- 11 Şubat 2011
- 4.781
- 10.539
- 498
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #8.621
Kizlar 2 gundur bir yandan gecmisi okuyorum bir yandan cvp yaziyorum ya uyuya kaliyorum ya da kizim elimden tlf aliyor bir turlu cvp yazamadim daha yeni uyandim esim de kizim da uyuyor aldim elime tlf firsat bu firsat
Nerdeyse 3 4 gundur kizim ne oglen ne aksamlari uyumamsk icin elinden geleni yapiyor normalde elimden tutar gelirdi benle yatardi yastiga ninni acardim uyur kslirdi ben de size yazardim simdi .kaciyo bi yakalamak icin ugrasiyom bir de asla yatmiyor surekli kalkiyor cildirmal uzereyim ben de yattim yanina en son pes etti sarilip uyumusuz .gece
Mevcancim nelsonum kubram beni sormussunuz daha iyiyim eskiye nazaran yemekte hala biraz sorun yasiyorum ama uzun dlsurmez sanirim 11. Haftamdayim az kaldi gecicek ins.
Aklimda kalanlar.
Mevcancim kolay mi kac gun hastanede kizin da kiyamsm zorlanmistir onun da nazini cektin ucugu sorun etme birkacgune gecer sukur ki artik evinizdesiniz eski duzene dondunuz.
Ebrucum kiyamam sana yaa aslinda bizimkiler cok buyudu ama kizimda geceleri uyaniyor anne vava(salla) diyor hep uykusuz uykusuz Allah yardimcin olsun oyalanmaya calis aksam cabucak oluyor artik canim evde esine durumu anlatip biraz fazla dinlenirsin artik.
Hkmetcm oglusun konusmaya baslamis ne guzel hele bi 2 yasini biraz gecsin hergun soklara girceksin kizim beni hergun nasil gulduruyor neler neler soyluyor dun birsey oldu anne bekle yaa diyor dedim bekle demeyi nerden ogrendi bu cocuk tabisii benden cocuga hep bekle annecim babsm gelcek bekle annecim cizgifilmin baslicaknfalan
Sukrancim sen nasilsin canim menulerin yine iyi gidiyor istikrarin takdira sayan valla
Nelsonum sen nasilsin kocis yola geliyor desene nediyim bukemedigin eli opuceksin demisler inadin ise yaradi valla
Papatyam oglusla birsey olmus sanirim orayi kacirdim benim en korktugum sey kizimla ( anne kiz iliskisi daha zor bence) anlasamamak erkekler ne kadar da olsa buyuyunce anneye bagli ve saygili oluyorlar hatta kimisi cok duskun oluyor ama anne kiz iliskisi cok ince bi cizgi anlasamadin mi 2 zit dustun mu cok zor umarim kizim mantikli ve akli basinda bi genc kiz olur ve beni cok uzmez buyudukce daha da zorlasiyor hersey keske hep bebek kalsalar dedirtiyorlar
Kubracim sen nasilsin canim oruclarini Allah kabul etsin asure yaptin mi kiz sen de kv yapicak bize de ins. Gidip yemek istiyorum biran evvel
Fenodo canim diyetisyenin cok dogru demis aklina yaz listeyi ve diyet yapiyor modunda olunca kilo verip sonra fazlasiyla aliyoruz umarim sen yasam sekline donusturur kilo verir ve korumaya gecersin hersey kafada bitiyor iyi ki gitmissin diyetisyene
Sehraacik bi gorundun bi kayboldun .gene iskender erimedi mi daha
Hawarcim sen nasilsin tatlim ben cabuk yoruluyorum yaa kizim beni cok yoruyor bu aralar birde ust uste cok temizlik yaptim resmen siziyorum gece artik bu kontrolunde cinsiyeti belli olur buyuk ihtimal yazarsin bize de
Nazima kizina cook gecmis olsun tatlim umsrim kisa surede iyilesir
Kizceler unuttugum varsa affola
Yeni gelen kizlar hosgeldiniz oncekikle sık sık girip muhabbete dahil olun menu paylasin aktif olun yani boylelikle daha adapte olursunuz umarim hepniz istediginiz kilolara inersiniz
Evet canim herseyden once sagliklarimiz iyi olsun kilolarda gidiyorrrrr zatennnn canimÖzgecim teşekkür ederim canım. ben iyiyim bi değişiklik yok. Benim yaramazlarla uğraşıp duruyorum. Senin de işin zor ya, Allah yardımcın olsun. Hem kızınla uğraş hem de hamileliğin sıkıntılarıyla uğraş, tabii bide evişleri. İnş bari eşin anlayış gösteriyodur.
Selincik de uyursa sen de uyumaya çalış, fazla da yorma kendini, gece uykusuzluğuna dayanmak daha da zor.
Nazlma geçmiş olsun canım bebeğin nasıl oldu. İnş geçmiştir kusmaları. dr a götürdünüz mü?
Uzum86 ve Aycine hoşgeldiniz kızlar. Bizim topiğin dostluğu çok güzeldir, doğru yerdesiniz.
Papatyam seni çok iyi anlıyorum, hem oğlunun seni üzmesi hem de hayatın monotonluğu çok bunaltmış seni. Haftasonları bişeyler yapın ailecek gitmediğiniz biyerlere gidin veya nebiliyim bi uğraşılar bul kendine farklı, inan ki insanın hayatına farklı bi heyecan, mutluluk getiriyo. Ben bu sayede hiç evden çıkamasam da sıkılmıyorum. Boş vaktim kalsa da şu hobilerimle ilgilensem diye sabırsızlanıyorum. Her sene de farklı uğraşlara yelken açıyorum. Zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum bile. Bu seneki uğraşım el yapımı kullanımlık eşyalar yapmak ve dikiş öğrenmek. F
Ebrucum sana da Allah kolaylık versin canım. Saatlerce uykusuz kal, bi de sabah işe git, eve gelince oğlunla ve işlerle ilgilen. Ben evdeyken yetişemiyorum. Sen çalışırken yetişmeye çalışıyosun.
Kübram kızın ne durumda uyudu mu bari? İşin zor güzelim.
Nelsonum kızına tebrikler, aferin ona. Gurur vesilesi işte biz annelr için
Hawarım bu dr lar da ne kadar yanılmaya başladılar ya cinsiyet konusunda. Sağlıklı olsun ama kız da olsa erkek de olsa insan net bişey duymak ister bebeğiyle ilgili. Neyse bi sonraki gidişinde daha net görebilirler inş.
Sercan senin adına sevindim cnm. Daha şimdiden göbeğin indiyse bir ay sonra kimbilir ne kadar verirsin. İstediğin kiloya inmek kadar güzel bişey var mı?
Mevcan uçuğun iyileşmeye başladı sanırım, kremi sürmeye devam et. Hiçbişeye streslenmemeye, rahat olmaya bak. Kolay gelsin.
Hkmet, Sehra, nerelerdesiniz, nasılsınız
Evet hikmetim gidiyor pilates yapmaya basladim kocisim netten siparis vermis pilates seti almis surpriz yapti bugun yaptim biraz zayif saglikli bi anne olacagimmmm insallahKizlarrr, sabahdan bu yana koşusturuyoruumm.. abimler sagolsunlar bi miktar para yolladilar. Onu almaya ptt ye gittim, ogluşlaa.. sabah sabah yrüyüs yaptik. İyi geldi yürümeek.. sizlere yazacak vakit bulamadim. Ewi duzenli temiz tutmaya calisiyorum. Surekli bi koşusturma halindeyim. Yoruldum ama iyicee kalori harcadimmm.. sizee gelimm
Ebrucumm, walla bnm ogliş gceleri gusel uyuyor, bi ara 2 3 gun ust uste gece uyumamisti. Yanii uykusuzluk beterr.. gun ici insan mahfoluyorr. Allah yardin etsin sana. İns kv uyutmamistir. Duzene oturur kisa zamanda ins.. is nasil giidiyorr,, menulerinde cook guzel haniii
Ozgem hamisim kiyamam sana.. uyku problemi yas ilerledikce zorlasior demek ki. Beni de zor gunler bekliyor deseneya surekli dede baba anne diyor, yerinde de hic durmuyor. Surunerek emekliyor. İlrrleyen zamanlrda ben hcbi is yapamicam anlasildi
Mevccancimm, ucuk zordur yaaa. Su bile icirmez insana. Kisa zmnda gcr ins. Kizin hali nasil iyi degilmi. Lahana yemegisuper yaa. Yarin yapicam ins.
Papatyacimmm, o monotonluk bende de war. Herseye yetismeye calismak , kocani memnun etme calismakk.. zoorr gercekteen. Ama bu durumu kendi açimizdan iyiye yoneltmemiz gerekiyor.yoksa bu hayati kendimize zindan ederiz. Kitap okumak yurumek nbilim kaliteli wakitler gecirmemiz gerek.
Kubraaaa herkesde ayni sorundan dertlii.. isimizz zor. Benim oglan simdilk iyi.
Neelsoonnn kizini tebriik ederimmm. Gurur verici bir durumdur kesin..
Hawarimmm, cnm hamişimm.. yaamhamilesn hem calisiosun hem ewe kosusturuosn supersin.. bebegn saglikli olsn da kiz erkek frketmez. Ama siz erkek istiosunuz galibaaa.. inss hayirlisi ve istedgnz olur.
Sercaan göbiş gidiomusss supersin,.
Sukranncim,, bu hafta sen eminim kii kilo vereceksn. Hissttgm bu yondeee
Cook optum sizleri..
Kb kiz arkadasi geleckler.. sarimsakli kofte yapicaam.. sizleri sewiyoruum
Evet ya kaç saattir kimsecikler uğramıyo, alışık değilim ben de topiğin bu haline. Ama sen yine de kaybolma ortalardan, özletme kendini.Bu topiğe nolmuş böleee bi süre daha kaybolsammı napsam:44:
Napalım Nelsonum arada oluyo öyle kaçamaklar işte. Midemiz cumaya az kaldı sabret demekten anlamıyo. Ben de sabah poğaça yedim. Gece çok acıkmıştım. Abur cubur yememek için aç aç geri yattım. Sabah da daha da aç bi vaziyette uyanınca eşimin fırından aldığı poğaçaya atladım hemen. İnş yakmışımdır bu akşamki sporlarla.papatyam,özgem,şükrancım,hikmetçimzxkılzar tebrikleriniz için teşekkür ederim....
ebrum çocukların sıkıntısı bitermi.. insana neler yaşatıyorlar.. sağlıklı olsunlarda herşey geçer düzene girer..
havarcım sağlıklı olsunda bebeğin inşallah gönlüğnüze göre olur cinsiyeti..
özgecim erkekler iş konusunda inatçı olabiliyorlar.. ama her erkeğin vardır ilgili olduğu bir konu.. tamir olabliri.. ara sıra yemek yapabilir.. yada çocukla ilgilenebilir... her erkek aynı şeyi yapmaz.. ama yaptıklrarınıda fark etmek lazım... belki başka şeyler yapıyordurda sen fark etmmiyorsundur..birdüşün canım.. senle otururken kızna bakmıştı hatırladın mı?
fenodo güzel süpriz canım..hayırlı olsun.. bol bol plates yap canım.. incecik ol... ah benimjkide bir yürüyüş bandı alsaaa keşkeee....
ay ben çok yorgunum yaa.. platesi 25 dak yapabildim diper sporlarım tmm..mutfakta uğraşırken 2 dilim ekmekle tereyağlı 1yumurta yedim.....neyse olan oldu... daha da yiyesim var ama cumaya ne kaldı şunun şurasındaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?