- 23 Haziran 2013
- 5.202
- 3.825
- 448
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #8.761
Ebrummm yeni yontemin ise yarayacagini umuyorum yarindan itibaren baslicam bugun markete gidip eksikleri alicam veee 1 hafta hic cisss yemicez yeter yaaa aaaa valla nelsonla hikmet gaza getirdi beni kilo kilo veriyolar ben gr gr :)))
Hkmetm teselli etmişsşn ama cısssız günüm yoktu! Tebrik ederim seni canı gönülden hakettin çünkü!
Cok da haketmedm gofretiiii goturdm ama hos bi kerecik olmustuu...
Neelsoonn kizimmm cook pisss gaz geldii banaaa.. fecii mat edicem sni.. istedgn kdt spor yappp.. bn sporrsuzzz vrrdmm 700gr i
yaa iki ğünde kalıcı 500 gram verdiğim gülerim var benim... haberin olsun...
Hikmetimm inanki bende acaip gaza geldim bu hafta cissss yokkk o kadar biz hala yaristayiz tabiki unutmadim hayatim ayy eksik listesi yapiyim hemen)
Hikmetimm inanki bende acaip gaza geldim bu hafta cissss yokkk o kadar biz hala yaristayiz tabiki unutmadim hayatim ayy eksik listesi yapiyim hemen)
Ayyy sporumu yapiyimmm bariiikimseck de yookkk oglis de uyuyooo, annesnnsipasi yaaaa..
Nelsoon yaktimm seniii
tatlım sen diyete başla.. ben cuma cumartesi pazar yiyeceğim.. ama yinede cumaya 2 kilo vereceğim.. yani.....57,2 dennnn 55,2 ye düşeceğim.. kolay gelsin canım...bakalım kim çok kilo verecekkkk
imdi işlerim var ğece menu paylaşımında görüşmek üzere... bol kalori yakın ha.. hoplayıp zıplayınnnn...
H.buldum cnm hep takip ediyordum sizi kizim biraz daha buyusun galan derken bu gun katildim araniza vet sukran ablayla cok sukur guzel bi dostlugumuz var allahim hic bozmasin insallahKizlar ohhh ohhh masallah ne guzel kilolar verilmis hamis olmasam ben de gaza gelirdim kesin.
Oncelikle nelson sukran hkmet iyi vermissiniz kizlar tebrik ederim kiko veren herkesi tebrik ederim.
Nazima 400 gr az degil uzulme baslangic icin gayet iyi gunden gune daha iyi olucaksin
Kizceler haftalar sonra tartildim 58.500 ciktim birkac hafta oncesi 59 lubbirseyler hatirliyorum zaten 58.400 gibi burseyle hamile kalmistim sonuc olarak 12 . Haftamdayim ve kilo almamisim tabi bunda bulantimin payi yuksek duzelir gibi olmustum ama gene 2 gundur kotuyum yemek yiyemiyorum dun ekmek arasi peynir domates yedim iste bastirsin diye midemi ekmek yiyorum o kotu oluyo biraz birde gece uyandigimda birseyler atistiriyorum bulantim gecsin diye aslina bakarsaniz kendimi de biliyorum bebis dogup biraz buyuyunce dikkat etmeye baslasam veririm ben 2 kucuk cocuk ev isi tempom daha da artacak tabi buna guvenip cokta yemiycem simdi ne kadar az kilo alsam hamileligimde okadar iyi benim icin
Nelson hkmet cok hossunuz kizlar yaa ama bu yarisin sonunda ikinizde kilo verip karli cikacaksiniz tabi 1. Olanin havasi da baska olcsk hakeden kazansin diyelim
Kevsersoylu ismini cok goruyodum asagida nezaman gelcek acaba diyodum kendi kendime demek ogun bugunmus hosgeldin sukranimin eltisi oldugunu bilmiyordum ne guzel ikinizde cok sanslisiniz cok iyi dostluk kurmussunuz Allah bozmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?