Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

ay canım ya çok üzüldüm.. nede olsa ortağız.. kilo vermen lazım ki bibzm gurup kazansın..

Sabrin sonu selamet, sabir hayra alamet, bela sana kahretsin, sen belaya selam et
Ben bu sozu evimin heryerine astim cok seviyorum nefsimi guclendiriyor
çok ğüzel bir sözz.. bayıldım...
kız harıkasın.. kaçamaksız bir hafta diliyorum.. bir sen ban dua etmişşin teşk ederim.. tatlım..

ee ben neredeyim.. ebriu benide sormuş ama yazmamışsın.. yoksa beni rakipten saymıyormusun..

Allaaahh derimmm nediiimm... yoldasss.. yaw bana hep senelerce iri kemiklisinn diiip durdularrr... gicik oluormmm yaaaa...

Mevcanım istesek de başka biyere taşınma imkanımız yok şimdilik. Biz arabamızın borcunu ödüyoruz şimdi. Kaynımla Kevserim düşünüyolardı ama onların da arabalarının borcu var, bi de kaza geçirdi geçen hafta, arabadaki hasarın tamiri için masraf oldu extradan, zor. Ama inş onlar bari taşınıp rahatlarlar. Özleriz onları ama huzurları yerinde olur bari. Benim kurtulma şansım yok maalesef eşim acaip derecede ailesine düşkündür. Beni annemlere bırakacağı zaman bile yukarı çıkıp hesap veriyo, izin alıyo çocuk gibi. Annemlere de giderken onlara mı sorucaz yani. Nerdeyse wc ye giderken bile izin istiyecek. Eşime sordum bak sen seviyor olabilirsin ama bizim hiç huzurumuz yok gitsek buralardan dedim de bedava daire versler annemleri bırakıp gitmem dedi. Burda hazır ev varken nereye gidecekmişiz dedi. Aslında sözlüyken anlamalıydım, her buluşmamızda annemlere bakıcak mısın, annemlere bakıcaksın di mi diye sorup duruyodu. Çok safmışım, anlamamışım. Annesi maşallah sağlık olarak benden güçlü, gripten başka bi hastalığa yakalanmamış hiç, hastane yüzü görmemiş bile. 53 yaşında, yaşlı mı ki bakayım ben ona.
Bu arada kaynımla benim aram da iyidir, hiçbir sorunumuz yok, yardımını gördüm de kötülüğünü hiç görmedim. Eşimle de iyiler bi sorun yok gidip geliriz arada birbirimize.

ah canım ya,kevser şanslıymış en azından,çok üzüldüm ama birazda kızdım,adam aslında teee zamanında sana yüzünü göstermiş ama sen anlamak istememişsin,çocuk gibi ailesine hesap vermeside eşinin olgunlaşmadığını gösteriyor,tatlı dille işve cilve ile konuşsanda anlamıyormu seni canım,işin çok zor gerçekten,çalışmayı felan düşünsen kafan dağılır en azından,offf zor bi durum,ya bu deveyi güdücen ya bu diyardan gidican hesabı

Çalışmayı düşünüyorum ama kv ye emanet edemem çocukları, şiddet kullanıyo o da. İtip kakıyo çocukları. Kreşe vericek durumum da olamaz, lise mezunuyum ben, ne kadar maaşım olur ki benim. Geçerli bi mesleği olmayan bayanlara asgari ücret verirler olsa olsa. Ama ben pes etmiycem, evden çalışabileceğim bir yol bulucam.
Eşim e de cilve işlemez maalesef çoook yaptım ama "ne şımarıyosun be, ne iş" filan diye iter beni, yanına oturup sarılırım, odun gibi maç izlemeye devam eder. Bıktım artık. Hiçbirşey etkilemiyo onu boşver canım. Cilve de adamına göreymiş, anladım ben.

of şükranım sen yazdıkça ben çıldırıyorum,sabır taşımısın sen arkadaşım,başa gelmeyince konuşmak kolay belki ama,olumsuz tüm şartları geç ben sevgi bittiği an eşlerin ayrılmasından yanayım,huzursuz bir evde ne kadar sağlıklı çocuk yetiştirilir bilemiyorum,bunun içinde zenginde olsa kocan kadının bi mesleği,iş tecrübesi olucak,

kız okuldayken küçüğü bırakıcak yakınında kimse yokmu,işkurun kurslarına katılsan,hem para alıyorsun,hem meslek sahibi oluyorsun,hemde iş buluyorlar,

benim lise mezunu arkadaşım,işkurun yönetici asistanlığı kursunu gördü 6 ay,ayda 350 lira maaş aldı,kurs bitince işe yerleştirdiler,benle aynı maaşı alıyor şu an

Mevcan cnm sozlerine katiliyorum ama sukrann ne yasadigini bilemeyiz. Oglunu biraz daha buyutsun is icin kendine guzel seyler ugraslr bulacktr.
Bende oglani buyutm soyle 3 yasina gelsin. O kurslara gidicem. Sertifikan oluyor. Benim ablam o kurstan yemek kursuna gittii. Egitimini aldi. Diger sene orda ogretmenlk yapiyor. Aldigi maas gecen sene bir milyardi. Dusunn.. ve kendni inanlmz gelistrdi. Yemekprogrami sunucak planet mutfak ta.. uydu kanali iste. Bu olaylarda olumlu dusunuceksn yapicaam diceksin.. bndee yapicam. Sagolsn esim destekci bu konuda.

canım tabiki şükranın neler yaşadığını bilemem,ailesi varmı,nasıl bir çevrede yaşıyor,ben kendi hayat tarzıma göre örnek verdim burda,mesela benim ailemde hiçç boşanmış bir çift yok,ama olsada karşı gelecek kimse yok,mesleğim işim olduğu için rahat konuşuyorum ben ,şükranın durumu çok farklı elbet

hakkında hayırlısı olsun güzel arkadaşım,

Ailesi de kati diye biliyorum. Şükümüz ins o sıkıntılarni atlatr.

Kızlar selam, kızımı okula götürüp geldim. Mevcan canım tabii ki sabır taşı değilim ama annesi babası ayrı tanıdıklarım ve arkadaşlarım var, evdeki huzursuzluktan daha kötü bi çocukluk geçirdiler. Hele kuzenim annesine öyle kinle bakıyor ki, annesi haklı olduğu halde babasına yöneldi. Aynı evde düşman gibiydi annesine karşı. Ben ayrılırsam çocuklarım da çevrem de bi evlliği devam ettiremiyo diye benden nefret edicek. Zaten babannesi kızımı bana karşı dolduruyor, onları benden koparmasını istemiyorum. Boşanan ailelerin çocukları daha çok zarar görüyor, böyle de ben zarar görüyorum ama kendimi geliştirip kv ye karşı ezilmeyecek, karşı koyabilecek güce sahip olana kadar mücadele edicem.
Hkmetin ablası gibi ben de becerikli olup, çalışıp kendi hayatımı yönlendiricem, ona çok özeniyorum. Bekarken sadece bulunduğum şehirde bilgisayar kursu vardı bi de nakış ve ingilizce. Onlara gittim, sonra da kurs beni yönlendirdi iş buldum. Haksızlık yaptıkları için ayrıldım işten. Bikaç yerde de çalıştım, oralarda da bayanlara saygı yok, maaş az, çok iş yüklüyolardı, yine çıktım. Sürekli memnun olabileceğim bi iş rasgelmedi. Eşim ben çalışırken daha iyiydi bana karşı, daha çok özlüyordu beni. Ama hergün gidip gelebilecek bi işe 2 çocuğu bırakıp nasıl giderim. Sürekli bırakabileceğim kimse yok. Kevser de zaten kendi kızının hastalıklarıyla ağlamalarıyla uğraşıp bunalıyor, ona bırakamam, annemin de sağlığı iyi değil, bizi görmeye bile ayda bir gelebiliyor. Hergün bakamaz. Ama bu durumdan kurtulmanın bi yolunu bulucam ben. Pes etmedim daha.
Evt Hkmetim o sıkıntıları atlatıcam. Bi daha beni üzemicekler inş.

Son düzenleme:
Smm citir annelerrrrr
Sukran abla uzme kendini bn seni cok iyi taniyorum allahin izniyle hersey duzelicek insalah hersey istedigin gibi olur uzilme uzulmeyi haketmiyorsun yapicak biseyim varmi ne istersenn sen herseyin ustunden ge
Irsin eminim bunuda atlaticaksin...

Şüküm sen basaracaksin eminim..
İnan seni görmesem de senin azmini gorebiliyorum. Kv kp umrunda olmasin. Hee de .. hatta onlara inanilmz derece dee coook iyi dawraaan..

Sağol canım yapıcak bişey yok, ben daha iyi olucam inş. Ama kv ve kp nin bana hiç yüzlerinin gülmemesini anlamıyorum bi türlü, naptım ki ben onlara. Kimseyi üzmemeye çalışıyorum, kimseyi kırmıyorum ama böyle çekiyorum işte. Ben bunu hakedicek naptım ki.

Yapma boyle sukran abla hic bisy uapmadin sen onlara saygili davranmaktan baska ama insanliktan anlamiyorlar bosver ya bnce tadimi cikar 2 gun yuzlerini ve seslerini duymucaz inan bn cok huzurluyum seslerini duymuyorumm ya bos ver takma kafana ya insalah muray abi de anlar seni ne kadar uzdugunu o senin yanimda olsa hic onlari takmazdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…