Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Günaydın kızlar oğlan durmuyo, ağlıyo yine. Bildirimimi yapıp çıkıcam. Veren veremeyen herkese tebrikler.

Geçen hafta 58.5

Bu sabah

57.5

Giden 1000
Hedef 55

Kabızlığım hala geçmedi. Geçseydi daha çok vermiş olucaktım. İlaç kullandım, kuru kayısı yedim sürekli, zeytinyağı içtim zorla, faydası yok, genetik galiba. Neyse buna da şükür.

Sekerimmm suan hemen hemen ayni kilodayz.. cok cook benden 400gr asagidasin olsunnn bn snden onceee 75 olucaaaaam görrrreceeeksn..
Neyse tebrik ederm 100gr da iidirrr

Şükümmmmmmm

SUPERSİN.

Bu onumuzdeki haftayii şok diyet yaptirtmaaa banaaaaa
Baaak 2kiloo weririrm, görürsünnnn heeee
Ya buyuk iddiiaya girememmm ama bakklm haftyaa en coook kiimmm kilooo wericeeeekk sen bu hftaa bu kdr cok kilo werdyse haftayaaaa snmiormmm bee guzelmmm allaaah alllaaahhh nasil gaza getiriorumm amaaa

Günaydınnn çıtırlarım dışardayım halen ofise geçince yaZarım kilooooo geçen cuma : 61. Bu sabah :60.3 Giden:700 gram. Hedef : 56 nelsonum ve şükranım verdiğiniz rakam harika bence,hkmt tebrik ederim bebeğim senide,papatyam ve eprumm aslında bende halen diet moduna girmedim,menülerim çok standarttı tek iyi yaptığım şey akşam yememkti sanırım,benimde bi silkelenmem lazım her an cozutacak gibiyim

canım kim çok verecek iddiası.var mısın.. . hem boşa yorma kendini.. benim için 2 kilo vermek sahanda yumurta yapmak gibi.. nelson de bakalım bilir beni eskiler..

günaydın çıtırlarımm
Papatya üzme canım kendinde yazmışsın bu hafta motivasyonun yokmuş sıkma canını bu günde gez toz yarına taoparlan, geçen cuma bende tathlil sonucunu beklerken arad sinema yakındı gidip film izledim Hükümet Kadını 2 yi izledim, gülmek istemiştim, aslında Uğur Yüğcel ve Beren saatin filmini izlemek için gitmöiştim sonra kapıda vazgeçtim onu başka zaman izlerim biraz güleyim kyfim yerine gelsin dedim, hatta eşimda alındı hani beraber gidecektik dedi bende sende ayrı git dedimm

Nelson, Şükran, Hkmt ve Btkübra tebrik ederim kızlarr arada kaçırdığım varsa kusura bakmayın

bende bu hafta çok yoğunum, toplantı misafir derken bu günü getirdimm, kızımı biraz önce bakıcıya bıraktım sağlık ocağına gidip aşı yaptırmam lazımm ama hiç halim yok gece bir mide bulantısıyla uyandım , lavaboya koştumm ama çıkaramadım, bayağı zor uyudum bu günde bir halsizlik var yediğim bişey mi dokundu bilmiyorum ki
bu hafta geçmişi pek okuyamadım kaçırdığım bişeyler varsa yazın bana olurmu

gelelim kilo bildirimine
başlangıç : 66.6
geçen hafta : 66.1
bu hafta : 66.6
gelen : 500
hedef : 75 in üstüne çıkmamak

şimdi yazılı hazırlayayım öğleden sonrada sağlık ocağına gideyim pazar işinide halledip kızımı alayımm, öptüm hepinizi

kıslar sabah tartılmıştım ama sanıım wc ile alakalıymış.bir saat önce wc gittim ve üzerimeki kalın eşofmanı çıkarıp tartıldım veee ne göreyim 72.4 ten birden 71,7 ye düşmüşüm bi saatte 700 gr mı verdim yani ne komik ama gerçekten çok sevindim 400 gr aldım derken 300 gr vermişim

değil mi mevcan.. hikmet ooo nerdesin kızzz .. bak ne diyor mevcann...

sen hkmt ile grup ol o halde, okuması çok zevkli olur,benimde + bi şeyler yapmam lazım,aslında sana heveslendim ip atlasammı diye düşünüyorum,eve çok geç gidiyorum gitmesem eşimle kızım gelene kadar yürüycem,sabah erken kalksam ne yalan söylüyüm gözüm kesmiyor,bi şeyler yapmam lazım ama ne

hikmetle gurup olup onunla nasıl yarışacağım canım..yani gurup içinde mi yarışsak daha iyi mi olurki.. hem dost hem düşman hesabı....

hikmet çık ortaya.. hadii şok diyetmi yapıyon .. nedesinnn

Son düzenleme:
Üzgünüm çok az çokkk
Başlangıç:68.1
Şimdi:67.7
Giden:400 qram..

hikmetle gurup olup onunla nasıl yarışacağım canım..yani gurup içinde mi yarışsak daha iyi mi olurki.. hem dost hem düşman hesabı....

grup olunca birbirinizi daha iyi takip edersiniz,zaten sen iddiaya girmek istiyorsun,hem birbirinize takılır,hem destek olursunuz,grup içinde grup olursunuz bence

hkmt uyuma kilona sahip çıkkkk,hkmt uyuma kilona sahip çıkkkk ,laylaylaylaylayyyyyyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…