Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Kizlarrr,, guzel bir aksam geecirdmmm..
Kocissle yuruduukk veee veeeeee
Araba yarişi yaptiiiiikkkk kocisle yaristikk..
Kocişiiiiii Yeeeendiimmmmm

Sekersi turk kahvesii ictim..
Suanda ewe geldik.
Yesil cay iciyoruuuuum
Eti form limon liflii 2 adetttt ,,, daha yemedimm... size yazdiktan sonra yicm.

Guzel zayiflamstaa koruyamams amaa... ben bii zayiflayimnm.. ztn bu hafta içi diyetisyene gidiceem...

Kizlar farkettiyseniz bugun hiccc giremeim su saate kadar net yoktu sinir oldum ya catlaim meraktan neler yazdiniz diye simdi gecmosi okuyacam opuyorum ve seiyorum hepicinizi

Hikos sen nasil duuyorsun bu yediklerinde tebrikler valla

Kizlar farkettiyseniz bugun hiccc giremeim su saate kadar net yoktu sinir oldum ya catlaim meraktan neler yazdiniz diye simdi gecmosi okuyacam opuyorum ve seiyorum hepicinizi

Sercaaanciiimmm,, sekerimmmmm yoktunnn cddeen...
Wallaa şu saat olduu inan aç degilimm.. simdi de leslie yi yapicaam. Spor yaparkende korku filmi izliceeem. Kv ve kocacigimlaaaaa

Kızlar uzun zaman oldu evden yazmayalı size.Öglen annemden çocuğu alıp teyzem annem eve geldik.Aşure yaptık.İftarımı atım evi temizledik oturduk keyif yaptık.Oglumu yıkıycam uyutucam sonra.aşure sarma kesme hep karnımı şişirdim.Yarına güzel uyanmak ve güzel başlamam lazım.Geçmişe ogluş uyuunca gece bakarım.

lütfen biri bana dur desin artık kızlar
kanşekerim mi düşüyo yoksa yanlışmı beslenip yanlış şeylermi yiyorum anlamıyorum bu sabah tartıldım 63.800 çıktım regli olcam belki ondandır diyorum ama çok yiyorum bu aralar ben iştahımı neler keser neler yapayım yiyim sabah kavaltı saatim belli en geç 9 öğle 2 gibi akşam 5-6 gibi ama bu öğünlerin dışında aburcubur tüketmeyen ben onları yemeye başladım tutamıyorum kendimi ne yapmam lazım ....
mesela ben hafta sonları balık yaparım cumartesi yada pazar günleri ama daha önceleri balığı ekmeksiz yerdim yanında bol salata bu akşam 3 dilim ekmekle beraber yedim çok pişmanlık duyuyorum ve sizden utanıyorum

Canlarim iyi geceler
Nasilsiniz yaa sizlerle muhabbeti cok ozluyorum da ne yazicam onu bilemiyorum sonucta diyet yapmiyorum daha dogrusu agiz tadiyla yemek yiyemedigimden ne denk gelirse ac kalmamak icin yiyorum iste kizimda ceviz cok yerdim hatta okadar cok yedim ki dogumdan sonra baya bi ceviz gormek istemedim sonuc cin gibin bi kizim oldu simdide vicdan yapiyorum su bulantim gecsede yesem diye evde 1 kavonoz ceviz oylece duruyo(
Bu arada bu aksam disari ciktik canim pide cekti( her yerin pidesini de yiyemiyorum bu sevdigim yerinki yagsiz citir citir oluyo nasil karnim doydu gunler sonra esim aldi kizimi dolastirdi ben rahat rahat yedim sonra kendime sutasin meyveli yogurtlarindan aldim sizlere de tavsiye ederim probiyotikli degil benim aldiklarim normal meyveli yogurt cileksinin uzerinde 0 yag yaziyodu sanirim birde orman meyveli aldim serin serin yiyorum iyi geliyor.
Sizlere de saglikli bi ara ogun olabilir gibime geldi
Hkmetcim ben de bi ara senin gibiydim biliyomusum ne pastalar ne tatlilar geldi ne dogumgunlerine gittim agzima lokma koymadan eve gelirdim derdim gucum tartida 49 u gormekti ve gordumde ama sonrasi ne sen sor ne ben soyleyim hepsini geri aldim bir yerden sonra sagliksiz beslendim ya da kendime cok yuklendim diyelim sana ve sagliksiz menu cikartan arkadaslara tavsiyem kilo verirken dikkat etmeniz o tartida verilen her kilo acaba yagmi? Ya yag degilde kas ise vucudunuzun en onemli yapi tasindan biri kaslar onlar giderse cok spor yapip yerine koymaniz daha zor olcaktir nacizane tavsiyem bu .sizlerin iyiligi icin soyluyorum yoksa bana verdiginiz kilolarin ne yarari ne zarari var diyetisyene gitmen cok yerinde olcaktir saglikli zayiflarsin ve en onemlisi verdigin kiloyu geri almazsin su mu gidiyor yag mi vucudundan bilirsin icin rahat eder
Heyecanini cok iyi anliyorum insan tartida eridikce inanilmaz mutlu oluyor hic birsey yiyip icesi gelmiyor ama dedigim gibi caban bosa gitmesin gene gunden gune eri ama saglikli bir bicimde vucudunun ihtiyac duydugu seyleri et sut sebze tahil meyve duzenli al bunun birde yasliligi var elbet
Yoksa agzina hic tatli alma gene ciko yeme bunlar zaten dogru bir faydasi yok bize ama arada aksam tavugunu hasla da ye mis gibi kalorisi cok az salatayla izgara kofteni ye umar yanlis anlasilmam dogrucu davutum napim ben.
Bu arada ne guzel kocisle yuruyus yapmissiniz cok severim ben oyle el ele yurumeyi falan tabi biz yurumeyeli baya bi olduu(
Sehraa aklima dusurdun kiz filmi esime dedim gidelim ben ozcan denizin filmine daha da gitmem diyor onceki filmine gittik kotuydu yani cok iyi degildi dedim bunda aksiyonda var sirf romantik degil bakalim kandirirsam gidecegiz ins.
Btlcum cok gecmis olsun tatlim yaa nane limon ihlamur elma kabugu hepsini sicak suda beklet ic sifa olsun kizcene de icir tabi
Fenodo ben de girmeyince cok metak ediyorum neler oldu diye burasi bagimlilik yapiyor diyet menun nasil gidiyor cok merak ediyorum bir ay sonunda nasil bi fark olucak diye
Kevsercim ilk gunden elestirmek istemem ama emziren bi anne icin menun cok az daha bebisinde kucuk biraz toleransli ol kendine karsi spor yapiyorsun nasilsa cok problem olmaz ara ogunler de ye ac .kalma canim
Diger kizceler umarim iyisinizdir sizlerde yarin kizkardesimin bebek .mevludu var ona gidicez yarin birazdan uyurum yarin erken kalkicam hepinizi cok optum kendinize iyi bakin.

Olurmu ozgecim elestir ta i hatta butu kizlar yanlis bisey yapdigim da elestirinki bnde duzeltiyimm haklisin ama cnm istemem biraz daha ederim ara ogunler de falan insallah ama inan cnm hic bisey istemiyoo sende kendine iyi bak allaha
emanet ol cnm

Mevcannn sen nie bana h.geldin demedin bakimm( bn senin esinize ilk ne zaman rezil oldugunuz falan yazilarini hep okudum senle konusmadan o zaman icim isindi sana tabi cok guldum cok guzel seyler yasamissiniz

Ebruuuuuu, asureeeleri goturdn tabiii.. . Afiyet olsuun canim.. orucun kabul olsun .. yarin senin icinn guzel baslangic olsun insallah..
Zuzuuuu,, diyetisyeenle gorusmeni öneririmm. Kannsekernle alakali bise olabilr..
Kevserrrr cnmmm cok tesekkur ederrimmm..
Özgeecmmm soylediklerinle yerden göge kadarr haklisinnn.. bu hafta ici kesin diyetisyene gidicem. bu kdr kilo wermiskeen ilkdefaaa bi daha almamam gerek...

100mekikk
20dk leslie
100deefa bacak hareketii
Bel hareketii 5 dk

Lahana suyumuu iciceeem birazdan.
Herkese iyigeceler

Hkmetcim yanlis anlasilmadigims cok sevindim iyi niyetle soyled
Cunku istiyorum ki hepimiz kilo verelim ama hic geri almayalim ve bunun icin dogru diyetisyen mantikli bi cozum ben de dogum yapip biraz buyuteyim bebisi nasipse tecrubeleinizden faydalanicam
Cook gec oldu ben artik kesin yatar byee

Ozzgeeeemmm sen benim canimsiiinnnn...
ndeen yanlis anlayimmm.. sen bebesini büyüt de gerisi kolaay iyi uykularrr...

Esimlee bu gece korku filmleriini siralioruuzzz

Cok cok haklisin canim amacim kalici zayiflik artik aklim basima geldi uzun sursun kilo vermem ama kalci olsun benim menum cok gelebilir arkadslara ama hem saglikli hemde kalici olacak beni hic zorlamiyor boyle olmasi lazim zaten o yuzden cok mutluyummmm

Kizlar dun gece oglan surekli uyandi sabah uynmis esim almis oturma odasina goturmus ben uyuyaym diye kahvalti hazirlamis oglumla gelip beni uyandirdilar gozlerim doldu esime hayranim cook seviyorum herseyden ote cok cok iyi bir insan ve bugun bir kere daha asik oldum esime rabbime sukurle olsunnnn hepinize hayirli huzurlu mutlu sbahlar olsun atkadalarimmm

Günaydın hepinize kızlaar. Eşimi sabah 6 da işe gönderdim. Evi toplayıp çocukların da kahvaltısını yaptırdım, burdayım. Malum bizim küçük canavarların cumartesi pazarı yok, yine uyanıyolar 7- 7-30 da. Sabah yine tartıldım. bugün 500 gr vermişim oleyyy. Hergün tartılırsam kendimi daha iyi kontrol edebiliyorum. Geçen hafta tartılmadım ama çatladım valla.
Sercancım menün fazla görünmüyo canım. Gayet iyi emziren bi anne için. Hem diyetisyene gittiğin için herşey kontrollü olcak, kalıcı kilo verceksin tabiikide. Herhafta 500- 600 gr gider. verince de tekrar geri almazsın. Senin adına seviniyorum canım.
Bu arada şimdi gördüm yorumunu, böyle bi eşin olduğu için çok şanslısın. Her erkek yapmaz böyle şeyler, inş hep böyle devam eder. Allah mutluluğunuzu daim etsin canım

Son düzenleme:
Gunnayydinn ortagimm naber masallah sana sen daha ne kilolar verirsin bu hafta nazarr
Bnde tartildim ve bende guzel rakam gordum ama soylemem ciksss cuma hunu soylerimm")

Gunnayydinn ortagimm naber masallah sana sen daha ne kilolar verirsin bu hafta nazarr
Bnde tartildim ve bende guzel rakam gordum ama soylemem ciksss cuma hunu soylerimm")
Günaydın canım, sağol, eee günde 2 kere spor yapıyorum o kadar olsun di mi. Kabızlığım geçseydi daha çok gitmiş olucaktı ama 500 gr da hiç fena değil. Sana da bravo. Ben de senin ne kadar verdiğini merak ediyorum, neyse sürpiz olsun.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…