Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Şükümmm yaaa sen ne guzel yemekleryapiorsun oyleeee bnm esim buaralar ewde oglen kahvalti o kdrr. Yemekyapmaa dioo.. benimde xcanima minnet wallaa hem yemiorm hem ugrasmiorum. .ama uzun zaaman boyle surmicek tabii

Tesekkurler canim en guzelide bant ayagima takiyorum kaldir indir bacagi ic bacagi acayip sikilastiriuor

Hikmetim bu aralar oyle yogunumki hic firsat bu.up giremiyorum ozledim sizleri yavvv kadinlik ne zor yahu neyse canim benim esimde zayiflamami istemiyor ama ben bu kilolara cok taktim evde surekli canim sikkin oldugu icin sen iyi olda kendini iyi hissette dedi ve o yuzden yardimci oluyor yoksa balik etli sviyormus beyimizama ben sevmiyorummmmmmmmm

kızlar yazdıkalrını okuyamadım.. sporlarımı işlerimi halledip geleceğim...

ebrum sana yazacaklarım var ev işi görev paylaşımı konusnda... yazacağım aklımdasın güzelim...

6,30.1 elma-2 ceviz
10,00: yeşil çay-2ceviz
12,00: bol çorba-pırasa yemeği-1yk patates salat-1yk acuka-bol yeşillik
15,00:1 ceviz
18,30:bir avuç kuruyemiş-4yk türlü
21,00: 2yk yoğurt içine keten tohumu katıp yerim

buğün çok zpor yaymalıyım.. sabah ne olacak meraktayım...

yapacağım sporlar..
30 dak yüryüş
500 ip atlama
10 dak bel hareketi
30dak pilates...

ev toplama ama bunu spordan saymıyorum...

3litre su-2bardak yeşil çay-3 bardak zayflama çayı...

Sabah sirkeli su
Yarım saat sonra 1 yumurta
1 dilim ekmek
Sürme Peynir
1 Bardak süt
Öğlen sulu köftenin köftesi ve patatesi
1 dilim ekmek.
Ara 7 8 tane zeytin.
Şimdi domates çorbası 3 4 ısırık ekmek
Balık ve salata yiycem.
Gece belki elma mandalina yerim

Son düzenleme:
Şükümmm yaaa sen ne guzel yemekleryapiorsun oyleeee bnm esim buaralar ewde oglen kahvalti o kdrr. Yemekyapmaa dioo.. benimde xcanima minnet wallaa hem yemiorm hem ugrasmiorum. .ama uzun zaaman boyle surmicek tabii
Hkmetim sağol canım, o kadar da çeşitli yemekler bilmiyorum sadece hepimizin bildiği klasik yemekler işte yaptıklarım. Yemek yapmıyosan şanslısın güzelim o zaman, bebekle hergün yemek yapmak çok zor. Bi ara eşimin iyerinde akşam yemek veriliyodu. 15 günün bir haftası hiç yemek yapmıyodum. Patron ölüp yerine oğulları geçince çalışanlara verilen akşam yemeğini kaldırdılar. Hergün yemek yapıyorum şimdi

Sercan eşinin senden bu halinle memnun olması ne iyi. Kendiliğinden düşünüp pilates seti sipariş etmiş, hem de zayıflamana gerek görmediği halde. Çok düşünceliymiş gerçekten.

Nelsonum menünü beğendim ama sabah doğru düzgün bi kahvaltı yapmamışsın, yediklerin az göründü gözüme. Sporların da çok iyi.

Canım menünü beğendim, gayet sağlıklı maşallah, iyi gidiyosun. Spor da yaparsan çok iyi kilo verirsin sen

Ay bnm kocis de balik etli sewiooo.. eee snra ben balinaa gibi oldum. Hoss kilolu da sewioodu bayiliodu bana ama zayifliorm yaaa,, bende dar seler giyiyorm zayifladgmi gormek hosuma gidior. Bu aralar dar kiyaftler giyiyorsn noluoo dedi kiskancc herifimmmm

Walla guzel yemekler yapiosuun bnde hep esimin sewdigi yemekleriyapiorm.. allahtan damak tadimiz aynii.. yoksa cok cekerdm ben..

Walla guzel yemekler yapiosuun bnde hep esimin sewdigi yemekleriyapiorm.. allahtan damak tadimiz aynii.. yoksa cok cekerdm ben..
Sağol Hkmetcim. Benim işim çok zor canım ya. benim eşim ne yemek sevdiğini asla söylemez. "sen yap bakalım bişeyler, ya severim ya sevmem bana kalmış" diyo. Maksadı bana çektirmek ya. Hiçbir yaptığımı beğenmez, beğendikleri olsa da asla güzel olmuş demez.

Merhaba
Bu hafta motivasyonum yerlerde idi. Çokkötü bir hafta geçirdim. Yarın işe gitmeyeceğim. Tek başıma savah kahvaltıya gideceğim sonra da sinemaya. Alışveriş falan yaparım belki.
Bu hafta hiç tartılmafım. Bu bana hiç iyi gelmedi. Hergün tartılınca motivasyonum daga yüksek oluyordu.
Yarın savah hiç tartıya çıkmak istemiyorum. Ne göreceğim çökmesi ediyorum.

tatlım ben senin kilo vereceğini düşünüyorum.. o tartıya çıkmaya aslında bende korkuyorum ama bakalım sabah ola hayrola...,,

canım erkekleri anneleri çok şimarık yetiştimişler.. neler neler. her kv elinden gelen kötülüğü yapmış oğluna.. neyse sonuç olarak biz bu eşleri böyle kabul etmek istemiyoruz.. sorunumuz be değil mi...bende mevcana katılıyorum.. 4 s kuralı vardır bilmem bilirmisin bir bak googleden.. neyse sorun şu ki... her şi üz<erime,ze aldığımızda erkeleri iş yapmıyor .. biden değil ama yavaş yavaş çek kendini. düşün neleri yapıyorsun.. pazar alış verişine kadar ben yapar dolmuşlarda eve getiridim.. eşime gel dediğimde birde üstüne azar iştirdim.. o işten çektim elimi.. kendi alıp getiriyor.. market işi içnde aynı şey geçerli.. ayrı hesap tutmuyoruz ama alış veriş yapardım maddi olarak açlırdım ama eşim bunu görmezdiii bundanda çektim elimi listeyi yazıyorum alıp geiyor...çocuklar büyüdü uygun olduğu zamnlardabakıyor.. bende gezmeye gidiyorum.. ama zorki değilde uygun olmasu durumda oluyor bu..kendi eşyalarını sepete atma konusnda 11 yıldır söylenirim.. ama genellkike yapıyor.. çoğu zaman.. önce ütülerini yapar takardım .. zamanla ütüyü geç,iktirme ütülediklerimide takmamaya başladım .. oda kendi eşyalarına askıya taktı..halıları hep ben silkelerdim o görmezdi bile.. artık kaldıramıyorum diyor ona silkeletiyrum.. ona göre ayarlıyorum.. neyse demek istediğim şu ki ne kadar işi üzerine alırsan o kadarişler üzerine kalır.. iyiklikle söyle .. hangi dilden anlıyorsa o dili kulanan.. güçüm yetyiro yorulluyorum falan de.. ne bilem yavaş yavaşş değişecektir.. ama kararlı ol.. önce kirlilerini sepete at de.. 3 gün yerde kalsa da sen atma.. ona de.. ısrarla de... seepete atmadığı kıyafetlerini yıkamayacağını dile getir.. ne bilem .. kararlı olursan kazanırsın...

bende bu konuda çok zorlanıyorum.. işine geliyorsa ben böyleyim diye çok dedi eşim.. çalışma dediği bile oldu.. bende dedimki çalışsamda çalışmasamda sen bana yardım etme zorundasın.. dine görede bu işleri yapmak zorunda değilim dedim.. bazen kavga ile bazen sesizce evi süpürtüyorum.. ama bizde bir söz vardır... .çifte çabalayan gder.. çabalıyor yapmamak için ama ben gayet sakin bir şekilde diyorum.. yapmam diyor ama yine süpürüdü.. bu da zaman alacak biliyorum.. ama bu işi öğreteceğim...

canım dün gece yaptığım kaçamaktan dolayı sabah aç değildim.. ondan yiyemedim...

papatyam ya kendini bırakma.. keşke yakın olsaydık da beraber takılsaydık.. öyle gezseydik.. kafa kafaya.. iyi görünsem de bende iyi değilim aslında... sadece duygularımı bastırıyorum.. ne mutlu ne de mutsuzum.. bu kötü benim için.. içimden birşeyler gelmiyor ama kendimi iyi hissetmeye çalışıyorum.. mutsuz olacak sebep yok diye kendime telkinlerde bulunuyorum.. az önce spor yaparken ne düşündüm biliyormusun.. ben 55 olduğumda hedefime ulaştığımda ne yapacağım... neye tutunacağım..55 olmam mümkün değil ama ...korktum işte .. bu kilo işi hayata tutunmak gibiydi benim için... çok derin oldu düşüncem .. sen beni anlarsın biliyorum...

Son düzenleme:
Nelson tatlım seni çok iyi anlıyorum. Evet ya aynı şehirde olsak beraber dıları çıkardık. Çok güzel olurdu çok.
Ben bu hafta çok spor yapamadım. Yani kısacası bu hafta boşa gitti

Nelson tatlım seni çok iyi anlıyorum. Evet ya aynı şehirde olsak beraber dıları çıkardık. Çok güzel olurdu çok.
Ben bu hafta çok spor yapamadım. Yani kısacası bu hafta boşa gitti

tatlım inşallah yarına kilo verdiğini görürsün. bu hafta boşa gitmemiştir .. ilaki bize getirdikleri vardır.. olumsuz saydığımız olayların bile bize ne faydaları vardır... olaylara farklı yönlerden bakmak lazım..

Benim esimde asiri kiskanc canim oyle boyle degil bazen bunaliyorum ama seiyorum iste napalimmm

Evet canim Allah raxi olsun cok dusuncelidir

Bak menü bile paylaşmadım doğru dürüst nolacak sabah bilmiyorum of niye böyle oluyor bi süper gidiyorum diyorum sonra..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…