Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

kızlar merhaba
geçmişi pek okuyamadımm, bu hafta çok yoğunum, cumartesi akşamı misafirtim vardı pazar gündüz biz evde değildik, pazar akşamı yine misafirim vardı, dün ve bu günde toplantımız var dün 6 da bitti bu gün bakalım kaçta biter 2 ssat dersm boş ev yakın eve geldim süt almıştım onu koydum kaynasın diye biraz ortalığı topladım biraz sonra okula geri gidecem allahtan evim okula yakında boş saatlerde gelip bir işimi yapıyoruımm

benim kızımında uyku düzeni biraz bozuk bu aralar gündüz uymak istemiyormuş bakıcı zorla uyutuyorum diyor tabi geç uyuyor geç uyuyuncada gecede geç uyuyor, ben çogu zaman dayanamıyıp uyuyorum kızımıda eşim yatırıyor artık daha doğrusu kızım artık sızıyor eşimde yatağına yatırıyor

yeni gelen arkadaşlar olmuş hoş geldiniz aramıza
ahanda sütü taşırdımm

neyse pazartesi test sonuçlarımı almaya gittim orda başka bir dr vardı bir bakarmısınız cinsiyete dedim, oda sağolsun baktı, % 90 kız dedi, biz böyle bir kız bir erkek gidiyoruz, bend eönceki dr erkek dedi dedim oda ben kız olarak gördüm dedi,neyse eşim bu durunmma biraz bozuldu bende az üzüldüm yalan değil ama sağlıklı olsunda önemli değil, ruh ve beden sağlığından daha önemli bişey yok bu dünyada benden haberler böyle kızlar, ocağı sileyimde geri okula gideyim umarım çok geç çıkmayız

hepinizi öptümm

Nelsonum saol canım ya inş uykumuzda evimde bende düzene girerizinş
Küçük çocukluklar yaramazlık be uyku probleminden büyüklerinde ders ödev problemlerinden yakınmış annecikler:) ah kızlar küçük büyük dertleri bitmiyor bitmeyecekte

Evet canim iyiki gitmisim inan dort gun oldu baslayali ve resmen gobegim indi coookkkk mutluyummmm

Kizceler camasir astim evi toparladim corba yaptim kizimi banyo ettirdim corbasini icirdim simdi uyutuyorum eski duzenime dondum aman Allah bozmasin zaten 7 ay sonra zor ve yorucu gunler beni bekliyor olucak umarim kizim biraz uslanir .bebegimde uslu olursa ne iyi olur.
Kizlar haklisiniz arada inat edip huy degistiriyorlar insan bian sok oluyor niye boyle bu cocuk diye ama onemli olan tepki vermemek sanirim kizinca daha kotu oluyor
Nelsonum ne kadar guzel masallah kizina basarilarinin devamini dilerim canim
Btlkubra kotu bi gece gecirmissin gercekten bizleri uykusuz birakip birde cin gibi gezmiyorlar mi o uyuyunca birak isi gucu yat dinlen is herzaman olur once saglik
Hawarcim benim bi ark basina da gelmisti ilk bebegiydi once erkek dediler sonra kiz ve kizi oldu daha hafta olarak ne kadar da olsa yanilma payi olabiliyor ya da gorus pozisyonu olarak yaniltabiliyor bebekler biraz uzulmen normal kim olsa farkli cinsiyet ister seni anlayabiliyorum ama insan kucagina alinca kiz erkek hic farketmiyor oyle seviliyorlar ki Allah hayirli saglikli evlat versin(amin)

Özgecim teşekkür ederim canım. ben iyiyim bi değişiklik yok. Benim yaramazlarla uğraşıp duruyorum. Senin de işin zor ya, Allah yardımcın olsun. Hem kızınla uğraş hem de hamileliğin sıkıntılarıyla uğraş, tabii bide evişleri. İnş bari eşin anlayış gösteriyodur.
Selincik de uyursa sen de uyumaya çalış, fazla da yorma kendini, gece uykusuzluğuna dayanmak daha da zor.
Nazlma geçmiş olsun canım bebeğin nasıl oldu. İnş geçmiştir kusmaları. dr a götürdünüz mü?
Uzum86 ve Aycine hoşgeldiniz kızlar. Bizim topiğin dostluğu çok güzeldir, doğru yerdesiniz.
Papatyam seni çok iyi anlıyorum, hem oğlunun seni üzmesi hem de hayatın monotonluğu çok bunaltmış seni. Haftasonları bişeyler yapın ailecek gitmediğiniz biyerlere gidin veya nebiliyim bi uğraşılar bul kendine farklı, inan ki insanın hayatına farklı bi heyecan, mutluluk getiriyo. Ben bu sayede hiç evden çıkamasam da sıkılmıyorum. Boş vaktim kalsa da şu hobilerimle ilgilensem diye sabırsızlanıyorum. Her sene de farklı uğraşlara yelken açıyorum. Zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum bile. Bu seneki uğraşım el yapımı kullanımlık eşyalar yapmak ve dikiş öğrenmek.
Ebrucum sana da Allah kolaylık versin canım. Saatlerce uykusuz kal, bi de sabah işe git, eve gelince oğlunla ve işlerle ilgilen. Ben evdeyken yetişemiyorum. Sen çalışırken yetişmeye çalışıyosun.
Kübram kızın ne durumda uyudu mu bari? İşin zor güzelim.
Nelsonum kızına tebrikler, aferin ona. Gurur vesilesi işte biz annelr için
Hawarım bu dr lar da ne kadar yanılmaya başladılar ya cinsiyet konusunda. Sağlıklı olsun ama kız da olsa erkek de olsa insan net bişey duymak ister bebeğiyle ilgili. Neyse bi sonraki gidişinde daha net görebilirler inş.
Sercan senin adına sevindim cnm. Daha şimdiden göbeğin indiyse bir ay sonra kimbilir ne kadar verirsin. İstediğin kiloya inmek kadar güzel bişey var mı?
Mevcan uçuğun iyileşmeye başladı sanırım, kremi sürmeye devam et. Hiçbişeye streslenmemeye, rahat olmaya bak. Kolay gelsin.
Hkmet, Sehra, nerelerdesiniz, nasılsınız

Son düzenleme:
Kizlarrr, sabahdan bu yana koşusturuyoruumm.. abimler sagolsunlar bi miktar para yolladilar. Onu almaya ptt ye gittim, ogluşlaa.. sabah sabah yrüyüs yaptik. İyi geldi yürümeek.. sizlere yazacak vakit bulamadim. Ewi duzenli temiz tutmaya calisiyorum. Surekli bi koşusturma halindeyim. Yoruldum ama iyicee kalori harcadimmm.. sizee gelimm

Ebrucumm, walla bnm ogliş gceleri gusel uyuyor, bi ara 2 3 gun ust uste gece uyumamisti. Yanii uykusuzluk beterr.. gun ici insan mahfoluyorr. Allah yardin etsin sana. İns kv uyutmamistir. Duzene oturur kisa zamanda ins.. is nasil giidiyorr,, menulerinde cook guzel haniii
Ozgem hamisim kiyamam sana.. uyku problemi yas ilerledikce zorlasior demek ki. Beni de zor gunler bekliyor desene ya surekli dede baba anne diyor, yerinde de hic durmuyor. Surunerek emekliyor. İlrrleyen zamanlrda ben hcbi is yapamicam anlasildi
Mevccancimm, ucuk zordur yaaa. Su bile icirmez insana. Kisa zmnda gcr ins. Kizin hali nasil iyi degilmi. Lahana yemegisuper yaa. Yarin yapicam ins.
Papatyacimmm, o monotonluk bende de war. Herseye yetismeye calismak , kocani memnun etme calismakk.. zoorr gercekteen. Ama bu durumu kendi açimizdan iyiye yoneltmemiz gerekiyor.yoksa bu hayati kendimize zindan ederiz. Kitap okumak yurumek nbilim kaliteli wakitler gecirmemiz gerek.
Kubraaaa herkesde ayni sorundan dertlii.. isimizz zor. Benim oglan simdilk iyi.
Neelsoonnn kizini tebriik ederimmm. Gurur verici bir durumdur kesin..
Hawarimmm, cnm hamişimm.. yaamhamilesn hem calisiosun hem ewe kosusturuosn supersin.. bebegn saglikli olsn da kiz erkek frketmez. Ama siz erkek istiosunuz galibaaa.. inss hayirlisi ve istedgnz olur.
Sercaan göbiş gidiomusss supersin,.
Sukranncim,, bu hafta sen eminim kii kilo vereceksn. Hissttgm bu yondeee
Cook optum sizleri..
Kb kiz arkadasi geleckler.. sarimsakli kofte yapicaam.. sizleri sewiyoruum

Sukrancim benim esimin isi cok zor hergun bi dert sorun bazen 5 kere ayni cumleyi tekrarliyorum beni duymuyor bile kendi isi ama market isletmel cok zor iste.
Dun gezmekten geldik esim ustunu salonda cikarmis esofmanimi getir diye sesleniyor ustunden cikardiklarini ben asiyorum giyeceklerini goturuyorum fslan soylensem bi sonuca varamiyoruz zaten dirdir yapmak iliskimizi cok yipratiyo kabullenen ben oldum tabi yaraniyomuyum hayirrr 5 yapip 1 yapmasam o soyleniyo dogum yapinca istesemde yapamiycam kendi gidip alicak is basa dusunce kendi zorlanir bence
Hkmetcim emeklemeye basladiysa tamam zaten ilk yurumeye basladigi zamanlar okadar tehlikeli ki is yaptirmiyorlar hep pesinden kosucan cok dikkat istiyorlar cekmece karistirmalar heryeri bosaltmalar sandalye ustune cikip dusmeler ooo saymakla bitmez ben simdi simdi rahat ettim biraz o konuda sira ikinciyi buyutmekte.:18:

iyi akşamlar çıtırlarım,menümü yazıp kaçıyım

ösgem,hkmt teşekkür ederim canlar,şu an yaram daha iyi,bide herkes cins cins yüzüme bakmasa süper olacak

sabah:

1 ev yapımı poğaça,şekersiz çay

öğlen: 1 kase domates çorba,az bulgur pilavı,sebzeli bezelye 4 kaşık kadar

ara:1 kase aşure ( ama nasıl yemem ya ben aşure manyağıyım)

şimdikte: az leblebi ve badem aldım önüme,tabiki yeşil çay

evde: 1 bardak portakal suyu,2 tane salatalık turşusu

kızlar menumu yazayım sonra yazdıklarınız okuyacağım...

sabah:2 dili kepekli üzerine 2yk tulum peyniri+2 ceviz
10:00...1 elma
12,00...6 yk pırasa-1 kase çorba-2 küçük salatalık
15,30: 1 elma
17,30: bolca haşlanmış karnıbahar- 3yk güveç-yarım milföylü börek--

su: 2,5 litre kadar su-2 bardak yeşilçay--4 bardak zayıflama çayı...

sporlarım--40 dak plates---500 ip atlama--10 dak bel hareketleriii

alış veriş sitesinden kargom geldi.. zauıf olmak muhteşem birşey.. ne giysen oluyor.. öyle aman aman bir yerimde çıkmıyor...bir şeyler daha yiyecektim ama bunları giyebildiğimi görünce yemekten vazgeçtmm.. zayıflayacağım incecik olacağım.. ve olan göbeğimide dümdüz yapacağım....

ödevler yemek spor ev işi sonrasında buluşmak dileğiyle...

ve biliyorsunuz kızlar ben bu topiğe tesadüf sonucu yazmıştım.. arkadaşla iddiaya girmiş nasıl kilo veririm diye araştırken kendimi bu topikte bulmuştum... iyi ki sizleri tanımışım... hepinize teşekkür ederim.. mutlu olmama sebepsiniz.. ve bu topikteki herkesin bunda payı var

Son düzenleme:
Slm citirlarim beni soran herkese tesekkurederim kizim gun icindede uyamadi nerdeyse simdi uyuttum ins bu gece guzel uyur ben menumu yazayim
Sabah
1 salatalik
4 siyah zeytin
Beyaz peynir ve iki dilim tam tahilli ekmekle yapilmis yagsiz tost
nescafe

Ara
Ceyrek muz
Bir tane kandil simiti

Ogle
Yk tel sehriyeyle yapilmis yogurtlu corba
2 tane grissini

Ara yok

Aksam
5 yk nohut
2 yk pilav

Biraz oncede bir kase nesfit

Yatarken yesilcay icicem
1.5 lt su anca olmustur

Kizlar, misafir agirlamak cook zor yaaa, hos kb aileden ama eltiim olacak kisi de gelecegi icin herseyn kusursuz olmak istiyorm.. oglanda hiccc uyumadiii,, bii oglana koş, bii kofte yapmaya calisss.. yogurmakk hele ne yorduu.. ew tertemizz. Bende iyiyiimm.. sarimsakli kofteden az yiceeem söz sizee.. nelsoncugumunda dedigi gibii İYİ Kİ VARSİNİZ. SİZİN SAYENİZDE ZAYİFLADİM DEVAM DA EDİYORUM..
Menüm..
07.00Uyaninca Lahanaa suyu kocaaa bardak
1mandalinaaa..
08.33 bi kase nesfit

12.00 Salata bolcaaa, 4zeytin, 2kibrit k. Buyuklgnde peynirrr, 4 catal sucuk, 1 yumurta, 4bardak sekersiz cay

17:34 2adet kayisii, yarim kepek ekmegi icine peynir.

Simdilk bu kdr..
Koftede az yicem..

Tempolu ptt ye gidis gelis 30dk
Bu saate kadar hiiccc oturmdmm baya kalori gittiii..
Gece yatmadan once lahana suyu içiceeem.

Sevgilerrrrr

Menüm
Kahvaltı 1 pastane poğçası * 4 ızgara köfte
(fırının ızgara bölmesinde kızarttım)
şekersiz çay

ara 5 kuru kayısı* 1 küçük mandalina

Öğlen 4 kaşık sulu köfte* 1 büyük kase salata
1 dl ekmek

ara 2 küçük dilim ekmekten tost
1 bardak ayran

Akşam 5 kaşık ıspanak yemeği* 3 kaşık kıymalı makarna

ara 1 elma

Su 1.5 lt
Sporlarım 45 dk yürüyüş* 30 mekik* hundred hareketi
10 şınav* 10 dk jimnastik

Evet canim herseyden once sagliklarimiz iyi olsun kilolarda gidiyorrrrr zatennnn canim

Evet hikmetim gidiyor pilates yapmaya basladim kocisim netten siparis vermis pilates seti almis surpriz yapti bugun yaptim biraz zayif saglikli bi anne olacagimmmm insallah

Sercaaaannn esini tebrik ettigimi soylee. Zayiflamana cok guzel destek oluyor. Benmki de askim yee dioo.. ama zayif olmami da istiyor.

Selam herkese.geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler.şimdi az daha iyi.şükür..sadece kilosu dahada düştü kuzumun.
Bende diyetli gibi değilim hiç öyle fazlada yemiyor ama morelim pek yok.

Bu topiğe nolmuş böleee bi süre daha kaybolsammı napsam:44:

papatyam,özgem,şükrancım,hikmetçimzxkılzar tebrikleriniz için teşekkür ederim....

ebrum çocukların sıkıntısı bitermi.. insana neler yaşatıyorlar.. sağlıklı olsunlarda herşey geçer düzene girer..

havarcım sağlıklı olsunda bebeğin inşallah gönlüğnüze göre olur cinsiyeti..

özgecim erkekler iş konusunda inatçı olabiliyorlar.. ama her erkeğin vardır ilgili olduğu bir konu.. tamir olabliri.. ara sıra yemek yapabilir.. yada çocukla ilgilenebilir... her erkek aynı şeyi yapmaz.. ama yaptıklrarınıda fark etmek lazım... belki başka şeyler yapıyordurda sen fark etmmiyorsundur..birdüşün canım.. senle otururken kızna bakmıştı hatırladın mı?

fenodo güzel süpriz canım..hayırlı olsun.. bol bol plates yap canım.. incecik ol... ah benimjkide bir yürüyüş bandı alsaaa keşkeee....

ay ben çok yorgunum yaa.. platesi 25 dak yapabildim diper sporlarım tmm..mutfakta uğraşırken 2 dilim ekmekle tereyağlı 1yumurta yedim.....neyse olan oldu... daha da yiyesim var ama cumaya ne kaldı şunun şurasındaaa...

Napalım Nelsonum arada oluyo öyle kaçamaklar işte. Midemiz cumaya az kaldı sabret demekten anlamıyo. Ben de sabah poğaça yedim. Gece çok acıkmıştım. Abur cubur yememek için aç aç geri yattım. Sabah da daha da aç bi vaziyette uyanınca eşimin fırından aldığı poğaçaya atladım hemen. İnş yakmışımdır bu akşamki sporlarla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…