- 19 Aralık 2011
- 1.513
- 161
- 123
- 40
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #8.921
Amin Mevcanım, yine sıkıntılı bi dönemden geçiyorum işte. Ancak çalışırsam ve maaşımla bana iyi davrancak bi eş ailesiyle bir çatı altındayım. Ne kadar huzurlu olunabilirse artık.Ortimm sözümü tutuyorum canım çok hafif geçirdim günlerimi,şükommm yazdıklarını sabah tekrar okuycam,rabbim yardımcın olsun canım
Selam kızlar, çok canım sıkkın bugün. Eşimle babası memlekete gideceklermiş 2-3 gün önemliymiş. Kp söyledi ve bizim avm ye gitme işi suya düştü. Zaten eşim hiç gezdirmeyen biri, 6 ayda bir anca çıkabiliyoruz bi de bu çıktı şimdi. Muhtemelen yine aylarca evden çıkamıycam. Eşim kıskanç değil ama 2 çocukla tek nereye gidebilirim ki. Arkadaşıma gidecektik annemle, müdürün düzenlediği toplantı yüzünden o da iptal oldu. Bende hiç şans yok valla. Hobiler ve internette biyere kadar oyalıyo, bazen dışarı çıkıp hava alası geliyo insanın. Böyle olacağını bilseydim annemlere bari giderdik. Eşim günlerce yok şimdi. Oooof off, çok bunaldım.
Selam herkese...kızım dun gecede bir kere öğlende bir kere kustu.sadece meme istiyor..bu aralar Dikkat edemiyorum malesef. Bu gün bütün gün ev topladım.canım çıktı..menüm iyi değil.
SAbah Salam ekmek.
Öğlen çips, muz, mandalina
AKşam sütlü müzli..
Sorulmuşdu qaliba,emzirdiğim için vitamin kullanıyorum. ...
Sen de sağol canım şimdi daha iyiyim. Çocuklar uyusa film filan açıcam netten, tv de beğendiğim hiçbirşey yok haftasonu. Yarın sabah annem gelicekmiş. İşten dönüşte babam da gelicekmiş. Yalnız kalmicam yarın. Bu da bi teselli benim için.Canim sıkma canini evde kafa dinle kiz iste hep evdeyim zaten deme evde yalniz basima ne guzel film izle kendine vakit ayir kafana takma fistigim bosver
Maşallah ortağım yine güzel bi menü çıkarmışsın ama öğle yemeği yok bu seferde kızMenummmm
Sabah
1 haslanmis yumurta
2 catal dometes 2 atal salatalik
1 kk peynir
3 zeytin
1 dilim ekmek
Ogle yok
Aksam
5 kasik corba 5 kasik ispanak yemegi
1 tabak salata
2 catal eriste
1 dilim ekmek
Sporlarim
30 dk jillan
1.saat plates
30 gobek bel hareketleri
Ortagiimm senin menunde masallah evi toplamaktan ogle yemegi yiyemedim saol cnm bnm senin menun sporlarinda hqrika inan yarin annenlerin gelmesine cok sevindim yalnia kalmazsinnMaşallah ortağım yine güzel bi menü çıkarmışsın ama öğle yemeği yok bu seferde kız
Sporların da harika. Diyecek bişey bulamıyorum.
Sağol Kevserim, annem Selinin veli toplantısı için gelicek, oğluma bakıcak ben gidicem toplantıya.Ortagiimm senin menunde masallah evi toplamaktan ogle yemegi yiyemedim saol cnm bnm senin menun sporlarinda hqrika inan yarin annenlerin gelmesine cok sevindim yalnia kalmazsinn
H.buldukk nm tsk ederiz sana da iyi egelnecelerİyi akşamlar çıtırlarım,tüm kardeşlerim toplanıp bana geliyor,ev birazdan curcuna olucak ilk defa bu hafta sonunu dikkatli geçirdim,yazacaklrım çok ama önce geçmişi okumalıyım,bu arada kevser hoşgeldin canım,iki elti ne güzel yazışıyorsunuz,benim eltim burda olsa katliam çıkar:))) neyse ben kaçar sabaha görüşürüz byyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?