Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Kizlarrrr felaketin eşiğinden döndüm.kocişim sanki bana inat yaparcasina cola veçips almış.yemeğe başlıycakken.su içdim bolca midem doldu sonra süt ve musli yedim.birazdan elma yicem inşallah. . Kaçamağa HAYIRRRRRRR

Nazlıma korkuttun beni ya gece gece:18:. Bişey geldi başına zannettim, o nasıl bi giriş öyle kız. Neyse bravo sen de benim gibi kaçamağa karşı aynı su içme yöntemini uyguluyosun galiba. Çoğu zman işe yarar da. Ama eve çok sevdiğin, hayır diyemeyeceğin bi yiyecek girdiyse işe yaramıyo maalesef. Bu gece ben de çok açlık hissediyorum ama cumaya en az bi kilo vermem lazım.
Bebişin nasıl oldu bu arada canım?

aramıza hoşgeldiniz kızlar.
görünüp görünüp kaybolmayın oldu mu canlar.
herp beraber incelelim...

Geçmiş olsun minige

Hoş geldin Canım .Benimde 2.5 yaşında oglum( Mart doğumlu) .Bu kış beraber vericez inş:)

hoşbuldum kızlar...:kızım sabah 8 buçukta uyandı.öğlenleri uyumuyor.akşamları herşeyi bahane ederek sürekli ağlıyor.
kızımda 21 şubat doğumlu.
bugün menümü paylaşamadım ama yarından itibaren düzenli paylaşmaya çalışacağım.

Canım belki de diş çıkarıyordur, çok fazla huysuzluk yapar, ne yaparsan yap durduramazsın. Eczaneden diş jeli aldır ve damaklarına sür, iyi geliyo, rahatlatıp uykuya dalmasını kolaylaştırıyo, daha da olmadı ağrı kesici ateş düşürücü şurup ver arasıra. Allah yardımcın olsun. Menü paylaşırsan da yardımcı oluruz burda arkadaşlarla. Ben de temmuz sonunda katıldım buraya 8 kilo verdim kızların sayesinde. Yoksa tek başıma verebileceğim yoktu.

Kizlar, misafirler gitti. Sizlere bakim dedim
Wallaa herkes kofteyi tabagina doldurdu ben 2ymk kasigi yedm, kola ictilerr icmedim. Esim eve gelmeden once marktten alisweris yapti. Kyamam kepekli galeta kepek ekmegi bile almis. Ama sonra ne goreyim hoşbeş heeemdee cilekliii.. nefsimee duuuurrr dedm ama dinlemeeedi 5 6 adet yedim. Ustune de yarimyagli süt ictim. Midem bulandi cunku. Uzun zamandir gofret yemeync bulanti yaptii... hala da midem bulaniyooooorrr.. pismaaanimmmm aasin beni kizlarrrrrrr.. yarin sok diyeti yapicaaam. O yedigim anca duzelir. Pofff.. kizlar, uyku gozumden akiyorrrr.. iyi gecelerrr canlar.

Şükran cim 14 aylık benimki emekliyo hala biraz hasta öksürüyor büyüyor işte..
Özgem evet erkekti ben kız istiyordum :) kızım yalnız kalmasın yaşıtı kız kardeşi olsun diye. Kız kardeş çok güzel birşey..
Bu arada ben 69,5 oldum son 4 yılın rekoru. kaldı 6,5 kg
Hkmt sporu ihmal etme canım sporla daha bi güzel oluyo insanın vücudu zıpla mesala evde ve bolca yürüyüş yap
Mevcan gayet zayıfsın ne uğraşıyorsun ki fıstık
Nelson 63 57 den daha mantıklı di mi benim için spor da olursa daha ne olsun kızına tebrikler...

Yok canim dis cikardigindan falan degil dislerinin hepsi cikti.subat ayinda 3 yasini dolduracak.bizimki oglenleri uyumadigi icin aksamlari cok uykusu geliyor uyumak istemiyor uykusu da olunca herseyi bahane edip agliyor.babasiyla resim yapiyorlar babasinin eline boyakalemi veriyor boya diyor babasi boyamaya baslayinca boyadi diye agliyor boyamiyor neden boyamiyorsun diyor agliyor.sabah oglen hic huysuzlugu olmuyor.sabahlari seker gibi oluyor ama biz okulda o guzel zamanlarini kaciriyoruz.Calistigim icin mi boyle yapiyor bize tepkisi mi bu diye dusunmeden de edemiyorum.

3.geceyide uyur uyanık geçirdik Sinşrden beşiğin içinde ağladım sabah.iş yerinde hergün bişiler ikram ediliyor.binadan sonra iş yetide iştahlı ve bonkör çıktı:) gizli gizli yazıyom.dünkü menümü ve geçmişi bi ara yazar okurum

Bu hafta ben kendimde değildim sende ortalıkta yoktun ve ortalığımızın keyfini yaşatamadık

Dün
8:10 kepekli sandviçi ekmegi arasına çeçil peyniri yeşilçay
Ara: nescafe
12:10 1 kepçe zeytinyağlı börülce, 1 kadınbudu köfte salata 1 kase çorba
Ara 2 k kraker,1 çigköfte yeşilçay
19:30 1 tabak çorba 1 kepçe tavuklu patates 1 dl kızarmış çavdar
Ara 1 dl yaş pasta

88li canım bence iyi 63 --57 çok zayıf olursun sanki.. sporda yaparsan ıkılaşır hatların daha çok ortaya çıkar..

ebrulim canım kıyamam.. uykusuzluk sinirde yapıyor.. ama işte yapacak birşeyyok .. sabır canım tatle ne kaldı d zaman dinlenirsin ğüzelim..

ğüzel bir ğün kendimi çok keyifli hissediyorum... sabah 1 elma attım ağzıma.. ğece ğeç yeyince canım istemedi... yarını çok merak ediyorum.. sanki hiç kilo verememişim gibi ğeliyor... korkuyorum ....

göbek çevresinde elma göböğimi bir kaybetsem harika olacak..

dün netten aldığım eteğim ğeldi.. penye kalem etek.. minicik birşeyy.. içine ğiremem senmıştım ama girdim.. modelindende toto ortada kaldı,, ama sevdimde nasıl giyeceğim o eteği bilemedim..55 olunda daha iyi olur sanki...

mevcan dudağın nasıl oldu güzelim..

sehra nerelerdesin...

zuzu ses ver..

kübra ortağım hani menu eleştirilerim.. niye kızmıyorsun kaçamak yaptım diye.. fırçala biraz beni...

şükrancım kaçamaklar kilo vermemizi ğeciktiriyor ama işte oluyor..

hikmetçim sendin demi misafirleri olan ve gofretleri götüren.. bak bakalım ğofret kaç kalori.. bir daha ağzına vurmazsın o rakamı ğcrünce...

kol içmeyen çips yemeğen arkadaş tebrik ederimmmmm.. kimdin unuttum.. eh aranızda en yaşlı ben sayılırımm.. kusuruma bakmayınn...

Gunaydin citirlarim dun size yazdiktan sonra kizim uyandi aglayarak neyse sakinlestirdim o sira esim geldi yemek yedik hadi sizi arabayla dolastiryim bekli uyur dedi ciktik 1 saat dolastik arabayla uyudu eve geldik vee kizim tekrar uyandi saat bire kadar artik benim hic halim kalmadi yani neyse Allahtan birde mama icip uyudu bide 6da mama icti 9a ceyrek vardi uyandiginda kendine gelmis yavrum ama hala rengi solgun kahvalti yaptircam birazdan.. dun sizlerede bakamdim hic neler yapmissiniz kizim tekrar uyuyunca gezmisi okurum sizleri seviyorum kizlar cidden )

Hkmetcim aslında akşama güzel başlamışsın, kola içmemişsin, köfteyi çok az yemişsin. Hoşbeşe gelince ona ben de hiç hayır diyemem. Cuma günleri alıyorum. Olsun güzelim sen yakarsın onları, bebeklerimiz yüzünden totomuzun yer gördüğü yokki, nerdeyse hiç oturamıyoruz.
ık
88'li benimki de 14 aylık eylül doğumlu, bu aralar tam kışa giriş dönemindeyiz hastalıklar peşini bırakmıyo tabii ki çocukların. Geçmiş olsun canım

Ben de şubat doğumlu yazınca 8 aylık zannettim, yılını bilmiyodum. Şimdi öğlen uykuları da yoktur onun, Allah kolaylık versin.

Ebrucum lütfen üzülme canım yaa. Düzelicek inş oğluşunun uykuları, sen evdeyken tam uyku düzenine geçmişti. işe girince tekrar başa döndü sanırım. Canını sıkma, işten gelince biraz vakit geçirirsiniz, sonra da uyutursunuz. Hvalar güzelse oralarda birazcık babannesi senin işten geliş saatine yakın birazcık gezdirip yorsun. birkaç saatl sonra uyur.

günaydın çıtırlarım nasılsınız bakayım,

ben çokkk yorgun ve uykusuzum,

şöyle 2 gün hiç kalkmadan uyumak istiyorummmmmm

88 li canım çok saol ama simit bölgem fena benim,hem az daha verip hemde sıkılaşmak istiyorum,

aycine kendimi gördüm bi anda sende,benim kızda eskiden dönem dönem huy değiştirirdi,aynı anlattığın gibi anne resim yap derdi,yapınca niye yaptın diye ağlardı,kalemi bırakıncada niye bıraktın diye 2-3 ay sürerdi tuhaf huyları sonra o biter başka şey başlardı,2-3 ay kızınca kapı açıp evde kaçmaya çalıştı,2-3 ay sinirlenince saçlarımı yolmaya,2-3 ay kendini durduk yere ,yere atıp ağlamaya,2-3 ay inatla duvar yalamaya ya daha neler neler ama hepsi geçecek bol bol dua et ve sabret

eprum canım sen yazdıkça ben üzülüyorum,şu yaramaz ne zaman uyku düzenine alışacak ya,

kubram canım kıyamam sana çok üzüldüm,

nelson güzel arkadaşım dudaklarım bugün daha iyi ama halen kuru kabuklarım var,sabah bi ruj süreyim dedim canım fena yandı,

şükrancım güzel arkadaşım kocaman bir günaydın benden sana

hkmt,papatya,sehra,fenodo, sizler nasılsınız bakalım,herkese bi şeyler yazıcam ama hem topic kalabalık msj çok hem benim işim çok

sonra uğruycam canlar,

Gunaydiiinnn citir anneleriimmm
Wallaa oglum allahtan gece uyuyorr.. yoksa gun icindeki tempodan dayanamam yaa..hii şu da var, sabaha kdr da sivrisinekle ugrasiyorumm. İsirmadik yerimi birkmiyorlar. Yuzumu alnimiii sabaha kdr kasi dur. Uyuyorum amaa kasintiyla uyanmak kotuu, bi de surekli lavaboya kalkiorumm., bu lahana suyu ise yariorrrr. Tadi da kotu degil hani bideee ewin onundeki calsma yuzunden ewin icinin heryeri yarim gunde tozlaniorr.. toz almaktan biktim yemin ederim yaaaaa.. ayy ne dertliymisim sbh sbh iyiyimm ,iyiymmm
88lii spor yapmaya calisiorm ewde kendimceee. Ama yuruyus yapamiorm. Bizim oturdgmz yer pek tekin degil malesef.. ama Ziplama isinisewdmm, sbh yazini gorunce hmn yaptm tsk ler.. sende kaybolma artkk bebeginee gecmis olsuunn cnm aman dikkt edin..
Ebruucum, oglunun tam huysuzluk donemi deseeeene. Allah sabir wersn ne diimm.. gozumu korkutuyorsn ama bu arada menunebayildiimmm. Bu ttempoda nasil dayaniorsun. Yaspasta da hmmm iyidr candir. Logusayken o kdr cok yedim kii suan olsa sanmiorum
Nelsoncumm amaa amaa amaa kola icmedim koftedeee cooook az yedim. Essek kocam almiss, gece sordum niyee aldn dedm canim cektii dioo. Eee yedim amaa dedm afyt olsun hatunumaa dioo. Sonraa da zayif istioo. Ama sasirdm kepekli ekmek galeta almss cnm kocaaam yaaaa.. sipaaa suan misil misil uyuyoo, ogluylaaa eteginin iicine grmene sewndmm .. sendeki fizik bnde de olsaaa allaah neler neler alirmm ama 9 10 gitseeee daha superr olurrr
Kuboş arabadaaa tuum bebeklerr uyuuyoo yaa. Sallanaan besik misali.. bzimkide cok uykusu wrsa uyurr. Ee sonrasii uyanisss.. kizinin kendne gelmesne sewndm. Sen muthhis annesinn bi kahvaltiylaa toparlanir fistiginn. Aksam hoşbeşi goturdmm mideyee. Ama amaaa coook guzeldii napimmmm kola icmedm ama kofte de azyedm tebrik et bakim benii.. lahana suyuna devaaam inanilmz yagyakiooo..
Şükranimmm senin şu motive eder halin yook muu bayilioruumm sanaaa.. ozguvenimiz tazelenioo, silkeleniyorrr yemin ederm.. harika bi kadinsin. Allahmyuzunu hiccc soldurmasin.. senin menulern cok iyi haniii
Mevcaaaannnnnn, ndeen yorgunsunn.. isden dolayi mi ew mi yoksaa. Ben cook iyimmm ewle kocayla oglisle ugras durrr
Papatyaaaaaaaa,
Sercaaaaannn,,
Sehraaaaaaa,
Zuzzuuu bu hafta ortagiz ama sen hiicc yoksun
Geelinnn yaaaa.. nerdesnz?. NasilsinİZ

Son düzenleme:

pozitif msjların enerji verdi bana yawww

yorgun olmamın sebebi,uykusuzluk canım,zaten hastanede uyku hiç yoktu,kızım anca toparlandı ben işe döndüm,vücudum çok yorgun canım ya,

yarın olsun bende yeni yarışa katılmak istiyorum,sabah güzel bi rakam gördüm bakalım sabaha ne çıkıcam,bugün kuş diyeti yapmak istiyorum,ortağın zuzu galiba,zuzu sadece menü yazıp gidiyor nedense,eskiden çok hoş sohbetti,artık uğramıyor,

lahanayı sadece sarmada severim ama lahana suyunu merak ettim,ben bir kere çorbasını yaptım iğrençti,sana zahmet tarif verirmisin,aklıma yatarsa bende yaparım belkim

Mevcaaan kuzuuu, annelk herkese yakisir daa burdaki annelere daha bii yakisioo yaaa.. hele sen qhastanede kzin icin gunlrce yemedn icmedn uyumadn. Muhtesemlik kaanindaa war sekerimmmm kizin icin mukemmel harikulade bi annesn,, yoklugunu cook aranmistik inan bana. Resmini de gorunce seni hayal ederk yazmak ayri bi duuuyguu,
Lahana yemegiini daha yapmadm bugun kismetse oglene yaparm. Ablam tarifini daha ii billir ama,, sogani kavur, biraz salcaaa, aci biber at icine kavrulsn iyiceee.. sonra lahanayi da ince dograaa tencereye dok o da bi kavrulsun.. icinee pirinc de atablrs bulgur da ,, ben bulgur aticaam, birazz daa suu.. tu koyma. Pul biberr boool attt.. al sana kapuskaaa
Lahana suyunu da haslaa fazlaca sudaa. Onu sabah aksam ic..

Mevcan ben lavaboya girip cikarke tartiliyormmm fenaa biii durum buu.. ama zayifladgmi gorunce dhaa da motive oluyorumm.. h

Hikmetim Sabah sabah keyfimi yerine getirdin kız. Allah senin de hiçbirimizin de yüzünü soldurmasın canım. Senin de menülerin çok güzel. Cuma günü sen benden de fazla vermiş olursun tartıda eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…