Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Keyiflerrrr hepp yerindee olsun canecanlarrrr
Sükraan yaa cnm 73 hatta 75 olsaaaaam allah beeee dicem. Hedefimee ulasmakk istyrmmm

hkmt çok sık tartılma canım,motivasyonun düşer felan,gayet kararlı gidiyorsun,cumadan cumaya tartıl yada hafta içi en fazla bir kez daha,

güzel sözlerin için teşekkür ederim,aslında çok foto koycam ama dosya büyük diyor,facede olan kızlar görüyor her halimi

lahana yemeğini sevmem,kapuskayıda kıymalı olursa belki,lahana suyunun ne gibi faydaları var tadı nasıl,ne kadar lahanaya ne kadar su,kaç günde bitcek,sıcakmı soğukmu ayyyyyy ne çok soru sordum yawww

Yaa bnm motivasyon artio amaaa yediktn sonra pek sewmiorum ama kapuskayi yaptm,, cok az yag koydm.. hatta sabah hasladgm suyunu ictgm lahanayi yemegn icine koydunm ne tasarrufluyum dimi
Suya gelnce ya bn olcunu yapmiorm.
3 4 dal aliorm parcaliorm elimlee.
Suyu da kendmce ayarliorum.
Ne bilim mesela 1.5 lt suya 4 dal koy.
Suyun rengi lahananin rengine gelince atesin altini kapatirsin. İlik icmen daha iyii sekerimm

hkmt peki bu lahana suyunun zayıflamaya,yada bölgesel incelmeye yardımı varmı,hani lahana dietini biliyorum ama suyunun faydası ne olaki

Bilmiyorum canım ama inş zamanla girer

Canım menüm iyi değil ama eşim almış diye yedim ve artık her tatlıyı yemediğimi farkettim !önceden tatlı oldun ne olursa olsun parmağımı reçele bala bandırırdım.Şimdi çok sevdiğime öncelik veriyorum.kv fıstıklı helva yapmıştı akşam yemedim oastayıtercih ettim

Canım öncelikle kızının başarısına çok sevindim.inş bizde o günleri görürüz.
Uykusuzluk sinir yapıyor ve kv uyutma eşimede yardımcı ol die söylenmeye başladım 3gündür! Sen 2 çocukla nasıl yetişiyor de arkadaşına bi akıl ver!

Özgem sabah 7 de kalkıyorum .eşimin arkasını toplandıktan kendim zor giyiniyorum! Jölesi pijamaları atıyor diş macunu izi lavaboda banyo ıslatıyor heryeri off .akşamları bile çocuğun arkasından çok onun arkasını attıklarını toplamaktan yoruluyorum! Yardım etme ama en azından aldığını aldık yere koysan dağıtmamış olursun o bile bana yeter diyorum

eprum analar evlatlarını el bebek gül bebek yetiştiriyorlar,heleki erkekse elini kıpırdatmıyorlar,burda iş bizde bitiyor madem dağınık tatlı dille çözmeye çalış,tatlı dilden anlamıyorsa tek çözüm çemkiricen,11 yıl oldu halen çemkiririm halen çemkiririm,kirlilerini sepete at,tıraş makinanı kaldır,çoraplarını ordan al,diş fırçanı kaldır,ya şu lanet jöleni lavabonun içinde bırakma vs vs, napıyım bacım anası,eşim bacak bacak üstüne atarken oğlum sen yorulma diye kendi eliyle atarmış

seninde oğlun var,kaynana olucan,karısı yapsın deme kendini düşün alıştır herşeye

hkmt peki bu lahana suyunun zayıflamaya,yada bölgesel incelmeye yardımı varmı,hani lahana dietini biliyorum ama suyunun faydası ne olaki

Yag eritiyor, toksin attiriyor, bagirsak tembelligini ortadan kaldiriorrr, yanii sekerim zayflatiorrr

Annesi çocuklarına çok yüz vermiş banyo yaparken havluya kapıda beklemek mi dersin ne ler neler.Eşime derim elin ayağın tutuyo nie ben alayım zaten uzantına havlu elinin altında.Oglumok hevesli ama büyüyünce değişmezse!kv ve eşim kadın gibi yetiştiriyorsun çocuğu der bende gülerek kötümü eşine destek olur derim

Kizlar dun gece yine uyuya kaldim sonra esim gelmis cani cok sıkkndı ona uyandim dertlestik biraz gene uyumusum sabah gec uyandim simdi kizcemi oglen uykusuna yatiriyorum
Ebrucum benim kizim cok temiz duzenli ayni benim gibi yani onun arkasini pek toplamam kendi oyuncaklariyla oynar sonra kendi toplar gider yerine koyar zaten tabi dagittigi da oluyo kucuk cocuk neticede ama vok yormaz yani
Ama esim ayni sizinkiler gibi rolonu alir yerine tekrar koymaz cikardiklari bi yerde dis macunu bi yerde bazen ustunu mutfaktaki masadan alirim nereye denk gelirse ceplerini bana bosalttirir daha neler neler
Gercekten anneleri cok yuz vermis yanlis yetistirmisler bak buyuk gorumcemin 1.oglu 23 yasinda sofra kurar kaldirir cay demler ev supurur yatagini toplar ilk evlendigimde yemek hazirlamistim esimle cocuga yani yegeni oluyo sofrayi toplarken bi baktim arkamdan yardim ediyo cok tuhafima gitmisti normalde esim ben sofrayi daha toplarken meyve getir cekirdek getir diye bir de birseyler ister
Aymi cocugun babasi da yemekten sonra cayi koymustu biz varken esim diyo kotu ornek olmayin eniste diye kadin calistigi icin evde bi is duzeni var herkes birbirine yardimci oluyor gerektigi zaman adam utu yapiyodu ben esimi utu ya da supurge tutarken gorsem duser bayilirim o derece hic ihtimalinyok yani yapmaz o yuzden kabullenrn ben oldum tek suclu onlar degil yetistirenlerde asil kabahat
Turk toplumunun en buyuk yanlisi erkegi ustun tutup kadininise guce bogmal bunu da yapan yine biz kadinlariz maalesef

hu hu kızlar nerdesiniz

menümü yazayım

sabah: yarım gözleme,şekersiz çay

öğlen:3 tane kıymalı dolma biber minicikti,az makarna,1 kase çorba,yoğurt

ara:1 mandalina

ara:beyaz leblebi,badem yeşil çay

birazdan : elma

başkada bi şey yemem bomboş mide ile uyuyup sabah güzel uyanmak istiyorum

sabah geç gelicem,öğlen yaparım bildirimimi

İyi kızın canım sağol.iyileşdi sayılır...
Ebrucum uyukusuz çocuk zor gerçəkdən ama illaki düzene girecekdir..
Nelson maşallah kızına.inşallah benim kızlarda böyle zeki olurlar. ..
Eşlerin yardımın dan bahs edilmiş.benim kide hiç yapmazdı.ama yurt dışına yerleşdikden sonra çok deyişdi. Şimdi her şeye yardim eder.bulaşık yıkar,yer siler, çamaşır asmak onun işi zaten.çok yardım ediyor sağolsun.ama vatanda kalsaydık bence yardım etmezdi...
Geceye yazarım menümü inşallah

Son düzenleme:

Ay inanmıyorum....hiç açllk yokmu..ben hayatta duramam böyle

Meevcaaaaaaaan senin gibi dusunuyorum. Bende aksam yemegin yemedim.. saat 2 gibi ogle yemegi yemistmm

Mevcanım senin menüyü görünce kendimden utandım :/öğle 1 dk börek vardı yedim .kv aradım börek yaoıomuş.onun börekleride nefis olur

Menümm..
Uyandigimda lahana suyu

Kahvalti: 2 yumurta, kibritk. Peynir, 4kucuk galetaaa

Ara bir mandAlina

Ogle: bi kase lahana yemegi kapuska
Bi kase bezelye yemegi
2ymk k. Yogurt
Yarim kepekli ekmegi

Ara 1adet cigkofte

Aksam: simdiii yanii
2king mandalina, 1adet kucuk mandalina

Yatmadan once lahana suyunuu iciceeem..
Sabaha tartida gusel bise gormekistiorum,mmmmmmmmmmmmmmmm

20dk bisiklet
20dk karin ve bacak hareketleri
Bu kdrciik

Son düzenleme:
Menüm
Kahvaltı 1 yumurtadan patatesli omlet
2 yeşil zeytin* 3 çatal helva
1 dl ekmek* şekersiz çay

ara yarım elma* yarım mandalina

Öğlen 1 kase yayla çorbası* 6 kaşık ıspanak yemeği
1 dl ekmek

ara yarım ayva

Akşam 5 kaşık bezelye* 6 kaşık salata
1 dl ekmek

Su 2.5 lt
Spor 40 dk yürüyüş* 30 mekik
20 dk jimnastik* 10 şınav
20 dk okula gidiş+ geliş

Ayy herkesler akşam yemeği yemeden günü tamamlamış yaa. Sabah çuvalladım o zaman
Ben dayanamazdım kesinlikle. Şimdiden kaybettim, geçmiş ola.

Son düzenleme:
Kizlar bu saat oldu ancak alabildim elime teli bugun esimin okuluna asure yapip gonderdim cok yoruldum oglum kucagimda yaptim resmen hic durmuyor artik ya icerde tek basina kalmiyor asla hep yaninda olacak her odaya tasiyorim bu sefer oradan sıklyor kucak istiyorrr gecmise bi bakayim neler varrr hepinizi seviyorummmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…