili mi var canınısıkan! Belki havalardandır ama unutma kışın motive olucazki ya6zın fit fit dolaşalım :)
Turşucu güzeli :)geçer canım sıkma canını
Menünde orucunda kendinde herşeyinde güzel:)

Hoş geldin Canım .Benimde 2.5 yaşında oglum( Mart doğumlu) .Bu kış beraber vericez inş:)

Kizlar 2 gundur bir yandan gecmisi okuyorum bir yandan cvp yaziyorum ya uyuya kaliyorum ya da kizim elimden tlf aliyor bir turlu cvp yazamadim daha yeni uyandim esim de kizim da uyuyor aldim elime tlf firsat bu firsat
Nerdeyse 3 4 gundur kizim ne oglen ne aksamlari uyumamsk icin elinden geleni yapiyor normalde elimden tutar gelirdi benle yatardi yastiga ninni acardim uyur kslirdi ben de size yazardim simdi .kaciyo bi yakalamak icin ugrasiyom bir de asla yatmiyor surekli kalkiyor cildirmal uzereyim ben de yattim yanina en son pes etti sarilip uyumusuz .gece
Mevcancim nelsonum kubram beni sormussunuz daha iyiyim eskiye nazaran yemekte hala biraz sorun yasiyorum ama uzun dlsurmez sanirim 11. Haftamdayim az kaldi gecicek ins.
Aklimda kalanlar.
Mevcancim kolay mi kac gun hastanede kizin da kiyamsm zorlanmistir onun da nazini cektin ucugu sorun etme birkacgune gecer sukur ki artik evinizdesiniz eski duzene dondunuz.
Ebrucum kiyamam sana yaa aslinda bizimkiler cok buyudu ama kizimda geceleri uyaniyor anne vava(salla) diyor hep uykusuz uykusuz Allah yardimcin olsun oyalanmaya calis aksam cabucak oluyor artik canim evde esine durumu anlatip biraz fazla dinlenirsin artik.
Hkmetcm oglusun konusmaya baslamis ne guzel hele bi 2 yasini biraz gecsin hergun soklara girceksin kizim beni hergun nasil gulduruyor neler neler soyluyor dun birsey oldu anne bekle yaa diyor dedim bekle demeyi nerden ogrendi bu cocuk tabisii benden cocuga hep bekle annecim babsm gelcek bekle annecim cizgifilmin baslicaknfalan
Sukrancim sen nasilsin canim menulerin yine iyi gidiyor istikrarin takdira sayan valla
Nelsonum sen nasilsin kocis yola geliyor desene nediyim bukemedigin eli opuceksin demisler inadin ise yaradi valla
Papatyam oglusla birsey olmus sanirim orayi kacirdim benim en korktugum sey kizimla ( anne kiz iliskisi daha zor bence) anlasamamak erkekler ne kadar da olsa buyuyunce anneye bagli ve saygili oluyorlar hatta kimisi cok duskun oluyor ama anne kiz iliskisi cok ince bi cizgi anlasamadin mi 2 zit dustun mu cok zor umarim kizim mantikli ve akli basinda bi genc kiz olur ve beni cok uzmez buyudukce daha da zorlasiyor hersey keske hep bebek kalsalar dedirtiyorlar
Kubracim sen nasilsin canim oruclarini Allah kabul etsin asure yaptin mi kiz sen de kv yapicak bize de ins. Gidip yemek istiyorum biran evvel
Fenodo canim diyetisyenin cok dogru demis aklina yaz listeyi ve diyet yapiyor modunda olunca kilo verip sonra fazlasiyla aliyoruz umarim sen yasam sekline donusturur kilo verir ve korumaya gecersin hersey kafada bitiyor iyi ki gitmissin diyetisyene
Sehraacik bi gorundun bi kayboldun .gene iskender erimedi mi daha
Hawarcim sen nasilsin tatlim ben cabuk yoruluyorum yaa kizim beni cok yoruyor bu aralar birde ust uste cok temizlik yaptim resmen siziyorum gece artik bu kontrolunde cinsiyeti belli olur buyuk ihtimal yazarsin bize de
Nazima kizina cook gecmis olsun tatlim umsrim kisa surede iyilesir
Kizceler unuttugum varsa affola
Yeni gelen kizlar hosgeldiniz oncekikle sık sık girip muhabbete dahil olun menu paylasin aktif olun yani boylelikle daha adapte olursunuz umarim hepniz istediginiz kilolara inersiniz

Günaydın çıtırlarım,dudağım dahada şişti ama kremin faydasını gördüm baya,şişin üzerindeki yara bere kurumuş şükür,ama konuşurken,çay içerken canım çok yanıyor,eprumm kıyamam kuzum hem uykusuz kal hem o halde işe git gerçekten çok zor,ösgem daha iyi olmana sevindim,minik büyüyor ve büyüdükçe huy değiştiriyor işte

merhaba kızlar.
ebrucum aslında belli birşey yok. yetişmeyen işler, kendime zaman ayıramamak, hep monoton bir hayat sanırım sıkıldım artık. uykusuzluk ne zordur bilirim. allah yardımcın olsun canım.
özgecim çocuklar büyüdükçe herşey daha da zorlaşıyor. keşke dizimin dibinde olsa hiç büyümemiş olsaydı. bazen çok hayıflanıyorum bilemedim mi acaba eski günlerin kıymetini diye. benim oğlum da bazı dönemlerde uyumak istemezdi. zaman zaman oluyor böyle durumlar.

Papatyam neyin var kuzum,tartılmamak modunu düşürmüş olabilir ama menülerin bence gayet iyi,hem her hafta kilo vercez diye bi kuralmı var, Hkmt canım ben daha önce lahana çorbası yaptım ama iğrençti tadı içemedim,umarım faydasını görürsün,nelson bebeğim çok hırslısın canım imrendim sana,kubra iyi dileğin için saol canım,yeni gelen kızlarda hoşşş gelmiş,sehraa,db,zuzu,fenodo, çok öpüyorum sizleride,topiğimiz o kadar kalabalıkki herşey birbirine karışıyor :)

Gunaydin citirlarim
Osgem ebrum bende sizdenim kizlar kizim dun aksam 9 da uyandi sabah 6 ya kadar sanadece 1 saat uyudu ve geri kalan zaman hep agladi 2 saate bir agrikesici verdim banamisin demedi ust disleri cikcak sanirim ee benimde sinirlerim gerildi omuzlarim tutuldu o yuzd3n neyse sabah 6 da uyumusuz 7.30 da tekrar uyandi 9 uyudu 9.45 te yeniden uyandi hala uyanik kahvaltisini yaptirdim ilacini icirdim tv izliyo hic uykusu yokmu acaba benim kafam kazan gibi (

aycine hoşgeldin canım..

kızlar ğünaydın diyeccğim ama öğle oldu...

ebrulim çalışmanın dejavantajları da var canım.. daha pratik olmak zorundasın işler icin.. ve uykusuzluğada vücut zamanla alışacaktır.. ama yinede dikkat et kendine..bu yogun tempo sana kilo vermendede daha çok fayda sağlar canım...

papatyamm ğel biz taraflara ğezmeye..monotonluktan kurtulusun belki..ama hayat böyle... iş ğüç ev eş derken aynı şeyleri tekrar edip duruyoruzz...

özgecim iyi olduguna sevindim.. çocuklar zaman zaman inatlaşacak birşeyler bulabieliyorlar.. ğecici bir durum canım ,, sabırla eski düzenine ğececektir..

mevcan canım krem işe yaramış desene.. çocukların hiç biri doğdukları ğibi kalmıyor.. daha kaç huya girecekler kim bilir..sabır et canım...ben edemesemde tavsiyede bulunayım..

kızım 2. sınıfta biliyorsunuz.. dün deneme olacaktı birğün öncesinden tekrar yapmıştı kendince..

okulunda yapılan denemede sınıfında full çeken iki kişiden biri olmuş..aklıma geldikçe gururlanıyorum kendi kendime...

prensese

benim kuzumda öyle olurmu acaba,bi bakıyorum çok hevesli,bi bakıyorum dersten nefret ediyor

prensese

benim kuzumda öyle olurmu acaba,bi bakıyorum çok hevesli,bi bakıyorum dersten nefret ediyor

teşekkür ederim canım.. benim kızım 1. sınıfta ah neler etti ders çalışmamak ecen.. okuması hhep kötü oldu kendi sınıfına göre.. ama bu yıl daha iyi.. tabi ders yapmak için çok istekli değil ama yaptırıyoruz iyilikle kötülükle...zamanla seninkide sana mutluluklar yaşatır..

benim cadı ilk iki hafta mahvetti beni,oturdum çocuk gibi ağladım sonra normale döndü çok hevesli bi çocuk oldu,ben gitmeden ödevlerini yapmaya başladı,ama hastane yüzünden ilk haftaya döndük nerdeyse,ödeve kendini vermiyor sırf yapmak için yapıyor,bende sabredip normale dönmesini bekliyorum ama çok yoruluyorum,zaten bedenim yorgun bide beynim yoruluyor hasta olmaktan korkuyorum

aman dikkat et mevcan.. kendini çok yıpratma kendini.. zamanla düzene ğirer sakin olmaya çalış canım..

Son düzenleme:
nelson maşallah kızına...
benişm oğlum 3. sınıfa gidiyorç biz hala zaman zaman sıkıntı çekiyoruz ödev konusunda.
zamanla düzelir inşallah diyorum artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…