Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Kizlar eslerdan bahsedilmis bende birseyler soylemek istyrm bence hersey insanin kendisinde baslar anne tabiki cok onemlidir ama eger insanin fitratinda birtakim seyler yoksa ne yaparsaniz yapin degismez yapmaz bazi seyleri.benim esim kucuk bi yerde yetismis ve yetistigi yerde erkekler resmen padisah daha laf agizdan cikmadan yapacaksin esimin babasi bir copu almaz yerden yemek olmasin kahvaltiyla gecistirmez bunun gibi bir cok sey var.ama rabbime her deffasinda sukurler ediyorum esimi bana verdigi icin inanin bulunmaz bi insan hafta ici ben temizlik yapinca kizar bana hafta sonu birlikte yspalim diye kahvaltiyi hazirlar evi supurur ve ben soylemeden yapar bunlari benim ne zaman ne istedigimi cok iyi bilor ve ben soylemeden alir birlikte yapariz herseyi.yani esimin aile yapisiyla kendisi coooooooooook farkli.bulundugumuz yerde cikip gexilecek bir yer yok ben sıklyorum diye arabayla dolastirir oglumuda cok seviyor arabayi ben oglumu sallarken kitap okur disindan bende duyayim diye sohbet kitaplari.sadece cok kiskanc onun disinda bir daha dunyya gelsem yine onun olurdum yine onu severdim kisacasi kizlarrrrr
Allahima binlerce sukur bu arada dinen esine yardim etmeyecksin diye birsey yok peygamber efendimizin eslerine nasil davrandigini bi okut fistigim sen esine.Nafile orucu tutacagi zaman esinden izin alirmis peygambeimiz kizlarrrrr daha neler neler neyse boyle iste canlarimmmm

selam kızlar
45 dk. plates yapmanın verdiği huzurla hızlı bir şekilde menümü paylaşayım.bugün oruçlu olduğum için sahur ve iftar da yedm.
sahur:1.5 dilim ekmek
peynir, domates,3-4 tane zeytin şekersiz yeşil çay
birazda enerji olsun dedim sarelle yedim onu yemeyeydim iyiydi.
akşam
5 köfte az patetes kızartması az erişte bol su
kahve 2 mandalina
iftardan sonra bir şey yemedim acıkmaya başladım.bol su içip yatarım.
gündüz okula bir veli un helvası getirmiş nasıl yemek istedim eve gelince hemen eksik olan malzemeleri almak için gittim ama markette kızım huysuzlanınca yağ almadan eve dönmüşüm.yapamadım helvayı.iyi de oldu kalori almamış oldum.iftardan sonra unuttum bile helvayı:))))

kızım uyumamaya devam ediyor. sabah sekiz buçukta kalktı akşam on birde uyudu. öğlen uykusu yok.saat 11 e gelirken uyuması için için ısrarcı olunca gidip bizi kuşuna şikayet etti anne kızdı baba uyu dedi diyerek.Sonunda uyumuyacam diye ağlayarak uyuya kaldı.

Günaydın kızlar
Ilk bildirim benden gelsin
Başlangıç 67.2
Geçen hafta 64.8
Bu hafta 65.2
Giden yok
Gelen 400 gram
Hedef 60
Toplam giden 2 kilo
Bu haftaki düzensiz beslenmeye spırsuzluğa rağmen az almışım .ben daha umutsuzdum.

Allahmm sabah sabah eşine sinir oldum yani.. benim kocam bi eline saglik demesn cok sinirlenirm.. ama su da war, kiymayi pek sewmz, ymklere kiyma koyunca ewde estirir nden koydn bilmemne,, halbuki bi tadina baksa gusel oldugunu anlicaak. Aman şükümmm her erkekte huysuzluk var. Hepsi odundan yapilmslar.kalaslar anacim

Benim esimde asiri kiskanc canim oyle boyle degil bazen bunaliyorum ama seiyorum iste napalimmm

Ayy bazen kiskanclk iyi oluyor. Abartisi bunaltsa da.. gcen sabah ekmek almaya gidicm. Bu esofmanla mi gidiceksn diyor. Ustume de yapismiyordu. ama kizmadm hosumaa gittii

Kilo bildirimii gururlaaa sunaaaarrrr..
Baslangic: 88.4
Gecen hafta: 82.2
Bu hafta: 81.5
Gelen yok: ciksss
Gideeeen: 700 gr
Toplam giden: 6.900
Hedef kilo: ilk i 75, sonra 73
Hedefe yaklasmamaa: 6.500

Kizlar, walla gordunz yedim. Ama dikkatte ettm.. lahana suyuna daha 2gunoldu baslayali. 2gundur suyu asiri iciiorm. Sporda kendimce yapmaya calisiyorum. Bi fitness salonuna gitsem herhalde ayda 5 kilo gider amaaa nerdee..kocis hayatta izin wermez.

Canım tebrik ederim. Emek verince karşılığını alıyor insan. İbşallah ben de vercem haftaya

Akşsm sıcacık 2 patatesli 1 kıymalı börek 1 kase mantı ve ogluşla balık kraker keyfi tartılmya korktum kızlar.önceki iradenin % 5 i bile kalmamış bende perşembeleri başlanmış karnıbAhar yerdim bol yoğurtla tatlı krizlerimi pc başındatkdn kuru kayısı ve kuru incir ile yatıştırıdın açlık hissimide beyaz leblebiyle ahh eski ben yarın mecbur tartılıcam ! Bu hafta inş azmimi göstericem size!

Hlmetm hakettiğinin karşılığını alıyosun canım:) menülerinden belli vereceğin ! Hep böyle devam et canım !
Papatyam 400 bişi değil haftaya verirsin ama nolur sporu bırakma benide dürtükle spor yaptın mı diye sor birilerinin destegine ihtiyacım var

Canım sporu bırakmadım ama bu hafta yapamadım hiç. Ben ancak akşamları çocuk uyuyunca yapabiliyorum. Biraz geç uyusa kalıyor benim spor.
Vücudundaki değişikliği gördükten sonra bırakmam inşallah. Soralım birbirimize hergün
Hkmt teşekkür ederim canım. En az 5 kilo versem çok iyi olacak

kıslar bende belirteyim bende 400 gr almışım ama şöle 2 gün bende niyetliydim ve ben pazartesiden başladım yeniyim yani aranızda.ve bide benim oğlum çok emiyor.kendimi frenliyorum ama öle enerjimi alıyoki bazen tutamıyorum kendimi.zaten adetime 5 gün kaldı iştah artmaya başladı ama 400 gr aldım diye bırakacak değilim.bu konuda iradem çok zayıf güçlenmesi için zaman gerek.yılmak yok yola devam inşallah yaza çıtır çıtır anneler olucazz.hem fotomuzudakoyarız...bugün misafirlik var arkadaşta toplanıcaz bakalım neler yapıcammm.ha bu arada 2 gündür wc yede gidemedim sanırım onunda etkisi var...

papatyam ve bedef moral bozmak yok.. ama papatyam ben senin ısrarla diyetisyene gitmeni istiyorum... öyle kurallara giremem falan deme.. yaptığımız hatalar vardır kendimizin göremediği.. ya 2 ayda hedefine çoktan ulaşacağını düşünüyorum.. hem 2 ay sıksan dişini ne olacak.. bu konuyu bir düşün canım..

hikmetçim tebrikler canım...

kendimde gördüğüm en düşük kilo kızlar.. çk mutlu oldum... ama bu akşam ğünüm var-- cumartesi çiğ köfteler börekler yapacağız akrabalarla- pazar yine ğünüm var.. zor gececek bir hafta sonu olacak benim icin.. ama size munü yazacağım.. çünkü yazmayınca yeme işini daha çok kaçırıyorum...diyet modunda olmasamda çok yemem inşallah..

Başlangıç :59.9
Geçen hafta : 58,6
Bu hafta : 57,2
Giden :1400
Gelen :yok
Toplam giden :2700 gram

Son düzenleme:

Azmin sonu budur işte. Sana kocaman bir alkış. Tebrik ederim.
Haklısın canım diyetisyen konusunda. Haftaya cumaya randevu alıp gideceğim söz veriyorum. Biraz araştırayaym.
Bu hafta kilo alacağımı biliyordum zaten

Mantiiiiiii ,) unuttm yaaa tadiniii... neyse oglene kepekli makarna yaparm sosuna da bi dis sarimsak nane koydum mu . Al sanaaa mntiiii o pidelerrr ne guseldirrr beaaaa bosweryedigin icin hiicc uzulmeee ebrucum.. bu hfta menulern cook guseldi.. bi kere yemekten bise olmaz. Lahana suyuni tavsiye edermm

5kiloo muu naptn cnm yaaa. 2kilo yeter bnce.

Bedeffff sıkma canini.. emziriyorsn sen. Bnm oglan 7aylik birakti. Simdi 8.ayinicindee.. sanslisin emzir oglunu..
Wc ye gidememissn ondandir benceee. Ohhh git bakalmmm, neler neler olurrr. Yeme yaninda, yat misaliii .

Benim werdigimin iki katini wermissin haiiinnnnn cok sewndm cnm yaaaaaa.. wallaa hakettin ne diyiiiimmm.. o kadar spor yapiosuunnn... ben yapamiorm hayranimmm sanaaaa..
Cigkoftee partisio wuuwwwww
Götuurr.. eşcagzim da marketten alms banaa.. bnde onu yerimm barimee kendi partimi kendim yapiyimm
Akraba ortami iyidir kuzum.. mutlu bi hafta snu gecir.

Gunaydin citirlarim kilo bildirirmim
Baslangic 84.400
Gecen hafta 81.200
Bu hafta 81.100
Giden 100 gr
Hedef 73
Kalan kilo 8.100

Kizlar 3 haftadir 100 gr 300 gr ole veriyorum ama pazartesi bi diyete basliyorum dun gurkan kubilay verdi 7 gunde su attirici diyet ona baslicam haftaya 79 u gormek istiyorum kizlar benim esimde kilo vermemi hic istemiyo ya ben kendimi bole sevmezken esim kilo verme diyo ve elinden gelen herseyi yapiyo neyse onu dinlemicem tabiki
Nelsin ortim harikasin mas sana bu hafta sana tam ortaklik yapamdim canim kizim la huzursu bi hafta gecirdikde
Hikmettttttt kizzz tebrikederim seni ama benden once 75 olamicaksin canim
Ebrumm canim bozma moralini haftaya veririsin eminim sabah pozitif uyanmaya calis canim belki ise yarar
Papatyam canim 400 gr bisey degil haftaya 2 katini verirsin eminim

teşekkür ederim papatyam..evet diyetisyeni aksatma.. kesinlikle gitmemi istiyorum.. hem diyet listeni verirsin bizde uygularız..

teşikkür ederim canım..ama haftaya daha gıcık olacağım.. daha çok kilo vereceğim.. ve yarışımı kazanacağım...ggelecek hafta hedefim en az 1500 kilo... hadi kim daha cok kilo verecek.. gerekirse iki akşam aç yatarım ama seni ğeçerim kızzz :)) keyili bir hafta sonu olacak ama korkuyorum abartırım diye.. bir hafalık cabam boşo gitsin istemiyorum.. bakalım nolak..

canım ya olurmu öyle 100 gramda olsa vermek güzeldir.. gelecek hafta daha çok vereceğini düşnüyorum..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…