Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Slm citirlarim nasilsiniz ??
Ben hastayim kizlar bogazim cok fena zaten kizimda grip oksuruyo esim grip biraz once konustum nasil oldu diye bugun daha fenayim butun kemiklerim agriyo dedi tavuk corbasi yapcam kocise gelince limonlu limonlu icsin tabi kizimada icirim sifa olur ins hikmetcim mas canim sana harikasin bende pazartesi baslicam lahana suyuna ins markete gidemedim henuz kevsercim harikasin senide tebrik ederim canim yaa kizlar dun esime spora gidiyim dedim yok dedi diyetisyene gidyim yok dedi beni bole seviyomus zayiflamicakmisim olurmu ole sey yaa bari laptop alsada spor yapsam yaa su kiskanclisi cok fena esimin bak sinirlendim yine :))

Kübracım çok geçmiş olsun canım. Zaten ailede birinde varsa grip hepsine birden geçiyo aynı evde grip olmayan kalmıyo.
Allah acil şifalar versin. Zayıflama işine gelince eşin seni öyle seviyor olabilir ama sen onu ikna etmeye çalış, zayıflarsam daha çok mutlu olucam de. Kızacak biri değilse üstüne git biraz. Sadece hoş görünmek için değil, zayıflamak sağlık açısından da önemli. İnş anlar bunu.

Saol canim aynen dedigin gibi evde biri hasta oldumu herkes oluyo malesef
Ah sukranim ahh hic sorma neler soluyorum gorsen bastiriyorum iyice usteliyorum ama yok ben tabiki diyet konusunda onu dinlemicem vericem bu kilolari zaten sagligim icinde onemli vucudumda yag orani fazla oldugu icin karaciger yaglanmasi olabilirmis 1 kac yila o yuzden zayiflamam sart yani ama esim anlamiyo gecen soz verdirdim bundan sonra diyetime karismicaksin ye diye israr etmiceksin diye ama bakalim ne kadar tutabilcek sozunu

Günaydın kızlar..nazlıma senle eşmişiz ilk ben 55olcam bu yolda bana yoldaşlık yapmanı diliyorum inş güzel olacak
Bu arada ben regl oldum ondanmış bu huysuzluğum kilo artışım cendermeler!!
Şimdiye kadar hiç diyet moduna girmediğimi paketi bşr avuç alınıp kapstılmış lastiklenmiş bimden alınmış beyaz leblebi poşetimden anladım epruuuuuu!!!biz ne menüler çıkarıyorduk yaa..bu arada ben sabah dışında öğle ve akşam ekmek yememe kararı aldım

Deminki mesajın bi kısmını sabah yazdım gerisini de şimdio yzden başında günaydın varyediğim güzel yiyecekleride birden yemeyip kendimi eskisi gibin cumaya saklasa ne var(
Btll Allah şifa versin hepinize
Mevcannn senin kızınım gözlerinden belli akıllı maşallah toparlıcak inş yanlız o daha 7yaşında biraz zaman ver emi..sporada başlamam lazım geliyor galiba42:

Nell evet dün vizyona girdi su ve ateş filmi özcan denizin ben beğendim gidin derim,ağladım bile43:

Canım eşin senin kararlı ve ciddi olduğunu anlayınca anlayış gösterecektir. Bişeyi senelerce söyleyip üstüne gidince yaptırabiliyoruz ancak. Ayrıca inş karaciğer yağlanması filan olmaz ya. Allah korusun. İnş çok geç olmadan eşinin fikirleri değişir. Diyetisyene filan gidemesen de evde bişeyler yap, spor yap, beslenmene dikkat et. Bi de şeker hamurlu kurabiye yapacaktın sen. Evde başka bişeyler üretip satışa geçersen laptop bile alabilirsin kendine ve daha birçok şey

Menüm

Kahvaltı 2 dilim ekmekten yağsız tost
5 zeytin* şekersiz çay

ara yok

Öğlen 6 kaşık et kavurma* 1 bardak ayran
1 dl kepek ekmeği

ara 3 kuru incir

Akşam 1 kase yoğurt* 1 kase yağsız yoğurtlu salata

Su bugün 3 lt
Spor 1 saat yürüyüş* 50 mekik ( bel ağrısından duramıyorum, çok zor oldu)
15 şınav* hundred hareketi
20 dk pilates

çıtırllaaarrrr
MENÜM

SABAh
4 çatal menemen
1 dilim ekmek
bi bardak çay

öğle yok

akşam

5 kasık patates yemeği
5 kasık bulgur pilacı
bi dilim ekmek
2-3 kaşık yogurt

sporlar

30 dk jillan
1 saat yürüyüş
20 dk göbek ve bel hareketleri

ortagımmmmmm

Uyaninca lahana suyu
4adet kuru kayisi

Ara: yesil cay

Oglen: 4adet mini galeta
2bardak sekersiz cay
Yarim yagli peynir 5cataaal
5adet yesil, 5 adet siyah zeytin
salataaaaa
4dilim sucuukkkb
Veeee aci biber turşusuu

Ara: 1bardak lahana suyu
5 adet kuru kayisi

Aksam: 2 haslanmis yumrtaaa ustune pul biber döktümmm..
1domates
Aci biber tursusu

1.5 lt su
100mekik
Simdi de kocislee yuruyuse cikicaz. En az 1 saat yururuz. Kv ye birakioruz oglişi... gezelmmm
Gece uyumadan sporr yaparimmmm...
Yine yazarm sizeee
Muck.

Son düzenleme:
Ortak menün de sporun da harika, eminim yarın sabaha da kilo vermiş olarak uyanırsın sen.

Hkmttt bu nasıl bi menü nasıl bir irade ya!!vallahi bravo

Pardon hatlar karıştı!!!hikmettt senin menüyü çok beğendim azmine hayran kaldım

Pardon hatlar karıştı!!!hikmettt senin menüyü çok beğendim azmine hayran kaldım

Bu haftaaaaa en cook ben kilo wericeeeemmmmmmmmmmm...
Cok pisss hirsliyimmmmmmmmmm
Cuma gunuu herkesss şoook olacaaakk..
...
cnmbnmm tesekkr edermmmmmmmm.
Bi dee senden tebrik almaaak coook gurur wericiiii
Cooköptümm

kıslar ablamın görümcesi yediği lokmaları sayarak 6 ay gibi bi sürede 35 kg vermişti.120 kilodan 85 e kadar düşmüştü.ama sonra ne olduysa kısa bi sürede geri almış bütün kiloları.mesela bu yemkten 5 kaşık yicem diyomuş fazlasını yemiyomuş.herşeyden yemiş ama tatlıdan börek çörekten.
önemli olan verilen kloyu korumak iradesi zayıfmış demekki ama iyi kilo vermiş dimi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…