- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #8.861
Kübracım çok geçmiş olsun canım. Zaten ailede birinde varsa grip hepsine birden geçiyo aynı evde grip olmayan kalmıyo.Slm citirlarim nasilsiniz ??
Ben hastayim kizlar bogazim cok fena zaten kizimda grip oksuruyo esim grip biraz once konustum nasil oldu diye bugun daha fenayim butun kemiklerim agriyo dedi tavuk corbasi yapcam kocise gelince limonlu limonlu icsin tabi kizimada icirim sifa olur ins hikmetcim mas canim sana harikasin bende pazartesi baslicam lahana suyuna ins markete gidemedim henuz kevsercim harikasin senide tebrik ederim canim yaa kizlar dun esime spora gidiyim dedim yok dedi diyetisyene gidyim yok dedi beni bole seviyomus zayiflamicakmisim olurmu ole sey yaa bari laptop alsada spor yapsam yaa su kiskanclisi cok fena esimin bak sinirlendim yine :))
Canım eşin senin kararlı ve ciddi olduğunu anlayınca anlayış gösterecektir. Bişeyi senelerce söyleyip üstüne gidince yaptırabiliyoruz ancak. Ayrıca inş karaciğer yağlanması filan olmaz ya. Allah korusun. İnş çok geç olmadan eşinin fikirleri değişir. Diyetisyene filan gidemesen de evde bişeyler yap, spor yap, beslenmene dikkat et. Bi de şeker hamurlu kurabiye yapacaktın sen. Evde başka bişeyler üretip satışa geçersen laptop bile alabilirsin kendine ve daha birçok şeySaol canim aynen dedigin gibi evde biri hasta oldumu herkes oluyo malesef
Ah sukranim ahh hic sorma neler soluyorum gorsen bastiriyorum iyice usteliyorum ama yok ben tabiki diyet konusunda onu dinlemicem vericem bu kilolari zaten sagligim icinde onemli vucudumda yag orani fazla oldugu icin karaciger yaglanmasi olabilirmis 1 kac yila o yuzden zayiflamam sart yani ama esim anlamiyo gecen soz verdirdim bundan sonra diyetime karismicaksin ye diye israr etmiceksin diye ama bakalim ne kadar tutabilcek sozunu
ortagımmmmmmMenüm
Kahvaltı 2 dilim ekmekten yağsız tost
5 zeytin* şekersiz çay
ara yok
Öğlen 6 kaşık et kavurma* 1 bardak ayran
1 dl kepek ekmeği
ara 3 kuru incir
Akşam 1 kase yoğurt* 1 kase yağsız yoğurtlu salata
Su bugün 3 lt
Spor 1 saat yürüyüş* 50 mekik ( bel ağrısından duramıyorum, çok zor oldu)
15 şınav* hundred hareketi
20 dk pilates
Ortak menün de sporun da harika, eminim yarın sabaha da kilo vermiş olarak uyanırsın sen.çıtırllaaarrrr
MENÜM
SABAh
4 çatal menemen
1 dilim ekmek
bi bardak çay
öğle yok
akşam
5 kasık patates yemeği
5 kasık bulgur pilacı
bi dilim ekmek
2-3 kaşık yogurt
sporlar
30 dk jillan
1 saat yürüyüş
20 dk göbek ve bel hareketleri
Hkmttt bu nasıl bi menü nasıl bir irade ya!!vallahi bravoçıtırllaaarrrr
MENÜM
SABAh
4 çatal menemen
1 dilim ekmek
bi bardak çay
öğle yok
akşam
5 kasık patates yemeği
5 kasık bulgur pilacı
bi dilim ekmek
2-3 kaşık yogurt
sporlar
30 dk jillan
1 saat yürüyüş
20 dk göbek ve bel hareketleri
inşallah valla şükran abla her yerım yanıyooo:):)Ortak menün de sporun da harika, eminim yarın sabaha da kilo vermiş olarak uyanırsın sen.
Çok zorlama kendini canım bak benim kolum incindi bi hafta acısını çektim. Şimdi iyiyim öğlen sporumu yaptım yine yapıcam az sonra.inşallah valla şükran abla her yerım yanıyooo:):)
BİLMEM cnm hiç bişey istemmiyo bn annemlerdeyımmmÇok zorlama kendini canım bak benim kolum incindi bi hafta acısını çektim. Şimdi iyiyim öğlen sporumu yaptım yine yapıcam az sonra.
Sen de aralarda hiçbişey yememişsin, nasıl dayanıyosun kız?
Pardon hatlar karıştı!!!hikmettt senin menüyü çok beğendim azmine hayran kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?