Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

tabi ki olurrum cnm neden olmayim
Bnde varim yarisaaaa tabikiiii

Son düzenleme:
Nel- hikmt
Ebruli zuzu
Şükran Kevser
Fenedo btlkbra
Nazlm sehra
Papatya mevcan

kıza sehra 1600 garamı verdin olarak gördüm.. oo edim iyi vermiş.. birde üstüne 55 ilk ben olacam yazını okudum..ama yanlış okumuşsum ccanımya..kilo aldığına üzüldüm ama ilk ben 55 olacaüğıma sevindim...

şükran duy sesimi .. geldn ama ne çare.. sende verecekmisin bir haftada 2 kilo.. hadi sehra kendini eledi kız sana diyom sehra silkelende kendine gelllll... 55 olma konusunda rakibim sensin şükran...

ve hikmet bu haftaki ortağım ve rakibimmm kız sen koş spor yap şok diyete gir.. ama bir hoplarım bir zıplarım hopp birde bakmışımkşi gitmiş kilolarrrrr

ebrum bildirimini bekliyorum..

fenodo tebrikler canım sende vermişsin..

özgeciğim teşekkür ederim...

haydın haftaya olay var.. göreceğiz kim ne kadar tutmuş boğazını.....

kız hem yoldaşımsın hem rakibim.. iç canım lahana suyunu.. ye lahana çorbanı...eh birazda spor ama olsun ben 1.yim bu haftaaaa
zorlu bir hafta olacakkk.. ama kilo bildirimlerini bekliyorum...

şimdi menüü bildirimi yapacağım ama daha akşam günüm var ondan sonra yaparım..

Son düzenleme:
Nelson veririm tabii kız ne sandın, 55 olur gelirim yarışı da ben alırım, donar kalırsın haftaya. Eheheh

bu hafta kiloda pek bi değişiklik yok kızlar aynıyım çünkü haftanın 5 günü hergün bi yerdeydim malum aşure ayındayız ((
allah kabul etsin dayanamıyorum işte yiyorum her gittiğim yerde
başlangıç 68
geçen hafta 62.5
bu hafta 62.700
gelen 200
giden yok
bu günkü menü berbat bişi oldu kendimi yarından tezi yok toparlıycam inşallah...

Bugun gunun var, yarin cgkofte partisiii ohoooo zor rakibmmm ortakiiiimmmmm
Bu haftaa dier haftalar gibi degil canimmmm .. buuu haftaa ben bambaskayimmm hele sabah esimmm.. zyifladigina ancak 75e düşersen anlarm dedi... ona da uyuzz oldumm.. fecii azim geldii banaaa.. hafta icii deeee diyetisyene gidicez. Yandiiinnn nelsooonnn yarin tartilicaam sabahh.. ve inan 1kilo gitmis olacaaakkkk eminimmmmm...

Nelsonum o 300 gr farka güvenme fazla çünkü ben sporlarıma ve menülerime fazlasıyla güveniyorum
Hikoş sen de kb ve svgilisini yemeğe davet, et bol bol yiyin için kekler, börekler, kolalar....değişiklik olur

Uyandigimda buyuk bardak Lahana suyu

08:35. Bi kase nesfit, 1adet mandalina

Ara: yarim armut

12:00 4kucukgaleta
Yarimyagli peynr kibrit k.
3siyah3yesil zeytin
Domates,Salatalik
3bardakSekeriz Cay

Ara: 1mandalina

18:00 bol yesillikli salataa ...
2yemek kasigi kepekli makarna
Tursuuu

20:00 gibi de yarim kase yogurda nar koyar yerimmm..
Sonra KAPANiŞ

3lt su
3brdak lahana suyu
1bardak yesil cay
1saat yürüyüş
20 dk karin bacak hareketleri

Oglani uyuduktan snra leslie 3 ü yapariiiiiiiimm..

Hihhhh sen yap yagli yemeklerr yiiii hepiciginiiiiiii
Dolaptaaa kola falan warrr ama iradeee fecii bebegmmm...
Hele esimde sabah dopink verdii. 75 e düşmem gerekkk
Hih sen yeee o börekleriii

Bügün pek giremedim topiğe. Ne çok şey yazılmış. Şimdi öncelikle kilo veren herkesi tebrik eder bana da bulaşsın derim.
Kevser hoşgeldin. Hep görüyorum seni aşağıda. İnşallah hep beraber güzel kilolar veriyiz. Şükranla olan muhabbetini anlayamadım
Benim ortağım Mevcan. Hadi ilimiz de verelim kilolarımızı
Yazacaklarımı unuttummmmmm

Hihhhh sen yap yagli yemeklerr yiiii hepiciginiiiiiii
Dolaptaaa kola falan warrr ama iradeee fecii bebegmmm...
Hele esimde sabah dopink verdii. 75 e düşmem gerekkk
Hih sen yeee o börekleriii
Hiçte bile yemem o börekleri. Ben oraları aştım güzelim. Gözümün önünde olsa dönüp bakmam artık. Sen kendi derdine yan

Evet canim veriyorummmmmm cok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…