Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Ayca

SABAH : Bir dilim çavdar ekmeği , bir kibrit kutusu kadar peynir, tere, maydonoz,limon

ÖĞLEN : Bir dilim ekmek, bir tavuk baget veya 3 köfte, 1 kase yoğurt

İKİNDİ : Bir yağsız tost, bir ayran, bir büyük portakal

AKŞAM : Bir kasee çorba veya bir dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği,salata,yoğurt

Dün ve bugün
Sabah 11
İki haşlanmış yumurta
5zeytin
2öavdar
Salata
Ara 3mandalina
3buçukta
Bir porsiyon barbunya
Bir dilim çavdar
Ara dört mandalina
Akşam
Yeşil fasülye azcık
Yoğurt
Yatmadan evel on tane kestane bir tane trabzın hurması

Bugün sabah
Onbuçuk
Bir çavdar
İki haşlanmış yumurta
Bir çavdar
Bir kk peynir
5zeytin
Salata
Ara 3mandalina 4de olabilir
Öğle az yeşil fasülye yoğurtlu kerevizli balkabağı
Yarım paket çizi(dayanamadım(
Beşbuçuk bir kase aşure
Şimdide akşam yemeği yazarım yiyim( hiç diyet menüsü değil farkındayım regli olduğum içinmi bilmem yok ama ben yarın ayça kayaya başlıcam çok iyi gelmişti bana onun diyeti ama okulda öğleyi ufak değiştirebilirim

İyi akşamlar çıtırlarım,tüm kardeşlerim toplanıp bana geliyor,ev birazdan curcuna olucak ilk defa bu hafta sonunu dikkatli geçirdim,yazacaklrım çok ama önce geçmişi okumalıyım,bu arada kevser hoşgeldin canım,iki elti ne güzel yazışıyorsunuz,benim eltim burda olsa katliam çıkar:))) neyse ben kaçar sabaha görüşürüz byyy

Ortimm sözümü tutuyorum canım çok hafif geçirdim günlerimi,şükommm yazdıklarını sabah tekrar okuycam,rabbim yardımcın olsun canım

Ortimm sözümü tutuyorum canım çok hafif geçirdim günlerimi,şükommm yazdıklarını sabah tekrar okuycam,rabbim yardımcın olsun canım
Amin Mevcanım, yine sıkıntılı bi dönemden geçiyorum işte. Ancak çalışırsam ve maaşımla bana iyi davrancak bi eş ailesiyle bir çatı altındayım. Ne kadar huzurlu olunabilirse artık.

kızalr yazdıklarınız okudum da.

şükrancım umarım tüm dualarım kabul olur..
mevcancım arkdaşlaınızla iyi eğlenceler..
sehraa kız ayca nın diyetini niye paylatın.. gözümden mi kaçtı biri i sordu.. yoksa onumuuygulayacaksın..
hükmet kız nasıl gidiyor kiloar.. içtinmi lahana suyunu
papatyam ben sabah kan tahlili vermiş akşama doğru geri gitmiştim diyetisyene.. o kan tahlil sonuçlarına göre liste vermiş.. sanırım 15-20 gün sonra geri çağırmıştı.. öyle çok zaman almıyor.. ilk görüşme birazz uzun sürüyor bildiğim kadarıla..

ve ben sabah iyi bir kahvaltı yaptım.. neler yedim neler.. arkasına bir kase aşuremden içitm..
günde sarmalar dolmalar tatlılar çarşaf börekleri kısırları kurabileri yedim..eve geldim bir kase daha aşure yedim..ama patlayacağımiiii eve geldim 2 saattir ev işi yapıyorum.. şimdi çocukları yıkayıp yatıracağım.. arkasınada spor yapmayı planlıyorum ama bilemem halim kalırsa...

dünde yediğim için sabah bayağı artıda çıkmıştım.. kız hikmet bende mi içsen şu lahana suyundan..

neyse..buğün gece eşim yolculuğa çıkıyor.. 2hafta yok.. biz ne barılştık ne de küsüz..ama halen ayrı uyuyoruz..sorun yapmıyorum.mutlaka bir şekilde vazgeçecek ve kabul edecek... onun adım atmasını bekliyorum.. sanırım bu iş uzayacak ama olsun ben kendine yeten biriyim...

Selam herkese...kızım dun gecede bir kere öğlende bir kere kustu.sadece meme istiyor..bu aralar Dikkat edemiyorum malesef. Bu gün bütün gün ev topladım.canım çıktı..menüm iyi değil.
SAbah Salam ekmek.
Öğlen çips, muz, mandalina
AKşam sütlü müzli..
Sorulmuşdu qaliba,emzirdiğim için vitamin kullanıyorum. ...

Canim sıkma canini evde kafa dinle kiz iste hep evdeyim zaten deme evde yalniz basima ne guzel film izle kendine vakit ayir kafana takma fistigim bosver

Elestirmek istiyorum canim izninle cok sagliksiz bi menu emziren anne icin

Menummmm
Sabah
1 haslanmis yumurta
2 catal dometes 2 atal salatalik
1 kk peynir
3 zeytin
1 dilim ekmek

Ogle yok

Aksam
5 kasik corba 5 kasik ispanak yemegi
1 tabak salata
2 catal eriste
1 dilim ekmek
Sporlarim
30 dk jillan
1.saat plates
30 gobek bel hareketleri

Yoldayım kxkar yaşadığım şehre gidiyorum. Çektim kenara sizi okudum eve gidince uzun uzun yazıcam

Canim sıkma canini evde kafa dinle kiz iste hep evdeyim zaten deme evde yalniz basima ne guzel film izle kendine vakit ayir kafana takma fistigim bosver
Sen de sağol canım şimdi daha iyiyim. Çocuklar uyusa film filan açıcam netten, tv de beğendiğim hiçbirşey yok haftasonu. Yarın sabah annem gelicekmiş. İşten dönüşte babam da gelicekmiş. Yalnız kalmicam yarın. Bu da bi teselli benim için.

Maşallah ortağım yine güzel bi menü çıkarmışsın ama öğle yemeği yok bu seferde kız
Sporların da harika. Diyecek bişey bulamıyorum.

Maşallah ortağım yine güzel bi menü çıkarmışsın ama öğle yemeği yok bu seferde kız
Sporların da harika. Diyecek bişey bulamıyorum.
Ortagiimm senin menunde masallah evi toplamaktan ogle yemegi yiyemedim saol cnm bnm senin menun sporlarinda hqrika inan yarin annenlerin gelmesine cok sevindim yalnia kalmazsinn

insan dahada hırslanıyo azar azar gram gram gidince kilolar.şimdi mesela ben cumayı iple çekiyorum.çok heyecanlıyım.bugünümüde rahat geçirdim.karnım şişti demiyorum.rahatsız oldum demiyorum.çok rahatım huzurluyum insana güven geliyo valla.kendime engel olabildiğim için kendimle gurur duyuyorum ve kendimi seviyorummm

H.buldukk nm tsk ederiz sana da iyi egelneceler

Saat 06:00 bi bardak lahana suyu

Ara 4adet kuru kayisi

Ogle .. ee anca kahvalti saat 11:30
1bardak sekersiz cay
3dilim sucuk
1kk peynir
5siyah zeytin
1adet acı biber
5adet mini ince kepekli galeta

Ara yesil cay

Aksam 17:30
10adet Hamsi
Bi tabak roka salatasi
Teree baya yediiimmm

Ara 21:00 kucuk bardak mandalina suyu

KAPANIŞ...
Hii bir de lahana suyunu icerimmm...

Evime geldim çok şükür. Evde misafirim var. Çocuğu uyutayım diye girmişsen yazayım 2 sayır. Ben bugün spor yapamadım. Misafirîm pikates yapardı eskiden. Bu bîr hafta da bana öğretecek.
Şükranım yazdan beri hiç dışarı çıkmadım diyorsun. Çocuklarını alıp bir parka, çarşıya pazara gidemez misin. Kv ve eşinden yana dertlisin. Allah yardımcın oldun canım. Şu çocuklarına vurma olayını anlattığından beri hep aklıma geliyorsun.
B arada merak ettiğim için soruyorum. Kv ile Kevser de benzer problemler yaşıyor mu. Yoksa sen yakın olduğun için mi böyle.

kızlar baş ağrısıyla uyandım.Oglumda aksi gibi her pazar mutlu değil mızmız uyandı.Evde olduğuma sevinmedi bileBişi anladın mı de dün aşure temizlik ütü bugünde salak gibi geçti işte.Ogluma doyamıyorum artıkÖglen uykum olmadığı halde onun yanında yattım ve kokusuyla uyumuşum.Aşureleri löpletip duruyorumYarına sağlıklı az yemek istiyorum.Yemegim ateşte yarın evimde yiyicem.Pc başına geççince yada başka bişile ilgilenince oğlum bişier atmaya ilgi çekmek için ywerleri karalamaya başladı.Çok kötü huyları olduuytu:nca girerim geldi yineeeeeeeeee5:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…