Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Ebrummm yeni yontemin ise yarayacagini umuyorum yarindan itibaren baslicam bugun markete gidip eksikleri alicam veee 1 hafta hic cisss yemicez yeter yaaa aaaa valla nelsonla hikmet gaza getirdi beni kilo kilo veriyolar ben gr gr :)))

Ne kilosuu kisss 700gr werdmmm.. sendee bzlee
Hos bn seninlee ztn yaristaymmm hftyaa 80 in altinaa dusccm inssss

Hkmetm teselli etmişsşn ama cısssız günüm yoktu! Tebrik ederim seni canı gönülden hakettin çünkü!

Cok da haketmedm gofretiiii goturdm ama hos bi kerecik olmustuu...
Neelsoonn kizimmm cook pisss gaz geldii banaaa.. fecii mat edicem sni.. istedgn kdt spor yappp.. bn sporrsuzzz vrrdmm 700gr i

Hikmetimm inanki bende acaip gaza geldim bu hafta cissss yokkk o kadar biz hala yaristayiz tabiki unutmadim hayatim ayy eksik listesi yapiyim hemen )

Cok da haketmedm gofretiiii goturdm ama hos bi kerecik olmustuu...
Neelsoonn kizimmm cook pisss gaz geldii banaaa.. fecii mat edicem sni.. istedgn kdt spor yappp.. bn sporrsuzzz vrrdmm 700gr i

yaa iki ğünde kalıcı 500 gram verdiğim gülerim var benim... haberin olsun...

Hikmetimm inanki bende acaip gaza geldim bu hafta cissss yokkk o kadar biz hala yaristayiz tabiki unutmadim hayatim ayy eksik listesi yapiyim hemen )

Yap cnm bnm yaaapp.. hepinizleee yarisimmm heheee canimsn kubraaaaa. Amaa senden once 75 e varicam.

Ayyy sporumu yapiyimmm bariii kimseck de yookkk oglis de uyuyooo, annesnnsipasi yaaaa..
Nelsoon yaktimm seniii

Ayyy sporumu yapiyimmm bariii kimseck de yookkk oglis de uyuyooo, annesnnsipasi yaaaa..
Nelsoon yaktimm seniii

tatlım sen diyete başla.. ben cuma cumartesi pazar yiyeceğim.. ama yinede cumaya 2 kilo vereceğim.. yani.....57,2 dennnn 55,2 ye düşeceğim.. kolay gelsin canım...bakalım kim çok kilo verecekkkk

imdi işlerim var ğece menu paylaşımında görüşmek üzere... bol kalori yakın ha.. hoplayıp zıplayınnnn...

Son düzenleme:

hadi akadaşlar canlanın zıplayın hoplayın.. topikçe bu hafta rekor kıralımmmmmmmm..

kübramm sıkı bir diyet güzel sporlarrr.. bak nasıl gidiyor kilolarrrrr

Ohooooo 2gun yerseen ben seni gecermmm kuzum yaaaaa bu hfta 1.5 verdn haftayaa imkanszzz wermeeen chftyaaa cumauaa hikosu goreceksnzz

Kizlar ohhh ohhh masallah ne guzel kilolar verilmis hamis olmasam ben de gaza gelirdim kesin.
Oncelikle nelson sukran hkmet iyi vermissiniz kizlar tebrik ederim kiko veren herkesi tebrik ederim.
Nazima 400 gr az degil uzulme baslangic icin gayet iyi gunden gune daha iyi olucaksin
Kizceler haftalar sonra tartildim 58.500 ciktim birkac hafta oncesi 59 lubbirseyler hatirliyorum zaten 58.400 gibi burseyle hamile kalmistim sonuc olarak 12 . Haftamdayim ve kilo almamisim tabi bunda bulantimin payi yuksek duzelir gibi olmustum ama gene 2 gundur kotuyum yemek yiyemiyorum dun ekmek arasi peynir domates yedim iste bastirsin diye midemi ekmek yiyorum o kotu oluyo biraz birde gece uyandigimda birseyler atistiriyorum bulantim gecsin diye aslina bakarsaniz kendimi de biliyorum bebis dogup biraz buyuyunce dikkat etmeye baslasam veririm ben 2 kucuk cocuk ev isi tempom daha da artacak tabi buna guvenip cokta yemiycem simdi ne kadar az kilo alsam hamileligimde okadar iyi benim icin
Nelson hkmet cok hossunuz kizlar yaa ama bu yarisin sonunda ikinizde kilo verip karli cikacaksiniz tabi 1. Olanin havasi da baska olcsk hakeden kazansin diyelim
Kevsersoylu ismini cok goruyodum asagida nezaman gelcek acaba diyodum kendi kendime demek ogun bugunmus hosgeldin sukranimin eltisi oldugunu bilmiyordum ne guzel ikinizde cok sanslisiniz cok iyi dostluk kurmussunuz Allah bozmasin

Kizlar sabahtan annemlere gittim bir saat uzaklikta baska bi ilde oturuyprlar yeni geldim kilo bildrm
Baslangic69
Gecen hafta 68.3
Bu haftaaaaaaaaaaaaa 67.6
Giden 700 gr cok mutluyum sizler ne yaptiniz bi bakyim gecmise

Özgecim sağol canım. Sana da geçmiş olsun, 4. ayda tamamen geçer bulantıların. Kilo almamışsın sana da tebrikler ama sen hamişsin bu kadar kısıtlama kendini, tabii ki az da olsa kilo alıcaksın strese filan girme. bundan doğal ne olabilir ki. Evet Kevserle güzel bi abla kardeş ilişkisi içinde geçinip gidiyoruz, bebişlerimizi büyütüyoruz. Onun da 10 aylık bi cimcime kızı var, çok tatlı maş. Allah seni de tez zamanda kavuştursun bebişine
Sercan sana da tebrikler canım. Gidiyo kilocuklar. Pilatese devam.
Hkmetcim, Nelsonum, Kübram ben de geldim işte. Haftaya hepinizi yuvarlıycam.
Ebrum grupları belirliycek misin canım?

Kızlar yarın oruç tutabilirim .aşurede yapıcam inş.yarış listesi birazdan az sonra:)

Canım ne sen ne ben bu hafta aktif olabildik kilo bildirimi yarın yapıcam sende yspmsmışsın?

Hawarım geçmiş olsun canım mide bulantın geçti mi? Nasılsın şimdi?
Kevserim amin inş canım. sen de yarışmaya katılacak mısın, katılacaksan bildir de Ebru grupları belirlerken seni de yazsın

Son düzenleme:
H.buldum cnm hep takip ediyordum sizi kizim biraz daha buyusun galan derken bu gun katildim araniza vet sukran ablayla cok sukur guzel bi dostlugumuz var allahim hic bozmasin insallah

Topiğin yüz karası geldi

Başlama 60
Geçen hafta 58.9
Bugün 60.5
Gelen 1600 gram
Hedef 55
Bu hafta kevserle olmak istiyorum epruuuuu iyi bi enerji aldım yeni kişiyle yeni başlangıç yapmak istiyorum kevserrrr sende istersen benii
Ya kabızdım üzerinize afiyet:26: normalde iyi çalışır benimkiler ama iki gündür tık yoktu içimin halini düşünemiyorum çok afedersiniz( bşde adet olcem 2güne belkide erkenmi olcam karnım ağrıyor:26:(
Yinede ilk ben 55olcamm!!!idda devam ediyor!!

Heytttttt ben geldimmmm...
Ogluslaaa yuruyusee ciktiikk... tam 1saat yürüdüm. Eksiklerim wardi onlari da aldim ...
Oglus ayagmda uyudu... yatiirm karnimi doyurucaaam..
Ozgeeem nerdesn yaaaa... tebrign icin tesekkr ederimmm ozgem.. cnm normal ekmegi cok tüktme. Tam tahilli yada cavdar ekmegi yee. Hamilelkte degil de logusadan sonra insaan yiyioor gusel hamişim benimm
Sercaaancimmm masallaaah iyi gidiyorsuun. Mutluyumm ssenin adinaaa.. diyet listen hftyaa sana fazla kilo werdiricek bak da gör. Tebriklerrr
Aaaaa Şüküümmm sendee miii,, gel bebegm geeel... hepinizleee başa cikarim ben heheheheheeeeee
Ebruuuu cnm smdiden allah kabul etsn. Aşureee asiri sekerli yapmaa bari cnm bnm.. ohh mis gibi de olur kesinn..
Kevserrrr, sende katıl yarişaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…