Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Yogunms gunun,, pek de gidesin yook sanirimmm mevcanmmm.. umarm yorulmadan gecirirsin gününü.. okuldan uzak kalinca zorlanacktr ama sen hrseyn ustesinden gelirsin.

Merhaba kızlar
Ne çok Şey yazılmış. Maşallah topiğimşze
Şükran ve Kevser size de kocaman bir alkış. Elti olup bu kadar iyi anlaşabilmek . Maşallah
Bu hafta yatılı misafirim var. O sebeble benim spor işi yaş. Ama mevcanım söz sana elimden geldiğince dikkat edicem.
Okuduklarımın çoğunu unuttuğum için cevap da yazamıyorum. Artık yetişilmiyor aman nazar değmesin

Gunayddinnnn pardon tunaydinnn citirlarrrr bn geldimmmm ortagimmm nbr
Hikmetim sen tartilinca duramadim tardildim ve valla sokkklardayim dun 73.5 bugun
72.2
Sokk sokkkk

Selam kızlar bomba gibi geldim işte. Akşam sporlarımı yaptım, sabah tartıldım ve çok güzel bi rakam gördüm. Söylemicem nazar değer sonra. Nasılsa cuma belli olucak, bekleyin siz.
Papatyacım sağol eltilerin iyi anlaşması karşılıklı iyi niyete bağlı. İki taraf da birbirini rakip görüp çekişmezse, birbirinin açığını arayıp huzursuzluk çıkarmazsa gayet güzel yürüyo. Ben de iyi niyetliyim onu üzmem, Kevser de iyi niyetli, O da beni kırmaz hiç.
Nelsonum ya hikayede bi tavşan daha varsa ve o da ağacın altında uyumayıp yarışa devam ediyosa, diğer ikisini de geçer. Su uyur rakip uyumaz.

Hikoşum daha haftanın başında bile değiliz, 600 gr ı vermek de var almak da eheheh. Bi bakmışsın Şüko atı alıp üsküdarı geçivermiş

Hikmetim sen tartilinca duramadim tardildim ve valla sokkklardayim dun 73.5 bugun
72.2
Sokk sokkkk
Valla ortağım seninle gurur duyuyorum valla. Daha şimdiden bu kadar verdiysen bizi kimse geçemez güzelim. bravo sana süpersin.

Son düzenleme:
Valla ortağım seninle gurur duyuyorum valla. Daha şimdiden bu kadar verdiysen bizi kimse geçemez güzelim. bravo sana süpersin. Şu Jillians ne kerametli şeymiş. Ben de yapayım bari.
Bnde senle gurur duyuyorumm ortagim super sabah duzgun bisey yemedim cunku cnm istemiyo esim diyo birsz ye biseyler kiz hasta olucan ykk desim yemem bu hafta tam gaz devam edersekkkkkkk super olucakkkkkkk

Bnde senle gurur duyuyorumm ortagim super sabah duzgun bisey yemedim cunku cnm istemiyo esim diyo birsz ye biseyler kiz hasta olucan ykk desim yemem bu hafta tam gaz devam edersekkkkkkk super olucakkkkkkk
Sağol canım. O kadar da az yeme, kahvaltıyı da ihmal etme lütfen, sütün azalıcak az da olsa ye bişeyler. Dün akşam ben de bayağı spor yaptım. Bu haftasonu da annemlere gitmiyorum. Daha da çok dikkat edebilicem. Porsiyonlarımı da daha da küçülttüm. Sabah akşam spor yapıyorum bi de. Cumayı çok merak ediyorum nolcak.

Son düzenleme:
Yok yok yaptim kahvalti kesilmez insallah ya yieyorum da valla bnde evdeyim suan ama annemlere gitsem az yicemmm ve bolll boll sporrrr

72.2
Sokk sokkkk

Wuuuuuuuuuuuhuuuuui sporr spor sporrr,. Supersnn...
Kizlar aksam ustu kv gidicez. Oglani verirm kv yee.. saatlerce yurys yaparm.. cmtresi pazar 2kiloo vermk garantii..
Şükümmm 600 grr gittii yaaa bu da demektir kiii daha da gr lar gidiceeekk...
Almaaak miii hihhhh
Esimle de inatlasincaaaa kilo almakk imkansi

huhuhu selam herkese.otağım Sehra qaliba..
kevsercim hosgeldin. maşallah ne çok kilo verdin.bende istiyorum bende.
kızlar ben spor yapmlyorum.onun etkisi varmi az zaıflamada.bide ben vitamin ve balık yağı kullanıyorum bir ay sonra bitecek.bir şey yazın bu konuda...
bu hafta inşallah daha çok vericem.ilk 55 olmıycam belki ama.66 olucam.devam devam

Selam canım. Sen de verirsin neyin eksik, yeter ki iste. Dışarı çıkıp yürüyüş yapamıyosan evde spor yap. Gerçekten zayıflamada sporun etkisi büyük. 55 niye olamayasın ki. Önce yakın bi hedef belirle, ona eriş peşinden 55 i hedefine koy ve asla vazgeçme.

Tsk ederimm cnm sendw verirsi herseyy sporrrr

sagolll hikmetimmm herseyyy sporrr valla

Papatyaaaaaaaa şekerrr yatili misafir iyi hoş da yorucuu yaaaaa.. yemek bulask hadii bi nebzeee iii deee uykusuz kalmalarrr.. muahbbetten... o da iyi deee uykusuzlk kotüü beee...
Sporr dun gece net anladm super bise olduguuuuunuuu sabahh bi dinç kalktmmm anlatamammm...
Nazarladan korusuunn 10kisiiiyi gectk sankii

Hkmt canım misafirim bir kişi. Daha önce burada yaşamıştı. Iş için geldi bir hafta kakacak.
O arkadaşıyla buluşmaya gitti ben de fırsat bu fırsat 5 mîl yaptım leslie teyzemle
Şimdi de bir kepçe çırba içtim küçük bîr nar yedim

Son düzenleme:

Bendee kociseee kahvlti hazirladm.. sabah erkek cikti ewden. Araba bozulmstu onu yaptirmya gittii... onunla berabrr bir bardaak cay ictimm, ee sekersz tbiii aksam kv ye gidicezz orda kalicaz da lahana aldmm gece suyunu icicem eee sabah daaa oglannda khvltilklrni hazirlicam. Corbasni yapicam yarin icin lesliee teyzee sperr hatun yaaa bnde 5mil yaparmm . Oglani uyuttm esyalari hazirlaym sporr beni beklerr...
Aksaama bise yemicem. Sadece bi kase yogurda nar koyar yerim snraa sinirsiz yesil caayyy
Soonraaa gitssiiinn kilolaatrrr

Vitamn balikyagini nden iciosuunnn ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…