- 23 Haziran 2013
- 5.202
- 3.825
- 448
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #8.941
kızlar baş ağrısıyla uyandım.Oglumda aksi gibi her pazar mutlu değil mızmız uyandı.Evde olduğuma sevinmedi bileBişi anladın mı de dün aşure temizlik ütü bugünde salak gibi geçti işte.Ogluma doyamıyorum artık Öglen uykum olmadığı halde onun yanında yattım ve kokusuyla uyumuşum.Aşureleri löpletip duruyorum Yarına sağlıklı az yemek istiyorum.Yemegim ateşte yarın evimde yiyicem.Pc başına geççince yada başka bişile ilgilenince oğlum bişier atmaya ilgi çekmek için ywerleri karalamaya başladı.Çok kötü huyları oldu uytu:nca girerim geldi yineeeeeeeeee5:
Papatyam bn 1.5 sene kaynanamlarla beraber yasadim tabiki sorunlarimiz oldu evlerimizi ayirdiktan sonra sagolsun kocam hep destekti muhattap olmuyoruz fazla ne esim nede benEvime geldim çok şükür. Evde misafirim var. Çocuğu uyutayım diye girmişsen yazayım 2 sayır. Ben bugün spor yapamadım. Misafirîm pikates yapardı eskiden. Bu bîr hafta da bana öğretecek.
Şükranım yazdan beri hiç dışarı çıkmadım diyorsun. Çocuklarını alıp bir parka, çarşıya pazara gidemez misin. Kv ve eşinden yana dertlisin. Allah yardımcın oldun canım. Şu çocuklarına vurma olayını anlattığından beri hep aklıma geliyorsun.
B arada merak ettiğim için soruyorum. Kv ile Kevser de benzer problemler yaşıyor mu. Yoksa sen yakın olduğun için mi böyle.
Evime geldim çok şükür. Evde misafirim var. Çocuğu uyutayım diye girmişsen yazayım 2 sayır. Ben bugün spor yapamadım. Misafirîm pikates yapardı eskiden. Bu bîr hafta da bana öğretecek.
Şükranım yazdan beri hiç dışarı çıkmadım diyorsun. Çocuklarını alıp bir parka, çarşıya pazara gidemez misin. Kv ve eşinden yana dertlisin. Allah yardımcın oldun canım. Şu çocuklarına vurma olayını anlattığından beri hep aklıma geliyorsun.
B arada merak ettiğim için soruyorum. Kv ile Kevser de benzer problemler yaşıyor mu. Yoksa sen yakın olduğun için mi böyle.
Papatyam bn 1.5 sene kaynanamlarla beraber yasadim tabiki sorunlarimiz oldu evlerimizi ayirdiktan sonra sagolsun kocam hep destekti muhattap olmuyoruz fazla ne esim nede ben
Çıtırlarım yeni gitti kardeşlerim,ev curcunaydıı,uzun zaman oldu bi ara ya gelmeyeli bol bol hasret giderdik,sabah okul var diye erken kalktılar,ben poğaça ve browni yapmıştım ağzıma sürmedim ortimmmmm duyyy,2dilim ayva ve az şekerli türk kahvesi içtim sadece,midem bomboş yawww,ojelerimi sürüp yatıcam birazdan:))) bugünü kendime ayırdım kuaföre gidip bakım yaptırdım saçlarıma,ordan arkadaşıma gidip aşure yedim,sonrada kardeşlerim geldi malum,ha bu arada dünde misafirim vardı ama sadece şekersiz çay içtim,mevcan çok zayıflamışsın ya dedi :)))) laf çok vakit yok
Elestirmek istiyorum canim izninle cok sagliksiz bi menu emziren anne icin
Kızlar ya bu arada 17 gün ara ile regl oldum ben,sanıyorum yaşadığım strese dayanmadı vücudum,ayak parmaklarımda tek tük yara çıktı,yiğenim eczacı saolsun krem getirdi,içime atmaktan dışa vurdu tüm üzüntüm,allahım kimseyi evladı ile sınamasınnnn
Cn aslinda 3 kardesler 3 de biriburunden farkli karakteler:)İki kardes ayri karakterdeler o zmn.. cok enteresan yaaa..
Cn aslinda 3 kardesler 3 de biriburunden farkli karakteler:)
aslinda bu gun hic dikkat edemedim yememeİlk olaraaaak Nelsoooncuguummmm,,
Şekerimmmm tartidaaa arti cikman olasiydiii ayyy pardonnn kesinndiiii...
Demişsiiin yaaa nasil gidiyorr kilolar diye ewet haklisinn kilolarrr gidiyooorrrr
Lahana suyuu bebegim baslasan daa bana yetisemezsiinnnsen yemeye dewam ettt... asureeleri goturrr ohhh serbet gibidirrr kesiinn
Esinle arandaki sorunu senin cozmen gerekiyor. Erkekler oyle bizim gibi genis dusunemiyorlar. Ayri yatmanizda birbirnzden uzaklasmak demektr. İns bu kisa sureli uzaklik ozlemlee sonuclanir.
Şükümmmm nasilsiinnn. Oglun ogle sonu uyudu muuu.. bizim sipa da uyumadi , aksam 5de uyudu 6 da geri kalktii.. biraz once ayagimda salladim, uykusu war ama yerinde durmadii. Ben yere yorgan seriormm orda oynasin diye. Yere indirdimm orda uyuyakaldi smdii.. sipa isteeeehepsii huysuzz bu bebislern yaaa aldm yatagnaaa heheheee eşin ailesinden kaynakli bu konuda eksik.. allah sana sabir wersinn.. menunde cok guzel. Şükücümmmm anneninnn hatta babaninn geleck olmasini cok sewindim.
Mevcaaaaann kardeslernin size gelmesine sewindim. Bol bol muhabbet wardir. İyi shbetler sabahaa gorusiurz..
Nazlma cnmm kusma nedeni nedeeen ki.., seni emmesi guzel de. Ek gidami alamiyor. Umarim suan sorun yoktur. Menunde sagliksiz ama emzirdigin icin.. hemen kilo wermek iicin normal bi menu.hehehe bana gore
Kevserrrr nasilsin... cnm o 1dilim ekmeeek kepek ya da cavdar ekmegi dımıltfn normal ekmegi hayatndan cikarr.. şükümm sendeee oyleee. Bi de kevsercimmm oglee guzzel ye de aksami hafif ye.
Papatyaaa tek basina yolaa ciktnn.
Bedeffffffffff, yazilarinaaa harfiyen katiliyorum. Hissetklermz ayniiiiii..
Papatyam bn 1.5 sene kaynanamlarla beraber yasadim tabiki sorunlarimiz oldu evlerimizi ayirdiktan sonra sagolsun kocam hep destekti muhattap olmuyoruz fazla ne esim nede ben
Cnm esimm bnden gene cok gorusuyorum nm bizi cok uzdulerOncelikle hosgeldin kevser kayinvalidenlerle sen gorusmeye bilirsin ama esin neden fazla gorusmuyor orasini alamadim vallahi canim ne olursa olsun bi anne oda gelin gorusmek zorunda degildir ama oglu kizi yapmamali oyle birsey Allah bize anne babamizi elestirme karsi gelme hakki vermemistir sadece soylemek istedim bu benim dusuncem benimde oglum var sirf bu yuzden bile kv onu dusunup davranirim tabi once esimi dunyya getiren insan oldugu icin sabrediyorum bazi seylere neyse iste oyle bu benim dusuncem tabi
aslinda bu gun hic dikkat edemedim yememeama bir kere olur cnm kizim hic kusan bir bebk olmadi.7 aylik ama simdiye kadar 2 kere kusmusdur anca.4 ayindanda ek qida aliyor,virus kapmis midesi.o yuzden kusuyor 1 haftadir ara sira,1 gun kustu,4 gundur kusmuyordu.dun 1 kere.oglen yine 1 kere kustu.bide az yiyor ishtahsiz.7 aylik kilosu 6.600
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?