- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #8.721
Gunaydin citirlarim kilo bildirirmim
Baslangic 84.400
Gecen hafta 81.200
Bu hafta 81.100
Giden 100 gr
Hedef 73
Kalan kilo 8.100
Kizlar 3 haftadir 100 gr 300 gr ole veriyorum ama pazartesi bi diyete basliyorum dun gurkan kubilay verdi 7 gunde su attirici diyet ona baslicam haftaya 79 u gormek istiyorum kizlar benim esimde kilo vermemi hic istemiyo ya ben kendimi bole sevmezken esim kilo verme diyo ve elinden gelen herseyi yapiyo neyse onu dinlemicem tabiki
Nelsin ortim harikasin mas sana bu hafta sana tam ortaklik yapamdim canim kizim la huzursu bi hafta gecirdikde
Hikmettttttt kizzz tebrikederim seni ama benden once 75 olamicaksin canim
Ebrumm canim bozma moralini haftaya veririsin eminim sabah pozitif uyanmaya calis canim belki ise yarar
Papatyam canim 400 gr bisey degil haftaya 2 katini verirsin eminim
Günaydın kızlar oğlan durmuyo, ağlıyo yine. Bildirimimi yapıp çıkıcam. Veren veremeyen herkese tebrikler.
Geçen hafta 58.5
Bu sabah Eki Görüntüle 861632
57.5
Giden 1000
Hedef 55
Kabızlığım hala geçmedi. Geçseydi daha çok vermiş olucaktım. İlaç kullandım, kuru kayısı yedim sürekli, zeytinyağı içtim zorla, faydası yok, genetik galiba. Neyse buna da şükür.
Bu onumuzdeki haftayii şok diyet yaptirtmaaa banaaaaa
Baaak 2kiloo weririrm, görürsünnnn heeee
Ya buyuk iddiiaya girememmm ama bakklm haftyaa en coook kiimmm kilooo wericeeeekksen bu hftaa bu kdr cok kilo werdyse haftayaaaa snmiormmm bee guzelmmm allaaah alllaaahhh nasil gaza getiriorumm amaaa
canım kim çok verecek iddiası.var mısın.. . hem boşa yorma kendini.. benim için 2 kilo vermek sahanda yumurta yapmak gibi.. nelson de bakalım bilir beni eskiler..
ooooooooooooo bu iddianın altında kalacağıma,kamyonun altında kalırım daha iyiiiiiii
değil mi mevcan.. hikmet ooo nerdesin kızzz .. bak ne diyor mevcann...
sen hkmt ile grup ol o halde, okuması çok zevkli olur,benimde + bi şeyler yapmam lazım,aslında sana heveslendim ip atlasammı diye düşünüyorum,eve çok geç gidiyorum gitmesem eşimle kızım gelene kadar yürüycem,sabah erken kalksam ne yalan söylüyüm gözüm kesmiyor,bi şeyler yapmam lazım ama ne
Üzgünüm çok az çokkk
Başlangıç:68.1
Şimdi:67.7
Giden:400 qram..
hikmetle gurup olup onunla nasıl yarışacağım canım..yani gurup içinde mi yarışsak daha iyi mi olurki.. hem dost hem düşman hesabı....
hikmet çık ortaya.. hadii şok diyetmi yapıyon .. nedesinnn
Üzgünüm çok az çokkk
Başlangıç:68.1
Şimdi:67.7
Giden:400 qram..
hikmetle gurup olup onunla nasıl yarışacağım canım..yani gurup içinde mi yarışsak daha iyi mi olurki.. hem dost hem düşman hesabı....
hikmet çık ortaya.. hadii şok diyetmi yapıyon .. nedesinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?