- 23 Haziran 2013
- 5.202
- 3.825
- 448
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #8.821
Saol cnm bm terden oldum ama hala yapasim var biraz dinleniyim tekrar yaprim seni gecerim diyormusum sakaaaa:)))
Menum hakkimdada yorumlar yapin
Yav kizlar bu topige katildigimdan beri benim ortaklar bi geliyor bi gelmiyor tek basima yarisiorum ben sikayetciyim yav ben bu durumdan yanima soyle hirsli biri olsun yav hikmet sukran sizlerle yarisayim ya aglayacam bakkkkk
Dinlendmmm ecet menum cok tek göğüs le emzirmeye calisiyorummDur cnm ya dinlen tabiii... bana soracak olursaan menün dolu yani cooknormal aslinda menün... ben cook yiyormm
Heytttt ...
Kacamakkkk neeeeeee
Şükümmm blmioorumm kiii
Wallaaa bugun feci spor yaptimmm menumu yazdktan snrada spor yaptimm.. su iciormmm durmadasann.. veee kayisii.
Kimseee benii gecemezzzzz
Sen yemekleriin götürrrrr...
Bu haftaa benimm haftaaam olacaaakkk..
Yarinda yeee cigkoftelerii ekmek arasiina koyyy koyyy yeeeeyanindaa kolai gider kola icccc.. oohhh afiyet olsun.. topak topaak et olsunn
Aa sakin oyle dusunme sukran abla bnde istiyorum zayiflamak zaten o kadar suum allahim yardim eder ya fazla sikmiyorum kendimi melihimde bizim cadida buyusun o zaman yapariz sıkı diyet dedigin gibiCanım benim iddiam yüzünden kendini fazla sıkma. Sütün azalırsa çok üzülürüm kendimi sorumlu tutarım. Sen yapabildiğin kadar yap.
Hamurişlerinden ve tatlılardan uzak dur, kola ve asitli içeceklerden uzak dur yeter. Sadece sporların bile yeter.
Ekmeği de tamamen bırakma. Kahvaltılarda 2 dilim, diğer öğünlerde de 1 er dilim yesen yeter. Emzirmeyi bıraktıktan sonra daha sıkı bi diyete gireriz. Benim de sütüm az, hem az yiyorum hem de vicdan azabı çekiyorum oğluşum için.
hikmwetçim kimmiş 1. merak ettim.. adımımı yazdın 1. sıraya.. eğer öyle ise doğru yazmışssın canım...
yedim yedim geldimmm...
ve menum..
6,30:1,5 dilim kepekli üzerine 2yk tulum peyniri
8,00:1 kepçe aşure
12,00:1 kepçe şehriye çorbası-2minik salatalık-4yk yoğurt-5zeytin-2 lomma tulum peyniri-yarım dilim kepekli
12-15 arası 2 soda
15,30:1,5 dilim kepekli
18,00:4 yk tavuk sote-3yk ıspanaklı yumurta
20,00: 2yk kısır-bir minik puğaca-1dilim kremalı çıtır kadayıf-1ıslak kurabiye-1minik patlıcan dolma-5 minikyaprak sarma
23,30:1 soda-1türk kahvesi--şekersiz
2 litre su-2bardak yeşilçay-
midem çok kötü... sabahtan beri rahatsız ediyor beni..
30 dak yürüyüş işten eve geliş..buğün spor yapmayacağım..
kızlar buğünü kendime ayırmıştım yiyeceğim yedim yedim..
.. ,))) buu sabaaah cook mutluyummm
Yaaa aslinda bunu sizeee söylemicektiimm amaaa kizlarrrr napimm dayanamiyoruummm.
Sabah tartildimmm veeeeee
600 gr gitmişş bileeee
Yaniiiii canecaaanlarrr bendeeeen korkuuuunnnn
Nelsoonnn bebegimm sen yeeee, kisir böreek cigkofteeee ohhh yee yeeee
Ayy hepiniziiiiiiiii çooooook sewiyorummm...
Sayenizdeee
88.4 deeenn 80.9 a düştüm...
Tammm 7 kilo 500 gr verdiimm..
Devam da ediceeemmm...
Sevgileerr
Bugün çokk işim var,yarında 2 arkadaşım muharrem yemeği veriyor,yemek deil ama aşure yemek için onlara gidicem,kızımın sağlığı iyi ama 3haftada okuldan soğumuş,onu adapte etmek için çok çalışmam lazım nasıl olacak bilmiyorum
çıtırlarım günaydın.. şimdi kahvaltımı yapıp evimi temizleyip çıkacağım... bir iki saat daha yazarım ama sonra yazdıklarınızı gece okuyabilirmiyim bilemiyorumm. ama illaki okurumda...
bupğünde keyif benim yiyeceğimmm hikmetçim sen diyetini yappp.. ben sana yetişitrimmmm....
Hırs azim entrika:) ne ararsan var burda:) kızlar baya yarış modundasınız maş:)
Özge ve ben hedefimize ulaşıp keyfini yaşadık zamanında inş sizlerde ulaşırsınız.ben (52)52.3 gördüm özgmde (50) 49 U gördü çok şükür.inş sizlerde ulaşır ve korumayı başarırsınız. ( biz koruyamafık malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?