Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Yok canim uzulme sakin biliyorum cok fazla giremiyorum foruma ama bu hafta burdayim emin ol sok diyetteyim en cok kilo veren biz olcaz bu hafta lutfen aolediklerimden dolayi uzulme biraz alinganlikla yazilmis sozler yoksa seni uzmek istemem :))

Tamam canim bu hafta biz olalim evet topik bi kilo gorsun verelimde

Nasılsınız çıtır annelerim,uykusuz bir haftaya başladık yine,eşimle kızım erken çıkıyor artık,sabah 20 dak kahve ve tv keyfi yaptım :))) eprumm,özgem,papatyam,nelson,hkmt,kubra,şükomm,sehraa,kevser ,fenodo,nzlma,hawar,db, hepinize kucak dolusu sevgiler ,topiğimiz bomba gibi çalışan çıtırlar yetişemiyor anacım,

Günaydın şükommm,keyfim yerinde sadece uykusuzluk var,bol misafir ağırlamalı,sıfır kaçamaklı,kuaförde stres atmalı bir haftasonundan çıkıp , - kilo ile yeni bir haftaya başladım,sen nasılsın

Şükomm,kevser yazdıklarınıza çok üzüldüm canım,2 sene kayınvalidemle oturdum çok iyi biri olduğu halde olmadı olamadı anacım,sanırım aynı binada oturuyorsunuz,olanaklarınıZı bilmiyorum ama başka bir yere taşınma imkanınız yokmu,aynı yerde olmaz,çok afedersin nerde çokluk orda b.kluk,ortada ne sevgi kalır ne saygı böyle

mevcaan gunaydn.. sen ne kilolar gordn aldiklrni werirsnn.. ebrus sende oyleeee, veririsn. Uzulmeee.
Mevcan misafr iyidrr bze de kmse gelmez.
sercaaan kuzu bu persembee diyetisyene gdiceem inssss... oglanidoktora goturucz ay kontrolne

Bu arada hkmt ve nelsonu bu hafta acaip merak ediyorum,ortimmm paptyam haftaya - ile başladım reglide oluyorum sıfır kaçamak yaparsam bu hafta 59 u görürüm gibi ah ah bide spor yapmaya vaktim olsa,yaz gelsede yürüsem yine ne güzel olur

Şukoom bi dee, kevserin esiyle snn esinin arasi nasil? Aileck cayvkahve yemek yapiormusunuz.

Hkmtcim 60 kilo çok bi rakam deil aslında ama ben 6 sayısından nefret ediyorum,58 kiloyu gördüm ama herşey üst üste gelince çuvalladım,sayenizde moralim yerinde kendimi daha kararlı hissediyorum, eprumm oturarak çalışmak çok zor,ofis içinde mümkün mertebe hareket etmeye çalış ve bol su iç

Mevcaaaannn bende bugun yarin regl olucaaammmm.. siskinlkkk bnde cook oluoorr..napicam blmiormm.. simdideen 800 gr gittiii nelsondan cooook fazla kilo verecegm kesiinn.. nelson hafta sonu yydikleriini verebilir ancaaak.. anamm cook yedii yaaaa. Onun 2gundee yedigini bn toplam 3 haftada ancaa yedimm

ayy ins canim yapip bitirince foro cekip koycam buraya

Amaa amaaa bndee 8 i sewmiormmmm hem 7 bnm ugrlu sayimmm hemde dogum gnu tarihim 7subatt 7 yaniii solee 79 78 gorimcumaya kdtr allaaaaahj beeer derimm.. essek kocisle de iddiaya girdm. 75 e iniceem dieeee..

Hkmt boy kaç,75 istediğin kilomu

Boy 1.75 ..
İstedigim aslnda 73 deee,,
İlk hedf 75..
Kv de 70e duserseem hediyee alacakmssss
Bakalmmm dyetisyene gidimm tahliller soyler kac kilo olmam gerektgini... anam bendee kemiiikkk agirr basiorr bnceee..

Saol hikmetim bencede becercem bu isi bende 8leri sevmiyorum inan 7 ler daha iyi ilk 75 icin yarisalim sonra 70 icin nedersinn canimm :)) kizz aynen bende ole dusunuyorum iri kemikliyim anam napiyim dusum benim ellerim esiminkinden buyuk esim 1.78 ben 1.70 boyundayiz
Mevcanimm ben cok seviyorum bi pasta borek kurabiye isleri i aksama kadar yap deseler yaparim inan tamam mutlaka eklicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…