- 23 Haziran 2013
- 5.202
- 3.825
- 448
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #8.741
canım kim çok verecek iddiası.var mısın.. . hem boşa yorma kendini.. benim için 2 kilo vermek sahanda yumurta yapmak gibi.. nelson de bakalım bilir beni eskiler..
Selam kizlar beni de araniza alir misiniz
Varimmmm kisssssss...
Hadi bakalmmmm sporaaa yuklenrrr o aburcubur u yemezseeem snden daha cook kilo weririrmmmallaah allaaahh
hkmt uyuma kilona sahip çıkkkk,hkmt uyuma kilona sahip çıkkkk ,laylaylaylaylayyyyyyyyyyy
H.bulduk cnm ugramam hep sizi takip ediyordum arkadasliginiz menulerinix herseyiniz cok guzel dayanamdim bn de geldimhoş geldin güzelimmm.. gel ama sık sık ugru menü paylaş,, hedegini kilonu yazz..
aha geldi hikmett..taamam bakalım kim kaç kilo verecekkkk...göreceğizzzz.. yarışşş başlıyorrrrrrrrr
aha geldi hikmett..taamam bakalım kim kaç kilo verecekkkk...göreceğizzzz.. yarışşş başlıyorrrrrrrrr
Sipaylaa ugrasiormmm..
Kp kocama kahvalti hazirlaym, onlari gonderimmm... neler nelerr yazicam sizeee.. kisaa bugun salicaktm kendmii.. yicektm az da olsqa.. yemiorm kissss nelsoonnn... gorursnn bu hftaaa bn birncii olucam?.
Görrrrr
H.bulduk cnm ugramam hep sizi takip ediyordum arkadasliginiz menulerinix herseyiniz cok guzel dayanamdim bn de geldim
Kilom 73.5
Hedifim simdilik 60
hafta sonu ziyafektime rağmen.. gör bak bakalım kim 1. olocakk..
ebru kız beni hikmetle ortak yaz bu hafta .. eleştireyim munülerinide görsünn...
ya ayayay yaaaaa.... nelson geliyor,, sporcu nelsonnnn.. spor eşittir nelsonnn
Kevsercim hoşgeldin canım. Aramıza gelmene sevindim. İnş sana da bu topik uğurlu gelir ve istediğin kiloya inersin.Selam kizlar beni de araniza alir misiniz
Kevsercim hoşgeldin canım. Aramıza gelmene sevindim. İnş sana da bu topik uğurlu gelir ve istediğin kiloya inersin.
Kızlar Kevser benim eltim olur. Aynı binada oturuyoruz. Kardeşim gibi severim onu, destekçisiyim her zaman. Bu forumu onun sayesinde keşfettim ve beni de o üye yaptı.
Onun kendi topiği vardı forumda, oraya yazıyodu. Bizim topiği okuyup beğendi. Sen de bize katıl dedim, geldi sağolsun.Aaaaaaaa tanidikk ne guseeell...
O buraya gec geldi ama ndeeen
Onun kendi topiği vardı forumda, oraya yazıyodu. Bizim topiği okuyup beğendi. Sen de bize katıl dedim, geldi sağolsun.
H.buldukk cnmm ablam cok tsk ederim insalah inerim bn seni hic birzaman eltim olarak gormedim sen bnm ablamsinKevsercim hoşgeldin canım. Aramıza gelmene sevindim. İnş sana da bu topik uğurlu gelir ve istediğin kiloya inersin.Kızlar Kevser benim eltim olur. Aynı binada oturuyoruz. Kardeşim gibi severim onu, destekçisiyim her zaman. Bu forumu onun sayesinde keşfettim ve beni de o üye yaptı.
Herkesn sirri wardrrrr
Snn sporr
Bnmseee baskaa bisee solememmm
Gider yaglarmi aldirirmşimmmhajajajajjajajahahahahhahaa
Şüküm nelsonum tebrik ederim bravo size!
Nazlm 400 kötü değil canım normal !
Btlkbra inş yeni yöntem işe yarar canım!
Hawar güldün mü bari canım:)bebiş nasıl?
Mevcanım ben hakettiniz sonucu sabah güzel başlayıp akşam kv eltimlerde geliyor kalabslıkla yedim.inş yarın sabah tartı beni çok üzmez:/sende iyi vermişsin kıyamıyor sana bi akşam ailecek bi yemek yiyin hatırım için :) prensesimiz iyi mi?
Kevser hoşgeldin aramıza:)
Sanırım nelsonum grubu 1.olmutur eşin kimdi nel?
H buldumm cnm tsk ederimŞüküm nelsonum tebrik ederim bravo size!Nazlm 400 kötü değil canım normal !Btlkbra inş yeni yöntem işe yarar canım!Hawar güldün mü bari canım:)bebiş nasıl?Mevcanım ben hakettiniz sonucu sabah güzel başlayıp akşam kv eltimlerde geliyor kalabslıkla yedim.inş yarın sabah tartı beni çok üzmez:/sende iyi vermişsin kıyamıyor sana bi akşam ailecek bi yemek yiyin hatırım için :) prensesimiz iyi mi?Kevser hoşgeldin aramıza:) Sanırım nelsonum grubu 1.olmutur eşin kimdi nel?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?