- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #8.781
tabi ki olurrum cnm neden olmayimTopiğin yüz karası geldi
Başlama 60
Geçen hafta 58.9
Bugün 60.5
Gelen 1600 gram
Hedef 55
Bu hafta kevserle olmak istiyorum epruuuuu iyi bi enerji aldım yeni kişiyle yeni başlangıç yapmak istiyorum kevserrrr sende istersen benii
Ya kabızdım üzerinize afiyet:26: normalde iyi çalışır benimkiler ama iki gündür tık yoktu içimin halini düşünemiyorum çok afedersiniz( bşde adet olcem 2güne belkide erkenmi olcam karnım ağrıyor:26: (
Yinede ilk ben 55olcamm!!!idda devam ediyor!!
Topiğin yüz karası geldi
Başlama 60
Geçen hafta 58.9
Bugün 60.5
Gelen 1600 gram
Hedef 55
Bu hafta kevserle olmak istiyorum epruuuuu iyi bi enerji aldım yeni kişiyle yeni başlangıç yapmak istiyorum kevserrrr sende istersen benii
Ya kabızdım üzerinize afiyet:26: normalde iyi çalışır benimkiler ama iki gündür tık yoktu içimin halini düşünemiyorum çok afedersiniz( bşde adet olcem 2güne belkide erkenmi olcam karnım ağrıyor:26: (
Yinede ilk ben 55olcamm!!!idda devam ediyor!!
Nelson veririm tabii kız ne sandın, 55 olur gelirim yarışı da ben alırım, donar kalırsın haftayakıza sehra 1600 garamı verdin olarak gördüm.. oo edim iyi vermiş.. birde üstüne 55 ilk ben olacam yazını okudum..ama yanlış okumuşsum ccanımya..kilo aldığına üzüldüm ama ilk ben 55 olacaüğıma sevindim...
şükran duy sesimi .. geldn ama ne çare.. sende verecekmisin bir haftada 2 kilo.. hadi sehra kendini eledi kız sana diyom sehra silkelende kendine gelllll... 55 olma konusunda rakibim sensin şükran...
ve hikmet bu haftaki ortağım ve rakibimmm kız sen koş spor yap şok diyete gir.. ama bir hoplarım bir zıplarım hopp birde bakmışımkşi gitmiş kilolarrrrr
ebrum bildirimini bekliyorum..
fenodo tebrikler canım sende vermişsin..
özgeciğim teşekkür ederim...
haydın haftaya olay var.. göreceğiz kim ne kadar tutmuş boğazını.....
Nelson veririm tabii kız ne sandın, 55 olur gelirim yarışı da ben alırım, donar kalırsın haftaya. Eheheh
kız hem yoldaşımsın hem rakibim.. iç canım lahana suyunu.. ye lahana çorbanı...eh birazda spor ama olsun ben 1.yim bu haftaaaa
zorlu bir hafta olacakkk.. ama kilo bildirimlerini bekliyorum...
şimdi menüü bildirimi yapacağım ama daha akşam günüm var ondan sonra yaparım..
Nelsonum o 300 gr farka güvenme fazla çünkü ben sporlarıma ve menülerime fazlasıyla güveniyorum
Hikoş sen de kb ve svgilisini yemeğe davet, et bol bol yiyin için kekler, börekler, kolalar....değişiklik olur
Hiçte bile yemem o börekleri. Ben oraları aştım güzelim. Gözümün önünde olsa dönüp bakmam artık. Sen kendi derdine yanHihhhh sen yap yagli yemeklerr yiiii hepiciginiiiiiii
Dolaptaaa kola falan warrr ama iradeee fecii bebegmmm...
Hele esimde sabah dopink verdii. 75 e düşmem gerekkk
Hih sen yeee o börekleriii
kıza sehra 1600 garamı verdin olarak gördüm.. oo edim iyi vermiş.. birde üstüne 55 ilk ben olacam yazını okudum..ama yanlış okumuşsum ccanımya..kilo aldığına üzüldüm ama ilk ben 55 olacaüğıma sevindim...
şükran duy sesimi .. geldn ama ne çare.. sende verecekmisin bir haftada 2 kilo.. hadi sehra kendini eledi kız sana diyom sehra silkelende kendine gelllll... 55 olma konusunda rakibim sensin şükran...
ve hikmet bu haftaki ortağım ve rakibimmm kız sen koş spor yap şok diyete gir.. ama bir hoplarım bir zıplarım hopp birde bakmışımkşi gitmiş kilolarrrrr
ebrum bildirimini bekliyorum..
fenodo tebrikler canım sende vermişsin..
özgeciğim teşekkür ederim...
haydın haftaya olay var.. göreceğiz kim ne kadar tutmuş boğazını.....
Hiçte bile yemem o börekleri. Ben oraları aştım güzelim. Gözümün önünde olsa dönüp bakmam artık. Sen kendi derdine yan
Ayy valla sukran abla elimden gelinin fazlasinu yaparim kizlara baksana zor gibi biraz :))İyidir canım senden naber? Sen de bu hafta elinden geleni yap da geçelim şu kızları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?