- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #8.981
Yok canim uzulme sakin biliyorum cok fazla giremiyorum foruma ama bu hafta burdayim emin ol sok diyetteyim en cok kilo veren biz olcaz bu hafta lutfen aolediklerimden dolayi uzulme biraz alinganlikla yazilmis sozler yoksa seni uzmek istemem :))
Günaydın canım, keyifler nasıl?Günaydınnnnnnnn
Bu arada hkmt ve nelsonu bu hafta acaip merak ediyorum,ortimmm paptyam haftaya - ile başladım reglide oluyorum sıfır kaçamak yaparsam bu hafta 59 u görürüm gibi ah ah bide spor yapmaya vaktim olsa,yaz gelsede yürüsem yine ne güzel olur
ayy ins canim yapip bitirince foro cekip koycam burayaKübracım senin için sevindim canım. İnş şu kurabiye işinden de alnının akıyla çıkarsın. Bi işte başarılı olmanın yolu onunla ilgili çok şey bilmektir. Püf noktalarını öğren. Sen kıvıracaksın bu işi gör bak demedi deme.
Hkmtcim 60 kilo çok bi rakam deil aslında ama ben 6 sayısından nefret ediyorum,58 kiloyu gördüm ama herşey üst üste gelince çuvalladım,sayenizde moralim yerinde kendimi daha kararlı hissediyorum, eprumm oturarak çalışmak çok zor,ofis içinde mümkün mertebe hareket etmeye çalış ve bol su iç
ayy ins canim yapip bitirince foro cekip koycam buraya
Hkmt boy kaç,75 istediğin kilomu
mevcaan gunaydn.. sen ne kilolar gordn aldiklrni werirsnn.. ebrus sende oyleeee, veririsn. Uzulmeee.
Mevcan misafr iyidrr bze de kmse gelmez.
sercaaan kuzu bu persembee diyetisyene gdiceem inssss... oglanidoktora goturucz ay kontrolne
Günaydınnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?