- 25 Aralık 2011
- 5.036
- 3.375
- 373
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #8.641
Nazlıma korkuttun beni ya gece gece:18:. Bişey geldi başına zannettim, o nasıl bi giriş öyle kız. Neyse bravo sen de benim gibi kaçamağa karşı aynı su içme yöntemini uyguluyosun galiba. Çoğu zman işe yarar da. Ama eve çok sevdiğin, hayır diyemeyeceğin bi yiyecek girdiyse işe yaramıyo maalesef. Bu gece ben de çok açlık hissediyorum ama cumaya en az bi kilo vermem lazım.Kizlarrrr felaketin eşiğinden döndüm.kocişim sanki bana inat yaparcasina cola veçips almış.yemeğe başlıycakken.su içdim bolca midem doldu sonra süt ve musli yedim.birazdan elma yicem inşallah. . Kaçamağa HAYIRRRRRRR
Hosgeldiiiiinnnn... herkeseee kapimiz aciiikgell ,, gell...
Ben burdaki kizlar sayesindee baya kilo werdimmm... gerisi deee gelecek tabiiiii
Sende verirsinn.
Benim 7 bucuk aylik bir oglum warrr.. sabahin köründee kalkioo, gün icinde peek uyumuyor.. aksam 6dan sonraaa leylaa gibi oluyor. 8 demeden uyuyor.. yaniii, bnm coook uykun war da seni gordum, yazmadan yatmayim dedm. Ben genelde buralardayimm.. yarin ins bol bol konusuruzzz.. iyi gecelerr..
aramıza hoşgeldiniz kızlar.
görünüp görünüp kaybolmayın oldu mu canlar.
herp beraber incelelim...
Geçmiş olsun minige
Hoş geldin Canım .Benimde 2.5 yaşında oglum( Mart doğumlu) .Bu kış beraber vericez inş:)
Canım belki de diş çıkarıyordur, çok fazla huysuzluk yapar, ne yaparsan yap durduramazsın. Eczaneden diş jeli aldır ve damaklarına sür, iyi geliyo, rahatlatıp uykuya dalmasını kolaylaştırıyo, daha da olmadı ağrı kesici ateş düşürücü şurup ver arasıra. Allah yardımcın olsun. Menü paylaşırsan da yardımcı oluruz burda arkadaşlarla. Ben de temmuz sonunda katıldım buraya 8 kilo verdim kızların sayesinde. Yoksa tek başıma verebileceğim yoktu.hoşbuldum kızlar...:kızım sabah 8 buçukta uyandı.öğlenleri uyumuyor.akşamları herşeyi bahane ederek sürekli ağlıyor.
kızımda 21 şubat doğumlu.
bugün menümü paylaşamadım ama yarından itibaren düzenli paylaşmaya çalışacağım.
Yok canim dis cikardigindan falan degil dislerinin hepsi cikti.subat ayinda 3 yasini dolduracak.bizimki oglenleri uyumadigi icin aksamlari cok uykusu geliyor uyumak istemiyor uykusu da olunca herseyi bahane edip agliyor.babasiyla resim yapiyorlar babasinin eline boyakalemi veriyor boya diyor babasi boyamaya baslayinca boyadi diye agliyor boyamiyor neden boyamiyorsun diyor agliyor.sabah oglen hic huysuzlugu olmuyor.sabahlari seker gibi oluyor ama biz okulda o guzel zamanlarini kaciriyoruz.Calistigim icin mi boyle yapiyor bize tepkisi mi bu diye dusunmeden de edemiyorum.Canım belki de diş çıkarıyordur, çok fazla huysuzluk yapar, ne yaparsan yap durduramazsın. Eczaneden diş jeli aldır ve damaklarına sür, iyi geliyo, rahatlatıp uykuya dalmasını kolaylaştırıyo, daha da olmadı ağrı kesici ateş düşürücü şurup ver arasıra. Allah yardımcın olsun. Menü paylaşırsan da yardımcı oluruz burda arkadaşlarla. Ben de temmuz sonunda katıldım buraya 8 kilo verdim kızların sayesinde. Yoksa tek başıma verebileceğim yoktu.
Hkmetcim aslında akşama güzel başlamışsın, kola içmemişsin, köfteyi çok az yemişsin. Hoşbeşe gelince ona ben de hiç hayır diyemem. Cuma günleri alıyorum. Olsun güzelim sen yakarsın onları, bebeklerimiz yüzünden totomuzun yer gördüğü yokki, nerdeyse hiç oturamıyoruz.Kizlar, misafirler gitti. Sizlere bakim dedim
Wallaa herkes kofteyi tabagina doldurdu ben 2ymk kasigi yedm, kola ictilerr icmedim. Esim eve gelmeden once marktten alisweris yapti. Kyamam kepekli galeta kepek ekmegi bile almis. Ama sonra ne goreyim hoşbeş heeemdee cilekliii.. nefsimee duuuurrr dedm ama dinlemeeedi 5 6 adet yedim. Ustune de yarimyagli süt ictim. Midem bulandi cunku. Uzun zamandir gofret yemeync bulanti yaptii... hala da midem bulaniyooooorrr.. pismaaanimmmm aasin beni kizlarrrrrrr.. yarin sok diyeti yapicaaam. O yedigim anca duzelir. Pofff.. kizlar, uyku gozumden akiyorrrr.. iyi gecelerrr canlar.
88'li benimki de 14 aylık eylül doğumlu, bu aralar tam kışa giriş dönemindeyiz hastalıklar peşini bırakmıyo tabii ki çocukların. Geçmiş olsun canımŞükran cim 14 aylık benimki emekliyo hala biraz hasta öksürüyor büyüyor işte..
Özgem evet erkekti ben kız istiyordum :) kızım yalnız kalmasın yaşıtı kız kardeşi olsun diye. Kız kardeş çok güzel birşey..
Bu arada ben 69,5 oldum son 4 yılın rekoru. kaldı 6,5 kg
Hkmt sporu ihmal etme canım sporla daha bi güzel oluyo insanın vücudu zıpla mesala evde ve bolca yürüyüş yap
Mevcan gayet zayıfsın ne uğraşıyorsun ki fıstık
Nelson 63 57 den daha mantıklı di mi benim için spor da olursa daha ne olsun kızına tebrikler...
Ben de şubat doğumlu yazınca 8 aylık zannettim, yılını bilmiyodum. Şimdi öğlen uykuları da yoktur onun, Allah kolaylık versin.Yok canim dis cikardigindan falan degil dislerinin hepsi cikti.subat ayinda 3 yasini dolduracak.bizimki oglenleri uyumadigi icin aksamlari cok uykusu geliyor uyumak istemiyor uykusu da olunca herseyi bahane edip agliyor.babasiyla resim yapiyorlar babasinin eline boyakalemi veriyor boya diyor babasi boyamaya baslayinca boyadi diye agliyor boyamiyor neden boyamiyorsun diyor agliyor.sabah oglen hic huysuzlugu olmuyor.sabahlari seker gibi oluyor ama biz okulda o guzel zamanlarini kaciriyoruz.Calistigim icin mi boyle yapiyor bize tepkisi mi bu diye dusunmeden de edemiyorum.
Ebrucum lütfen üzülme canım yaa. Düzelicek inş oğluşunun uykuları, sen evdeyken tam uyku düzenine geçmişti. işe girince tekrar başa döndü sanırım. Canını sıkma, işten gelince biraz vakit geçirirsiniz, sonra da uyutursunuz. Hvalar güzelse oralarda birazcık babannesi senin işten geliş saatine yakın birazcık gezdirip yorsun. birkaç saatl sonra uyur.3.geceyide uyur uyanık geçirdikSinşrden beşiğin içinde ağladım sabah.iş yerinde hergün bişiler ikram ediliyor.binadan sonra iş yetide iştahlı ve bonkör çıktı:) gizli gizli yazıyom.dünkü menümü ve geçmişi bi ara yazar okurum
Gunaydiiinnn citir anneleriimmm
Wallaa oglum allahtan gece uyuyorr.. yoksa gun icindeki tempodan dayanamam yaa..hii şu da var, sabaha kdr da sivrisinekle ugrasiyorumm. İsirmadik yerimi birkmiyorlar. Yuzumu alnimiii sabaha kdr kasi dur. Uyuyorum amaa kasintiyla uyanmak kotuu, bi de surekli lavaboya kalkiorumm., bu lahana suyu ise yariorrrr. Tadi da kotu degil hanibideee ewin onundeki calsma yuzunden ewin icinin heryeri yarim gunde tozlaniorr.. toz almaktan biktim yemin ederim yaaaaa.. ayy ne dertliymisim sbh sbh iyiyimm ,iyiymmm
88lii spor yapmaya calisiorm ewde kendimceee. Ama yuruyus yapamiorm. Bizim oturdgmz yer pek tekin degil malesef.. ama Ziplama isinisewdmm, sbh yazini gorunce hmn yaptmtsk ler.. sende kaybolma artkk bebeginee gecmis olsuunn cnm aman dikkt edin..
Ebruucum, oglunun tam huysuzluk donemi deseeeene. Allah sabir wersn ne diimm.. gozumu korkutuyorsn amabu arada menunebayildiimmm. Bu ttempoda nasil dayaniorsun. Yaspasta da hmmm iyidr candir. Logusayken o kdr cok yedim kii suan olsa sanmiorum
Nelsoncumm amaa amaa amaa kola icmedim koftedeee cooook az yedim. Essek kocam almiss, gece sordum niyee aldn dedm canim cektii dioo. Eee yedim amaa dedm afyt olsun hatunumaa dioo. Sonraa da zayif istioo. Ama sasirdm kepekli ekmek galeta almsscnm kocaaam yaaaa.. sipaaa suan misil misil uyuyoo, ogluylaaa eteginin iicine grmene sewndmm .. sendeki fizik bnde de olsaaa allaah neler neler alirmm ama 9 10 gitseeee daha superr olurrr
Kuboş arabadaaa tuum bebeklerr uyuuyoo yaa. Sallanaan besik misali.. bzimkide cok uykusu wrsa uyurr. Ee sonrasii uyanisss.. kizinin kendne gelmesne sewndm. Sen muthhis annesinn bi kahvaltiylaa toparlanir fistiginn. Aksam hoşbeşi goturdmm mideyee. Ama amaaa coook guzeldii napimmmmkola icmedm ama kofte de azyedm tebrik et bakim benii.. lahana suyuna devaaam inanilmz yagyakiooo..
Şükranimmm senin şu motive eder halin yook muu bayilioruumm sanaaa.. ozguvenimiz tazelenioo, silkeleniyorrr yemin ederm.. harika bi kadinsin. Allahmyuzunu hiccc soldurmasin.. senin menulern cok iyi haniii
Mevcaaaannnnnn, ndeen yorgunsunn.. isden dolayi mi ew mi yoksaa. Ben cook iyimmmewle kocayla oglisle ugras durrr
Papatyaaaaaaaa,
Sercaaaaannn,,
Sehraaaaaaa,
Zuzzuuu bu hafta ortagiz ama sen hiicc yoksun
Geelinnn yaaaa.. nerdesnz?. NasilsinİZ
pozitif msjların enerji verdi bana yawww
yorgun olmamın sebebi,uykusuzluk canım,zaten hastanede uyku hiç yoktu,kızım anca toparlandı ben işe döndüm,vücudum çok yorgun canım ya,
yarın olsun bende yeni yarışa katılmak istiyorum,sabah güzel bi rakam gördüm bakalım sabaha ne çıkıcam,bugün kuş diyeti yapmak istiyorum,ortağın zuzu galiba,zuzu sadece menü yazıp gidiyor nedense,eskiden çok hoş sohbetti,artık uğramıyor,
lahanayı sadece sarmada severim ama lahana suyunu merak ettim,ben bir kere çorbasını yaptım iğrençti,sana zahmet tarif verirmisin,aklıma yatarsa bende yaparım belkim
Hikmetim Sabah sabah keyfimi yerine getirdin kız. Allah senin de hiçbirimizin de yüzünü soldurmasın canım. Senin de menülerin çok güzel. Cuma günü sen benden de fazla vermiş olursun tartıda eminim.Gunaydiiinnn citir anneleriimmm
Wallaa oglum allahtan gece uyuyorr.. yoksa gun icindeki tempodan dayanamam yaa..hii şu da var, sabaha kdr da sivrisinekle ugrasiyorumm. İsirmadik yerimi birkmiyorlar. Yuzumu alnimiii sabaha kdr kasi dur. Uyuyorum amaa kasintiyla uyanmak kotuu, bi de surekli lavaboya kalkiorumm., bu lahana suyu ise yariorrrr. Tadi da kotu degil hanibideee ewin onundeki calsma yuzunden ewin icinin heryeri yarim gunde tozlaniorr.. toz almaktan biktim yemin ederim yaaaaa.. ayy ne dertliymisim sbh sbh iyiyimm ,iyiymmm
88lii spor yapmaya calisiorm ewde kendimceee. Ama yuruyus yapamiorm. Bizim oturdgmz yer pek tekin degil malesef.. ama Ziplama isinisewdmm, sbh yazini gorunce hmn yaptmtsk ler.. sende kaybolma artkk bebeginee gecmis olsuunn cnm aman dikkt edin..
Ebruucum, oglunun tam huysuzluk donemi deseeeene. Allah sabir wersn ne diimm.. gozumu korkutuyorsn amabu arada menunebayildiimmm. Bu ttempoda nasil dayaniorsun. Yaspasta da hmmm iyidr candir. Logusayken o kdr cok yedim kii suan olsa sanmiorum
Nelsoncumm amaa amaa amaa kola icmedim koftedeee cooook az yedim. Essek kocam almiss, gece sordum niyee aldn dedm canim cektii dioo. Eee yedim amaa dedm afyt olsun hatunumaa dioo. Sonraa da zayif istioo. Ama sasirdm kepekli ekmek galeta almsscnm kocaaam yaaaa.. sipaaa suan misil misil uyuyoo, ogluylaaa eteginin iicine grmene sewndmm .. sendeki fizik bnde de olsaaa allaah neler neler alirmm ama 9 10 gitseeee daha superr olurrr
Kuboş arabadaaa tuum bebeklerr uyuuyoo yaa. Sallanaan besik misali.. bzimkide cok uykusu wrsa uyurr. Ee sonrasii uyanisss.. kizinin kendne gelmesne sewndm. Sen muthhis annesinn bi kahvaltiylaa toparlanir fistiginn. Aksam hoşbeşi goturdmm mideyee. Ama amaaa coook guzeldii napimmmmkola icmedm ama kofte de azyedm tebrik et bakim benii.. lahana suyuna devaaam inanilmz yagyakiooo..
Şükranimmm senin şu motive eder halin yook muu bayilioruumm sanaaa.. ozguvenimiz tazelenioo, silkeleniyorrr yemin ederm.. harika bi kadinsin. Allahmyuzunu hiccc soldurmasin.. senin menulern cok iyi haniii
Mevcaaaannnnnn, ndeen yorgunsunn.. isden dolayi mi ew mi yoksaa. Ben cook iyimmmewle kocayla oglisle ugras durrr
Papatyaaaaaaaa,
Sercaaaaannn,,
Sehraaaaaaa,
Zuzzuuu bu hafta ortagiz ama sen hiicc yoksun
Geelinnn yaaaa.. nerdesnz?. NasilsinİZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?