- 23 Haziran 2013
- 5.202
- 3.825
- 448
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #8.681
Tesekkurler canim en guzelide bant ayagima takiyorum kaldir indir bacagi ic bacagi acayip sikilastiriuorpapatyam,özgem,şükrancım,hikmetçimzxkılzar tebrikleriniz için teşekkür ederim....
ebrum çocukların sıkıntısı bitermi.. insana neler yaşatıyorlar.. sağlıklı olsunlarda herşey geçer düzene girer..
havarcım sağlıklı olsunda bebeğin inşallah gönlüğnüze göre olur cinsiyeti..
özgecim erkekler iş konusunda inatçı olabiliyorlar.. ama her erkeğin vardır ilgili olduğu bir konu.. tamir olabliri.. ara sıra yemek yapabilir.. yada çocukla ilgilenebilir... her erkek aynı şeyi yapmaz.. ama yaptıklrarınıda fark etmek lazım... belki başka şeyler yapıyordurda sen fark etmmiyorsundur..birdüşün canım.. senle otururken kızna bakmıştı hatırladın mı?
fenodo güzel süpriz canım..hayırlı olsun.. bol bol plates yap canım.. incecik ol... ah benimjkide bir yürüyüş bandı alsaaa keşkeee....
ay ben çok yorgunum yaa.. platesi 25 dak yapabildim diper sporlarım tmm..mutfakta uğraşırken 2 dilim ekmekle tereyağlı 1yumurta yedim.....neyse olan oldu... daha da yiyesim var ama cumaya ne kaldı şunun şurasındaaa...
şükrancım güzel arkadaşım kocaman bir günaydın benden sana
hkmt,papatya,sehra,fenodo, sizler nasılsınız bakalım,herkese bi şeyler yazıcam ama hem topic kalabalık msjçok hem benim işim çok
sonra uğruycam canlar,
Gunaydiiinnn citir anneleriimmm
Wallaa oglum allahtan gece uyuyorr.. yoksa gun icindeki tempodan dayanamam yaa..hii şu da var, sabaha kdr da sivrisinekle ugrasiyorumm. İsirmadik yerimi birkmiyorlar. Yuzumu alnimiii sabaha kdr kasi dur. Uyuyorum amaa kasintiyla uyanmak kotuu, bi de surekli lavaboya kalkiorumm., bu lahana suyu ise yariorrrr. Tadi da kotu degil hanibideee ewin onundeki calsma yuzunden ewin icinin heryeri yarim gunde tozlaniorr.. toz almaktan biktim yemin ederim yaaaaa.. ayy ne dertliymisim sbh sbh iyiyimm ,iyiymmm
88lii spor yapmaya calisiorm ewde kendimceee. Ama yuruyus yapamiorm. Bizim oturdgmz yer pek tekin degil malesef.. ama Ziplama isinisewdmm, sbh yazini gorunce hmn yaptmtsk ler.. sende kaybolma artkk bebeginee gecmis olsuunn cnm aman dikkt edin..
Ebruucum, oglunun tam huysuzluk donemi deseeeene. Allah sabir wersn ne diimm.. gozumu korkutuyorsn amabu arada menunebayildiimmm. Bu ttempoda nasil dayaniorsun. Yaspasta da hmmm iyidr candir. Logusayken o kdr cok yedim kii suan olsa sanmiorum
Nelsoncumm amaa amaa amaa kola icmedim koftedeee cooook az yedim. Essek kocam almiss, gece sordum niyee aldn dedm canim cektii dioo. Eee yedim amaa dedm afyt olsun hatunumaa dioo. Sonraa da zayif istioo. Ama sasirdm kepekli ekmek galeta almsscnm kocaaam yaaaa.. sipaaa suan misil misil uyuyoo, ogluylaaa eteginin iicine grmene sewndmm .. sendeki fizik bnde de olsaaa allaah neler neler alirmm ama 9 10 gitseeee daha superr olurrr
Kuboş arabadaaa tuum bebeklerr uyuuyoo yaa. Sallanaan besik misali.. bzimkide cok uykusu wrsa uyurr. Ee sonrasii uyanisss.. kizinin kendne gelmesne sewndm. Sen muthhis annesinn bi kahvaltiylaa toparlanir fistiginn. Aksam hoşbeşi goturdmm mideyee. Ama amaaa coook guzeldii napimmmmkola icmedm ama kofte de azyedm tebrik et bakim benii.. lahana suyuna devaaam inanilmz yagyakiooo..
Şükranimmm senin şu motive eder halin yook muu bayilioruumm sanaaa.. ozguvenimiz tazelenioo, silkeleniyorrr yemin ederm.. harika bi kadinsin. Allahmyuzunu hiccc soldurmasin.. senin menulern cok iyi haniii
Mevcaaaannnnnn, ndeen yorgunsunn.. isden dolayi mi ew mi yoksaa. Ben cook iyimmmewle kocayla oglisle ugras durrr
Papatyaaaaaaaa,
Sercaaaaannn,,
Sehraaaaaaa,
Zuzzuuu bu hafta ortagiz ama sen hiicc yoksun
Geelinnn yaaaa.. nerdesnz?. NasilsinİZ
Hkmetim sağol canım, o kadar da çeşitli yemekler bilmiyorum sadece hepimizin bildiği klasik yemekler işte yaptıklarım. Yemek yapmıyosan şanslısın güzelim o zaman, bebekle hergün yemek yapmak çok zor. Bi ara eşimin iyerinde akşam yemek veriliyodu. 15 günün bir haftası hiç yemek yapmıyodum. Patron ölüp yerine oğulları geçince çalışanlara verilen akşam yemeğini kaldırdılar. Hergün yemek yapıyorum şimdiŞükümmm yaaa sen ne guzel yemekleryapiorsun oyleeeebnm esim buaralar ewde oglen kahvalti o kdrr. Yemekyapmaa dioo.. benimde xcanima minnet wallaa hem yemiorm hem ugrasmiorum. .ama uzun zaaman boyle surmicek tabii
Sercan eşinin senden bu halinle memnun olması ne iyi. Kendiliğinden düşünüp pilates seti sipariş etmiş, hem de zayıflamana gerek görmediği halde. Çok düşünceliymiş gerçekten.Hikmetim bu aralar oyle yogunumki hic firsat bu.up giremiyorum ozledim sizleri yavvv kadinlik ne zor yahu neyse canim benim esimde zayiflamami istemiyor ama ben bu kilolara cok taktim evde surekli canim sikkin oldugu icin sen iyi olda kendini iyi hissette dedi ve o yuzden yardimci oluyor yoksa balik etli sviyormus beyimizama ben sevmiyorummmmmmmmm
Nelsonum menünü beğendim ama sabah doğru düzgün bi kahvaltı yapmamışsın, yediklerin az göründü gözüme. Sporların da çok iyi.kızlar yazdıkalrını okuyamadım.. sporlarımı işlerimi halledip geleceğim...
ebrum sana yazacaklarım var ev işi görev paylaşımı konusnda... yazacağım aklımdasın güzelim...
6,30.1 elma-2 ceviz
10,00: yeşil çay-2ceviz
12,00: bol çorba-pırasa yemeği-1yk patates salat-1yk acuka-bol yeşillik
15,00:1 ceviz
18,30:bir avuç kuruyemiş-4yk türlü
21,00: 2yk yoğurt içine keten tohumu katıp yerim
buğün çok zpor yaymalıyım.. sabah ne olacak meraktayım...
yapacağım sporlar..
30 dak yüryüş
500 ip atlama
10 dak bel hareketi
30dak pilates...
ev toplama ama bunu spordan saymıyorum...
3litre su-2bardak yeşil çay-3 bardak zayflama çayı...
Canım menünü beğendim, gayet sağlıklı maşallah, iyi gidiyosun. Spor da yaparsan çok iyi kilo verirsin senSabah sirkeli su
Yarım saat sonra 1 yumurta
1 dilim ekmek
Sürme Peynir
1 Bardak süt
Öğlen sulu köftenin köftesi ve patatesi
1 dilim ekmek.
Ara 7 8 tane zeytin.
Şimdi domates çorbası 3 4 ısırık ekmek
Balık ve salata yiycem.
Gece belki elma mandalina yerim
Hikmetim bu aralar oyle yogunumki hic firsat bu.up giremiyorum ozledim sizleri yavvv kadinlik ne zor yahu neyse canim benim esimde zayiflamami istemiyor ama ben bu kilolara cok taktim evde surekli canim sikkin oldugu icin sen iyi olda kendini iyi hissette dedi ve o yuzden yardimci oluyor yoksa balik etli sviyormus beyimizama ben sevmiyorummmmmmmmm
Hkmetim sağol canım, o kadar da çeşitli yemekler bilmiyorum sadece hepimizin bildiği klasik yemekler işte yaptıklarım. Yemek yapmıyosan şanslısın güzelim o zaman, bebekle hergün yemek yapmak çok zor. Bi ara eşimin iyerinde akşam yemek veriliyodu. 15 günün bir haftası hiç yemek yapmıyodum. Patron ölüp yerine oğulları geçince çalışanlara verilen akşam yemeğini kaldırdılar. Hergün yemek yapıyorum şimdi
Sağol Hkmetcim. Benim işim çok zor canım ya. benim eşim ne yemek sevdiğini asla söylemez. "sen yap bakalım bişeyler, ya severim ya sevmem bana kalmış" diyo. Maksadı bana çektirmek ya. Hiçbir yaptığımı beğenmez, beğendikleri olsa da asla güzel olmuş demez.Walla guzel yemekler yapiosuunbnde hep esimin sewdigi yemekleriyapiorm.. allahtan damak tadimiz aynii.. yoksa cok cekerdm ben..
tatlım ben senin kilo vereceğini düşünüyorum.. o tartıya çıkmaya aslında bende korkuyorum ama bakalım sabah ola hayrola...,,Menüm
Kahvaltı 1 yumurtadan patatesli omlet
2 yeşil zeytin* 3 çatal helva
1 dl ekmek* şekersiz çay
ara yarım elma* yarım mandalina
Öğlen 1 kase yayla çorbası* 6 kaşık ıspanak yemeği
1 dl ekmek
ara yarım ayva
Akşam 5 kaşık bezelye* 6 kaşık salata
1 dl ekmek
Su 2.5 lt
Spor 40 dk yürüyüş* 30 mekik
20 dk jimnastik* 10 şınav
20 dk okula gidiş+ geliş
Ayy herkesler akşam yemeği yemeden günü tamamlamış yaa. Sabah çuvalladım o zaman
Ben dayanamazdım kesinlikle. Şimdiden kaybettim, geçmiş ola.
Canım öncelikle kızının başarısına çok sevindim.inş bizde o günleri görürüz.
Uykusuzluk sinir yapıyor ve kv uyutma eşimede yardımcı ol die söylenmeye başladım 3gündür! Sen 2 çocukla nasıl yetişiyor de arkadaşına bi akıl ver!
Özgem sabah 7 de kalkıyorum .eşimin arkasını toplandıktan kendim zor giyiniyorum! Jölesi pijamaları atıyor diş macunu izi lavaboda banyo ıslatıyor heryeri off .akşamları bile çocuğun arkasından çok onun arkasını attıklarını toplamaktan yoruluyorum! Yardım etme ama en azından aldığını aldık yere koysan dağıtmamış olursun o bile bana yeter diyorum
eprum analar evlatlarını el bebek gül bebek yetiştiriyorlar,heleki erkekse elini kıpırdatmıyorlar,burda iş bizde bitiyor madem dağınık tatlı dille çözmeye çalış,tatlı dilden anlamıyorsa tek çözüm çemkiricen,11 yıl oldu halen çemkiririm halen çemkiririm,kirlilerini sepete at,tıraş makinanı kaldır,çoraplarını ordan al,diş fırçanı kaldır,ya şu lanet jöleni lavabonun içinde bırakma vs vs, napıyım bacım anası,eşim bacak bacak üstüne atarken oğlum sen yorulma diye kendi eliyle atarmış
seninde oğlun var,kaynana olucan,karısı yapsın deme kendini düşün alıştır herşeye
Sercan eşinin senden bu halinle memnun olması ne iyi. Kendiliğinden düşünüp pilates seti sipariş etmiş, hem de zayıflamana gerek görmediği halde. Çok düşünceliymiş gerçekten.
Nelsonum menünü beğendim ama sabah doğru düzgün bi kahvaltı yapmamışsın, yediklerin az göründü gözüme. Sporların da çok iyi.
Canım menünü beğendim, gayet sağlıklı maşallah, iyi gidiyosun. Spor da yaparsan çok iyi kilo verirsin sen
Merhaba
Bu hafta motivasyonum yerlerde idi. Çokkötü bir hafta geçirdim. Yarın işe gitmeyeceğim. Tek başıma savah kahvaltıya gideceğim sonra da sinemaya. Alışveriş falan yaparım belki.
Bu hafta hiç tartılmafım. Bu bana hiç iyi gelmedi. Hergün tartılınca motivasyonum daga yüksek oluyordu.
Yarın savah hiç tartıya çıkmak istemiyorum. Ne göreceğim çökmesi ediyorum.
Nelson tatlım seni çok iyi anlıyorum. Evet ya aynı şehirde olsak beraber dıları çıkardık. Çok güzel olurdu çok.
Ben bu hafta çok spor yapamadım. Yani kısacası bu hafta boşa gitti
Ay bnm kocis de balik etli sewiooo.. eee snra ben balinaa gibi oldum. Hoss kilolu da sewioodu bayiliodu banaama zayifliorm yaaa,, bende dar seler giyiyorm zayifladgmi gormek hosuma gidior. Bu aralar dar kiyaftler giyiyorsn noluoo dedi kiskancc herifimmmm
Sercan eşinin senden bu halinle memnun olması ne iyi. Kendiliğinden düşünüp pilates seti sipariş etmiş, hem de zayıflamana gerek görmediği halde. Çok düşünceliymiş gerçekten.
Nelsonum menünü beğendim ama sabah doğru düzgün bi kahvaltı yapmamışsın, yediklerin az göründü gözüme. Sporların da çok iyi.
Canım menünü beğendim, gayet sağlıklı maşallah, iyi gidiyosun. Spor da yaparsan çok iyi kilo verirsin sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?