- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #9.001
ay canım ya çok üzüldüm.. nede olsa ortağız.. kilo vermen lazım ki bibzm gurup kazansın..Kizlar yatmadan aklima ne geldi.
Ben gcen ay 23 unde regl olmustm. Benm regl her ay 5 gun yada 4 gun geriye duser. Bu hafta ici bi gun regl olacagim.. ve tartida da arti olarakk geleceekktir.. off bu kotu oldu iste.
Neyse lahana suyundan siskinlk olma inss
çok ğüzel bir sözz.. bayıldım...Sabrin sonu selamet, sabir hayra alamet, bela sana kahretsin, sen belaya selam et
Ben bu sozu evimin heryerine astim cok seviyorum nefsimi guclendiriyor
kız harıkasın.. kaçamaksız bir hafta diliyorum.. bir sen ban dua etmişşin teşk ederim.. tatlım..Gunaydinn citirlarimmmm bu haftaya bomba gibi basladim ins 79 lari gorucam bu hafta cok inaniyorum bunaa :)))
Simdi ilik limonlu su icicem kizzzz hikmett lahana aliyorum bugun bu hafta bende su attirici bi diyet yapicam bakalim vuma gunu ne olcak cok heycanladim
Sukranim ve kevser isiniz gercekten zor kizlar ama sabrin sonu selamettir eminim bigun cok rahat olcaksiniz sukranim sende esinle mutlu mesut ask dolu bi yuvan olcak emin senin icin dua edicem canim benim
Ebrum surekli oturuyosun ondan dolayi vucudun sisiyoda olabilir bol su ic canim bide suktanin dedigi gibi ise gidp gelirken yurme imkanin varsa yuru canim ama sakin moralini bozmuyosun tamammi canimm :))bak biz seni cok seviyoruz bunida unutma bole morali bozuk gormek istemiyoruz seni :))
Ozgemm sen nasilsin canim nasil gidiyo hamislik canim bende hamilelgimde 5. Aya kadar hic kilo almadim hatta 3 kilo vermistim zaten 8 aylik dogum yaptim o 3 ayda verdigim kiloyla beraber 10 kilo aldim nasi basardim bende anlamadim ama zaten kilolu hamile kaldigim icin baya kiloyla doguma girdim
Mevcanim sen nasilsin canim kizin daha daha iyidir ins sabah nesemiz artik gec geliyo topige sanki
Nellll yedinmi hafta sonu bol bol canim ohh afiyet bal seker olsun su olsun gitsin vucudundan :))
Papatyam sen nasilsin canimm
Sehraa artik eskisi gibi ugramiyosun canim topige bi sorun yoktur ins ??
Kizlar unuttugum varsa kusura bakmasin hepinizi seviyorum ama alindigim bi nokta var sanirim benden memnun olmayan bi ortagim varmis bu hafta topige cok sık girmiyo olabilirim ama elimden geldigince buradayim ben
Hawar icin doktor bi erkek bi kiz demis. Hatirladgm kadariyla. Daha belli degil
Ozgeeem superr yaaaa, aksamlari yzabilio sadece, morali de yerndee.
Şükümuzzz harikaaa harika, cumartesi 1 gundee 500 gr werdi.. yaaaaa...
Kevsercgm paylasiooo tabiii. sporlari cookk iyi
Db ortaliktaa yook malesf
Sehraam cok yediginden sikayetciiydi
Papatyaa gcen hic spor yapasm yok diodu
Fenodo sercancm memnun galibaaa
Zuzu sadece menu yaziooo
Veee beeen..
Bombaaa gibiymmm.. aktif olmamin nedeni dee tablet saolsunn. Yanimdaa heeeppp..
Bugun sok diyete baslioruummm.
Cumayaaa zimbaa gibii, 79 78 gibi rakamlrla karsinzdaa olucaaam.. insallaaahj
Saol hikmetim bencede becercem bu isi bende 8leri sevmiyorum inan 7 ler daha iyi ilk 75 icin yarisalim sonra 70 icin nedersinn canimm :)) kizz aynen bende ole dusunuyorum iri kemikliyim anam napiyim dusum benim ellerim esiminkinden buyuk esim 1.78 ben 1.70 boyundayiz
Mevcanimm ben cok seviyorum bi pasta borek kurabiye isleri i aksama kadar yap deseler yaparim inan tamam mutlaka eklicem
birazdan geleceğim çıtırlarım
Mevcanım istesek de başka biyere taşınma imkanımız yok şimdilik. Biz arabamızın borcunu ödüyoruz şimdi. Kaynımla Kevserim düşünüyolardı ama onların da arabalarının borcu var, bi de kaza geçirdi geçen hafta, arabadaki hasarın tamiri için masraf oldu extradan, zor. Ama inş onlar bari taşınıp rahatlarlar. Özleriz onları ama huzurları yerinde olur bari. Benim kurtulma şansım yok maalesef eşim acaip derecede ailesine düşkündür. Beni annemlere bırakacağı zaman bile yukarı çıkıp hesap veriyo, izin alıyo çocuk gibi. Annemlere de giderken onlara mı sorucaz yani. Nerdeyse wc ye giderken bile izin istiyecekŞükomm,kevser yazdıklarınıza çok üzüldüm canım,2 sene kayınvalidemle oturdum çok iyi biri olduğu halde olmadı olamadı anacım,sanırım aynı binada oturuyorsunuz,olanaklarınıZı bilmiyorum ama başka bir yere taşınma imkanınız yokmu,aynı yerde olmaz,çok afedersin nerde çokluk orda b.kluk,ortada ne sevgi kalır ne saygı böyle
Mevcanım istesek de başka biyere taşınma imkanımız yok şimdilik. Biz arabamızın borcunu ödüyoruz şimdi. Kaynımla Kevserim düşünüyolardı ama onların da arabalarının borcu var, bi de kaza geçirdi geçen hafta, arabadaki hasarın tamiri için masraf oldu extradan, zor. Ama inş onlar bari taşınıp rahatlarlar. Özleriz onları ama huzurları yerinde olur bari. Benim kurtulma şansım yok maalesef eşim acaip derecede ailesine düşkündür. Beni annemlere bırakacağı zaman bile yukarı çıkıp hesap veriyo, izin alıyo çocuk gibi. Annemlere de giderken onlara mı sorucaz yani. Nerdeyse wc ye giderken bile izin istiyecek. Eşime sordum bak sen seviyor olabilirsin ama bizim hiç huzurumuz yok gitsek buralardan dedim de bedava daire versler annemleri bırakıp gitmem dedi. Burda hazır ev varken nereye gidecekmişiz dedi. Aslında sözlüyken anlamalıydım, her buluşmamızda annemlere bakıcak mısın, annemlere bakıcaksın di mi diye sorup duruyodu. Çok safmışım, anlamamışım. Annesi maşallah sağlık olarak benden güçlü, gripten başka bi hastalığa yakalanmamış hiç, hastane yüzü görmemiş bile. 53 yaşında, yaşlı mı ki bakayım ben ona.
Bu arada kaynımla benim aram da iyidir, hiçbir sorunumuz yok, yardımını gördüm de kötülüğünü hiç görmedim. Eşimle de iyiler bi sorun yok gidip geliriz arada birbirimize.
Çalışmayı düşünüyorum ama kv ye emanet edemem çocukları, şiddet kullanıyo o da. İtip kakıyo çocukları. Kreşe vericek durumum da olamaz, lise mezunuyum ben, ne kadar maaşım olur ki benim. Geçerli bi mesleği olmayan bayanlara asgari ücret verirler olsa olsa. Ama ben pes etmiycem, evden çalışabileceğim bir yol bulucam.ah canım ya,kevser şanslıymış en azından,çok üzüldüm ama birazda kızdım,adam aslında teee zamanında sana yüzünü göstermiş ama sen anlamak istememişsin,çocuk gibi ailesine hesap vermeside eşinin olgunlaşmadığını gösteriyor,tatlı dille işve cilve ile konuşsanda anlamıyormu seni canım,işin çok zor gerçekten,çalışmayı felan düşünsen kafan dağılır en azından,offf zor bi durum,ya bu deveyi güdücen ya bu diyardan gidican hesabı
Çalışmayı düşünüyorum ama kv ye emanet edemem çocukları, şiddet kullanıyo o da. İtip kakıyo çocukları. Kreşe vericek durumum da olamaz, lise mezunuyum ben, ne kadar maaşım olur ki benim. Geçerli bi mesleği olmayan bayanlara asgari ücret verirler olsa olsa. Ama ben pes etmiycem, evden çalışabileceğim bir yol bulucam.
Eşim e de cilve işlemez maalesef çoook yaptım ama "ne şımarıyosun be, ne iş" filan diye iter beni, yanına oturup sarılırım, odun gibi maç izlemeye devam eder. Bıktım artık. Hiçbirşey etkilemiyo onu boşver canım. Cilve de adamına göreymiş, anladım ben.
of şükranım sen yazdıkça ben çıldırıyorum,sabır taşımısın sen arkadaşım,başa gelmeyince konuşmak kolay belki ama,olumsuz tüm şartları geç ben sevgi bittiği an eşlerin ayrılmasından yanayım,huzursuz bir evde ne kadar sağlıklı çocuk yetiştirilir bilemiyorum,bunun içinde zenginde olsa kocan kadının bi mesleği,iş tecrübesi olucak,
kız okuldayken küçüğü bırakıcak yakınında kimse yokmu,işkurun kurslarına katılsan,hem para alıyorsun,hem meslek sahibi oluyorsun,hemde iş buluyorlar,
benim lise mezunu arkadaşım,işkurun yönetici asistanlığı kursunu gördü 6 ay,ayda 350 lira maaş aldı,kurs bitince işe yerleştirdiler,benle aynı maaşı alıyor şu an
Mevcan cnm sozlerine katiliyorum ama sukrann ne yasadigini bilemeyiz. Oglunu biraz daha buyutsun is icin kendine guzel seyler ugraslr bulacktr.
Bende oglani buyutm soyle 3 yasina gelsin. O kurslara gidicem. Sertifikan oluyor. Benim ablam o kurstan yemek kursuna gittii. Egitimini aldi. Diger sene orda ogretmenlk yapiyor. Aldigi maas gecen sene bir milyardi. Dusunn.. ve kendni inanlmz gelistrdi. Yemekprogrami sunucak planet mutfak ta.. uydu kanali iste. Bu olaylarda olumlu dusunuceksn yapicaam diceksin.. bndee yapicam. Sagolsn esim destekci bu konuda.
canım tabiki şükranın neler yaşadığını bilemem,ailesi varmı,nasıl bir çevrede yaşıyor,ben kendi hayat tarzıma göre örnek verdim burda,mesela benim ailemde hiçç boşanmış bir çift yok,ama olsada karşı gelecek kimse yok,mesleğim işim olduğu için rahat konuşuyorum ben ,şükranın durumu çok farklı elbet
hakkında hayırlısı olsun güzel arkadaşım,
Sağol canım yapıcak bişey yok, ben daha iyi olucam inş. Ama kv ve kp nin bana hiç yüzlerinin gülmemesini anlamıyorum bi türlü, naptım ki ben onlara. Kimseyi üzmemeye çalışıyorum, kimseyi kırmıyorum ama böyle çekiyorum işte. Ben bunu hakedicek naptım ki.Smm citir annelerrrrr
Sukran abla uzme kendini bn seni cok iyi taniyorum allahin izniyle hersey duzelicek insalah hersey istedigin gibi olur uzilme uzulmeyi haketmiyorsun yapicak biseyim varmi ne istersenn sen herseyin ustunden ge
Irsin eminim bunuda atlaticaksin...
Yapma boyle sukran abla hic bisy uapmadin sen onlara saygili davranmaktan baska ama insanliktan anlamiyorlar bosver ya bnce tadimi cikar 2 gun yuzlerini ve seslerini duymucaz inan bn cok huzurluyum seslerini duymuyorumm ya bos ver takma kafana ya insalah muray abi de anlar seni ne kadar uzdugunu o senin yanimda olsa hic onlari takmazdinSağol canım yapıcak bişey yok, ben daha iyi olucam inş. Ama kv ve kp nin bana hiç yüzlerinin gülmemesini anlamıyorum bi türlü, naptım ki ben onlara. Kimseyi üzmemeye çalışıyorum, kimseyi kırmıyorum ama böyle çekiyorum işte. Ben bunu hakedicek naptım ki.
fenodom sanada günaydın tatlım ve o nasıl güzel bir sözdür öyle,
nelsonum güzel arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?