Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

İlk olaraaaak Nelsoooncuguummmm,,
Şekerimmmm tartidaaa arti cikman olasiydiii ayyy pardonnn kesinndiiii...
Demişsiiin yaaa nasil gidiyorr kilolar diye ewet haklisinn kilolarrr gidiyooorrrr
Lahana suyuu bebegim baslasan daa bana yetisemezsiinnn sen yemeye dewam ettt... asureeleri goturrr ohhh serbet gibidirrr kesiinn
Esinle arandaki sorunu senin cozmen gerekiyor. Erkekler oyle bizim gibi genis dusunemiyorlar. Ayri yatmanizda birbirnzden uzaklasmak demektr. İns bu kisa sureli uzaklik ozlemlee sonuclanir.
Şükümmmm nasilsiinnn. Oglun ogle sonu uyudu muuu.. bizim sipa da uyumadi , aksam 5de uyudu 6 da geri kalktii.. biraz once ayagimda salladim, uykusu war ama yerinde durmadii. Ben yere yorgan seriormm orda oynasin diye. Yere indirdimm orda uyuyakaldi smdii.. sipa isteeee hepsii huysuzz bu bebislern yaaa aldm yatagnaaa heheheee eşin ailesinden kaynakli bu konuda eksik.. allah sana sabir wersinn.. menunde cok guzel. Şükücümmmm anneninnn hatta babaninn geleck olmasini cok sewindim.
Mevcaaaaann kardeslernin size gelmesine sewindim. Bol bol muhabbet wardir. İyi shbetler sabahaa gorusiurz..
Nazlma cnmm kusma nedeni nedeeen ki.., seni emmesi guzel de. Ek gidami alamiyor. Umarim suan sorun yoktur. Menunde sagliksiz ama emzirdigin icin.. hemen kilo wermek iicin normal bi menu. hehehe bana gore
Kevserrrr nasilsin... cnm o 1dilim ekmeeek kepek ya da cavdar ekmegi dımı ltfn normal ekmegi hayatndan cikarr.. şükümm sendeee oyleee. Bi de kevsercimmm oglee guzzel ye de aksami hafif ye.
Papatyaaa tek basina yolaa ciktnn.
Bedeffffffffff, yazilarinaaa harfiyen katiliyorum. Hissetklermz ayniiiiii..

Ebrum bas agrsi beterdir yaaa.. gecmis olsunn.. oglunu ozluyorsun tabi. Onunla beraber olmak herseye degiyor degilmi. Bnm sipa uyuynca bosluk hissediyorum. Oglun senin ilgini cekmek icin neler yapiyor kiyamam ya. Buyuyor annee istiyor. Sen boyle anlatnca bzmde gelecgmzi anlatiorsun.

Papatyam bn 1.5 sene kaynanamlarla beraber yasadim tabiki sorunlarimiz oldu evlerimizi ayirdiktan sonra sagolsun kocam hep destekti muhattap olmuyoruz fazla ne esim nede ben

• Papatyam bn 1.5 sene kaynanamlarla beraber yasadim tabiki sorunlarimiz oldu evlerimizi ayirdiktan sonra sagolsun kocam hep destekti muhattap olmuyoruz fazla ne esim nede ben

Çıtırlarım yeni gitti kardeşlerim,ev curcunaydıı,uzun zaman oldu bi ara ya gelmeyeli bol bol hasret giderdik,sabah okul var diye erken kalktılar,ben poğaça ve browni yapmıştım ağzıma sürmedim ortimmmmm duyyy,2dilim ayva ve az şekerli türk kahvesi içtim sadece,midem bomboş yawww,ojelerimi sürüp yatıcam birazdan:))) bugünü kendime ayırdım kuaföre gidip bakım yaptırdım saçlarıma,ordan arkadaşıma gidip aşure yedim,sonrada kardeşlerim geldi malum,ha bu arada dünde misafirim vardı ama sadece şekersiz çay içtim,mevcan çok zayıflamışsın ya dedi :)))) laf çok vakit yok

Kızlar ya bu arada 17 gün ara ile regl oldum ben,sanıyorum yaşadığım strese dayanmadı vücudum,ayak parmaklarımda tek tük yara çıktı,yiğenim eczacı saolsun krem getirdi,içime atmaktan dışa vurdu tüm üzüntüm,allahım kimseyi evladı ile sınamasınnnn

Wallaaa bende uyumak istiyorumm burayi birakamiyorummm... hafta sonu senin icinde super gecmis desenee ojeeee sürr cnm suuurrr.. bakim iyidirr aradaa kuafore gdip yenilenmek..
Ayy uyku akiorrr gozumdeeenn...

Kizlarrr,, wallaa cook sewiorumm sizlerii..
Esime surekli sizden bahsediormmm..
Bi dee esim Artik zayiflayabilcegme inandii.. hergun gorrdugu icin beniii, 7kilonun gittgnee inanamiorrr... neyse tartidaa ins 75 i gorurseemm kocacigimlaaa baslicaaam laf sokmalaraaa neoldu zayifladm diceeem asil o zmn kiskancliklar baslicaaakk
Anammm mevcaan haklisin laaff coooookk vakitt yoook..

Hikosunuz uyumaya gidiorr.
Yarin hepimiz iciinnnn guzel bir gun olsun. Allahin izniyleeee...
Gitsiiin kilolaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr

Elestirmek istiyorum canim izninle cok sagliksiz bi menu emziren anne icin

haklisin canim.bu gun kac gunluk biriken ishim vardi.sabahdan calisdimyemekde yiyemedim.canim istemedi...her zaman ozen gosteririm yememe.yarina duzelticem inshallahshimdi guzelce bir uyku cekmeliyim sadece

Aminnnn mevcaaan aminnn..
Allahm bir daha buyuk bir saglik sorunu gostermesn

Kizlar yatmadan aklima ne geldi.
Ben gcen ay 23 unde regl olmustm. Benm regl her ay 5 gun yada 4 gun geriye duser. Bu hafta ici bi gun regl olacagim.. ve tartida da arti olarakk geleceekktir.. off bu kotu oldu iste.
Neyse lahana suyundan siskinlk olma inss

aslinda bu gun hic dikkat edemedim yememeama bir kere olur cnm kizim hic kusan bir bebk olmadi.7 aylik ama simdiye kadar 2 kere kusmusdur anca.4 ayindanda ek qida aliyor,virus kapmis midesi.o yuzden kusuyor 1 haftadir ara sira,1 gun kustu,4 gundur kusmuyordu.dun 1 kere.oglen yine 1 kere kustu.bide az yiyor ishtahsiz.7 aylik kilosu 6.600

Papatyam bn 1.5 sene kaynanamlarla beraber yasadim tabiki sorunlarimiz oldu evlerimizi ayirdiktan sonra sagolsun kocam hep destekti muhattap olmuyoruz fazla ne esim nede ben

Oncelikle hosgeldin kevser kayinvalidenlerle sen gorusmeye bilirsin ama esin neden fazla gorusmuyor orasini alamadim vallahi canim ne olursa olsun bi anne oda gelin gorusmek zorunda degildir ama oglu kizi yapmamali oyle birsey Allah bize anne babamizi elestirme karsi gelme hakki vermemistir sadece soylemek istedim bu benim dusuncem benimde oglum var sirf bu yuzden bile kv onu dusunup davranirim tabi once esimi dunyya getiren insan oldugu icin sabrediyorum bazi seylere neyse iste oyle bu benim dusuncem tabi

Sabrin sonu selamet, sabir hayra alamet, bela sana kahretsin, sen belaya selam et
Ben bu sozu evimin heryerine astim cok seviyorum nefsimi guclendiriyor

Cnm esimm bnden gene cok gorusuyorum nm bizi cok uzduler
Bn hamilelgim 4.ayinda durmadan kusuyordum evime geldigim zaman hep kusuyordum neyse dedik kayinvalide kalak falan dusu bn kustugum icin eve inemiyorum bizi kovdu
Sen gelinsin banyo yapiyorsun diye arkandan butun kolu komsu akraba kjm varsa anlatiyo
Ayrica gelinleri hakkinda millete yalan soylemede bir numara
Vee tabi gelinlerin aileleri ise terbiyesiz ahlaksiz saygisiz vb herseyy...
Cnm bnde isterim horussun anasi babasi bizim de cocugumuz var ama kendi ailesimin yaptiklari sogittu esimi
Torunlari hasta oldugunda inip bakmazlar
Daha kizima sana sunu soyluyum bi cift corap almis insan degill

Evet Sercancım Kevserin anlattıkları doğru hatta eksik bile. Hiçbir torununa acımazlar. İyi günde gönüllerini eğlendirmek için canları isterse alıp severler, çocuklar çok ağladığı ya da ateşlendiği zaman ortada yoklar nedense. Çocuğu olan çocuğuna baksın beni ilgilendirmez der her zaman kv. Eşlerimizin işten gelme saatlerinde kv numaradan ağlayıp yalanlarla bizi şikayet ediyo. Ben kızıma hamileyken niye erkek olmadı diye az mı çektirdiler bana da.

Ama sen işe girersen bize de yardım edersen çocuklara da bakarım evini bile temizlerim diyodu. Kevserle işe girin borçlarımıza yardım edin diyodu. Biz yine de herşeye rağmen saygılıyız, bi kere karşısına dikilip, hakkımızı savunup çemkirmedik, hep sabrettik zaten. Düşünsenize en son görümcem geldiğinde hepimiz yukardaydık. Görümcemler akşam gitti, Kevserler de gitti, ben de gitmek üzereydim ki arkamdan "yeter artık be çoluk çocuğunuzla başımı ağrıttınız hepiniz vız vız vız gidin artık be" dedi. Hem istemiyo hem de bu gelinler bi kere gelip de halimizi hatırımızı sormuyo, eksiklerimizi görüp yardım etmiyolar diye sağa sola anlatıyolar. O yüzden gitmememiz daha iyi.

Kizlar, ne cekiyorsunuz oyle ya. Sabh sabah sinilendm.. uzakta olsa iyi olur da dibinizdeyms zor gerckten. Ben bu durumdan sıkıntılı degilim. Kv nizde ettiklerini bulacaktir merak etmeyn. Bu dunyanin öbür dünyaasi da var.

Bnm oglan 21 mart dogumlu,, bu ay 7 ay bitecek. Gcen ay 8 kiloydu. Bu ay naasil olur bilmiyorum. Bu ay diger aydan cok hareketli cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…