- 23 Haziran 2013
- 5.202
- 3.825
- 448
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #8.661
hkmt çok sık tartılma canım,motivasyonun düşer felan,gayet kararlı gidiyorsun,cumadan cumaya tartıl yada hafta içi en fazla bir kez daha,
güzel sözlerin için teşekkür ederim,aslında çok foto koycam ama dosya büyük diyor,facede olan kızlar görüyor her halimi
lahana yemeğini sevmem,kapuskayıda kıymalı olursa belki,lahana suyunun ne gibi faydaları var tadı nasıl,ne kadar lahanaya ne kadar su,kaç günde bitcek,sıcakmı soğukmu ayyyyyy ne çok soru sordum yawww
Bilmiyorum canım ama inş zamanla girergünaydın çıtırlarım nasılsınız bakayım,
ben çokkk yorgun ve uykusuzum,
şöyle 2 gün hiç kalkmadan uyumak istiyorummmmmm
88 li canım çok saol ama simit bölgem fena benim,hem az daha verip hemde sıkılaşmak istiyorum,
aycine kendimi gördüm bi anda sende,benim kızda eskiden dönem dönem huy değiştirirdi,aynı anlattığın gibi anne resim yap derdi,yapınca niye yaptın diye ağlardı,kalemi bırakıncada niye bıraktın diye 2-3 ay sürerdi tuhaf huyları sonra o biter başka şey başlardı,2-3 ay kızınca kapı açıp evde kaçmaya çalıştı,2-3 ay sinirlenince saçlarımı yolmaya,2-3 ay kendini durduk yere ,yere atıp ağlamaya,2-3 ay inatla duvar yalamaya ya daha neler neler ama hepsi geçecek bol bol dua et ve sabret
eprum canım sen yazdıkça ben üzülüyorum,şu yaramaz ne zaman uyku düzenine alışacak ya,
kubram canım kıyamam sana çok üzüldüm,
nelson güzel arkadaşım dudaklarım bugün daha iyi ama halen kuru kabuklarım var,sabah bi ruj süreyim dedim canım fena yandı,
Gunaydiiinnn citir anneleriimmm
Wallaa oglum allahtan gece uyuyorr.. yoksa gun icindeki tempodan dayanamam yaa..hii şu da var, sabaha kdr da sivrisinekle ugrasiyorumm. İsirmadik yerimi birkmiyorlar. Yuzumu alnimiii sabaha kdr kasi dur. Uyuyorum amaa kasintiyla uyanmak kotuu, bi de surekli lavaboya kalkiorumm., bu lahana suyu ise yariorrrr. Tadi da kotu degil hanibideee ewin onundeki calsma yuzunden ewin icinin heryeri yarim gunde tozlaniorr.. toz almaktan biktim yemin ederim yaaaaa.. ayy ne dertliymisim sbh sbh iyiyimm ,iyiymmm
88lii spor yapmaya calisiorm ewde kendimceee. Ama yuruyus yapamiorm. Bizim oturdgmz yer pek tekin degil malesef.. ama Ziplama isinisewdmm, sbh yazini gorunce hmn yaptmtsk ler.. sende kaybolma artkk bebeginee gecmis olsuunn cnm aman dikkt edin..
Ebruucum, oglunun tam huysuzluk donemi deseeeene. Allah sabir wersn ne diimm.. gozumu korkutuyorsn amabu arada menunebayildiimmm. Bu ttempoda nasil dayaniorsun. Yaspasta da hmmm iyidr candir. Logusayken o kdr cok yedim kii suan olsa sanmiorum
Nelsoncumm amaa amaa amaa kola icmedim koftedeee cooook az yedim. Essek kocam almiss, gece sordum niyee aldn dedm canim cektii dioo. Eee yedim amaa dedm afyt olsun hatunumaa dioo. Sonraa da zayif istioo. Ama sasirdm kepekli ekmek galeta almsscnm kocaaam yaaaa.. sipaaa suan misil misil uyuyoo, ogluylaaa eteginin iicine grmene sewndmm .. sendeki fizik bnde de olsaaa allaah neler neler alirmm ama 9 10 gitseeee daha superr olurrr
Kuboş arabadaaa tuum bebeklerr uyuuyoo yaa. Sallanaan besik misali.. bzimkide cok uykusu wrsa uyurr. Ee sonrasii uyanisss.. kizinin kendne gelmesne sewndm. Sen muthhis annesinn bi kahvaltiylaa toparlanir fistiginn. Aksam hoşbeşi goturdmm mideyee. Ama amaaa coook guzeldii napimmmmkola icmedm ama kofte de azyedm tebrik et bakim benii.. lahana suyuna devaaam inanilmz yagyakiooo..
Şükranimmm senin şu motive eder halin yook muu bayilioruumm sanaaa.. ozguvenimiz tazelenioo, silkeleniyorrr yemin ederm.. harika bi kadinsin. Allahmyuzunu hiccc soldurmasin.. senin menulern cok iyi haniii
Mevcaaaannnnnn, ndeen yorgunsunn.. isden dolayi mi ew mi yoksaa. Ben cook iyimmmewle kocayla oglisle ugras durrr
Papatyaaaaaaaa,
Sercaaaaannn,,
Sehraaaaaaa,
Zuzzuuu bu hafta ortagiz ama sen hiicc yoksun
Geelinnn yaaaa.. nerdesnz?. NasilsinİZ
Özgem sabah 7 de kalkıyorum .eşimin arkasını toplandıktan kendim zor giyiniyorum! Jölesi pijamaları atıyor diş macunu izi lavaboda banyo ıslatıyor heryeri off .akşamları bile çocuğun arkasından çok onun arkasını attıklarını toplamaktan yoruluyorum! Yardım etme ama en azından aldığını aldık yere koysan dağıtmamış olursun o bile bana yeter diyorum
hkmt peki bu lahana suyunun zayıflamaya,yada bölgesel incelmeye yardımı varmı,hani lahana dietini biliyorum ama suyunun faydası ne olaki
eprum analar evlatlarını el bebek gül bebek yetiştiriyorlar,heleki erkekse elini kıpırdatmıyorlar,burda iş bizde bitiyor madem dağınık tatlı dille çözmeye çalış,tatlı dilden anlamıyorsa tek çözüm çemkiricen,11 yıl oldu halen çemkiririm halen çemkiririm,kirlilerini sepete at,tıraş makinanı kaldır,çoraplarını ordan al,diş fırçanı kaldır,ya şu lanet jöleni lavabonun içinde bırakma vs vs, napıyım bacım anası,eşim bacak bacak üstüne atarken oğlum sen yorulma diye kendi eliyle atarmış
seninde oğlun var,kaynana olucan,karısı yapsın deme kendini düşün alıştır herşeye
Nazlıma korkuttun beni ya gece gece:18:. Bişey geldi başına zannettim, o nasıl bi giriş öyle kız. Neyse bravo sen de benim gibi kaçamağa karşı aynı su içme yöntemini uyguluyosun galiba. Çoğu zman işe yarar da. Ama eve çok sevdiğin, hayır diyemeyeceğin bi yiyecek girdiyse işe yaramıyo maalesef. Bu gece ben de çok açlık hissediyorum ama cumaya en az bi kilo vermem lazım.
Bebişin nasıl oldu bu arada canım?
hu hu kızlar nerdesiniz
menümü yazayım
sabah: yarım gözleme,şekersiz çay
öğlen:3 tane kıymalı dolma biber minicikti,az makarna,1 kase çorba,yoğurt
ara:1 mandalina
ara:beyaz leblebi,badem yeşil çay
birazdan : elma
başkada bi şey yemem bomboş mide ile uyuyup sabah güzel uyanmak istiyorum
sabah geç gelicem,öğlen yaparım bildirimimi
hu hu kızlar nerdesiniz
menümü yazayım
sabah: yarım gözleme,şekersiz çay
öğlen:3 tane kıymalı dolma biber minicikti,az makarna,1 kase çorba,yoğurt
ara:1 mandalina
ara:beyaz leblebi,badem yeşil çay
birazdan : elma
başkada bi şey yemem bomboş mide ile uyuyup sabah güzel uyanmak istiyorum
sabah geç gelicem,öğlen yaparım bildirimimi
Mevcanım senin menüyü görünce kendimden utandım :/öğle 1 dk börek vardı yedim .kv aradım börek yaoıomuş.onun börekleride nefis olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?