Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

kızlar nasılsınız.. hafta sonu topik bu kez sessiz kalamdı.. hikmetçim.. ortağım tebrik ederim menuleine göz gezidrdim harikalar...

ve ben yedi.. çiğ köfteler(ben yapmıştım harika olmuş laf aramızda) -, pizzalar-su börekleri... oooo daha neler neler....dün o kadar çok yemişimki menu paylaşamadım.. çak karışık bir menu oldu.. buğünde öyle olacak.... çok yediğimden aklımda tutamıyorum... neyse canlarım... bu kafta herkes kilo verecek buna inanıyorum.. ama en çok kim verecekkkkk bakalım görelim..

ve buğünde günüm var... yiyorum kızhiket..yenilecemmi ne?

buğün aşure yapıyorum... her yıl mutlaka yaparım...mis mis gibi aşure kokutacağım binayı.. sabah sabah..aaa öğlen olmuş yaaa.. saat 11 olmuş...

neyse hepinizi öpüyorum..

Afiyet olsun Nelsonum götürr götürrr. 2 gündür yarıştayım ya komşulardan aşureler ardı arkasına geliyo. Sabrımı mı sınıyolar ne? İşim zor masada onlara bakarkene. Eşime vercem o da işe gitti. Offff. Bugün de işten gelince avm ye gitcez(sözünde durursa)
İnş orda da hamburger filan ısmarlamaya kalkmaz. Yok ısmarlatmam, kendi yesin. Hem değişiklik olur hem de 2-3 saat yürüyüş yapmış olurum.

günaydın kızlar:
az ama doyurucu bir kahvaltı ettim. ama bu sabah artıda çıktım. dün akşam fazla yemiştim ondansır. kesin.
şükrancım sen 2 çocukla günde 2 kere nasıl spor yapıyorsun ya. maşallah...bu sporların ne kadar sürüyor ortalama.
kızlar ben bu hafta diyetisyene gidicem. cuma gitmeyi planlıyorum. randevu alıcam yarın. buaradaki özel hastanelerdeki diyetisyenleri araştırdım. size sormak istediğim birşeyler var.
diyetisyene gidenbler toplam ne kadar zamanda hastaneden ayrıldınız. yani işlemler ne kadar sürüyor. diyetisyen neler yapıyor. tartım ölçüm vs. ve ne kadar zamanda bir tekrar çağırıyor. bunalr benim için önemli ben zaman fukarası bir insanım. inşallah cumaya bir şey çıkmaz da. gidebilirm.
mesela ben pazartesi saat 17:00'ye lazer randevusu almıştım. cuma saat 16'da aradılar işten papatya hanım pazartesi saat 15:00 de toplantı var. dediler. bu toplantı saat 15:30 da da bitebilir saat 20:00 de de. randevuyu iptal ettirdim. onun için diyorum inşallah gidebirilirim diye.

Papatyam günaydın. İki çocukla tabii ki çok zor oluyo. Akşam onlar uyurken yapıyorum bi de sabah ya da öğlen kendi halinde oynadıklarında yapıyorum. 1 saatten fazla yapabilmeme imkan yok. Oğlum hep bacaklarıma yapışıyo,ağlıyo ya da mekik çekerken üstüme atlıyo, şınav çekerken de altımdan geçiyo. Çok zor valla.

Son düzenleme:

İnsallah canim rabbim herkesin evine huzur mutlulul versin

Papatya ben ozel hataneye gittim bir saat surdu kan alindi sonuclar yrim saat sonra cikti o cikana kadar oturup konustuk diuetisyenle kan sonuclari cikti benim hersey normal cikti ona gore sevdigin seylere gore loste hazirladi kiloma bakti boyuma bakti bir ay sonra tekrar geliceksin dedi canim ama devlette bu kadar konusulmuyor cok kisi oldugu icin benimki bole oldu

Gunaydiiiinnnnn kizlarrr..
Bensiz kalmis sayfaaaa
Sabaha kadar filmleri siralayinca gec uyandikk.. ayy sercan kocan ne romantkkk bizde sarilarak filmler izledik. Ama korku filmiiiiii
bugunde kv min kardesine gidicez hamsi yapacakmis. Yani bugunde kalorisz gunumm
Seen götürrr nelsoonn 1. Benimmmmmm
Şuükummm sewndmmm gr lar gitmsssss
Kevsrr cnm sporaa dewaaammm
Hatirladklrm bu kdr
Sewiyrm sizi kizlarrr
Aksama gorusurzz..
Şükümmmsporaaa dewaaaammm
Seninleeeyimmmmm

Selam kızlar, çok canım sıkkın bugün. Eşimle babası memlekete gideceklermiş 2-3 gün önemliymiş. Kp söyledi ve bizim avm ye gitme işi suya düştü. Zaten eşim hiç gezdirmeyen biri, 6 ayda bir anca çıkabiliyoruz bi de bu çıktı şimdi. Muhtemelen yine aylarca evden çıkamıycam. Eşim kıskanç değil ama 2 çocukla tek nereye gidebilirim ki. Arkadaşıma gidecektik annemle, müdürün düzenlediği toplantı yüzünden o da iptal oldu. Bende hiç şans yok valla. Hobiler ve internette biyere kadar oyalıyo, bazen dışarı çıkıp hava alası geliyo insanın. Böyle olacağını bilseydim annemlere bari giderdik. Eşim günlerce yok şimdi. Oooof off, çok bunaldım.

Cnmmmmmm sıkma canini onemliymis demekk kii.. sans isteee,, bnmde coook basima geliorr.. biseye hevesleniorm olmayncaa beter oluyorummm. Bni de askm cocukla bi yere gondemior tek basima. Anca brabrrrr..

Cnmmmmmm sıkma canini onemliymis demekk kii.. sans isteee,, bnmde coook basima geliorr.. biseye hevesleniorm olmayncaa beter oluyorummm. Bni de askm cocukla bi yere gondemior tek basima. Anca brabrrrr..
Napiim canım eşim gezdirse ben razıyım, en son yaz sonu çarşıya çıkmıştık o da kızımın formalarını almak içindi. Bi daha hiç biyere çıkmadık. bugün de herşey üstüste geliyo, oğlum hiç uyumadı daha, öğle yemeğimi bile yemedim. Annemlere bile gidemedik avm ye gitcez diye. Kış boyu evden biyere çıkamıycam.

Cnm ewdn ckcz .
Aksam yazarm
Optm
Uzulme

Şükrann,Allah var keder yok canım..sen bence eşine çok aşıksın diyim..yoksa çok umurunda olmazdı ohh kurtuldum derdin..

Şükrann,Allah var keder yok canım..sen bence eşine çok aşıksın diyim..yoksa çok umurunda olmazdı ohh kurtuldum derdin..
Yok canım aşık filan değilim. Annemler de mahalledekiler de çok üstüme geldi onunla evleneyim diye. Çünkü herşey o kadar olumlu gidiyordu ki. O da, ailesi de bana karşı melek gibiydi. Ben de sonra da sevmeye çaışırım nikahta keramet vardır diye düşündüm, kabul ettim. Ama tam sevmeye başlarken beni daha evliliğin ilk aylarında bile üzmeleri olan sevgi kıvılcımını da söndürdü. Beni Allahtan da uzaklaştırdılar, herşeyden de soğuttular ailecek. Ben de önceden Allaha dayanıp hiçbirşeyi keder etmiyordum kendime. Şimdi öyle mi?
Bana da duanda yer ayırır mısın Sehraam? Eski mutlu günlerime geri dönemesem de bulunduğum şartlarda huzuru yakalamak istiyorum.

Son düzenleme:

Sukrann abla yapma lutfen uzme kendini ne olur iyi misin bn hep dua ederim ya uzulme sen ne diyim ya bilemiyorumallah onlari islah etsin insallah hersey istedigin gibi olur

Allah kalpleri evirip çevşrendir,senin ona onun sana muhabbetinizi arttırdın inşallah,aşkla bakın birbirinizin gözlerine..heyecanla bekle onu her işten geldiğinde,o da can atsın seninle bir şeyler oaylaşmak için..eşsiz evlilik olmaz şükran..iki kişilik bişey bu..olmaz öyle hobiyle internetle fslan..söz dua edicem reglim bitsin yeminle hususi senin için hacet namazı kılıcam..kendi kendine mutlu olman için değil sma,hep beraber mutlu olmanız için..biz kadınız şükran..bi yanımız eksik kalır olur mu öyle şey..tamam tatsızlıklar olur ama..biliyorsun kürek kemiğinden yaratıldı hz.havva hz.ademin..olmaz sende kalbini bızma..şeyranın oyununa gelme Allahtan soğuma kimsenin bunu yapmasına izin verme,ben senin kişisel gelişimindeki bi sonraki aşamanın bunun hayırlı olduğuna inanman ve kimseye kızmadan dantela gibi örgülenen hayatının her bir ilmeğiyle barışman olduğunu düşünüyorum...

Sukrann abla yapma lutfen uzme kendini ne olur iyi misin bn hep dua ederim ya uzulme sen ne diyim ya bilemiyorumallah onlari islah etsin insallah hersey istedigin gibi olur
Sağol canım amin. İnş senin de istediğin gibi olur herşey. Ben aslında o kadar kötümser değilimdir her sıkıntıya çare bulurum ama Onların hayatıma müdahale edip bu kadar bunaltmasına bi çare bulamıyorum. Bazı insanlar içinde merhamet varsa düzelebilir, karşısındaki insanı üzmemeye çalışabilir ama bazı insanlar gelinini üzmekten zevk alıyo işte, mutlu oluyo. Allah merhamet versin canım onlara, dua etmekten, Allaha sığınmaktan başka çare yok

Son düzenleme:
Allah razı olsun Sehraam. Ben de tabii ki mutluluğumuz için elimden geleni yaptım yıllardır. Artık olayın gücümün yetmediği kısmı için bunalıyorum sadece. Anne babası beni üzmese biz iyi anlaşırdık, güzel günlerimiz de oldu, yok değil.

Amin ukran albla bn artik onlara dicek bisey bulamiyorum artikkkkk

Kızlar kusuruma bakmayın psikopata bağladım bugün yine. Menümü paylaşayım bari:

Kahvaltı 2 haşlanmış yumurta* az beyaz peynir
1 domates* şekersiz çay* 2 dl kepek ekmeği

Öğlen 1 tabak kıymalı türlü* 1 kase yoğurt

ara 0 can sıkıntısıyla 1 paket kremalı bisküvi hooop mideye ve çay 2-3 bardak

Akşam 1 kase cacık ve 3 kaşık pilav

Su 2 lt
Spor 45 dk yürüyüş * 30 dk jimnastik
50 mekik* 130 hundredhareketi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…