Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Bu sabah cook yorgun uyandim. Ama war ya kizlar insanin ewi gibisi yok. Kv lerde kaldik 1gunde insan ewimde ewim diyoorr. Kocis bilee ohhh bee ewimize geldik dedi.
Bugun sok diyete basliyorum. 80 in altina inim dee gözüm 79 78 gorsuunn insallaaaahhhh..

Doğru diyosun Hkmetim insanın evi gibisi yok. Özgürlük de rahatlık da kendi evinde. Sen bu hırsla fazla kalmaz 70 e bile inersin canım.
Maş çok iyi gidiyosun.

Doğru diyosun Hkmetim insanın evi gibisi yok. Özgürlük de rahatlık da kendi evinde. Sen bu hırsla fazla kalmaz 70 e bile inersin canım.
Maş çok iyi gidiyosun.

Bundan 1ay once usstume yapisan kotum, simdi dugmesini acmadan cikarabiliyorum.. ama simdi canim cekti 5 adet sekerli leblebi yedim. bu haftaki ilk ve son kacamagimmm son cisss im
Suaan daa bi koca bardak lahana suyunu iciceem.. hirsss dewam ediorrr en cok da eşimee inatttt

Günaydın hasret kaldığım arkadaşlarım kahvaltı eğitim işte kimse gelmedi henüz.Geçmiş uzamış baya ve ben hala okuyamadım herkesten habersiz yazıp çıkıyom eteğim zor kapandı ve her yeri fışkırıyor işte tüm gün oturmaktan ve aşûrelerden

Ne güzel, önceki kıyafetlerinin içine girebilmek de ayrı bi mutluluk tabii. Bunu ben de yaşıyorum. O kadarcık leblebiden nolur ki
sen hemen toparlarsın. Hem kilonda fazla bi oynama yapmamıştır.

Canım bana bi özet geçiver
Hawarım cinsiyeti netleştimi
Özgenin hamileliği nasıl gidiyor
Şükümün menüleri gala harika mı
Kevser aramıza alıştımı menü paylaşıyor mu
Nelsonum aynı kararlılıkta mı
Mevcanımın kızı iyi mi
Db uğruyor mu
Sehram kendini çekti acaba üzdük mü onuözledik
Papatyam sporu bırakmadı inş!
Fenedom ortağından memnun mu
Zuzum çocuklardan fırsat bulup uğruyor mu
Sen nasılsın csnım

Günaydın Ebrucum, senin durumun zor canım. Oturarak yaptığın bi işin var, yürüme imkanın da yok spor imkanın da. İşten dönünce yapsan oğluşa zaman ayıramazsın, dinlenemezsin. İşin yakın mı bilmiyorum ama yürüyerek gidip gelebileceğin kadar yakınsa yürüyüş yap diycem ama bilmiyorum, Haftasonu bile spor yapsan hiç yoktan iyidir. Allah kolaylık versin canım. Bu arada benim menülerim iyi gidiyo da dün can sıkıntısıyla çayın yanında 1 paket bisküviyi yedim, pişman değilim ama. Küçük mutluluklarımız bari olsun di mi arada.

Canim haklsin bendr cok sey yasadim esimde goruyordu bunlari ama hep
Allahim sana havale ediyorum dedim bu insanlari hic anlsmiyorum olumlu dunya guzel guzel davransalar huziru bozmsalar olmaz rabbim buyuk canim herkes ettigini bulur hic merak etme

Gunaydinn citirlarimmmm bu haftaya bomba gibi basladim ins 79 lari gorucam bu hafta cok inaniyorum bunaa :)))
Simdi ilik limonlu su icicem kizzzz hikmett lahana aliyorum bugun bu hafta bende su attirici bi diyet yapicam bakalim vuma gunu ne olcak cok heycanladim
Sukranim ve kevser isiniz gercekten zor kizlar ama sabrin sonu selamettir eminim bigun cok rahat olcaksiniz sukranim sende esinle mutlu mesut ask dolu bi yuvan olcak emin senin icin dua edicem canim benim
Ebrum surekli oturuyosun ondan dolayi vucudun sisiyoda olabilir bol su ic canim bide suktanin dedigi gibi ise gidp gelirken yurme imkanin varsa yuru canim ama sakin moralini bozmuyosun tamammi canimm :))bak biz seni cok seviyoruz bunida unutma bole morali bozuk gormek istemiyoruz seni :))
Ozgemm sen nasilsin canim nasil gidiyo hamislik canim bende hamilelgimde 5. Aya kadar hic kilo almadim hatta 3 kilo vermistim zaten 8 aylik dogum yaptim o 3 ayda verdigim kiloyla beraber 10 kilo aldim nasi basardim bende anlamadim ama zaten kilolu hamile kaldigim icin baya kiloyla doguma girdim
Mevcanim sen nasilsin canim kizin daha daha iyidir ins sabah nesemiz artik gec geliyo topige sanki
Nellll yedinmi hafta sonu bol bol canim ohh afiyet bal seker olsun su olsun gitsin vucudundan :))
Papatyam sen nasilsin canimm
Sehraa artik eskisi gibi ugramiyosun canim topige bi sorun yoktur ins ??
Kizlar unuttugum varsa kusura bakmasin hepinizi seviyorum ama alindigim bi nokta var sanirim benden memnun olmayan bi ortagim varmis bu hafta topige cok sık girmiyo olabilirim ama elimden geldigince buradayim ben

Canim sizler boyle yapan insanlarla gorusmeyin zaten benim demek isteigim oglanlari itsin gorsun kendi anneleri sizede soyle yp boyle yap demesin biz onbes gunde bi gideriz kv esime diyorum beni goturme kendin git gor ben annene gitme demiyorum diyorum beni her hafta goturecek yoksa kendi her hafta gider ben onbes gunde gidiyorum cocukla oyle zor oluyorki demek istedigim bu esimle kavga etsem gitmeyeceksin desem gitmez niye gitmez evde huzursuzluk olmsan diye ama bu seferde benimle arasi kotu olur o yuzfen gitsin gorsun hic karismam onu demek istedim canim

Hawar icin doktor bi erkek bi kiz demis. Hatirladgm kadariyla. Daha belli degil
Ozgeeem superr yaaaa, aksamlari yzabilio sadece, morali de yerndee.
Şükümuzzz harikaaa harika, cumartesi 1 gundee 500 gr werdi.. yaaaaa...
Kevsercgm paylasiooo tabiii. sporlari cookk iyi
Db ortaliktaa yook malesf
Sehraam cok yediginden sikayetciiydi
Papatyaa gcen hic spor yapasm yok diodu
Fenodo sercancm memnun galibaaa
Zuzu sadece menu yaziooo

Veee beeen..
Bombaaa gibiymmm.. aktif olmamin nedeni dee tablet saolsunn. Yanimdaa heeeppp..
Bugun sok diyete baslioruummm.
Cumayaaa zimbaa gibii, 79 78 gibi rakamlrla karsinzdaa olucaaam.. insallaaahj

Sukranim esimi laptop alma konusunda ikna eettim sanirim az bekle bu ay odemem var alalim sonra dedi cok sevindim ama belli etmedim :)))
Canim evet sekerhamurlu kurabiye yapiyorum simdilik kendi kendime yapiyorum ama gorucuye ilk cikaricagim kurabiyer kizimin dogumun gununde dagiticagim 1 seklinde kurabiye olcak bugun yarin baslarim yapmaya cunku 50 tane fln yapmam gerekicek bakarsin iyice kiviririm bu isi yaparim ins :))

Canim benim memnun olmamak degil kirdiysam ozur dileim hani cok girmiyorsun ya o yuzden dedim yoksa kesinlikle baska birseyden degil bak simdi cok uzuldum ben

Kubraaaaaa asill beeen ilk defa 79 lularii goruceeem bananeee yaaaa...
Neyse oglani uyuttmm, cmasr aticam makineyee.. gunesli haawayi kacirmayim

Memnunum canim cok cok iyiyim sukur hikos bu ay hamileyim diye oyle korktum ki dort gun gecikdi adetim bugun oldum cok sukur ay nasil bi korku o oyle

Tamam canım anladım ne demek istediğini. Biz de zaten eşlerimize gitme demiyoruz. Gitsinler tabii ama bizimle ilgili söyledikleri yalanlara ve şikayetlere inanmasınlar yeter. Biz onları hoşnut etmek için elimizden geleni yaptık yıllarca, saygımızı terbiyemizi koruduk ne olursa olsun. Ama napsak memnun edemedik. Biz de fazla yüzgöz olmak istemedik. Çok çok gerekmedikçe çıkmıyoruz onlara canım

Canim benim memnun olmamak degil kirdiysam ozur dileim hani cok girmiyorsun ya o yuzden dedim yoksa kesinlikle baska birseyden degil bak simdi cok uzuldum ben
Yok canim uzulme sakin biliyorum cok fazla giremiyorum foruma ama bu hafta burdayim emin ol sok diyetteyim en cok kilo veren biz olcaz bu hafta lutfen aolediklerimden dolayi uzulme biraz alinganlikla yazilmis sozler yoksa seni uzmek istemem :))

Memnunum canim cok cok iyiyim sukur hikos bu ay hamileyim diye oyle korktum ki dort gun gecikdi adetim bugun oldum cok sukur ay nasil bi korku o oyle

Anaaaa aman sakinnnn kisss erkeenn dahaaa benimde adetim bugu yarin olacagm... bu hafta regl gunum gelmeyeydi iyiydii illaki cuma gunu tartidaa etkiliceeekktir pofffff

Burada esler cok onemli zaten inanmalari lazim sizi goruseymeye zorlamamalari lazim kendileri ne yapiyorsa yapsin aman neyse canim kv konustukca sinirleniyorum gunaha sokuyorlar beni herkes ettigini ceker ben buna inaiyorum takma hic kafana
Allaha havale et

Kübracım senin için sevindim canım. İnş şu kurabiye işinden de alnının akıyla çıkarsın. Bi işte başarılı olmanın yolu onunla ilgili çok şey bilmektir. Püf noktalarını öğren. Sen kıvıracaksın bu işi gör bak demedi deme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…