Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Ayy valla sukran abla elimden gelinin fazlasinu yaparim kizlara baksana zor gibi biraz :))
Sıkma canını ortağım uyku uyumaz gene de sporumu yaparım oğluşum uyuyunca. Diyet desen zaten cuma dışında kaçamak yapmıyorum artık. Gerçekten o iki kiloyu vereceğimi düşünüyorum. Sen onlara bakma. Nasıl olsa dayanamaz kaçamak yaparlar. 1. lik de bizim olur.
Sussss kimseler duymasın

Ayy valla fena gaza getirdin bni de ha valla bn de girdim diye sporlarim bugun baya yaptimmm ins oluruz
Tama sustum aramizda

Ayy valla fena gaza getirdin bni de ha valla bn de girdim diye sporlarim bugun baya yaptimmm ins oluruz
Tama sustum aramizda
Bizim bebeler uyusalarda daha fazla spor yapsak yok anam onlarda uyku ne ara

Tama sustum aramizda
Yaşşa sen ortakk Evet ben de hep oğlan yüzünden spor yapamıyorum çoğu zman. Ama tempolu müzik açtığımda benimki de dans ediyo. Ben şınav çekerken de altımdan köprü gibi geçiyo

Son düzenleme:
Kod:
H.buldukk cnm insallah veririz sukran ablayla biz eltiyiz

Yaşşa sen ortakk Evet ben de hep oğlan yüzünden spor yapamıyorum çoğu zman. Ama tempolu müzik açtığımda benimki de dans ediyo. Ben şınav çekerken de altımdan köprü gibi geçiyo
Bizim ki bazen muzik acsamda kucak istedigi icn yapMiyorum ya uydugu zaman yada fatihe veriyorum o bakiyo

Bizim ki bazen muzik acsamda kucak istedigi icn yapMiyorum ya uydugu zaman yada fatihe veriyorum o bakiyo
Allah kolaylık versin canım onlar ağlayınca, kucak isteyince wc ye bile gidemiyoruz yemek yiyemiyoruz, çok zor. Ama yine de evin gülü onlar. Allah yokluklarını göstermesin.

Sabah herkes buralardaydı ya niye kimseler yazmıyo, nerelerdesiniz kızlar?

Son düzenleme:
Selam kizlar beni de araniza alir misiniz

hoşgeldin bende yeniyim bu topikte:))

kızlar bugün cısslardan yedim.sabah uyanamamışız.geç kalmamak için evden nasıl çıktığımı bilemedim yarın tartılırım artık.bugün kaymak geleceği için bir çok hazırlık yapılmış pastalar börekler kahvaltım ve öğle yemeğim bunlar oldu.

sabah:2 ev poğaçası
öğlen 1 dilim pasta, kısır, aşure,fellah
akşam şehriye çorbası nohut ve pilav

bu hafta ısınma haftasıydı.haftaya iddalıyım.nefsimi yenip kilolardan kurtulacağım...

H.buldum cnm sende h.geldin

Heytttt ...
Kacamakkkk neeeeeee
Şükümmm blmioorumm kiii
Wallaaa bugun feci spor yaptimmm menumu yazdktan snrada spor yaptimm.. su iciormmm durmadasann.. veee kayisii .
Kimseee benii gecemezzzzz

Aycine naptnnn neler yemisssn
Hftayaaa gusel sonuclr goreck herkes

Menummm
Sabah
1 yumurta
1 dilim ekmek
1kk peynir
3 zeytin

Ara 1 bardak sut

Oglen 4 kasik corba 5 kasik taze fasulye
1 kase yogurt

Ara
Yogurt

Aksam
5 kasik taze fasukye
5kasik bulgur pilavi
Yogurt bi dilim ekmek
Sy 1.5 litre
Sporlarim

30 dk jillan michalds
20 dk plates
10 dk gobek eritme e mekik
30 dk gobek ve bel eritme hareketleri

Ayy bn ne yaptim bu aksammm boyle:)))

Sporlarnnnn muhteseeem cnmm..

Kevsercim maşallah ilk menün bile çok güzel. Bi de canım pilav yersen ekmek tüketmemeye çalış. Onun dışında gayet güzel gidiyosun. Sporların da harika. Olcak bu iş.

Son düzenleme:
Kevsercim maşallah ilk menün bile çok güzel. Bi de canım pilav yersen ekmek tüketmemeye çalış. Onun dışında gayet güzel gidiyosun. Sporların da harika. Olcak bu iş.
Tskk ederim sukran abla pilavi da ekmegide yavas yavas cikartiorum heleki ekmekkkkkk vazgecilmezim ama olucak bu is insalah sizleri takip ede ede ogrendim ne yiyip yemeyexigimi

Yav kizlar bu topige katildigimdan beri benim ortaklar bi geliyor bi gelmiyor tek basima yarisiorum ben sikayetciyim yav ben bu durumdan yanima soyle hirsli biri olsun yav hikmet sukran sizlerle yarisayim ya aglayacam bakkkkk

Yav kizlar bu topige katildigimdan beri benim ortaklar bi geliyor bi gelmiyor tek basima yarisiorum ben sikayetciyim yav ben bu durumdan yanima soyle hirsli biri olsun yav hikmet sukran sizlerle yarisayim ya aglayacam bakkkkk
Ağlama sakın güzelim, Ebru seni haftaya bizden biriyle yazsın o zaman. Canını sıkma sen.

Tskk ederim sukran abla pilavi da ekmegide yavas yavas cikartiorum heleki ekmekkkkkk vazgecilmezim ama olucak bu is insalah sizleri takip ede ede ogrendim ne yiyip yemeyexigimi
Canım benim iddiam yüzünden kendini fazla sıkma. Sütün azalırsa çok üzülürüm kendimi sorumlu tutarım. Sen yapabildiğin kadar yap.
Hamurişlerinden ve tatlılardan uzak dur, kola ve asitli içeceklerden uzak dur yeter. Sadece sporların bile yeter.
Ekmeği de tamamen bırakma. Kahvaltılarda 2 dilim, diğer öğünlerde de 1 er dilim yesen yeter. Emzirmeyi bıraktıktan sonra daha sıkı bi diyete gireriz. Benim de sütüm az, hem az yiyorum hem de vicdan azabı çekiyorum oğluşum için.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…